اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه مدار میکرو تنها با سیم فاز برق شهر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغذیه مدار میکرو تنها با سیم فاز برق شهر

چگونه میتوان بدون استفاده از سیم نول و تنها با سیم فاز یک مدار میکرو همراه با یک رله را تغذیه کرد :question:
    من اخیرا دکمه هوشمندی را دیدم که تنها سیم فاز به آن وارد و به تعداد پل های آن یک یا دو یا سه سیم از آن خارج شده و به مصرف کننده ها میرفت.
    بنده در یک پروژه مبتنی بر AVR به این ایده نیاز دارم.
    صورت امکان بنده را به مدار یا پروژه ای در وب انگلیسی که اطلاعات کافی در این زمینه وجود دارد ارجاع دهید.
    با تشکر
    :smile:
    نیک و بد چون همی بباید مرد
    خنک آنکس که گوی نیکی برد
    هر که آمد عمارتی نو ساخت
    رفت و عمارت به دیگری پرداخت

پاسخ : تغذیه مدار میکرو تنها با سیم فاز برق شهر

میتونی نول رو از زمین بگیری
    البته با ترانس
    و می تونی با مدار 220 رو به 5 تبدیل کنی
    البته جریان زیر 100 میلی امپر
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

جناب n340 ممنونم.
      آری، این راه حلهایی که فرمودید میشود اما کلید هوشمندی که بنده دیدم اتصال بدنه نداشت و کاملا ایزوله بود. ضمن اینکه فکر نمی کنم با مقاومت بسیار زیاد دیوارها اصولا بتوان در مدار زمین GND داشت تا بجای نول استفاده شود. اگر کسی امتحان کرده است لطفا تجربه خود را مطرح کند.
      سوال من در مورد تبدیل 220 به 5 ولت نیست بلکه در مورد عدم وجود سیم نول است.
      خنک آنکس که گوی نیکی برد
      هر که آمد عمارتی نو ساخت

دیدگاه

شما نمونه همچین چیزی رو جایی دیدید ؟ ، من بعید میدونم با یه فاز تنها بشه همچین کاری کرد .
        A-Hosseini

دیدگاه

شما امتحان کن
          یه ترانس رو یه سرش رو بهزن به فاز یه سره دگش رو وصل کن به زمین
          نه زمین
          منظور خاک و یا یه جایی که رسانیی باشه
          اصلا سیم فازو بگیر هرجا برقت گرفت درسته :mrgreen:
          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

پاسخ : تغذیه مدار میکرو تنها با سیم فاز برق شهر بدون نول

دوست عزیز n340
            قصد بنده از مطرح کردن این موضوع در این سایت گاهی از تکنیکی است که در کلید هوشمند مربوطه استفاده شده است. حرف شما منطقی است و معمولا نسبت به آن گاهی وجود دارد.
            اجازه دهید دوباره کلید هوشمندی را که ملاحظه کرده ام تشریح نمایم:
            این کلید هوشمند از نوع یک پل، دو پل و سه پل وجود دارد که به صورت بی سیم کنترل میشود. بدنه این کلید پلاستیکی است و هیچ اتصال بدنه ای وجود ندارد.
            همانند کلید های تولید داخل یک سیم فاز به آن وارد میشود و بسته به تعداد پل های آن یک، دو یا سه سیم از آن خارج شده و به مصرف کننده ها میرود. داخل آن نیز هیچ گونه باطری و ترانسی وجود ندارد و تغذیه مدار با تقسیم مقاومتی تامین شده است.

با تشکر
            خنک آنکس که گوی نیکی برد
            هر که آمد عمارتی نو ساخت

دیدگاه

حرف دوستمون n340
              درسته داخل کلید ها بر خلاف ظاهر کامل ایزوله شده دارای اتصالی با زمین هستند که این اتصال با توجه حتی به مقاومت بسیار زیاد بین زمین و یا شخص باعث راه اندازی مدار می شود اگر دیده باشید با توجه به اینکه مقاومت بین فرد و زمین بسیار زیاد است(مقاومت بین دست و پا حدود 14200 اهم است) در هنگام اتصال فازمتر به سیم فاز مقاومتی بسیار بزرگ بین آن تعبیه شده است که باعث افت بسیار زیاد ولتاژ و جریان می شود . داخل کلید ها اتصال از طریق دیوارها ، دست و ... برقرار و مدار کامل می شود هیچ مداری بدون بسته بودن کار نخواهد (حتی داخل ماشین ها اگر دیده باشید لامپ های عقب فقط با یک سیم کار می کنند اما در عین حال تماس دیگر با تایرها با سطح زمین یا بدنه ماشین برقرار می شود
              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

حساب 2*2 5تاست :mrgreen:
                خوب اون الکترون که از تو سیم بیاد نمی تونه همونجا بمونه
                پس بایذ از یجا بره بیرون چاره ای نیست

دیدگاه

ببینید در اون کلید ها لامپ در مدار است یعنی نول از بار مصرفی تامیین میشه
                  به عبارت دیگر وقتی که کلید قطع است در دوسر کلید چیه ؟ یک سرش فازه و سر دیگش لامپ است که سر دیگه لامپ نول است
                  تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                  داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

خوب پس تمومه از نول لامپ استفاده کن

جون تو اصلا یادم نبود گفتی کلیده

دیدگاه

دوستان گرامی
                      فکر میکنم بحث ما مبتدیانه شده است.
                      1- درسته ولی وقتی لامپ یا هر مصرف کننده دیگری قطع است و در مدار قرار ندارد نول را برای برای تشکیل مدار و پذیرفتن فرمان بیسیم از کجا میگیرد؟
                      2- اتصال به بدنه و در نتیجه زیمن در این کلید وجود ندارد چرا که من کلید را روی یک پانل چوبی دیدم که نصب شده بود.
                      هدف من از طرح این بحث گاهی از نکته ای غیر معمول بود که احتمالا در این کلید به کار رفته است.
                      خنک آنکس که گوی نیکی برد
                      هر که آمد عمارتی نو ساخت

دیدگاه

فکر کنم توضیح من خیلی روشنت نکرد دوباره بخون
                        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                          من تازه پست های شما رو دیدم
                          در واقع هر دوتاتون درست میگید oo:

شما باید یک زمین مجازی درست کنید
                          البته بچه های برق قدرت بهتر متونن راهنماییت کنن
                          ولی چیزی که شما میخواید مثل یه فاز متر هست که با فاز میشه یه چراغ رو روشن کرد
                          البته باید بدونین با این کار نمیتونین جریان زیادی از فاز بگیرید

البته من نمونه این رو توی یک نوه مچبند الکتریسیته ساکن دیده بودم
                          و یادم میاد به وسیله فاز و اون مچبند میشد یه LED رو روشن کرد

موفق باشی

دیدگاه

چگونه میتوان بدون استفاده از سیم نول و تنها با سیم فاز یک مدار میکرو همراه با یک رله را تغذیه کرد
                            چیزی که برای من جالبه اینه که اصلا چرا باید همچین کاری کرد؟چه توجیحی داره؟چرا از منابع تغذیه بدون ترانس استفاده نشه؟

ولی روش کلی این کار اینه که از همون فاز بتونی اختلاف ولتاژ ایجاد کنی (چه طوریشو نمی دونم)

من اخیرا دکمه هوشمندی را دیدم که.....
                            منظورتون از هوشمند چیه؟این کلید چه مزیتی نسبت به کلید بی هوش داره :mrgreen: ؛نکنه از این کلیدهای x10 یا lonwork هستش؟ اگه آره چرا بردشو مهندسی معکوس نمی کنید؟هم مشکل شما حل میشه هم شاید سوال من جواب داده بشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                              ببینید در اون کلید ها لامپ در مدار است یعنی نول از بار مصرفی تامیین میشه
                              به عبارت دیگر وقتی که کلید قطع است در دوسر کلید چیه ؟ یک سرش فازه و سر دیگش لامپ است که سر دیگه لامپ نول است
                              دوست عزیز! میشه یه شکلی، شماتیکی، .... از اینی که گفتتی بزاری تا روشن تر شه؟؟ من فهمیدم چی میگی، ولی شک دارم درست متوجه شده باشم!!
                              درک شهودی از 100 تا توضیح بهتره! :mrgreen:
                              دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X