بهرین را برای تشخیص ولتاژ 220 ولت چیه؟ فرض کنید یک رله یک دستگاه را سوییچ می کنه حالا میکرو می خواد بفهمه که دستگاه داره کار می کنه :question:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تشخیص ولتاژ 220 ولت
Collapse
X
-
پاسخ : تشخیص ولتاژ 220 ولت
سلام .
استفاده از تقسیم مقاومتی .
طوری که اگه 220 بدی بهش بتونی 4 تا 5 ولت ازش بگیری . بعد بده به ADC میکرو و بخونش . یه همین راحتی .
البته قبل از اینکه بدی به میکرو میتونی اول بدی به یه op-amp و بعد بدی به یکی از پایه های میکرو .
البته می تونی یه جورایی هم از اپتوکوپلر استفاده کنید .
-
سلام
می تونی از یک ترانسفورماتور220 به 9 ولت استفاده کنی بعدی بدی به یک اشکار ساز عبور از صفر بعد خروجشو بدی به میکرو . تا زمانی که پالس داشتی یعنی رله وصل هستش وقتی هم پالس نداشتی یعنی خاموشهانجمن LABVIEW
http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html
دیدگاه
-
این مدار خیلی کم مصرف تره و پر سرعت تر! تا 7070 ولت هم ایزولست ولی اگر میخاین مهکم کاری بکنید و هم اینکه دیود اپتو کوپلر یوقت بخاطر نوسانات برق نسوزه یه VDRآبزارین براش
توی پاساژ عباسی یه مغازه هست به اسم سلف اون داره باید یه 250 ولتشو بگیر . موازی بزار سر راه ورودی برق شهر یعنی یه سرشو بزن به فاز یه سرشم بزن به نول قبلشم سر راه نول یا فاز یه فیوز 2-3 امپری هم باید بزاری وگر نه امکان انفجار هست
دیگه فکر نکنم ایرادی داشته باشه!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arvinfx
افته چیه؟ مشکل افت چیه؟ یه مقاومت 100K اهم نیم وات میخاد با یه 10k یک چهارم وات! 2 میلی وات بیشتر جریان نمیکشه!نوشته اصلی توسط arvinfx
افته چیه؟ مشکل افت چیه؟ یه مقاومت 100K اهم نیم وات میخاد با یه 10k یک چهارم وات! 2 میلی وات بیشتر جریان نمیکشه!
مشکل ما ایرانی ها اینه که تو طراحی خیلی از پارامتر ها رو ایده ال میگیریم
من نمیگم مدار مقاومتی جواب نمیده میگم مدار خازنی با همان قیمت بهتر و به صرفه ترجواب میدهتو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط tarashehمن به یک سیم دسترسی دارم یعنی نول مستقیم رفته و فاز با رله سوییچ میشه حالا من می خوام بدونم دستگاه کار می کنه یا نه یعنی جریان برقرار است یا نه؟
شما فقط میتونید با سری کردن یه مقاومت روی همون سیم و گرفتن ولتاژ 2 سر مقاومت توسط ADC میکرو این کارو تشخیص بدین که من هنوز نفهمیدم باید زمین رو توی این مدارات کجا در نظر بگیریم!
دیدگاه
دیدگاه