اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحریم avr

نوشته اصلی توسط NASA_DE
    اگر فکر میکنید وارد کننده های ایران با چین و ... قرار داد دارند سخت در اشتباهید و دوستانتون در تهران با شما صادق نبودند!

الان وقتی ژاپن کم کم داره به بحران مالی نظیر یونان نزدیک میشه میگن اوضاع ژاپن بی ثبات میشه.
    کمپانی که نتونه موجودی و حساب محصولاتش رو در بازار پیش بینی بکنه بی ثباته چه تضمینی وجود داره که فردایی دگر سری SAM7 کم پیدا نشه؟ خط تولید 8051 اینتل جمع شد آیا دیگر موجود نیست؟
    در مورد قرارداد هم من با وارد کنندگان اصلی چندین شرکت(کامپیوتری و الکترونیکی) در ارتباطم و بدون واسطه از این موارد در اطلاعم.شما هم شک نکنید.
    در مورد ژاپن و یونان و .... هم فکر نکنم ربطی به این تاپیک داشته باشه اگر تمایل دارین تو تاپیک جدا اگر وقتش بود باهم در مورد این مسائل میتونیم گفتگو کنیم.

نوشته اصلی توسط NASA_DE
    چه تضمینی وجود داره که فردایی دگر سری SAM7 کم پیدا نشه؟
    وای که اگر پیدا نشه چقدر تقصیر اتمل هست !!!!
    I ❤️ ECA

دیدگاه

در مورد ژاپن و یونان و .... هم فکر نکنم ربطی به این تاپیک داشته باشه اگر تمایل دارین تو تاپیک جدا اگر وقتش بود باهم در مورد این مسائل میتونیم گفتگو کنیم.
      شما از بی ثباتی فرمودید من هم این رو عرض کردم بماند که شما چقدر تونستید برداشت کنید.

وای که اگر پیدا نشه چقدر تقصیر اتمل هست !!!!
      جواب منطقی نیست.

دیدگاه

چقدر مجادله میکنید
        فکر کنم هدف اصلی اتمل انداختن تفرقه بین ایرانی ها بوده!!

دیدگاه

روزبه جان من جواب کامل خودم رو دادم ... فکر کنم هم بقیه متوجه دید من شدند که در یک کلام مشکلات داخلی رو گردن شرکت های معتبر نمی اندازن !

با اجازه دیگه ادامه نمیدم.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            چقدر مجادله میکنید
            فکر کنم هدف اصلی اتمل انداختن تفرقه بین ایرانی ها بوده!!
            اینجا محیط علمی هست , مجادله در کار نیست. اتفاقا بلورچیان یکی از دوستان خوب بنده هست ( اینترنتی پیداش کردم :nerd: )
            این بحث ها هم برای بیرون ریختن حقایق بعضی از وارد کننده های بی وجدان لازمه. ( تا حالا چند تا خازن فاسد استفاده کردید یا میکرویی که یک بار مصرفه , دلیل یک بار مصرف یا فاسد بودن خازن رو میدونید؟ )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              روزبه جان من جواب کامل خودم رو دادم ... فکر کنم هم بقیه متوجه دید من شدند که در یک کلام مشکلات داخلی رو گردن شرکت های معتبر نمی اندازن !

با اجازه دیگه ادامه نمیدم.
              این پست اسپم نیست.(موضوع رو زدم این رو دیدم)

متشکرم / روزبه آقابیگی

دیدگاه

میکرو یک بار مصرف تا دلت بخواد دیدم آخریشم یه m16 بود که یارو بهم 4500 فروخته بود

دیدگاه

مقاومت چی مقاومت سوخته هم دیدید
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نه ولی تا حالا شده ندونید قیمت یه آیسی چنده طرف بیاد 6 برابر قیمت به شما بفروشه؟
                    قبل عید یه یارویی l298رو 6.5 بهم داده بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                      همینجا لازم است به این نکته اشاره شود که لحیم کاری قطعات SMD کار بسیار ساده و سریعی است و اینکه چرا برخی دوستان از این مسئله برای خود یک غول ساخته اند، احتمالا به دلیل این است که از شیوه ساده این کار اطلاع ندارند و تصور می کنند که حتما باید با وسایل خیلی خاص و گرانقیمتی با این IC ها کار کرد. اگر هم بحث تعویض IC مطرح باشد، با ساخت یک مبدل ساده می توان قابلیت تعویض را به وجود آورد. در همین رابطه اگر فرصتی ایجاد شود، یک تاپیک مصور همراه با عکس های مرحله به مرحله از این لحیم کاری و روش نصب این IC ها ایجاد خواهد شد.
                      در رابطه با لحیم کاری میکروکنترلرهای SMD پست هایی منتشر شد:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40585.0
                      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                        میکرو یک بار مصرف تا دلت بخواد دیدم آخریشم یه m16 بود که یارو بهم 4500 فروخته بود
                        وای یادش به خیر!
                        وقتی تازه شروع کرده بودم روزی ی آی سی می سوزوندم!
                        بگو ی بار مصرف بوده خبر نداشتیم!
                        ولی فکر نمی کنم smd ها هم ی بار مصرف داشته باشن!
                        به خصوص مگا128 و 256 و مشتقاتشون!
                        حالا که مگا16 و 32 ها گرون و ی بار مصرف شدن از اینا بخرید خیلی به صرفه تره!
                        "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronet_ir
                          تا چند وقت دیگه این قضیه برای تمام مواد اولیه ( قطعات ) الکترونیک پیش میاد .
                          برایی مثال گمرکی فیبر مدار چاپی از قبل عید از هر بسته 700 تومان به 3800 افزایش پیدا کرده و از اون موقع هیچ فیبری وارد ایران نشده و تا چند روز دیگه تمام ذخایر انبار ها هم تموم میشه ( این تو زمینه کاری من بوده ) . 100% این قضیه برای همه موارد صادقه . تا یه مدت کوتاهی احتمالا تغییر قیمت تو تمام بازار الکترونیک پیش میاد . واین باعث سخت تر شدن بازار رقابت با چین میشه و نتیجه اون هم از بین رفتن تولید در الکترونیک و وابستگی هر چه بیشتر به محصولات خارجی میشه .
                          دولت به جای این که با بیشتر کردن مالیات محصولات خارجی به ایران موافقت کنه این کارو با مواد اولیه داره انجام میده و نتیجه اون هم از بین رفتن تعداد بیشتری شغل در این زمینه میشه .
                          ای کاش میشد این رو یه جوری به گوش دولت رسوند .
                          اینکه می فرمایید گمرک فیبر مدار چاپی ، من شنیدم که دوباره به قیمت قبلیش رسیده ، آیا این خبر من موثقه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
                            دوست عزیز آیا توی ایران سری A رو میشه تهیه کرد
                            و قمیت آنها در چه حد است
                            مثلا بجای atmega32 چی هست
                            دیتاشیت رو از کجا میشه تهیه کرد
                            سلام بعضی هستن مثلا tiny13a tiny15a ولی mega رو نتونستیم پیدا کنیم اونم به دلیل عدم تخصص دلال های محترم که فکر میکنه سریا خیلی فرق دارن
                            دیتاشیتم تو سایت اتمل هست :agree:
                            خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
                            چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
                            ژان پل سارتر
                            [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

یکی از دوستان که تهرانه و با پایا الکترونیک و اینجور شرکتا ارتباط داره ، گفته که به زودی ( چند هفته ) چند وارد کننده به تعداد انبوه به بازار می خوان تزریق بکنند !
                              امیدوارم که خبری هم که به اون رسیده واقعیت داشته باشه و از این وضع خراب بازار رهایی پیدا کنیم !

دیدگاه

بچه می دونید کی قراره سری A بیاد تو ایران؟!
                                "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X