اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

نوشته اصلی توسط FAM
    تا چند تا میتونی فونت بنویسی چون من روم خیلی زیاده یه دفعه دیدی گفتم 10 تا بنویس (شوخی کردم در این حدم نیست)
    آقای سالییاست خود عکسو میخونید یا از Hex استفاده میکنید؟
    تا هر چی عزیزم . من قرار نیست کاری کنم . نرم افزار کارو می کنه و خوبم هست چون در این حین اگه اشکالی باشه رفعش می کنم . اما بازم میگم 0 و 1 خیلی به درد بخور نیست . خیلی حجیمه . شمام اول کارتو با یه فونت راه بنداز بعد اگه بازم خواستی بهم بگو . موفق باشی

دیدگاه

سلام
      MMC راه افتاد
      این کارها رو کردم تا رنگارو درست نشون بده:
      بیت BGR توی init رو یک کردم
      مد رو کلا گذاشتم روی 65k color چون سرعتش نسبت به اون یکی بیشتره
      عکس مسیر save میپرسه 16 32 24 بیتی ذخیره کنم گذاشتم روی 16 ودر زیر پنجره یه گزینه به نام advance mode هست وقتی زدیید بزاریدش روی سومی R5 G6 B5 .بعد ذخیره کننین
      فرمت bmp رو هم که بلدین البته هزار مدل داره که هر کدوم رو باید راه بندازیم وقت کردم مهماشو روش کار میکنم
      راستی حدود 8 ثانیه طول میکشه کامل نشون بده البته با سرعت 2.5mips
      اینم کدم

Mmc_Fat_Assign("bmp2.bmp",0x20)
      Mmc_Fat_Reset(size)
      for i=1 to 54
      Mmc_Fat_Read(ddd)
      next i
      TSLCD_pic(0,319,0,239)
      for i=1 to 76800
      Mmc_Fat_Read(ddd)
      co=ddd
      Mmc_Fat_Read(bbb)
      co=co+bbb*256
      TSLCD_send_pic(co)
      next i

sub procedure TSLCD_pic(dim START_X as word,dim END_X as word,dim START_Y as byte,dim END_Y as byte)
      dim bb as longint
      dim dd,cc as word
      dim ali0,ali1 as byte
      dim ee,ss as byte
      TSLCDOutIns(0x50)
      TSLCDOutDat(START_Y)
      TSLCDOutIns(0x51)
      TSLCDOutDat(END_Y)
      TSLCDOutIns(0x52)
      TSLCDOutDat(START_X)
      TSLCDOutIns(0x53)
      TSLCDOutDat(END_X)
      delay_us(10)
      TSLCDOutIns(0x20)
      TSLCDOutDat(0)
      TSLCDOutIns(0x21)
      TSLCDOutDat(0)
      delay_us(10)
      TSLCDOutIns(0x22)
      end sub
      sub procedure TSLCD_send_pic(dim color as word)
      TSLCDOutDat(color)
      end sub

[/img]
      [/img]

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

دیدگاه

سلام .......
          عکس با MMC هم راه افتاد. :wow:
          اول اینکه سورس برنامه رو از اینجا بگیرید.
          اول یه گذارش از کار و بعد شرح پروژه
          برای نمایش عکس از MMC بهتر بود که از طریق پورت سریال فرمان بدیم که مثلا فلان عکس رو نمایش بده و ... بنابراین من هم همین کار رو کردم :nice:
          پایه های TXD ,RXD درگیر خطوط دیتای lcd بود بنابراین این 2 پایه رو مجبور شدم به PORTA انتقال بدم.و پورت سریال رو وصل کنم .این کار یه ذره (حدود 10CLK)به تایم اجرای دو تابع اصلی lcd_write_wdr و lcd_write_index_register (که فراخونی زیادی دارند) اضافه میکنه فکر میکردم نمایش عکس زیاد کند بشه اما تقریبا هیچ تغییری نکرد :icon_razz:
          اما توضیح برنامه :
          شماتیک اتصال MMC همون شماتیک اقا ارمینه فقط همونطور که گفتم دو پین اول PORTD رو (PD0,PD1) رو به ترتیب به(PA4,PA5) روی PORTA بزنید.
          شماتیک اتصال MMC (برای دوستانی که تا حالا با MMC کار نکردند) میزارم فقط پایه CS از MMC رو به جای SS میکرو به PA6 روی PORTA وصل کنید .

دو پایه TXD ,RXD با یه MAX232 به پوت سریال کامپیوتر وصل کنید (دیگه اینو خودتون واردترین)
          برای ارسال و دریافت اطلاعات از کامپیوتر نیاز به یه نرم افزار ساده دارید من با advanced serial port خیلی حال میکنم.
          اولش که شروع میکنه یه سری اطلاعات راجع به MMC میبینید.
          حالا فرمانهایی که ساپورت میشه مرور میکنیم .
          cd DirectoryName: برای وارد شدن به یه دایرکتوری (DirectoryName نام دایرکتوری و بین cd و DirectoryName یه فاصله(Space) است این قانون برای تمام فرمانها صادقه)
          dir: یه لیست از فایلها و دایرکتوریهای موجود در مسیر جاری رو بهتون نشون میده.
          cat FileName : تمام فایل رو بصورت HEX و با Offset نشون میده.
          mkdir DirectoryName :یه دایرکتوری با نام مورد نظر میسازه.
          disk : مشخصات MMC رو نمایش میده.
          اما فرمان هایی که به LCD مربوط میشن:
          pic PictureName : یه عکس تبدیل شده رو روی lcd نمایش میده.
          rdp PictureName :طول و عرض LCD رو + سایر محتویات فایل بهتون میده.
          txt TextFileName : یه فایل متنی رو روی lcd نمایش میده.

توضیحات تکمیلی : برای شروع اول MMC تون رو با FAT16 فرمت کنید .
          برای تبدیل عکس با نرم افزار bmp to header file converter version یه عکس LOAD کنید و Method رو روی .bin قرار بدید. تو اون TextBox ی که نوشته image1 هر چی بنویسید به اول فایل اضافه میکنه فقط یه دونه 1 بنویسید (بعدا میگم چرا) فایل رو ذخیره کنید و با یه Editor باینری (++Notepad) باز کنید دو بایت اول ("31"و"01" اون 31 اسکی همون 1 به هگزه ) رو به ترتیب witdh و heigth عکستون (با هگز) قرار بدید.برای طول و عرض فعلا یه بایت در نظر گرفتم بعدا 2 بایتیش میکنیم.
          یه نمونه عکس من اماده کردم که از اینجا بگیرید.اگه فایل هگزو پروگرم کردید heigth کمتر از 239 باشه (چون برنامه توی مد LANDSCAPE کامپایل شده).
          حالا 1000000 تا عکس(حتی بیشتر) روی MMC بذارید و نشون بدید

یه صحبت با اقا مجید :
          مجید جان چرا با AVR-GCC کار نمیکنی؟ اونم زبون C ه چندان تفاوتی تو برنامه نویسی نمیکنه برای یه مهندس کامپیوتر چقدر کار داره خودشو با یه کامپایلر جدید وقف بده ؟(نهایتا 1 روز :mrgreen: زبون دیگه که نمیخوای یاد بگیری) شروع کن اگه سوالی بود من در خدمتم راستی نپرسیدم سخت افزاری یا نرم افزار؟ :mrgreen:.

Qt - A cross-platform application and UI framework

با کامپایلرهای قدرتمند GCC در Linux و MinGw در Windows

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مهدی
            :cry2: :cry2: :cry: :cry:
            آخرش ما نفهمیدیم این ال سی دی ماله چه گوشی هست :cry2:
            N96 چینی 110%
            من خودم موقع خرید روی N96 چینی که LCD ش سوخته بود دیدم و چک کردم ولی تعمیرکاره میگفت N96 چند مدل LCD داره

دیدگاه

سلام
              عباس آقا خوبی بابا دکت گرم میشه یه لطفی بکنی اگر شد اون عکس 16 بیت هم بزاری؟!؟!؟!؟!
              شما از کدوم نرم افزار برای سیو عکس استفاده میکنی؟!؟؟!
              :applause: :applause: :applause:
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
                راستی حدود 8 ثانیه طول میکشه کامل نشون بده البته با سرعت 2.5mips
                سلام ............
                چرا اینقدر زیاد :surprised: مگه عکس رو تبدیل نکردی ؟ BMP رو بدون تبدیل نمایش میدی؟

دیدگاه

http://electrorc.blogfa.com/post-38.aspx

از اینجا یه مبدل فونت با سریال نامبر رو دانلود کنید
                  به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

علیک سلام امیر حسام چه طوری؟ خوبی
                    این لینکشه

http://www.ecapic.ir/image/ECA-090923093212.jpg
                    البته فایل با پسوند BMP وقتی گرفتینش پسوندشو عوض کنین بزارید bmp اخه سروس اپلود عکس سایت پسوند bmp رو ساپورت نمیکنه
                    بهد این فرمت bmp رو فوتوشاپ و پینت ویندوز باز میکنه نمیدونم چرا خود ویندوز باز نمیکنه شاید ویندوز من مشکل داره :mrgreen:
                    از فوتوشاپ استفاده کردم توی مسیر ذخیره می پرسه چه جوری ذخیره کنه بزارش روی 16 bit بعد پایین یه گزینه به نام advance mode داره اونم بزار روی R5 G6 B5 بعد ذخیره کن
                    در مورد تبدیل : برا چی عکس به این قشنگی با این فرمت روتین رو تبدیل کنم؟
                    اون برنامه ای که گذاشتم این کار رو میکنه دیگه(روی میکرو) فقط کافیه که عکس رو کپی کنی تو mmc بعد نمایش بدی به همین راحتی
                    در مورد سرعت کم اولا مگه برای شما چقدر طول میکشه؟ :eek:
                    دوما من با PIC با سرعت 2.5 mip این کار رو کردم یعنی ربع سرعت pic (مواظب باشین به PIC توهین نشه که غولیه) :bye

دیدگاه

سلام
                      آقا خیلی ممنون
                      حالا که اینقدر خوبی میشه یه توضیحم راجع به برنامه بدی؟!؟
                      54 بایت اول رو رد کردی درست؟ بعدش چی کردی 2 تا متغیر بایت گرفتی یا یدونه ورد ؟
                      اینم توضیح بدی ان شا ال... اگه خدا بخواهد ماهم جواب میگیریم :wow:
                      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

خواهش میکنم :icon_razz:
                        یه متغییر ورد برای رنگ گرفتم)(co)
                        دو تا هم بایت برای دیتا متغییر ddd یه بایت از فایل و می گیره و هشت بیت پایینی ورد رو تشکیل میده و بعد متغییر bbb بایت بعدیه که از mmc خونده میشه و 8 بیت بالایی ورد رو تشکیل میده اونجا که ضرب در 256 شده در واقع داره اونو هشت بیت به چپ شیفت میده

Mmc_Fat_Read(ddd)
                        co=ddd هشت بیت پایینی رنگ
                        Mmc_Fat_Read(bbb)
                        co=co+bbb*256 هشت بیت بالایی رنگ
                        TSLCD_send_pic(co ارسال به ال سی دی )
                        بیت BGR رو توی اینیت کردن ال سی دی یک کردی ؟ حتما انجام بده
                        :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
                          در مورد سرعت کم اولا مگه برای شما چقدر طول میکشه؟ :eek:
                          سلام ........
                          عکس کامل حدود 2.5 ثانیه :mrgreen:

دیدگاه

با چه کلاک و میکرویی؟ :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sallysat
                              یه صحبت با اقا مجید :
                              مجید جان چرا با AVR-GCC کار نمیکنی؟ اونم زبون C ه چندان تفاوتی تو برنامه نویسی نمیکنه برای یه مهندس کامپیوتر چقدر کار داره خودشو با یه کامپایلر جدید وقف بده ؟(نهایتا 1 روز :mrgreen: زبون دیگه که نمیخوای یاد بگیری) شروع کن اگه سوالی بود من در خدمتم راستی نپرسیدم سخت افزاری یا نرم افزار؟ :mrgreen:.
                              وای امروز نبودم چه خبرا شده !!!!
                              آفا من روزی که خواستم avr شروع کنم فقط اسم bascom و codevision رو شنیدم و ضمنا دیدم توی اینترنت و کتابها و ... هم فقط در مورد این 2 تا رفرنس پیدا میشه . بیشترم جنبه افزودن به دانشم و سرگرمی واسم داره . به هر حال بدم نمیاد AVR-GCC رو شروع کنم . رفرنس آموزش مقدماتی ازش چیزی داری ؟
                              یه زحمت بکش لینک آخرین و کاملترین ورژنش که البته ک-ر-ک شده باشه رو هم واسم بگذار (حجمش مهم نیست) که دانلود کنم و شروع کنم /
                              ضمنا من نرم افزار خوندم :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مهدی

:cry2: :cry2: :cry: :cry:
                                آخرش ما نفهمیدیم این ال سی دی ماله چه گوشی هست :cry2:
                                آقا یه چیز جالب بهتون بگم ؟ این lcd ها توی بازار همشون یکی هستند . من 20 مدلشو دیدمو تست کردم . تعداد پایه ها ، جای پایه ها و ... همه یکیه . هیچ تفاوتی با هم ندارند . مغازه دارها هم فقط بر اساس کوتاهی و بلندی فلتشون اونا رو واسه گوشیهای مختلف استفاده می کنند . حتی من امروز یه مدل lcd دیدم که 3 و خورده ای اینچ بود اما 240*320 و پایه های دقیقا همین بود و فکر کنم با همین سورسهای ما هم کار کنه . خلاصه توی خریدش زیاد مته به خشخاش نگذارید که همش یکیه (البته به جز بعضی موارد)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X