سلام دوستان انگار داره مسئله داره حل میشه سری A وارد بازار ایران شد . :wow: :wow: :wow: :nice: :nice: :nice:
من خودم چهارشنبه ATMEGA8A رو از پایا خریدم 1750 البته 50 تا :redface: :redface:
بابا ما دستگاه دادیم رو تولید پولشم دادیم حالا مگا8نابود شد ما چه خاکی بر سر بریزیم :angry: :angry: :angry:
با سلام خدمت دوستان
الان حدود 5 روز از خرید من میگذره هنوز قیمت پایین تر نیومده :cry2: :angry: :angry:
این سری A که میگم من نوع Smd رو خریدم فکر کنم هنوز dip نیومده باشه چون پایا نداره :cry: :cry: :cry2: :cry2:
من فکر میکنم این اوضاع تا پایان خرداد به حال قبل برگرده چون اتمل این کار رو کرده که محصولاتش به راحتی به فروش بره و معمولاً شرکتها تغییراتی رو که در محصولاتشون میدن برای پایین آمدن قیمت تمام شده در عین حال کامل تر شدن محصولات خود میباشد
به هر حال بازاره رقابت هستش دیگه
روی هر پله که باشی ، خدا یک پله از تو بالاتر است ،
نه به خاطر اینکه خداست ، به خاطر اینکه دست تورا بگیرد .
باران به دلیل استمرارش سنگ را سوراخ می کند ،
نه به خاطر قدرتش !!!
این که چه کسی باشی و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد . ( دکتر شریعتی )
کسی میدونه دیپشم هست یا نه و اینکه مثل مگا8 معمولی و میشه به جای اون قرار داد یا تغییر کرده اخه منم دستگاه دادم رو تولید اگه بخواد فرق کنه که تمام بردهارو باید ریخت دور و دوباره برد طراحی کرد اونوقت خسارت 3000تا برد 8*13چقدر میشه :cry: :cry2:یعنی به معنای واقعی به خاک سیاه میشینیم که
کسی میدونه دیپشم هست یا نه و اینکه مثل مگا8 معمولی و میشه به جای اون قرار داد یا تغییر کرده اخه منم دستگاه دادم رو تولید اگه بخواد فرق کنه که تمام بردهارو باید ریخت دور و دوباره برد طراحی کرد اونوقت خسارت 3000تا برد 8*13چقدر میشه :cry: :cry2:یعنی به معنای واقعی به خاک سیاه میشینیم که
سلام
میتونی یه برد SMD به DIP بزنی و ازش استفاده کنی اینطوری برد هات رو هم نمیخواد بریزی دور.... :nerd:
mega 8A رو هم میده 1900 البته فعلا . ممکنه پایین تر هم بیاد
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
agha to mashhad ham atmega midan 4500 ,
vali behtar bood ma kheili zood tar az ina az AVR del mikandim, zaribe etminanesh ham ke koli az PIC kamtare,man ke miram soraghe PIC o ARM
همشهری اولا اولین پستتو خوب بود فارسی میزدی
دوم ضریب اطمینان کمتر
والا خیر
ولی خوب من هنوز با PIC کار نکردم
اگر نه بهت میگفتم
هر مشکلی هم برا avr پیش بیاد سره همین تولید بی کیفیت چیناست و یا تاجرهای بی انصاف ما
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دوست عزیز سلام
اصلاً نگران نباش این سری از avr هیچ فرقی با سری های قبلی نداره فقط تنها تفاوت آن اینه که با ولتاژ پایین می تونه فرکانس بالا رو تولید کنه . :agree: :agree:
یعنی اگه مدارت رو برای سری L طراحی کردی میتونی با استفاده از این سری A میتونی از تمامی امکانات سری معمولی با همان ولتاژ سری L استفاده کنی . :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
روی هر پله که باشی ، خدا یک پله از تو بالاتر است ،
نه به خاطر اینکه خداست ، به خاطر اینکه دست تورا بگیرد .
باران به دلیل استمرارش سنگ را سوراخ می کند ،
نه به خاطر قدرتش !!!
این که چه کسی باشی و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد . ( دکتر شریعتی )
مثل اینکه این قضیه کمبود قطعات از طرف خود سازندگان جهت بالا بردن قیمت ها است و امکان پایین امدن نداره تازه اگر هم بیاد تا جیب وارد کننده ها پر پول نشه احتمالا قیمت رو پایین نیارند.
دوست عزیز سلام
اصلاً نگران نباش این سری از avr هیچ فرقی با سری های قبلی نداره فقط تنها تفاوت آن اینه که با ولتاژ پایین می تونه فرکانس بالا رو تولید کنه . :agree: :agree:
یعنی اگه مدارت رو برای سری L طراحی کردی میتونی با استفاده از این سری A میتونی از تمامی امکانات سری معمولی با همان ولتاژ سری L استفاده کنی . :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
اگه اجازه میداد یه 3-4تا تشکر دیگه هم میکردم :icon_razz: :applause: :applause: :wow: :wow:
دیدگاه