اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحریم avr

من دیروز رفتم امجد دیدم atmega 32شده 7500!خوب منم مجبور بودم گرفتم!
    اگر همیطور ادامه یدا کنه قیمت به 20000 تومن میرسه و ما هنوز مجبوریم که بخریم و صدامون در نیاد.
    آقای بلورچیان به نظر من شما با چند نفر که توانایی سرمایه گذاری دارن یه پارت میکرو وارد کنین و به سود و زیان هم فکر نکنیدالبته باید تحقیقات کرد که قیمت چه قدر فاصله داره و گمرک چقدر میگیره و...
    این طور که من شنیدم قیمت atmega 32 توی دبی 2.5 دلار هست(البته خودم فکر می کنم این قیمت واقعی نیست و میشه کمتر از این حرفا خرید) حالا باید دید که هزینه حمل و گمرک چقدر میشه
    برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
    یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

این تاپیک ارتباط تنگاتنگی با فعالیت های اقتصادی داره. من بیم این رو دارم که اگر پستی بزنم فعالیت تجاری محسوب شده و پاک شود. در صورتی که مایل باشید میتونم راهکار هایی رو عرض کنم اما قبل از هر اقدامی نیاز با همراهی مدیران انجمن هست.

دیدگاه

منم با آقای dani 5106 کاملا موافقم.ما الان داریم چند برابر قبل پول میدیم ولی همون جنس بی کیفیت چینی رو میگیریم. اگه قراره ما پول بیشتری بدیم اقلا باید جنسی رو دریافت کنیم که بعد از چند بار پروگرم غیر فعال نشه یا تو فرکانس 16 دقیق کار کنه یا.........
        حتی اگر هم قطعاتی که دست ما میرسه اورجینال باشه چرا بازم باید بیشتر از قیمت جهانیش پول بدیم؟
        قیمت AVR خیلی سنگین نیست که نشه خرید ولی اینکه آدم میفهمه که باید پول زور به یه سری آدم سودجو بده تازه آقایون هم سرش کلی منت بزارن که چون شما مشتری قدیمی هستید دارم به شما ارزون تر میدم ,این آدم رو اذیت میکنه.منظور من از اینکه قیمتش در حال حاضر خیلی سنگین نیست منه دانشجویی بود که با دوتا دونه میکرو کلی کارم راه میفته واگه یکم پول بیشتری بدم خیلی ضرر نمیکنم.اما برای اونایی که دارن کار صنعتی انجام میدند این یه جورایی فاجعست .
        به هر حال آقای بلورچیان شما اگه بتونید یه سری قطعه وارد بازار کنید و یکمی پایین تر از قیمت بازار تو فروشگاه سایت و نمایندگی هاتون بزارید.استقبال خوبی میشه و این باعث میشه تا آقایون هم دندون طمع رو بکنند و یکمی جوان مردانه کاسبی کنند.
        باورتون میشه پارسال همین موقع من یه mega128 رو خریدم 3 تومن oo: oo: اما همون مغازه الان داره با چه قیمتی میده؟؟؟؟(اگه لازم بشه اسم مغازه ها رو هم میبرم که همین پارسال با چه قیمت هایی می فروختند 5500 -4000 -3000 .)سودجویی از قدیم توی یه سری از این مغازه دار ها بوده.حتما خیلی از دوستان متوجه شدند که هر کدوم از این قیمت ها مال کدوم فروشنده هست!!
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

بلاخره باید یه کاری کرد اینکه ما اینجا اعصابمونو خورد کنیم و کلی به فروشنده ها بد و بیراه بگیم که فایده ای نداره
          من قبلا تو کار پخش رم موبایل و کول دیسک و .. بودم و با چند تا از وارد کننده های اصلی این کار دوستم. شاید از طریق اونا بتونم با وارد کننده های AVR هم ارتباط پیدا کم یا کار های دیگه همه اینه که من ثرمایه خرید 1000 تا میکرو رو ندارم و اینکه نمی تونم 1000 تا میکرو بفروشم
          من فکر می کنم بهترین راه همینه که چند نفر که توانایی ثرمایه گذاری دارند با هم همکاری کنند میکرو ها رو تهیه کنند و با همکاری سایت میکرو ها رو بفروشن
          اگه کسی پایه همکاری هست من برم دنبال اینکه ببینم می تونم با وارد کننده ها ارتباط پیدا کنم
          برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
          یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dani 5106
            اینه که من سرمایه خرید 1000 تا میکرو رو ندارم و اینکه نمی تونم 1000 تا میکرو بفروشم
            خوب سفارشی وارد کنید لازم نیست که حتما بیاین و بفروشین هر کی هر چه قدر قطعه میخواد سرمایه بزاره آخرش اگه چندتا قطعه اضافه اومد اونوقت بفروشین

راستی کسی میدونه چه بلایی سر XMEGA اومده؟من اصفهانم و دسترسی به تهران و مغازه هاشو ندارم اگه میشه یکی مارو از این وضع با خبر کنه آخه شاید مجبور بشم خودم بیام اونجا و قطعه بخرم

دیدگاه

اگه کسی از دوستان بخاد وارد کنه اول باید یه دید کامل از بازار داشته باشه در درجه اول دوستان بگند که چه میکروهایی از همه بیشتر تو بازار مصرف داره؟مثلا فروش مگا8 بیشتره یا 64یا128
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

سلام

مثل اینکه بحث از سرمایه گذاریه!

از قیمت دقیق میکرو اون ور آب کسی خبر داره ؟
                برای واردات چقدر سرمایه میخاد ؟
                صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

بچه ها من 1000 تا پی آی سی از چنتا مدلش میخواستم.هرررر جا رفتم گفتن موجودی نداریم.اونم تو تهران.واقعا خنده دار نیست؟ به نظرتون میکروچیپ میزنه روزی هزارتا آی سی؟ خیلی عجیبه واسم.نمیدونم اینا ندارن یا میکروچیپ نمیزنه
                  طب اسلامی

دیدگاه

اونا ندارن...

از هر پرتی هم که بیارن حدود 3 ماه طول می کشه...

ی راه دیگه هم هست که یکم غیر قانونی دوستان اگه خواستن بگن راهنمایی کنیم!
                    "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afshin.k
                      اونا ندارن...

از هر پرتی هم که بیارن حدود 3 ماه طول می کشه...

ی راه دیگه هم هست که یکم غیر قانونی دوستان اگه خواستن بگن راهنمایی کنیم!
                      به هیچ وجه 3 ماه طول نمیکشه.

دیدگاه

در مورد میکرو نمی دونم، ولی اون چیزی که من پارسال وارد می کردم 3 ماه طول می کشید، ولی بعید می دونم فرقی داشته باشه...
                        "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

خب به هر حال اینجا همه میکرو لازم داریم. بهتر می بینم یه آمار بگیریم تا ببینیم ارزش وارد کردن داره یا نه. من 60 تا می خوام. 20 تا M8 و 20 تا M64 و 20 تا M128. لطفا بقیه دوستان هم اعلام کنند تا به یک جمع بندی برسیم.
                          ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                          Ctrl+C , Ctrl+V
                          .................................................. ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوتلاس
                            خب به هر حال اینجا همه میکرو لازم داریم. بهتر می بینم یه آمار بگیریم تا ببینیم ارزش وارد کردن داره یا نه. من 60 تا می خوام. 20 تا M8 و 20 تا M64 و 20 تا M128. لطفا بقیه دوستان هم اعلام کنند تا به یک جمع بندی برسیم.
                            اگر قیمت خوب باشه ، من هم حداقل 100 تا Mega8 لازم دارم.
                            در ضمن اگر از روشهای ایرانی :mrgreen: استفاده کنیم ، حداکثر دو هفته ای موضوع تموم میشه.
                            من پیشنهاد می کنم برای هماهنگی بهتر با آقای بلورچیان انجام بدیم
                            It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
                            گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
                            چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

یکی فداکاری کنه ، عجیبه ها، بازار به این تشنگی و ، ، ،

آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                              تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                              آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                              هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J0KER
                                یکی فداکاری کنه ، عجیبه ها، بازار به این تشنگی و ، ، ،
                                وقتی چیزی نیست چجور فداکاری انجام بشه !
                                بهترین کشور همسایه ترکیه هست که مثلاً کلی پیشرفت داره ! وضعش از بازار ایران خیلی خیلی بدتره !
                                تو کشورهای همسایه و یه نمه اونور با همه مکاتبه کردیم ، میشه گفت وضع ایران باز بهتره !
                                هر کسی می خواد قطعه بیاره باید مستقیماً از خود چین یا کلا کشورهای تولید کننده میکرو وارد کنه ! هزینه چین رفتن فقط 4 الی 5 میلیون میشه ! کسی هم می خواد بره اونجا دیگه نباید واسه 1000 تا قطعه بره !
                                یعنی باید خرید میلیاردی داشته باشه ! کسی هم که خرید میلیاردی داشته باشه نه این انجمن میاد نه به من و شما اهمیتی میده ! بازار براش مهمه که الان سود داره بخره یا نه ! فرقی نمیکنه از اونطرف میکرو بیاره یا شارژر باطری ! هر چی اونور ارزون یگر بیاره بتونه اینجا خوب بفروشه میاره .
                                الان میکرو گرونه ؟ خوب میره سراغ یه جنس دیگه ، میکرو ارزون شد میاره ، اگر هم نه که هیچ !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X