متن ویرایش شده ( عزیزان من خودم خیلی گشتم تا تونستم با مدار rtc کار کنم و الان میخوام بعد یه ماه سعی که یاد گرفتم به همه یاد بدم اخر تایپک توسط بنده اموزش کامل ds1307 قرار داداه شده البته در حال تکمیل شدن است هر سوالی باشه در خدمتیم
فقط متن اصلیو ویرایش نکردم تا بدونید از کجا به کجا رسیدیم در ضمن صفحه ی 4 هست بچه های عزیز هم انشالا کمک میکنن تا بتونیم اموزش کامل کنیم کلمات پاین اون جمله هم برای پیدا کردن ادرس گوگل نوشته شده ینی اگه یه نفر سرچ کنه این تایپکم تو 2 یا سومین سطر از جستجو ها میاد)
مردم بابا
ینی چی این ایسی 700 تومن میفروشن هیشکی نمیخره این همه هم امکانات داره چند ساعته میگردم ولی نه لایبش هست نه اموزش دستوراتش تو بیسکام
این مردم چشونه وقتی یه قطعه رو بدن 10000 تومن همه با کله میریزن میخرن :angry: ولی وقته یه قطعه ی ارزون با این همه امکانات میاد هیشکی حتی اسمشو نمیاره
:angry: 
اگه میتونین کمک کنین دیگه بابا مردم اینقد میگردم هیچی پیدا نمیشه ای مسولان به جای اینکه این سایتای خوبو به خاطر سو تفاهم ببندین برین این سایتای تبلیغاتی رو ببندین که مثل کرم همه جا افتادن
:cry2: حالا مدیر اخطار میده که سیاسی حرف نزن
oo: اخه این کجاش سیاسیه :cry2: استادامون همشون سایت یو تیوبو مرجع میدن حالا فیلتر شده :cry2:
اقا یون شرمنده اعصابم خراب بود :cry2:
((((((متن برای اسان تر شدن جستجو : ds1307 ; دی اس1307 ; دیاس 1307 ; اموزش کار با ds1307 ; ساخت ساعت با ds 1307 : مدار ds1307 برنامه ی ds1307 : ار تی سی
ارتیسی " rtc " ای سی کلاک و ساعت ))))))
پ ن :
وقتی ft232rl به قیمت 4500 بود هیشکی نه ازش استفاده میکرد نه میخرید !! الان که 10000 شده همه 100 تا 100 تا میخرن !!
فقط متن اصلیو ویرایش نکردم تا بدونید از کجا به کجا رسیدیم در ضمن صفحه ی 4 هست بچه های عزیز هم انشالا کمک میکنن تا بتونیم اموزش کامل کنیم کلمات پاین اون جمله هم برای پیدا کردن ادرس گوگل نوشته شده ینی اگه یه نفر سرچ کنه این تایپکم تو 2 یا سومین سطر از جستجو ها میاد)
مردم بابا

اگه میتونین کمک کنین دیگه بابا مردم اینقد میگردم هیچی پیدا نمیشه ای مسولان به جای اینکه این سایتای خوبو به خاطر سو تفاهم ببندین برین این سایتای تبلیغاتی رو ببندین که مثل کرم همه جا افتادن

اقا یون شرمنده اعصابم خراب بود :cry2:
((((((متن برای اسان تر شدن جستجو : ds1307 ; دی اس1307 ; دیاس 1307 ; اموزش کار با ds1307 ; ساخت ساعت با ds 1307 : مدار ds1307 برنامه ی ds1307 : ار تی سی
ارتیسی " rtc " ای سی کلاک و ساعت ))))))
پ ن :
وقتی ft232rl به قیمت 4500 بود هیشکی نه ازش استفاده میکرد نه میخرید !! الان که 10000 شده همه 100 تا 100 تا میخرن !!
دیدگاه