اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحریم avr

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
    عزیزم وقتی ما داشتیم سر تنباکو تو سر و کله هم میزدیم اونا داشتن پیشرفت میکردن . مفت که آقا نشدن.
    راستی لطفا واسه طراحی AVR برید تو بخش طراحی و بحث رو عوض نکنین
    گذشته ها گذشته :cry2: :agree:
    ولی من از بابام شنیدم ایران قبلا IC میزد حتی PLC میزد ولی چون براش سود نداشت دیگه نزد
    اینکه میگن ایرانی کالای ایرانی بخر برای همین موقع هاست :nerd:

دیدگاه

من هم از این دوست عزیز تشکر میکنم که بحث ساخت میکرو را راه انداختن اما دوست عزیز برای این کار هم بودجه زیادی لازمه هم تخصص :read:تازه با داشتن همه اینها چند سال زمان میبره :surprised: اما اگر مدیران سایت موافق باشن یک تاپیک جدید درباره نحوه ساختن یک میکرو باز کنن تا دوستان هر کی اطلاعاتی داره بذاره بالاخره کاچی بعض هیچی ممنونم :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
        من هم از این دوست عزیز تشکر میکنم که بحث ساخت میکرو را راه انداختن اما دوست عزیز برای این کار هم بودجه زیادی لازمه هم تخصص :read:تازه با داشتن همه اینها چند سال زمان میبره :surprised: اما اگر مدیران سایت موافق باشن یک تاپیک جدید درباره نحوه ساختن یک میکرو باز کنن تا دوستان هر کی اطلاعاتی داره بذاره بالاخره کاچی بعض هیچی ممنونم :mrgreen:
        برام جالبه بدونم این همه ایران تو زمینه نانو تکنولوژی موفق بوده و اینکه افرادی در این سایت هستند که به شکلی CPU را با امکانات جانبی طراحی کنند شاید هم نتونند :mrgreen: بودجه هم پیدا نشد تک تک ما به این زمینه کمک میکنیم
        در زمان هم باید صرفه جویی شود :nerd:

دیدگاه

کسانی که در استانهای شمال غربی کشور سکونت دارن تشریف ببرند خدمت جنابدکتر حدیدی ببینند ایشون چه کشیدند سر این کار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
            کسانی که در استانهای شمال غربی کشور سکونت دارن تشریف ببرند خدمت جنابدکتر حدید ببینند ایشون چه کشیدند سر این کار.
            روزبه جان شرمنده ولی برای جلوگیری از اشتباه میگم اسم ایشون دکتر حدیدی هست.
            اونقدر زجر کشیدن که مجبور باشن واسه هر پروژه ساخت پاشن برن خارج از ایران انجامش بدن و موقع برگشتن حق آوردن پروژه شون رو به ایران رو نداشته باشن.
            It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

واقعیتش تو همین eca خیلیها هستن که واسه خودشون یه استادن . ولی تو ایران چه عرض کنم . بالاتر از اینا اومدنو رفتن .
              در ایران کم ارزشترین چیزها همین چیزا هستن .
              خوشبین بودن خوبه . ولی اولش باید واقع بین باشی ، بعد نسبت به چیزایی
              که با واقعیت میخونن خوشبین باشی .

5 ساله دارم خودمو به درودیوار میزنم ، به جایی نرسوندم .
              خیلی تو ذهنم طرح داشتم . بعضیاشم عملی کرده بودم . تا آخرشونم دویدم . این سرمایه گذار . اون سرمایه گذار . وامم که نمیشه .
              چه تضمینی داری که اون مگاهشتی که دیروز میخریدیم 800 تومن و امروز رفتم خریدم 3500 تومن ، فردا اصلا پیدا نشه .

بیخیال بابا . مگه کشکیه

درضمن
              آقا حمید شرمنده . فقط شوخی کردم . منظور خاصی نداشتم .

دیدگاه

دکتر حدیدی رو تا حالا ندیدم و ولی خیلی شنیدم .
                یه شخصیتی هستن که حاضره از مال و جونش واسه این جوونا مایه بذاره .
                همین باعث شده که نرن و بمونن .

ولی چه فایده ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                  برام جالبه بدونم این همه ایران تو زمینه نانو تکنولوژی موفق بوده و اینکه افرادی در این سایت هستند که به شکلی CPU را با امکانات جانبی طراحی کنند شاید هم نتونند :mrgreen: بودجه هم پیدا نشد تک تک ما به این زمینه کمک میکنیم
                  در زمان هم باید صرفه جویی شود :nerd:
                  مشکل ما طراحی CPU نیست.مشکل کم بودن پیش نیاز هاست .اون طور که من می دونم برای ساخت هر تراشه نیاز به یه Clean room هست که هزینه ی ساخت و نگهداری این اتاق ها خیلی بالاست.
                  به هر حال بیاید فرض کنیم این اتاق رو داریم.بعدش چی؟؟
                  همه ی ترانزیستور ها NPN که یه ساختار دارند ولی چرا فرکانس کاریشون فرق داره؟؟ خوب مسلما این که از چه ترکیبی استفاده شده باعث تفاوت بین اون ها شده.
                  n تا مساله دیگه هم هست که من نمیدونم ولی فکر کنم این دوتا دلیل کافی باشه برای اینکه متوجه شد که نیاز به چه پولی هنگفتی برای شروع کار هست.
                  پیشنهاد طراحی میکرو جدید خیلی خوبه .اگه تونستیم طراحیش کنیم و امتیاز بهتری نسبت به میکرو های فعلی داشت ,میشه به بیگانگان فروخت تا اونا زحمت ساختشو بکشند
                  خلاصه اگه تاپیکی برای این موضوع ایجاد شد منم حاضرم در حد سوادم همکاری کنم. :agree:
                  [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                    جمید جان ممنون که دارین بهمون انگیزه میدین .شاید بشه تو خونه انرژی هسته ای رو کشف مرد ولی واسه ساختن چیزی مثل avr حمایت دولت هم نیازه و یه بودجه تحقیقاتی خوب میخواد.اگه این پول رو دارین اینچا افراد باسوادی هستن که میتونن بهتون کمک کنن.
                    آرمانگرا بودن خیلی خوبه ولی نه همه جا.
                    امیدوارم از من ناراحت مشین.
                    درسته , تو تایپ " ی " جا مونده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
                      دکتر حدیدی رو تا حالا ندیدم و ولی خیلی شنیدم .
                      یه شخصیتی هستن که حاضره از مال و جونش واسه این جوونا مایه بذاره .
                      همین باعث شده که نرن و بمونن .

ولی چه فایده ...
                      خیلی از دانشجو ها کارشناسی ارشد ایشون توانایی طراحی ADC و ... ر. دارن.

دیدگاه

سلام
                        بحث جالبیه .ببنید دوستان این کشورهایی که دارن plc و میکرو تولید می کنن یک دفعه نیومدن مثلا یک plc تولید کنن اول گفتن یک دستگاهی درست کنیم که چند تا ورودی و چند تا خروجی داشته باشه و از همین گیت های and - or -flipflop استفاده کردن بعد کم کم اومدن پیشرفته ترش کردن و الان شده مثال plc s7400 . نکته دیگه اینه که اونا گروهی کار می کنن و هر کس مسئول یک کاری توی یک پروژه هستش مثلا یکی میگه من منبع تغذیشو طراحی می کنم یکی ارتباط دهی رو طراحی میکنه یک گروه کار نرم افزاری می کنن یک گروه pcb طراحی میکنه ولی ما ایرانی ها زیاد اهل کار گروهی نیستیم . پس اول باید یک گروه تشکیل داد و هر نفر یا هر چند نفر مسئول یک کاری باشه ( زیر اب زدن هم ممنوع باشه )
                        بزارین من فردا یک عکس از یک برد المانی که توی یکی تابلو بود رو واستون بزارم که تکنولوژِی 30 سال پیش المان هستش اونوقت متوجه حرف های من میشین
                        موفق باشید
                        انجمن LABVIEW
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                        اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

بذارید ما فعلا مقاومت و خازنمنا تولید کنیم تا بعد به میکرو برسیم!
                          "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
                            سلام
                            بحث جالبیه .ببنید دوستان این کشورهایی که دارن plc و میکرو تولید می کنن یک دفعه نیومدن مثلا یک plc تولید کنن اول گفتن یک دستگاهی درست کنیم که چند تا ورودی و چند تا خروجی داشته باشه و از همین گیت های and - or -flipflop استفاده کردن بعد کم کم اومدن پیشرفته ترش کردن و الان شده مثال plc s7400 . نکته دیگه اینه که اونا گروهی کار می کنن و هر کس مسئول یک کاری توی یک پروژه هستش مثلا یکی میگه من منبع تغذیشو طراحی می کنم یکی ارتباط دهی رو طراحی میکنه یک گروه کار نرم افزاری می کنن یک گروه pcb طراحی میکنه ولی ما ایرانی ها زیاد اهل کار گروهی نیستیم . پس اول باید یک گروه تشکیل داد و هر نفر یا هر چند نفر مسئول یک کاری باشه ( زیر اب زدن هم ممنوع باشه )
                            بزارین من فردا یک عکس از یک برد المانی که توی یکی تابلو بود رو واستون بزارم که تکنولوژِی 30 سال پیش المان هستش اونوقت متوجه حرف های من میشین
                            موفق باشید
                            40 سال پیش میشد مثل گفته شما آروم آروم پیش رفت ولی الان فکر نکنم بشه.شایدم بشه ولی کی میتونه به صورت خصوصی از عهده مخارجش بربیاد؟
                            عزیزم یه ضرب المثل میزنم با طلا بنویسش نگهش دار:

یه ایرانی خیلی قویتر از یه ژاپنیه
                            ولی
                            دو ایرانی خیلی ضعیف تر از یه ژاپنیه
                            It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

آقایون چه فاجعه من 7 تیر 1389 رفتم امجد atmega8l خریدم هر عدد 10000 تومان :wow: :wow: :wow:

امروز پنجشنبه atmega16l با التماس خریدم 7000 تومان

همچی آروم :wow: ما چقدر آیسی داریم :wow: اگه این طوری پیش بره با چی برنامه بنویسم پس :cry2: :cry2: :cry2:
                              خداوندا
                              از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
                              فراموشش کن
                              دکتر علی شریعتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr1083
                                با چی برنامه بنویسم پس :cry2: :cry2: :cry2:
                                با کدویژن بنویس!
                                اگه هم دوست داشتی می تونی با بسکام بنویسی!
                                "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X