اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص ولتاژ 220 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص ولتاژ 220 ولت

بهرین را برای تشخیص ولتاژ 220 ولت چیه؟ فرض کنید یک رله یک دستگاه را سوییچ می کنه حالا میکرو می خواد بفهمه که دستگاه داره کار می کنه :question:

پاسخ : تشخیص ولتاژ 220 ولت

سلام .
    استفاده از تقسیم مقاومتی .
    طوری که اگه 220 بدی بهش بتونی 4 تا 5 ولت ازش بگیری . بعد بده به ADC میکرو و بخونش . یه همین راحتی .
    البته قبل از اینکه بدی به میکرو میتونی اول بدی به یه op-amp و بعد بدی به یکی از پایه های میکرو .
    البته می تونی یه جورایی هم از اپتوکوپلر استفاده کنید .

دیدگاه

با 2 تا مقاومت از خروجی رله (طرفی که به دستگاه وصله) یه نمونه بردار بعدش با یه دیود یکسو کن و از خروجی یکسو شده بده به یه خازن صافی و در آخر با adc اندازه بگیر اگه شارژ بود میفهمی که رله وصله
      فرزندم در راه است

دیدگاه

سلام
        می تونی از یک ترانسفورماتور220 به 9 ولت استفاده کنی بعدی بدی به یک اشکار ساز عبور از صفر بعد خروجشو بدی به میکرو . تا زمانی که پالس داشتی یعنی رله وصل هستش وقتی هم پالس نداشتی یعنی خاموشه
        انجمن LABVIEW
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
        اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

سلام

من هم قبلا این مشکل رو داشتم ، آقای کوهستانی این مدار رو پیشنهاد دادن . تست کردم عالی جواب میده
          دقت کن وقتی 220 وصل باشه تو خروجی به میکرو صفر میشه و وقتی که قطع بشه یک میده

دیدگاه

بی شک چیزی که استاد کوهستانی بگن عملیه ولی من بودم ریسک نمی کردم فکر کن یهو جای فاز و نول جابه جا بشه و یا ...

من بودم یه رله 220 ولت میزاشتم و بی دردسر کارم رو انجام می دادم تا وقتی که برق 2 سر رله هست خروجی داری
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

این مدار خیلی کم مصرف تره و پر سرعت تر! تا 7070 ولت هم ایزولست ولی اگر میخاین مهکم کاری بکنید و هم اینکه دیود اپتو کوپلر یوقت بخاطر نوسانات برق نسوزه یه VDRآ‌بزارین براش

توی پاساژ عباسی یه مغازه هست به اسم سلف اون داره باید یه 250 ولتشو بگیر . موازی بزار سر راه ورودی برق شهر یعنی یه سرشو بزن به فاز یه سرشم بزن به نول قبلشم سر راه نول یا فاز یه فیوز 2-3 امپری هم باید بزاری وگر نه امکان انفجار هست

دیگه فکر نکنم ایرادی داشته باشه!

دیدگاه

سلام
                تقسیم ولتاژ مقاومتی بد ترین کاره چون همش افته
                از تقسیم ولتاژ با خازن استفاده کن
                تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
                تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین شیخ نجدی
                  سلام
                  تقسیم ولتاژ مقاومتی بد ترین کاره چون همش افته
                  از تقسیم ولتاژ با خازن استفاده کن
                  افته چیه؟ مشکل افت چیه؟ یه مقاومت 100K اهم نیم وات میخاد با یه 10k یک چهارم وات! 2 میلی وات بیشتر جریان نمیکشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

افته چیه؟ مشکل افت چیه؟ یه مقاومت 100K اهم نیم وات میخاد با یه 10k یک چهارم وات! 2 میلی وات بیشتر جریان نمیکشه!
                    نوشته اصلی توسط arvinfx

دوست عزیز به نقشه مداراتی مثل محافظ ها نگاه کن میبینی که در ورودی اکثر انها تقسیم ولتاژ خازنی استفاده شده
                    مشکل ما ایرانی ها اینه که تو طراحی خیلی از پارامتر ها رو ایده ال میگیریم
                    من نمیگم مدار مقاومتی جواب نمیده میگم مدار خازنی با همان قیمت بهتر و به صرفه ترجواب میده
                    تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
                    تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

من محاسبه کردم یه خازن 0.03u یا 30nf بجای 100kآ‌میخاد بجای 10k هم یه 0.3u ... ولی بلد نیستم توان خازن رو حساب کنم و اینکه اصلا لازمه توانش حساب بشه!؟

درست هم متوجه نشدم روی چی تاثیر میزاره این خازن بودنش! :rolleyes:

دیدگاه

جریان را هم لحاظ می کنید 16 آمپر!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tarasheh
                          جریان را هم لحاظ می کنید 16 آمپر!

فرقی نداره !!! شما به رله کاری نداشته باش این مدارو باید مستقیم بزنی به AC

دیدگاه

من به یک سیم دسترسی دارم یعنی نول مستقیم رفته و فاز با رله سوییچ میشه حالا من می خوام بدونم دستگاه کار می کنه یا نه یعنی جریان برقرار است یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tarasheh
                              من به یک سیم دسترسی دارم یعنی نول مستقیم رفته و فاز با رله سوییچ میشه حالا من می خوام بدونم دستگاه کار می کنه یا نه یعنی جریان برقرار است یا نه؟
                              ای بابا سخت شد! بدشم از اول میگفتی! :eek:

شما فقط میتونید با سری کردن یه مقاومت روی همون سیم و گرفتن ولتاژ 2 سر مقاومت توسط ADC میکرو این کارو تشخیص بدین که من هنوز نفهمیدم باید زمین رو توی این مدارات کجا در نظر بگیریم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X