اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین میکرو در صنعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بهترین میکرو در صنعت

سلام , میخواستم بپرسم بهترین میکروکنترلر که می توان در صنعت استفاده کرد و در دراز مدت مشکلی براش پیش نیاد آیا avr این توانایی رو داره یا فقط میکرویی است در حد
    پروژه های دانشجویی نظرتون در مورد میکروهایی همچون pic و plc چی هستش ممنونم

پاسخ : بهترین میکرو در صنعت

میگن که pic نویز پذیر نیست و واقعا نیست

ولی avr هم بچه بازی نیست شما باهاش می تونی کارکنی فقط یکم باید روی نویز پذیریش حساس باشی
    مثلا ایزوله کردن مدار میکرو از مدار فرمان
    با اپتوکوپلر مثلنی
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

در حقیقت میکروکنترلر های AVR خیلی نویز پذیرند کافیه که شما یه میکروی AVR رو به محدوده یک ترانس نزدیک کنید میبینید که روی ال سی دی اعداد و ارقام قاطی پاتی میاد و ADC اون دیگه کار نمی کنه خوب حالا اگر یک AVR رو به داخله یک کارخونه ی صنعتی که دارای موتور های پرتوان و بزرگ سه فاز باشه ببرین اصلا میکروی شما نه این که کار نمی کنه بلکه میسوزه البته با یک سری تمهیدات مثل ایزولاسیون کردن ورودی و خروجی و همچنین تغذیه و قرار دادن میکرو داخل قاب فلزی میشه نویز پذیری AVR رو کم کرد ولی 100 درصد نیست
      من با PIC کار نکردم ولی میگن که نویز پذیری کمی داره که باز هم 100 درصد نیست و باید نکات ایمنی و حفاظتی اون رو رعایت کنید
      طبق گفته دیگران هم میگویند که آرم هم در مقابل نویز خیلی مقاومه که باز هم 100 نیست
      ولی PLC ها خیلی مقاوم هستند والبته گران،تمام ورودی و خروجی ها ایزوله شده و دارای فیلتر در ورودی تغذیه هستند همچنین ممکنه که بعضی از PLC ها در جعبه پلاستیکی باشند ولی میکرو کنترلی که در آن قرار داده شده در یک محفظه فلزی نگه داری میشه
      الان یک سری کامپیوتر های صنعتی CAM نیز موجودند و قیمت اون ها با مشخصات برابر دقیقا 10 برابر یک کامپیوتر خانگی می باشد

انواع نویز که میتونه روی میکرو کنترلر تاثیر بگذارد:
      1:نویز های الکترومغناطیسی که از خارج بر روی میکرو و انشعابات آن القا می شود و سبب اختلال می شود
      2:نویز و هارمونیک های مزاحمی که از راه سیم های ارتباطی وارد سیستم می شود

نکاتی که باید در هنگام استفاده از میکروکنترلر ها در محیط صنعتی کرد:
      1:حتما برای دستگاه مورد نظرتون قاب فلزی که به منفی یا زمین مدارتون وصل کنید(نکته اینه که از زمین واقعی نمیشه استفاده کرد)
      2:ورودی و خروجی ها باید ایزوله شده باشند یعنی با استفاده از اوپتی کوپلر ها ورودی و خروجی های دستگاه رو کاملا از هامونیک و نویز های خارجیخارج قاب فلزی در امان نگه داشت
      3:قرار دادن یک فیلتر پایین گذر در مسیر تغذیه میکرو این کار باعث میشه که نویز از مسیر تغذیه حذف شود
      4:بر روی جعبه فلزی نباید سوراخی باز باشد و حتی الامکان از ترمینال استفاده شود البته یک سری قاب های آماده نیز در بازار هستند که مخصوص این کار هستند و قیمت بالاییی هم دارند

دیدگاه

سلام

به طور یقین نمیشه گفت کدوم بهتر بیشتر بستگی به طراحی مدار و تغذیه و اصول کار بستگی داره

اما PIC یه پله بالاتر

من خودم به شخصه دیدیم
        هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

ماکه از 81 داریم تو صنعت تایر , یخچال , قطعات خودرو , چاپ و ... به تعداد زیاد و گسترده فقط و فقط از avr استفاده میکنیم تاحالا هم کوچکترین مشکلی نداشتیم من برای تست نویز میکر رو روی کنتاکتور گذاشتم و با میکرو از طریق رله هر یک ثانیه کناکتور 4.5 کیلو رو تاگل کردم برای نیم ساعت اصلا نه هنگ کرد نه قاطی حالا نمیدونم دوستاد چطور با این avr بیچاره مشکل دارند در ضمن من تجربه نویز پذیری pic رو داشتم که مجبور شدم با avr تعویض کنم
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

دوستان فقط و فقط به نکات طراحی سخت افزاری برای کاهش نویز اشاره کردند در حالیکه نه تنها شگردهای طراحی سخت افزاری بلکه تکنیک ها و الگوریتم های مناسب نرم افزاری نیز میتونن نویز وارده رو تا حدودی خنثی کنند که به ارائه محصول نهایی صنعتی که نویزی در اون تاثیر نداره منجر میشه

دیدگاه

در این بین PCB مهم هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                ماکه از 81 داریم تو صنعت تایر , یخچال , قطعات خودرو , چاپ و ... به تعداد زیاد و گسترده فقط و فقط از avr استفاده میکنیم تاحالا هم کوچکترین مشکلی نداشتیم من برای تست نویز میکر رو روی کنتاکتور گذاشتم و با میکرو از طریق رله هر یک ثانیه کناکتور 4.5 کیلو رو تاگل کردم برای نیم ساعت اصلا نه هنگ کرد نه قاطی حالا نمیدونم دوستاد چطور با این avr بیچاره مشکل دارند در ضمن من تجربه نویز پذیری pic رو داشتم که مجبور شدم با avr تعویض کنم
                این نشون میده که شما تو pcb زدن استادین و اگه ممکنه یه کم در مورد فیلتر هایی که میزارین بگین.ممنون
                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
                  یکی از روش های کاهش نویز در pcb اینه که همه جای برد غیر از ترک هارو زمین کنیم.که در پروتل dxp با استفاده از گزینه place polygon plane این کار انجام میشه.
                  گسترده تر از هر چیز دل مومن است(امام علی (ع))
                  [glow=red,2,300]R[/glow]
                  [glow=green,2,300]G[/glow]
                  [glow=blue,2,300]B[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siamakb
                    سلام
                    یکی از روش های کاهش نویز در pcb اینه که همه جای برد غیر از ترک هارو زمین کنیم.که در پروتل dxp با استفاده از گزینه place polygon plane این کار انجام میشه.
                    یکی از گزینه های مهم هست و لی شاید با این وجود مدار دچار نویز بشه.

دیدگاه

در مورد روش های طراحی و اصول PCB به تاپیک زیر مراجعه کنید لطفا. :nerd:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=35593.0

دیدگاه

من هم با نظر دوستمون NASA_DE کاملا موافقم نویز پذیری بیشتر به PCB بستگی داره نا نوع میکرو. من تا حالا تو همه کارهای صنعتی که انجام دادم از AVR استفاده کردم و پیش هیچ موتور 3 فازی میکروم عملکرد غیر اصولی نداشته و این موضوع فقط برمیگرده به طراحی مدار و PCB .
                        استفاده از Ploygon Plan هم نه تنها تضمینی بر عدم نویز پذیری نیست بلکه در برخی حالتهای خاص در صورت رعایت نکردن اصولی مثل مسیر جریان برگشتی مدار رو دچار نویر هم میکنه.

دیدگاه

بازم بحث نویز شروع شد و کسانی که خودشون حتی یک مدار با PIC نبستن گفتن که نویزش کمتره. من این کلمه رو که PIC از نظر نویز پذیری به AVR برتری داشته باشه حتی در یک فروم خارجی هم ندیدم، نمی دونم چرا این بحث اینقدر در ایران رایج شده، اونوقت همه باز میان AVR کار می کنن.
                          منبع تغذیه ای که نویز داره، بردی که درست طراحی نشده، فیلتر مناسب وجود نداره، و .... چه فرقی می کنه کدوم باشه؟ هر کدوم باشن کاردکردشون دچار اختلال می شه. فقط شما نیستین که دارید با میکرو کار می کنید. خیلی ها هستن که پروژه های صنعتی که توشون همه چیز بود اعم از موتور سه فاز ، کنتاکتور و ... همش رو با AVR به اتمام رسوندن و تمام. من چند برد آسانسور رو دیدم 8051 بود. این میکرو رو که دیگه کسی آدم حساب نمی کنه. ولی خیلی خوب داره کار می کنه و تولید می شه. این میکرو AVR حتی شده بوی سوختش دراومده اما جالبه بازم انگار نه انگار. اینو خودم تجربه کردم و واقعا بوی سوختش دراومد و از داغی نمی شد لمسش کرد. بازم کار می کنه. من تا حالا آی سی اینجوری ندیده بودم. اینو همکارها هم تصدیق می کنن.
                          موضوع بعدی این که PIC روی خیلی دستگاه ها دیده می شه می تونه به قدمت بیشتر و سابقه بیشتر شرکت سازنده برگرده. شرکتی که طراحیش رو با PIC شروع کرده هیچ وقت نمیاد به خاطر ارائه یک میکرو جدیدتر کلی هزینه کنه و طرحش رو عوض کنه و لزومی هم نداره. همه ما هم همین طور هستیم. همیشه سعی می کنیم چیزی که مال یک شرکت قدیمی جا افتاده هستش بخریم تا یک شرکت جدید، ولو شرکت جدیده جنسش بهتر باشه.

در مجموع از این بحث ها هیچ چیز عاید ما نمیشود، هر کسی با هر چیزی که راحت تر است کارش رو پیش ببره و این مهمه که کار به بهترین نحو انجام شه. به نظر من که مسئله نویز برای میکروکنترلر فرقی نمی کنه و باید تحت هر شرایط اقدامات رو انجام داد و به پروژه نگاه کرد و دید که با کدوم بهتر می شه کار رو پیش برد. یک جا شاید AVR بیشتر به درد بخوره و بعضی جاها PIC . کامپایلر ها هم همین طورن. بسته به شرایط ممکنه یکی بهتر باشه و کار سریع تر و مطمئن تر پیش بره.

دیدگاه

شرمنده دوستان
                            اما این بحث یه چیزی فراتر از تکراری ، تکراری هست.تا حالا 3000 تا تاپیک تو این زمینه ایجاد شده و قطعا هیچوقت هم به نتیجه نمیرسه
                            بهترین میکرو . اون میکرویی هست که بهش مسلط باشید و توانایی انجام کار مورد نظر رو داشته باشه(از نظر سخت افزار ، سرعت و ...)
                            مسلما هیچ میکرویی همینجوری تولید نمیشه و مهمتر از همه تولیدش ادامه پیدا نمی کنه ، AVR هم MEGA8 MEGA32 و ... اینا نیست فقط
                            سریهای جدید مسلما بهتر از قبلیها هستند و بهتر هست که از اونا استفاده کنیم
                            موفق باشید
                            همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نقل قول از: pepe_raad در فبریه 17, 2013, 0306 pm

ممنون میشم اگر در رابطه با نویز پذیری Xmega و ARM در محیط های صنعتی هم مقایسه ای انجام دهید .

با تشکر از همه دوستان
                              یکی از بدترین مدارات از نظر تولید نویز ، مدارات سویچینگ می باشد وب سایت کامپایلر IAR در PDF زیر توضیح می دهد که شرکت بزرگ و مشهور OSRAM سازنده انواع لامپهای بخارجیوه ، بخارسدیم، سیستمهای کنترل روشنایی و راه انداز( شامل پرنویزترین مدارات سویچینگ ) از میکروکنترلهای AVR و همچنین کامپایلر IAR-AVR به جهت حساس بودن محصولات استفاده میکند .( قابل توجه دوستانی که مرتب در تالار اظهار میکنند که AVR در محیط های صنعتی قابل استفاده نیست.

http://www.4shared.com/office/a-lfdqUo/osram.html
                              http://www.iar.com/en/IAR/Video-projectorsmicromechanical-mirror-magic-that-fools-the-eye

لطفا تاپیک زیر را بازدید کنید:
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7461#msg437461

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X