اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولت متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ولت متر

با اسلام
    من میخواهم یک voltmeter autorange با avr بسازم :angry: :angry: :angry:
    بخدا تا الان 10 تا 5 تا مدار بستم هر چی بگی همشون در proteus تا 100 ولت و بیشتر هم اندازه میگیرند اما در عمل همشون روی 5v قفل میکنه!
    من قبلا هم 2 تا تاپیک زده بودم که مشکلم حل بشه اما نشد. :angry: :angry: :angry: :angry:
    چه خاکی تو سرم کنم :angry:
    دیوانه شدم :angry: :cry2: :angry:
    یک راه حلی بدین یک برنامه ای بنویسید. :cry2: :cry2: :cry2:

با تشکر

پاسخ : ولت متر

میشه توضیح بدی تا الان چی کار کردی؟ :redface:

دیدگاه

من این مدارو ساختم ولی autorange نیست از صفر تا صد ولت با دقت 0.1 ولت .به دردت میخوره یا حتما autorange میخوای. :question: :question: :question:
      A-Hosseini

دیدگاه

مهندس با سلکتور راحته (جسارت نباشه این راحتی برای اونهایی که خوب بلدن امثال شما) اما autorange چرا این جوری میشه؟ جالب اینجاست که از بقیه هم که سوال کردم میگن با avr همین مشکل داریم!

دیدگاه

کار که کار سختی نیست . فکر می کنم خیلی راحت بتونی با آنالوگ سوییچ پیادش کنی.یه خورده فکر کنی میشه. اگه نشد بگو یه مدارشو واست بکشم بذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_ica
            کار که کار سختی نیست . فکر می کنم خیلی راحت بتونی با آنالوگ سوییچ پیادش کنی.یه خورده فکر کنی میشه. اگه نشد بگو یه مدارشو واست بکشم بذارم
            آنالوگ سوییچ منظورت سلکتور هست؟
            این که دیگه autorange نیست.
            فرض کنید ولتاژ ورودی بین تا 100 متغیر هست فقط باید autorange باشد.

دیدگاه

دوست من آنالوگ سوییچ آنالوگ سوییچه و سلکتور سلکتور . اونی که من می گم مثل 4066و4016 .شما با میکرو می تونی کانال ورودی رو تغییر بدی. چند تا تضعییف کننده با تضعیف های مثلا 10 و 100 و ... ورودیه آنالوگ سوییچ ها رو بده به هر طبقه تضییف کننده و خروجی های سوییچ ها رو به هم وصل کن و بده به a/d . کانال اول اگه عدد 1023 داد میری کانال دوم اگه اونم عدد 1023 داد می ری کانال بعدی . همینطور الی آخر تا یه کانال که max نشده باشه . تضییف اون کانال رو میدونی با دو دوتا چهار تا ولتاژ ورودی بدست می آید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_ica
                دوست من آنالوگ سوییچ آنالوگ سوییچه و سلکتور سلکتور . اونی که من می گم مثل 4066و4016 .شما با میکرو می تونی کانال ورودی رو تغییر بدی. چند تا تضعییف کننده با تضعیف های مثلا 10 و 100 و ... ورودیه آنالوگ سوییچ ها رو بده به هر طبقه تضییف کننده و خروجی های سوییچ ها رو به هم وصل کن و بده به a/d . کانال اول اگه عدد 1023 داد میری کانال دوم اگه اونم عدد 1023 داد می ری کانال بعدی . همینطور الی آخر تا یه کانال که max نشده باشه . تضییف اون کانال رو میدونی با دو دوتا چهار تا ولتاژ ورودی بدست می آید.
                این چیزی که گفتی با 10 نوع برنامه نویسی تست کردم و حتی با مالتی پلکس آنالوگ اما همشون روی 5 ولت قفل میشوند این یک نکته اساسی دارد در خود میکرو نهفته هست که نمیدونم چیه :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2:
                دارم روی وورودی تفاضلی به ADC و وقفه ها برای اندازه گیری ولتاژ تحقیق میکنم که هنوز به جایی نرسیدم :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

سلام
                  آقا مسعود، چجوری بهت بگیم، بابا باید از رنج های پایین بری به سمت رنج های بالاتر.
                  خوب معلومه که یه دفعه یه ولتاژ زیادی می دی به ADC میکرو، می سوزه.
                  من یه بار این مسیر شما رو رفتم.
                  سی ولت دادم به ADC میکرو، بوی سوختنش در اومد :cry2:

برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                  http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoodhashemy

زرشک!
                    این چیزی که گفتی با 10 نوع برنامه نویسی تست کردم و حتی با مالتی پلکس آنالوگ اما همشون روی 5 ولت قفل میشوند این یک نکته اساسی دارد در خود میکرو نهفته هست که نمیدونم چیه فقط حرفه ای ها میفهمند. :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2:
                    دارم روی وورودی تفاضلی به ADC و وقفه ها برای اندازه گیری ولتاژ تحقیق میکنم که هنوز به جایی نرسیدم :cry2: :cry2: :cry2:
                    پایه ورودیت سوخته که همش ۵ ولت میده.
                    آخه این AVR ها دو تا دیود معکوس تو هر ورودی شون دارن، حواست نباشه خیلی راحت می سوزن.

باید از تقسیمات زیاد شروع کنی، یعنی اول میری اونی که تقسیم بر بیست می کنه رو میدی به ADC اگه دیدی صفر بهت داد (یا نزدیک به صفر)، میری سراغ تقسیم پایین تر، اونم اگر صفر داد به هم چنین، اون قدر ادامه میدی تا به عدد قابل قبولی برسی.
                    ولی من باشم، روی ADC یه دیود زنر هم میذارم، اگر هم سوخت، فوقش عوضش میکنی میکروت سالم میمونه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza.nayeri
                      ولی من باشم، روی ADC یه دیود زنر هم میذارم، اگر هم سوخت، فوقش عوضش میکنی میکروت سالم میمونه.
                      سلام
                      حمیدرضا جان، این کار دقت رو پایین نمی آره؟
                      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MortezaMir

سلام
                        حمیدرضا جان، این کار دقت رو پایین نمی آره؟
                        سلام.
                        فکر نکنم، چون دیود در بایاس معکوسه و کلا مدار بازه، چرا باید دقت رو پایین بیاره؟
                        فقط وقتی که ولتاژ از ۵ ولت بره بالاتر یک برش ایجاد میکنه و میشه مدار حس کننده ای ساخت که وقتی این اتفاق افتاد بلافاصله ورودی رو قطع کنه.

دیدگاه

عجب من حتی سیکی که شما گفتید رو رفتم یعنی اول اسکن کنه اگر دید خیلی کوچک هست بره بعدی اما این هم فقط 0 تا 5 ولت اندازه میگیرد! و روی 5 ولت قفل میشه
                          ببینید اگر فقط از یک تقسیم مقاومتی استفاده کنم مثلا مقاومت 1k و 9k ولتاژ ورودی تقسیم بر 10 میشود از این طریق تا 50 ولت براحتی اندازه میگیرد اما وقتی تقسیمهای مختلفی دارم و سوییچ گذاشتم که میکرو اگر دید مقدار adc خیلی کوچک هست میرود بعدی را فعال میکند اما خوب!
                          به محض اینکه ورودی 6 ولت شد میکرو قفل میشه ولتاژ 6 ولت با vcc مدار یکی میشه! و همین طور که ولتاژ بالا میبری نور LCD افزایش می یابد این یعنی اینکه از داخل میکرو یک اتفاقی می افتد!
                          از چند نفر دیگه هم پرسیدم انها هم همین مشکل داشتند. :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoodhashemy
                            عجب من حتی سیکی که شما گفتید رو رفتم یعنی اول اسکن کنه اگر دید خیلی کوچک هست بره بعدی اما این هم فقط 0 تا 5 ولت اندازه میگیرد! و روی 5 ولت قفل میشه
                            ببینید اگر فقط از یک تقسیم مقاومتی استفاده کنم مثلا مقاومت 1k و 9k ولتاژ ورودی تقسیم بر 10 میشود از این طریق تا 50 ولت براحتی اندازه میگیرد اما وقتی تقسیمهای مختلفی دارم و سوییچ گذاشتم که میکرو اگر دید مقدار adc خیلی کوچک هست میرود بعدی را فعال میکند اما خوب!
                            به محض اینکه ورودی 6 ولت شد میکرو قفل میشه ولتاژ 6 ولت با vcc مدار یکی میشه! و همین طور که ولتاژ بالا میبری نور LCD افزایش می یابد این یعنی اینکه از داخل میکرو یک اتفاقی می افتد!
                            از چند نفر دیگه هم پرسیدم انها هم همین مشکل داشتند. :angry: :angry: :angry:
                            شما شماتیک مدارت رو بذار ببینیم تا شماتیک رو نبینم نظر نمیتونم بدم.
                            بعید میدونم مشکل از میکرو باشه، میکرو به خودی خود این کار رو نمیکنه.
                            فقط حدس می زنم شما اشتباهی کردی که باعث میشه دیودی که روی پایه ورودیت هست اتصال کوتاه شه و ورودی ۶ ولت مستقیم بیفته روی VCC آخه آند این دیود روی VCC هستش.

دیدگاه

آیا موقع کار با adc فیوزبیت خاصی را باید تنظیم کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...