اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص کد ریموت IR ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص کد ریموت IR ؟

این نرم افزار کول ادیت که فرمودیت مربوط به چیه تا حالا نشنیدم مر بوط به الکترویکه :redface:
    اگه سایزش کمه میشه upload کنید

در ضمن سیگنالی که به ورودی میکروفن میاد فکر کنم بیشتر از 20khz رو فیکتر بکنه یا نه ؟
    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

یه سوال اگه من بجای TSOP1238 از TSOP1236 برای دیکد کردن استفاده کنم اشکالی تو دریافت کد بوجود میاد؟
      اخه ریموتی که استفاده میکنم sony و فرکانس خروجیش 36khz
      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

اقا من هر کاری کردم نتونستم کدهای ارسالی از ریموت رو در بیارم :cry: فاصله هر کدوم رو در اوردم ولی نمیدونم کدوم یکه کدوم صفر ....
        تو پروتکل sony گفته شده بین هر 0 و 1 600us فاصله هست و 0 رو با 600us و 1 رو با 1.2ms میفرسته حالا چیزی که من گرفتم البته فواصل زمانی بین هر پالس رو میگم اینه :
        اول 640usو 3.5ms بعد 512us و1.4ms و 512us و 1.4ms و640us و1.4ms و ,640us و 1.4ms و512us و 1.5ms و64us و بعد یه فاصله زمانی حدود 30ms و دوباره همون اعداد بین هر پالس میاد ....
        الان من فاصله بین هر پالس که باید 600us باشه رو در اوردم ولی نمیدونم 1 کدومه و 0 کدومه ........

در ضمن من با این چشمی که امتحان کردم اصلا کار نمیکرد کسی میدونه این چشمی مر بوط به کدون TV هست و ترتیب پایه هاش چیه ؟ یا نکنه فرکانسش با چشمی پارس فرق میکنه ....

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X