اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین میکرو در صنعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین میکرو در صنعت

این تو آخیرین صفحه مطالب بود
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=4442.0
    مثل این که قضیه یه قضیه پدر کشتگیه
    ما 4 ساله داریم با avr کار میکنیم هیچ مشکلی نداشتم به جز این که فقط adc زود میسوزه یه سیستم رو طراحی کرده بودم که گاها نا خواسته خروجیش میشد 12 و نیاز به دقت 1024 داشتم وقتی خروجی میشد 12 دیگه adc از کار می افتاد وگر نه چیز بد دیگه ای نداشت

دیدگاه

دوستان من ساز ، سازه ، بستگی به نوازندش داره ، حالا چه ساز خوب چه ساز بد
      دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

آفرین :applause:

دیدگاه

از هر میکروکنترلری در جای خودش میشه به طور مناسب استفاده کرد. اثر نویز و اسپایک روی هر دو خانواده هشت بیتی AVR و PIC یکسان عمل میکنن و این دو میکرو برتری نسبت به هم ندارن.
          در عکس زیر یک برد مربوط به ولت متر/آمپر متر سه فاز صنعتی با قابلیت اندازه گیری جریانهای خیلی بالا رو مشاهده میکنید که قلب این مدار رو یک میکروکنترلر AVR تشکیل میده. این وسیله در تابلوهای صنعتی و در مکانهای بسیار پر نویز نصب میشه. جالبه که این برند که قسمتی از برد اون رو میبینید از مرغوبترین مارکهای بازار هست.

دیدگاه

با سلام
            من روی AVR تقریبا مسلط هستم اما چند وقتی هست که روی میکرو های سری STM32 کار می کنم. اما برای یک پروژه تو یک محیط صنعتی میخواهم از همین سری STM32 استفاده کنم. به نظرتون سراغ همون AVR برم یا خیر؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebrahimtaghavi نمایش پست ها
              با سلام
              من روی AVR تقریبا مسلط هستم اما چند وقتی هست که روی میکرو های سری STM32 کار می کنم. اما برای یک پروژه تو یک محیط صنعتی میخواهم از همین سری STM32 استفاده کنم. به نظرتون سراغ همون AVR برم یا خیر؟
              نمیدونم چرا هنوز هم هستن کسایی این سوال رو میپرسن!!!!

انتخاب میکرو بسته به کاربرد و مدارتون داره.
              امکاناتی که از پروژه انتظار میره و توانایی شما در پساده سازی پروژه تعیین کننده میکروکنترلر هست.

موضوع پروژه و میزان تواناییتون رو اعلام کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                نمیدونم چرا هنوز هم هستن کسایی این سوال رو میپرسن!!!!

انتخاب میکرو بسته به کاربرد و مدارتون داره.
                امکاناتی که از پروژه انتظار میره و توانایی شما در پساده سازی پروژه تعیین کننده میکروکنترلر هست.

موضوع پروژه و میزان تواناییتون رو اعلام کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
                پروژه با فرستنده و گیرنده ISM کار می کنه و بیشترین استفاده از واحد SPI هستش. اما معمولا کنار منابع نویز و تو محیط های صنعتی استفاده میشه. برای من فرقی نداره از کدوم استفاده کنم ولی به هر حال یک سری نسبت به یک سری برای هر پروژه معایب و مزایایی داره که من شخصا نمی دونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebrahimtaghavi نمایش پست ها
                  پروژه با فرستنده و گیرنده ISM کار می کنه و بیشترین استفاده از واحد SPI هستش. اما معمولا کنار منابع نویز و تو محیط های صنعتی استفاده میشه. برای من فرقی نداره از کدوم استفاده کنم ولی به هر حال یک سری نسبت به یک سری برای هر پروژه معایب و مزایایی داره که من شخصا نمی دونم.
                  اگر بتونید برنامه رو مدار رو خوب پیاده سازی کنید با avr کارتون راه میوفته.
                  من خودم باشم بسته میزان حافظه و سرعت برنامه avr رو برای همچین پروزه انتخاب میکنم. اگر هم همون اول کار ببینم کار پردازش سنگین هست یکراست میرم سراغ arm.

تجربه مشترکی بین افراد وجود داره که همون لحظه اولی که طرح پروژه براشون مطرح میشه ، توی ذهنشون پروژه رو توی کسری از ثانیه انجام میدن رو همه موارد مورد نیاز رو لیست میکنن. کمی هم نبوغ داشته باشن همون لحظه به صورت سه بعدی هم تجسسمش میکنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X