اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل پروگرامر avr910 با codvision

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل پروگرامر avr910 با codvision

به نام خدا.
    من پروگرامر sk200+300 رو دارم استفاده می کنم.با codevision برنامه می نویسم ولی قبلا با bascom کار می کردم. البته 2 سالی بود ازش استفاده نکرده بودم.حالا که رفتم سراغش همینجوری میکرو می سوزونه :cry2:

مشکل اصلی اینجاست که بعد از چند بار program کردن error میده که میکروممکنه سوخته.بعد که یه mega 32میکرو جدید می زارم چند بار program پروگرام می کنه و دوباره همون مشکل قبلی.من تو پروگرام کردن اول از فیوز بیت ها شروع می کنم.ic 244 بافرش رو هم عوض کردم.
    تا حالا 3 تا mega 32 سوزونده. :angry:
    دوستان اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم oo:
    مهارت هر کس در مقابله با مشکلات زندگی بیش از هر کار دیگری که در عمر خود انجام خواهد داد،کیفیت زندگی وی را تعیین خواهد کرد.

دیدگاه

اتصالات سیم ها رو چک کن ، شاید مشکل از سیم ها باشه!!!

یه سوال ؟ طول سیمت چقدره؟نباید از یه حدی بیشتر بشه! مثلا نیم متر...

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مهدی
        احتمالا فیوز بیت های میکرو رو درست پروگرام نکردید!
        1-فیوزبیت هاش که CKOPT, SUT0, BODEN, SPIEN بود که همه باید 0 میشدند و بقیه 1 بشن.... توی توضیحاتش:
        that have been programmed (set to "0&quot bits SPIEN, CKOPT, SUT0 and BODEN....

اینها اکثراً زمان بوت و ... رو تنظیم میکنند. در حالی که این اروری که من گفتم ((THIS DEVICE CANNOT START (CODE 10) بنظر میاد باید مربوط به فایل درایور باشه. چون تو لیست ارور های سایت مایکروسافت به عنوان اروری برای وسایل ناشناخته معرفی شده.. معرفی اینم که دسته درایورشه :question: درست میگم؟؟ oo:

2-میشه تغذیه اصلی میکرو (vcc) رو صاف وصل کرد به قبل از دیودها تا افت ولتاژ برای تغذیش نداشته باشیم و بتونیم از MEGA8 معمولی بجای MEGA8L استفاده کنیم؟
        دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

2-میشه تغذیه اصلی میکرو (vcc) رو صاف وصل کرد به قبل از دیودها تا افت ولتاژ برای تغذیش نداشته باشیم و بتونیم از MEGA8 معمولی بجای MEGA8L استفاده کنیم؟
          سلام

استاندارد خطوط انتقال پورت USB ولتاژ 3.3 ولت هست ....

حتما یه سری به Wiki همین سایت بزن و قسمت USBش رو مطالعه کن...

موفق باشید

دیدگاه

باشه، اونم میخونم. :mrgreen:

ولی سوال اولم چی؟ :sad:

واسه avr 910 چه فیوز بیتهایی رو ست میکنید؟ یعنی صفر میکنید؟ بقیه رو از دم 1 کنم؟ oo:
            دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

از دوستان کسی خبر داره که codvisionavr پروگرامر usbasp رو ساپروت میکنه یا نه ؟ کدوم ورژن؟
              مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

سلام

مشکل مرحله قبل مرتفع شد. ولی بازم به مشکل خوردم...
                میکرو اصلی (واسه خود پروگرمر) رو مجدداً برنامه ریزی کردم. (حین پروگرام هم کریستال 12MHz گذاشتم کنارش)

به pc وصلش کردم. برخلاف مرحله قبل شناختش. مراحل نصب درست طی شد وآخرش successful داد و در properties هم زده working properly.
                خب تا اینجاش درست بود بحمدا....
                اولش error میداد که : AVRProg error entering programming mode.
                اما بعد یکبار بوت سیستم، درست شد.
                حالا!!!!!!

ولی!... هر پورت COM یی رو که امتحان میکنم ( در device manager و تنظیم پورت com پروگرامر + تنظیم پورت com در codevision )،
                تمام 16 تا پورت com رو امتحان کردم. همش میگه:
                The communication port COM# is not available
                Use another port
                # همون شماره پورته.
                قضیه چیه؟ بخدا بعد از اینهمه تلاش، واقعاً ضد حاله همچین اروری...

دیدگاه

سلام

این AVR910 پروگرامر خوبی هست ولی هر باری گیر میکنه... چرا USBasp کار نمیکنی؟قطعاتش که یکیه...(البته خودم چون قبلا یه دونه AVR910 ساختم ، هنوزز از اون استفاده میکنم....)

من از برنامه AVRprog استفاده میکنم...تنظیمات خاصی نداره فقط فایل هگز رو بده و پروگرامش کن :mrgreen:

اتچش میکنم :nerd:

راستی اون اروری که میگفتی اول میده مال اینه که اتصال پروگرامر با آی سی برقرار نیست...

سوال دیگه ای هم در مورد این پروگرامر بود در خدمتیم.... :nerd:
                  فایل های پیوست شده

دیدگاه

جون من ما رو از راهی که رفتیم پشیمون نکن :cry2:
                    باور کن خیلی وقته کارم گیره این پروگرمره.

اگر این اروری که گفتم:
                    Use another port
                    حل بشه، فکر نکنم دیگه مشکلی باقی بمونه... :cry:
                    دوستانی که avr910 دارن، همچین مشکلی ندارن؟؟ 2 پست پیش توضیح دادم قضیه چیه.

AVRprog رو هم گرفتم. اینکه زیادی کمه! یعنی هیچی نداره! حیف نیست آدم بیخیال کدویژن بشه؟ :cry: فیوزبیتها رو چجوری بهش حالی میکنی؟؟؟

دیدگاه

جون من ما رو از راهی که رفتیم پشیمون نکن :cry2:
                      :mrgreen: پشیمونی چیه بابا...گفتم که اینم خوبه :agree:

این اروری که میگی میده ماله اینه که کد ویژن نمیتونه پروگرامرت رو پیدا کنه....پورت پروگرامرت که داخل دیوایس منیجر هست باید با اونی که داخل تنظیمات کدویژن هست یکی باشه ....

هم پورت پروگرامر رو عوض کن هم پورت کدویژن رو ببین خوب میشه!

AVRProg نمیدونم چرا سرعتش خیلی بیشتر از کدویژنه!!!! تا اینجا که تجربه بهم ثابت کرده سرعت پروگرام کردنش بیشتر از USBasp نباشه کمتر نیست :eek: :mrgreen:

فیوز بیت ها هم کلید advanced (درست نوشتم؟ :mrgreen رو بزنی مشخصه که چی به کجاست...خودش توضیحاتی نوشته مثل بسکام :agree:

بازم سوالی بود در خدمتم :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ma3oud
                        ولی!... هر پورت COM یی رو که امتحان میکنم ( در device manager و تنظیم پورت com پروگرامر + تنظیم پورت com در codevision )،
                        تمام 16 تا پورت com رو امتحان کردم. همش میگه:
                        Use another port
                        # همون شماره پورته.
                        عزیز جان. همین کار رو کردم. ولی همچنان این ارور رو میده.

دیدگاه

اون مشکل پورت کام رو کسی نمیدونه چجوری حل میشه؟؟ بالا گفتما!

یک تناقض عجیب در AVR910

1-اگر از Mega8 استفاده میشه، پس چرا تغذیه اصلی میکرو، بعد از دیودهای 4007 گرفته شده؟! Mega8 که با 3.6 ولت کار نمیکنه؟
                          2-اگر از Mega8L استفاده بشه، مشکل تغذیه میکرو نداریم، ولی این میکرو تا فرکانس 8MHz کار میکنه، درحالی که کریستال پروگرامر، 12MHz هست!! چرا؟؟

3-دوستان گفتن دلیل وجود دو دیود، کاهش ولتاژ تا 3.6 ولته که استاندارد خطوط usb ست، ( که پایه های میکرو برای ورود دیتای usb، با دو تا مقاومت pull up شدن). چرا خطوط را با زنر 3.6 تثبیت نکردند و وروردی میکرو رو همون 5 ولت ندادند؟؟

این چندتا سوال رو هر جوری فکر کردم نفهمیدم چرا؟؟

دیدگاه

حتی بعید میدونم کسی اینارو بخونه! چه برسه به جواب!!
                            جناب مهدی مهری جان، شما فرمودین بورد اینو زدین و در حاله فروشه. پس نباید باهاش به مشکل خورده باشین. پس این سوالات 1و2و3 بالایی رو میشه بگین حکمتش چیه؟ :sad:

منظورم از سوال 3 قبلی این بود:
                            مقاومت های 1M و 1،5K حذف شدن و خطوط دیتا به زنر 3،6 وصل شدن.
                            Vcc میکرو مستقیماً 5 ولت شده، پس میشه از Mega8 استفاده کرد. ( حالا AVCC رو چیکار کنم؟!! اونم به 3.5v سابق وصل بود! )
                            تفاوت ها رو با قرمز نشون دادم:

دیدگاه

سلام

ببخشید که دیر جواب دادم :redface:

1: بله اون دو تا دیود برای کم کردن ولتاژ میکرو هست....

این لینک رو بخونید متوجه میشید :nerd:
                              http://www.eca.ir/wiki/index.php?title=Avrusb

2: همون 8 معمولی با 3.6 کار میکنه...مشکلی نداره....

البته من یه بار به جای 8 معمولی L گزاشتم کار نکرد!!! یعنی کار میکرد ولی همینطور قطع و وصل میشد!

3 : فرقی نداره ، یا باید زنر بزاری یا دیود...

در ضمن همه ی پروگرامره و اون 2 تا مقاومت 1.5 کیلو و 1 مگ! (البته 1 مگه کمتر...)

البته اکثر سوالاتت با اون لینکی که دادم حل میشه

بازم سوالی بود در خدمتیم ....

موفق باشید

دیدگاه

ممنون از لینک! چیزای خوبی دستگیرم شد!
                                پس من همونی که گفتم رو انجام میدم (که همون روش ذکر شده تو لینکه). یعنی دو تا زنر میزارم تو دیتاها + مقاومتها 1،5 و 1 باقی میمونن و خط تغذیه میکرو رو میدم به قبل از دیوددها (واسه 5 ولت).
                                البته متاسفانه یا خوشبختانه من واسش pcb زدم و الان دستکاریش یه کم قیافش رو میزنه به هم...

1- اون سوال قدیمیه ( که پورتهای کام رو یکی میکردم، ولی codevision میگفت not available ) رو میشه یه راهنمایی کنین چکنم؟ تو پاسخهای 21 و 23 کامل توضیح دادم.

2- راستی، میشه واسه تغذیه میکرویی که قراره پروگرام بشه ( نه میکرو خوده پروگرمر! )، از همون 5 ولت قبل از دیودها (همونجای که میخوام میکرو اصلی رو تغذیه کنم ) استفاده کنم؟؟ از لحاظ جریان مشکلی نداره؟ یا هر مشکله دیگه ایی..؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X