پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP
ما رو باش که گفتیم LCD رو از فروشگاه سایت بخریم کمتر الاف شیم برعکس شد :cry2:
بعد از کلی ور رفتن به این نتیجه رسیدم که برم یه LCD دیگه بخرم
بگذریم رفتم یه دونه LCD دیگه از بازار خریدم و میکرویی که برای LCD قبلیه رایت کردهآبودم رو بهش زدم راه افتاد مثل عسل.
بازم از دوستانی که راهنمایی کردن ممنون.
سلام.
چند روز پیش من السیدی که تو فروشگاه هست رو خریدم.
حالا اگه خودم بخوام امتحانش کنم ببینم درست کار میکنه،
کمترین امکانات سختافزاری که باید داشته باشم چیه؟
ممنون
سلام
من این lcd رو راه انداختم ! با یک فونت هم تست کردم حالا می خواهم فونتهای دیگری براش بسازم اگر اساتید یه سر آغازی به ما بدن ممنون میشم .
اینم بگم با نرم افزار glcd font creator هم تلاش کردم اما خوب فقط کدهای هگزش رو میده حالا از نظر برنامه نویسیش کمک می خواهم :read:
راستی با کدویژن !!
دوستان سلام،
من بلاخره وقت کردم و این ال سی دی رو راه انداختم :agree:
ولی یه مشکلی دارم، اونم اینه که وقتی تصاویر رو از MMC میخونم و روش مینویسم از بالا به پائین و چپ به راست برعکس هستش
البته در همین هنگام و بدون هیچ تغییری، نوشتن متن و نمایش تصویر ذخیره شده روی حافظه داخلی میکرو اصلا مشکلی نداره :eek:
لطفا کمک کنید....
مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....
دوست عزیز سلام :smile:
میخواستم ببینم براتون مقدور هست که برنامه را برای من نیز ارسال کنید صفجات قبلی رو خیلی گشتم ولی برنامه ای پیدا نکردم البته منظورم برنامه ای که با MMC باشه
تشکر فراوان
حضرت علی(ع):
أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.
نوشته اصلی توسط RNA
دوست عزیز سلام :smile:
میخواستم ببینم براتون مقدور هست که برنامه را برای من نیز ارسال کنید صفجات قبلی رو خیلی گشتم ولی برنامه ای پیدا نکردم البته منظورم برنامه ای که با MMC باشه
تشکر فراوان
بله، میتونم، مشکلی نیست. البته با winAVR هستش، اگر بدردت میخوره برات بزارم.
لینک پلیر جناب اسدی هم که از MMC استفاده کرده و با کدویژن هستش تو آدرس زیر هست :
http://www.4shared.com/file/8X1ybQHz/MP3_Player_V2.html
نوشته اصلی توسط aivhl
دوستان سلام،
من بلاخره وقت کردم و این ال سی دی رو راه انداختم :agree:
ولی یه مشکلی دارم، اونم اینه که وقتی تصاویر رو از MMC میخونم و روش مینویسم از بالا به پائین و چپ به راست برعکس هستش
البته در همین هنگام و بدون هیچ تغییری، نوشتن متن و نمایش تصویر ذخیره شده روی حافظه داخلی میکرو اصلا مشکلی نداره :eek:
لطفا کمک کنید....
توی قسمت init lcd باید تنظیمات ادرس دهی رو عوض کنید واسه اینکه بدونین چی باید بزارین تو دیتا شیت ili2593 چک کنید
نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
توی قسمت init lcd باید تنظیمات ادرس دهی رو عوض کنید واسه اینکه بدونین چی باید بزارین تو دیتا شیت ili2593 چک کنید
خیلی از راهنمائی شما ممنونم.....
با توجه به اینکه نمایش عکس از PROGMEM و رسم اشکال و نوشتن متن هیچ مشکلی نداره و فقط مشکل در زمان نمایش تصویر از MMC پیش میاد، بازم فکر میکنید باید تنظیمات init lcd برای آدرس دهی رو عوض کنم؟ و اگر اینطوره، لطفا بفرمائید اسم متغیرهاش چیه؟
مرسی
دیدگاه