اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه مدار میکرو تنها با سیم فاز برق شهر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه مدار میکرو تنها با سیم فاز برق شهر بدون نول

دوست عزیز من قبلا تو یه پروژه از این تکنیک استفاده کردم
    فرض کن یه کلید داری که با یک لامپ سری است . حالا اگر کلید باز باشد مشکلی نیست چون مسیر تغذیه مدارات داخل کلید از طریق لامپ میسر خواهد شد و شما می توانید لامپ را با ریموت روشن کنید.
    حال مشکل زمانی است که کلید بسته شده و لامپ روشن می شود اونوقت چون کلید بسته است لذا هیچ ولتاژی جهت تغذیه مدارات داخل کلید هوشمند وجود نخواهد داشت .
    برای رفع مشکل یک مقاومت کوچک(مثلا 10اهم با توان5 وات برای مصرف کننده 100وات ) با کلید سری می کنند که یک افت ولتاژ 5 ولت ایجاد شده و تغذیه مدار از این طریق تامین میگردد.
    به این مقاومت ، مقاومت شانت نیز گفته میشه. برای مصرف کننده های بزرگتر باید مقاومت کوچکتر انتخاب کرد.

دیدگاه

پاسخ : تغذیه مدار میکرو تنها با سیم فاز برق شهر

.

دیدگاه

بنده هم نظر آقای saeeid10 رو تایید میکنم.
        البته باز هم در جریان کشی از مدار محدودیت دارید و جریان زیادی نمیشه کشید.
        www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

دوست عزیزvahidabedi متشکرم
          ولی همونطور که گفتم می توان برای بارهای بزرگتر مقاومت کوچکتر انتخاب نمود بنابراین ولتاژ ثابت باقی می ماند ولی توان افزایش خواهد یافت بنابراین تلفات زیاد خواهیم داشت.
          در این گونه موارد دیگر نمیتوان از مقاومت استفاده کرد . برای مثال در یک بار 1000w جریانی حدود 4.5A عبور خواهد کرد که برای ساخت ولتاژ 5v باید مقاومت 1.1R با توان حدود 20w انتخاب کرد که خودش در یک کلید معضل خواهد بود.لذا می توان از ترانس جریان برای ساخت ولتاژ کمک گرفت.
          ترانس جریان رو به جای مقاومت شانت قرار دهید.
          نمیدونم چه جوری باید عکس بذارم و الا یه عکس خوب برای توضیحات فوق دارم.

دیدگاه

برای روشن شدن قضیه شما لطف بفرمایید در صورت امکان از این مدار یک نقشه ای یا عکسی قرار بدین .
            منم مشتاقم بدونم ماجرا چی هست!

دیدگاه

درود
              همچین چیزی امکان داره یعنی بدون نول و زمین و فقط با فاز (بدون ارتباط اهمی با زمین زیر پا) میشه جریان گرفت .. البته تا جایی که بنده تست کردم به زور میشد یه ال ای دی رو روشن کرد اونم با نور خفیف
              یکی از دوستان اشاره کردن به زمین مجازی نمیدونم اینی که بنده تست کردم همونه یا نه ولی من یه تیکه فلز رو به عنوان زمین یا نول استفاده کردم (بدون اتصال به لوله گاز و آب و درو دیوار و ...) این تکه فلز هر چقدر بزرگتر باشه جریان بیشتری میشه گرفت .. 3-4 سال پیش بود دقیقا یادم نیست چقدر جریان داد ولی با یه فلز مستطیلی شکل با ابعاد حدود 40*60 سانت نور خفیف ال ای دی دیده میشد
              این مقدار جریان بدرد روشن کردن میکرو و رله نمیخوره و حجمشم خیلی زیاده
              زندگی پر ز وجود است ولی ..
              ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X