اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحریم avr

دوستان چرا باور نمی کنید؟!!
    ی خورده دیگه تحمل کنید AVR می رسه...
    http://atmel.com/dyn/products/devices_v2.asp?family_id=607#760

درضمن من نگفتم نرید PIC یاد بگیرید، من فقط گفتم خوب نیست نسبت به AVR خودمون...
    اتفاقا به نظر من هرچی آدم بیشتر چیز میز(!) بلد باشه دستش بازتره...
    در ضمن شاید روی کاغذ بشه گفت PIC میکرو هایی داره که سرعتش زیاده یا امکاناتش فلانه، اما عملا این میکروها یا گیر نمی آن یا گرون هستند(مثل همون دو سری که دوستمون معرفی کردن)

در مورد دانشگاه هم باهاتون موافقم(البته اینا هم در نظر بگیرید که دانشجوهای عزیز(!) بعضا توانایی پاس کردن و مهمتر از اون کار کردن همین8051 را هم ندارن!)
    "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

دوستان دعوا نداره که هر دوشون خوبن یکی یه مزایا و معایبی داره و یکی دیگه هم همینطور یادگیریش بد نیست ولی خوب برا یکی مثل شما که avrآ‌رو کامل بلدین نه من که هنوز avr رو تازه دارم یاد میگیرم هنوز 1سال هم نشده که دارم کار میکنم حالا بپرم به یه شاخه دیگه و همه رو نصف و نیمه یاد بگیرم بعد دوباره avrآ‌بیادو دوباره picآ‌رو ول کنم و برگردم به avr وpicآ‌ر ویاد نگرفته برگردم و ببینم که avr رو فراموش گردم و دوباره از اول بخون و همین سیکل تکرار بشه ادم باید یه چیزو ادامه بده و به یه جایی برسونه بعد بره سراغ بعدی
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

به نظر من باید هردوشو یاد بگیری . PIC برای کارای صنعتی بهتر از avr هستش .
        من خودم PIC بلد نیست . ولی اخیرا یه کار صنعتی با avr کردم ، دیدم بابا. محیط صنعتی با خونه خیلی فرق میکنه . تصمیم گرفتم حتما PIC یلد بگیرم .
        تا حالا PIC کار نکردم ، ولی مطمئنم AVR هم مزیتهایی نسبت به PIC داره

دیدگاه

اقا تو اردبیل خریدم مگا 32 رو به من داد 8500 تومن یه مهر گنده هم به گردنم زد که چون شمایی 8500 واسه کس دیگیه 10000 تومنه :eek: :mrgreen:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

می گفتی من از اصفهان برات می خریدم 6 تومن!
            ارزون تر در می اومد!
            "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

شنیدم اتمل یا یکی از این شرکت های چینی زیر مجموعه اتمل میخواست به خاطر اینکه ایران معدن سیلیسیم و. ... هست یه خط تولید تو ایران راه بندازه و بعدا منصرف شده
              راسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                شنیدم اتمل یا یکی از این شرکت های چینی زیر مجموعه اتمل میخواست به خاطر اینکه ایران معدن سیلیسیم و. ... هست یه خط تولید تو ایران راه بندازه و بعدا منصرف شده
                راسته؟
                اگر هم بخوان این کار رو بکنن زمانی avr ساخت وطن دست ما میرسه که avr رفته باشه تو موزه!!
                پس زیاد روش نمیشه حساب کرد.
                [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

آقا من حرفم اینه تا وقتی که غرب با تولیداتش را غول بدونیم و خودمونو باور نداشته باشیم به هیچ جا نمی رسیم
                  اصلا می خوام بدونم مگه این دانشمندان غربی تکنولوژی ساخت ای سی و ... را از آدمهای کره مریخ آوردند زمین
                  چرا اونا هر چی می سازند فقط ما چشمامون مثل چراغ فولکس میشه ؟ مگه ما هوش نداریم استعداد نداریم
                  من همش میگم شاید راههای دیگه ای هم باشه ولی تا وقتی که با عروسکهای آونها مشغول بازی هستیم نمیتونیم
                  به فکر راهههای دیگه باشیم فکر ما شرطی شده به راههایی که اونا به ما دیکته کردند.
                  باباجون یه نگاهی به گذشته و دانشمندانمون بندازید اصلا اونا کجا بودند و چکار میکردند وقتی دانشمندای ما مشغول
                  اکتشافات و اختراعاتشون بودند حالا اونا شدند اقا و ما شدیم برده

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidmicro
                    آقا من حرفم اینه تا وقتی که غرب با تولیداتش را غول بدونیم و خودمونو باور نداشته باشیم به هیچ جا نمی رسیم
                    اصلا می خوام بدونم مگه این دانشمندان غربی تکنولوژی ساخت ای سی و ... را از آدمهای کره مریخ آوردند زمین
                    چرا اونا هر چی می سازند فقط ما چشمامون مثل چراغ فولکس میشه ؟ مگه ما هوش نداریم استعداد نداریم
                    من همش میگم شاید راههای دیگه ای هم باشه ولی تا وقتی که با عروسکهای آونها مشغول بازی هستیم نمیتونیم
                    باباجون یه نگاهی به گذشته و دانشمندانمون بندازید اصلا اونا کجا بودند و چکار میکردند وقتی دانشمندای ما مشغول

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                    بیا واسه فردا صبح زود قرار بذاریم . هویه و سیم لحیم اینا ، هر چی داری بیار .
                    شروع کنیم یه avr درست کنیم ، از منت این خارجیا خلاص شیم.
                    :nice: :nice: :nice:

دیدگاه

عزیزم وقتی ما داشتیم سر تنباکو تو سر و کله هم میزدیم اونا داشتن پیشرفت میکردن . مفت که آقا نشدن.
                      راستی لطفا واسه طراحی AVR برید تو بخش طراحی و بحث رو عوض نکنین
                      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

فکر کنم مشکل طراحی آی سی نباشه! مشکل ساختشه....قبلا تو انجمن بحث شده....با این عنوان : " چرا صنعت قطعه سازی در ایران پا نگرفت؟ "

موفق باشید

دیدگاه

3 سال بود میکرو رو کنار گزاشته بودم
                          میخواستیم دوباره شروع به کار کنیم
                          با دیدن این خبر نا امید شدیم :دی
                          برم ببینم آی سی های قدیمیم رو پیدا میکنم یا اصلا سالمن یا نه :دی
                          بخشکه شانس
                          خدا شاهد باش من نیتم خیره ولی روزگار نمیزاره

دیدگاه

اولانه مشکل مخ داریم الحمدالله فراوون
                            دومانه مشکل طراحی داریم که به گزینه اول رجوع کنید
                            مشکل اینه که وقتی میگی میخوایم بسازیم میگن وام نداریم تو کار داری وام بهت تعلق نمیگیره نمیگن چقدر به نفعمونه و چقدر میخوای اینجا چین نیست که به قول دوستس که اونجا میرفت جنس بیاره میگفت وقتی چینیه میگه میخوام دمپایی بسازم میگن خوب با چقدر کارت راه میفته این بلا سرم اومده که میگم یه طرح تولیدی داشتم که جون کار داشتم اجازه اجرای اونو نداشتم حتما یاید اسو پاس میبودم تا اونوبه مرحله اجرا دربیارم
                            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
                              بیا واسه فردا صبح زود قرار بذاریم . هویه و سیم لحیم اینا ، هر چی داری بیار .
                              شروع کنیم یه avr درست کنیم ، از منت این خارجیا خلاص شیم.
                              :nice: :nice: :nice:
                              اگه به بعضیها برخورد ایشالا ببخشند
                              ولی من یه قول میتونم بدم و اون اینه که اگه ما با این فکر که نمیتونیم بسازیم پیش بریم
                              مطمئن باشید یک میلیارد سال هم بگذره نخواهیم توانست
                              اما نمیتونم قول بدم که اگه دنبالش بودید بهش دست پیدا نمیکنید
                              عزیزان من صحبتم کلی هست نه در مورد ای وی آر
                              مثلا در مورد همین ای سی که میگین خیلی وقتها فکرش را میکردم که نقشه ها و مداراتش در چه
                              حدیه یعنی اگه کسی بخواد همچین چیزی با برد بسازه چند سانت یا چند متر برد میخاد
                              چند هزار یا میلیون ترانزیستور میخواد
                              بعد بره سراغ کوچک سازی و غیره
                              خوب اگه کسی تونست بسازه مطمئنا یک قدم از کسانی که فقط مصرف کننده هستند جلوتره

دیدگاه

اگه به بعضیها برخورد ایشالا ببخشند
                                ولی من یه قول میتونم بدم و اون اینه که اگه ما با این فکر که نمیتونیم بسازیم پیش بریم
                                مطمئن باشید یک میلیارد سال هم بگذره نخواهیم توانست
                                اما نمیتونم قول بدم که اگه دنبالش بودید بهش دست پیدا نمیکنید
                                عزیزان من صحبتم کلی هست نه در مورد ای وی آر
                                مثلا در مورد همین ای سی که میگین خیلی وقتها فکرش را میکردم که نقشه ها و مداراتش در چه
                                حدیه یعنی اگه کسی بخواد همچین چیزی با برد بسازه چند سانت یا چند متر برد میخاد
                                چند هزار یا میلیون ترانزیستور میخواد
                                بعد بره سراغ کوچک سازی و غیره
                                خوب اگه کسی تونست بسازه مطمئنا یک قدم از کسانی که فقط مصرف کننده هستند جلوتره
                                جمید جان ممنون که دارین بهمون انگیزه میدین .شاید بشه تو خونه انرژی هسته ای رو کشف مرد ولی واسه ساختن چیزی مثل avr حمایت دولت هم نیازه و یه بودجه تحقیقاتی خوب میخواد.اگه این پول رو دارین اینچا افراد باسوادی هستن که میتونن بهتون کمک کنن.
                                آرمانگرا بودن خیلی خوبه ولی نه همه جا.
                                امیدوارم از من ناراحت مشین.
                                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X