اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

بیا برادر قلقلک قلقلک :mrgreen: :mrgreen:
    مثل اینکه فقط خودمم و خودت طوری نینست بگو اینه میمونه برای نسلهای بعد از ما میگن همان به که نیکی بود یادگار oo:چه ربطی داشت oo: :nerd:
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با تشکر
      یه وقت نا امید نشین
      آموزش رو ادامه بدید داره خیلی عالی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
        ما توی یک محیط صنعتی از ds1307 استفاده کردیم ( ساعت ) الان حدود یک سال هسش که داره مثل مرد کار می کنه
        سلام
        لطفا کمی بیشتر توضیح بدید که چطور تونستید عقب یا جلو افتادن ساعت را جبران سازی کنید
        :smile:

دیدگاه

یه سوال در مورد تغذیه ی این آی سی داشتم:
          اگه تو مداری ولتاژ کاری 3.3ولت بود میشه از این آی سی استفاده کرد؟؟یا فقط 5ولتی میشه. oo:
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

داداش سلام ما اول یکم در مورد سخت افزار بگیم ببینید ولتاژ مدار که باید به vcc وصل شه 4.5 تا 5.5 ولته با جریان 1.5 ma که حتما باید یه دونه خازن باهاش سری شه محدودشم فرقی نداره یه خازن بیشتر از 1uf
            ولتاژ باطری از 2 ولت تا 3.5 ولت میتونه باشه با جریان 500 na
            ببینید زمانی که ولتاژ باطری وصله و vcc قطه هیچ گونه اطلا عاتی رو نمی تونین وارد یا خارج کنین
            با افزایش ولتاژ vcc ایسی ور سیدن به مقدار 1.25 * VBAT (( ینی هر ولتاز رو باطری هست ضرب در 1.25 کنید)) ایسی به حالت کار میره و مجوز برای خوندن و نوشتن ایسی صادر میشه یه مثال:
            اگه شما یه باطری 3 ولت به ای سی وصل کنید ایسی با ولتاژ 3.75 ولت مجوز روشن بودن پورت دیتاش صادر میشه البته همیشه سعی کنید این ولتاژ بیشتر از 4 باشه
            خطا کم تر میشه
            برای کم کردن نویز :
            حتما دو تا خازن کم ولتاژ 10 ولت با ضرفیت 10 میکرو
            به پایه های VBAT و VCC وصل کنید (نسبت به زمین )

کریستال رو با یک سیم حتما به جی ان دی وصل کنید ببنید کریستارل رو بخابونید رو فیبر و یدونه دستچپش و یدونه دست راستش سوراخ باز کنید خوب یدونه سیم رو به شکل u در بیا وردی و به گردن کریستال بندازید

از پایین یه پای رو لحیم کنید و اون یکی رو با دم باریک بکشید و بعد از سفت شدن لحیم کنید

اضافه شده در تاریخ :
            خوب راه دیگه واسه کم کردن نویز شکل زیره
            نمی تونستم توضیح بدم مجبور شدم عکس بزارم ببینید این اطلاعات دیمی نیست :cry2: مرجع دارم صفحه ی 3 11 12 دیتا شیت ایسی من 3 روز با همیه :cry: :cry2: تنبلی تو زبان وقت گزاشتم تا نیمه نصفه :eek:
            اونو تو مخم معنی کنم
            ادرس پی دی اف رو هم که کامله واستون گزاشتم اخه این دیتا شیت واسه 1307 دو نوعه یا بیشتر من اینو کامل تر دیدیم :nerd:

http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://bargiri2.persiangig.com/ds1307/DS1307-1.pdf

اضافه شده در تاریخ :
            خوب یه توضیح کوچولو دیگه بدم ایسی اصل اصلا مشکلی نداره حالا بچه ها شاید بپرسی اصل بودنشو از کجا بدونیم از رنگ کد چاپ شده روی ای سی که به رنگ سفیده پر رنگه و با ناخون هم پاک نمیشه خیلی هم ایسی تمیز و صاف هست ینی از قیافش معلومه اگه شبیه ای سی های کهنه بود بدونین خرابه کار نمیکنه
            در ضمن اگه مشکل داشت هیچ وقت به عرصه ی تولید نمیرسید حتمنا هم از کریستال های گرا ن :eek:
            البته 200 بیشتر نیست استفاده کنید از کریستال های 70 تومنی استفاده نکنید
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

کد:
              Ds1307:
                  I2cstart                      ' Generate start code
                  I2cwbyte Ds1307w                  ' send address
                  I2cwbyte 0                     ' start address in 1307
                  I2cstart                      ' Generate start code

I2cwbyte Ds1307r
               I2crbyte _sec , Ack
               I2crbyte _min , Ack
               I2crbyte _hour , Ack
               I2crbyte Weekday , Ack
               I2crbyte _day , Ack
               I2crbyte _month , Ack
               I2crbyte _year , Nack

I2cstop

_sec = Makedec(_sec) : _min = Makedec(_min) : _hour = Makedec(_hour)

Weekday = Makedec(weekday)
                  _day = Makedec(_day)
                  _month = Makedec(_month)
                  _year = Makedec(_year)
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

خوب شرو میکنیم توضیحات رو
                خط اول Ds1307:
                هر گاه دستوری با عنوان goto Ds1307
                ینویسیم این خط و خطوط زیر اون اجرا میشه تا دیدن Return

I2cstart ' Generate start code
                I2cwbyte Ds1307w ' send address
                I2cwbyte 0 ' start address in 1307
                I2cstart ' Generate start code

این چند خط واسه استارت ایسیه من تغیرش ندادم چون به دردمون نمیخوره شما هم تغیر ندید
                جملاتسمت راست که کنارشون یدونه ' دارن در برنامه بی معنین فقط واسه توضیحه که به زبان اینگلیسیه
                و فارسی هم میشه نوشت
                I2cwbyte Ds1307r
                این دستور برای پرش به حالت خوندنه ینی کلاک و دیتارو برای خوندن اماده میکنه
                I2crbyte _sec , Ack
                این خط اطلا عات خانه ی اول ای سیو رو متغیر sec _ میزاره طبق دیتا شیت خانیه اول یا ادرس 1
                اطلا عات ما ثا نیه ست

I2crbyte _min , Ack
                با نوشتن دباره اون دستور به یک خانه ی بعد میپریم که به ترتیب دقیقه ساعت روز هفته روز ماه ماه سال است می باشد

اضافه شده در تاریخ :
                Ack و Nack رو نمیدونم چیه و میخوام از بچه ها کمک بگیرم تا پیدا کنن :cry2: :cry2:
                این دو دستور اخر هر خوندن از ایسی اومده خوب وقتی یکی یکی این متغیرا رو از ایسی خوندیم و در میکرو جا دادیم ( یادتون باشه این متغیرا بر پایه باینری هستند و باینری ینی صفر و یک
                _sec = Makedec(_sec)

با این دستور هم یکی یکی متغیر ها رو به حالت عددی دسیمال میبریم حالتی که روی ال سی دی قابل نمایشه یه مثال ساده بزنم شما باید برای خوردن خیار مثلا باید اونو اول از نایلون در بیارین و بزارین در بشقاب و بعد وردارین دباره بشورین دباره بزارین تو همون بشقاب این دستور دوم عین اونه ینی اطلا عات نشسترو ور میداره میشوره و از همون جایی که ور داشته دباره میزاره سر جاش اما شستشو یا همن دسی مالشو یا همون عدد قابل خوندنو
                در ضمن این فایلو دانلود کنین اینجا کلا انگلیسی قاطی پاتی میشه فایله بیسکامه

http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://bargiri2.persiangig.com/ds1307/saat%20hamed_bamaram%202008%20@yahoo.com.basr.zip

اضافه شده در تاریخ :
                کسی چیزی نداره بگه من افسرده شدم انقد واسه خودم پاسخ دادام :cry2: :eek:
                حالا من یه سوال دارم در ضمن یه توضیح هم تو سوالم هست
                این ایسی دو تا فیوز بیت یا منو یه تنظیم یا امکانات داره خوب امکاناتش چیه
                یکی اینه که می تونی مستقیم 12 یا 24 ساعت بودنشو تو ایسی تنظیم کنی
                دومی اینه که میتونی یه دونه پایه هست اونو خروجی کنی و از اون یا 1 هرتزیا 4.096kHz یا 8.192kHz یا 32.768kHz بگیری حالا میدونم که ادرس این اپسشن برای فعال کردن و تنظیم فر کانس خروجی در ادرس 07h قرار داره (طبق دیتا شیت ) حالا نمی دونم چه طوری تغیرش بدم چه طوری :read:
                کمک کمک حوصله ندارم انگولک کنم از فیوز بیتا دل خوش ندارم چند تا ایسی مو (ای وی ار) خراب کردم می دونم این ربطی به خراب بودن ایسی نداره ولی بازم ریسک نمیکنم :read: :cry2:
                کمک کنید :bye

دیدگاه

سلام داداش
                  من تا به حال این کارو نکردم ولی راهش اینه که طبق جدول عدد مورد نظر رو بفرستی برای آدرس 07H
                  مثلا اگه بخوای خروجی 8.192Khz بگیری باید این عدد رو بفرستی:
                  کد:
                  00010010
                  البته این عدد باینریه

دیدگاه

نحوه کارش چطوریه :sad:
                    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

چی نحویه کار کردش چه طوریه؟؟ :question:
                      ببین تو باید اول مدارشو ببندی خوب بعدش بر نامرو بگیر روش کار کن کامل نیست هنوز :cry2:

اضافه شده در تاریخ :
                      http://yazdkit.com/ds1307-clock-i2c-124.html/
                      اگه بزارن بمونه
                      برو از اینجا دانلود کن :read:

دیدگاه

الان دقیقا مشکلتون چیه؟

دیدگاه

مشکل من اینه که ساعت با ds1307 یکبار با دو باطری قلمی به طور سری(البته ولتاژ 3.4 ولت شده بود)، به عنوان باطری backup ، از ساعت موبایلم هر روز یک ثانیه جلو میزد و بار دوم با باطری لیتیومی مخصوص مادربرد(3 ولت)، هر روز یک ثانیه عقب می افتاد. حالا میخواستم یک جوری این جلو افتادن یا عقب افتادن ساعت جبران سازی بشه :smile:

دیدگاه

تو دیتاشیت نوشته 2 تا 3.5 ولت.
                            احتمالا یا IC تون نامرغوبه یا کریستال
                            من تا به حال به همچین مشکلی بر نخوردم

دیدگاه

ما مشکلی نداریم بیایین نظر بدین اسلا ببین مشکل من اینه که میخوام تاریخ که روش هست درسته میلادی رو به شمسی تبدیل کنم :nerd: خوب این من تو یه سایت دیده بودم برنامشو با فایل باسش ( bas.* فایل قابل ویرایش در بیسکام (متن برنامه )) گزاشته بودن ولی می خوام خودم این کارو کنم چه طوری میشه
                              تجربیات من در این مورد
                              سال کبیسه ما که تو اسفنده
                              مال اونا تو دومین ماه
                              در ضمن برید از مبایلتون روز های سالو در ارید اصلا قاطی پاتیه 28 29 30 31 همش هست :eek:

دیدگاه

حامد جان یه الگوریتمی هست که با اون می شه این کارو انجام داد.
                                سعی می کنم پیداش کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X