ممکنه بفرمایین از چه میکرویی استفاده کردین؟ سرعت کلاکتون چقدر بوده؟ چه جوری یه قیلم تو کامپیوتر تهیه کردین و فریم به فریم اون رو تفکبک کردین و به میکرو فرستادین؟
سلام.
من از میکروی mega128 استفاده می کنم.
من یه فیلم رو به GIF تبدیل می کنم. بعد با یک نرم افزار که با visual basic6.0 نوشتم فایل GIF رو لود می کنم بعد فرم های اونو در یک دایرکتوری ذخیره می کنم. بعد برنامه شروع می کنه اولین فرم رو برمیداره و اونو به کد هگز تبدیل می کند و با پورت سریال کامپیوتر به میکرو و از اونجا داخل سکتور های MMC ذخیره می شود.
سلام
کارخیلی جالبی انجام دادید واقعا بهتون خسته نباشید میگم.
من این POV پدرم رو درآورد.قسمت میکانیکش البته و حفظ تعادل !!!
میشه یکم بیشتر در مورد نوع موتور وحفظ تعادل بحث کنید.
با تشکر
شما اول باید موتور رو انتخاب کنید بعد بورد تابلو رو بر اساس موتورتون طراحی کنید.
برای تعادل هم می توانید طرفی که ستون LED وجود ندارد یه پیچ بلند مثلا 10 سانتی با قطر 1 سانتی متر.
بعد با یه مهره پیچ رو محکم کن. اگر باز تعادل نداشت یه مهریه دیگه بزن تا با آزمون و خطا تعادل رو خفظ کنید.
من این کارو کردم جواب هم گرفتم.
نوع موتوری که استفاده کردین رو ممکنه بگین و اینکه چند rpm هستش؟
اینکه با avr تونستین فیلم نمایش بدین خیلی جالبه .
من یه محاسباتی کردم میشه شما در موردش نظر بدین؟ و اینکه کجاش اشتباهه؟
شما هر ثانیه از فیلمتون رو به چند فریم تبدیل میکنید؟ مثلا فرض کنیم 24 فریم. (اگه 50 فریم بشه مشکل پیش میاد؟) هر فریم میشه 96 در 75 . اگه مثلا سرعت موتور 3000 rpm باشه پس یعنی یک دور رو در زمان 20 میلی ثانیه میره. ولی از اونجایی که نمایشگر کل 360 درجه رو پوشش نمیده و نصف اون رو برای نمایش استفاده میکنه پس میشه تقریبا 10 میلی ثانیه. حالا حداکثر یه زمان 10 میلی ثانیه داریم که میتونیم یک فریم رو توش نشون بدیم.
از اینطرف با یه تناسب میشه گفت که اگه 24 فریم در یک ثانیه باید نمایش داده بشه پس 1 فریم باید در 41 میلی ثانیه نمایش داده بشه oo: اما با توجه به فرضی که کردیم که موتور 3000 rpm باشه پس یعنی نمیشه .پس باید دور موتور رو کمتر کنیم تا بتونیم زمان کافی برای نمایش یه فریم رو داشته باشیم؟
یه سوال دیگه میمونه و اون اینه که با avr میشه 96*75 بایت رو در زمان 41 میلی ثانیه نشون داد؟
سلام. میشه بگین اون همه آی سی که رو اون برد مستطیلی هستش چیه؟ شماره آی سی رو میتونید بگین؟
ممنون
"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.
سلام.
در جواب سوال آقای SMPS.
کاری که من انجام دادم این است.
من هر عکس رو در یک حلقه FOR قرار می دم. وقتی سنسور مادون قرمز رو تحریک می کنم ستون ها یکی یکی به نمایش در می یان. وقتی فرم اول تمام شد تمام LED ها خاموش می شوند تا دوباره سنسنور مادون قرمز تحریک بشه. این بار فرم دوم نشون می ده. این عمل تا آخرین فرم تکرار می کند.
حالا هر چه سرعت موتور بیشتر باشه سرعت نمایش فرم ها هم بیشتر می شود. اگر سرعت کم شود سرعت نمایش فرم ها کم می شود.
جواب Hadiyeg.
سلام.
من برای نمایش یک پیکسل از مدار زیر استفاده کردم. برای 96 پیکسل 96 مدار استفاده کردم.
آی سی 1 به یک پورت از میکرو وصل می شود. انیبل آی سی 1 هم به یک پین از میکرو وصل می شود که من از مولتی پلکس استفاده کردم تا 96 پین رو به میکرو وصل کنم.
انیبل آی سی 2 همه به هم وصل می شوند و به یک پین از میکرو وصل می شود.
اگر سوالی بود در مورد مدار در خدمتم.
تا اونجایی که من فهمیدم شما برای هر پیکسل 3 تا led استفاده کردین؟ یعنی مثلا برای نمایش ستون 96 پیکسل از 96*3 تا led استفاده کردین؟
آیا میتونستیم به جای 3 تا led از یک عدد led استفاده کنیم که بشه به تنهایی 256 رنگ رو تولید کنه؟
یه سوال در مورد مدار اینکه میتونم بپرسم که جرا از دو تا آیسی 573 با هم استفاده کردین؟
من از LED RGB استفاده کردم. از 3 تا LED استفاده نکردم.
چرا از 2 آی سی استفاده کردم؟
چون تابلوی من دیتا رو یکی یکی به پورت ارسال می کند. فرض کنیم بایت اول که اطلاعات پیکسل 1 است رو به پورت ارسال می کنیم. بعد انیبل آی سی 1 رو می زنیم تا دیتا عبور کنه تا به آی سی 2 بره. بعد میریم سراغ پیکسل دومی همین کار رو با 96 تا پیکسل در یک سطون رو انجام می دیم. حالا ورودی هر آی سی شماره 2 هر کدام بایت های مختلف از یک ستون وجود دارد. حالا اگر انیبل آی سی های 2 رو با هم بزنیم در خروجی هم زمان دیتا وجود دارد و هر بایت LED مربوط به خودش را کنترل می کند. این کار تا آخرین سطون انجام می شود.
خودم نفهمیدم چی گفتم :icon_razz: :biggrin:. هر کجاش که نا مفهمو بود سوال کنید تا بیشتر توضیح بدم.
توی شماتیک 3 تا led هستش به نام d1,d2,d3 که آبی و سبز و قرمز هستند .پس یعنی برای هر پیکسل 3 تا led گذاشتین؟ منظور من یه led بود برای یک پیکسل که هر 3 تا رنگ رو با هم ترکیب کنه (مثل اینکه اونا 4 پایه دارن. درسته؟) البته اونطوری فکر کنم مدار گنده تر میشد؟ نظر شما چیه؟ میشه یه راهنمایی بفرمایین؟
همونطور که قبلا گفته بودین برای رنگ آبی 2 بیت در نظر گرفتین پس 2 تا ترانزیستور هم براش گذاشتین. اینطوری ترانزیستورها به صورت OR کار میکنند؟
من از LED RGB استفاده کردم. از 3 تا LED استفاده نکردم.
چرا از 2 آی سی استفاده کردم؟
چون تابلوی من دیتا رو یکی یکی به پورت ارسال می کند. فرض کنیم بایت اول که اطلاعات پیکسل 1 است رو به پورت ارسال می کنیم. بعد انیبل آی سی 1 رو می زنیم تا دیتا عبور کنه تا به آی سی 2 بره. بعد میریم سراغ پیکسل دومی همین کار رو با 96 تا پیکسل در یک سطون رو انجام می دیم. حالا ورودی هر آی سی شماره 2 هر کدام بایت های مختلف از یک ستون وجود دارد. حالا اگر انیبل آی سی های 2 رو با هم بزنیم در خروجی هم زمان دیتا وجود دارد و هر بایت LED مربوط به خودش را کنترل می کند. این کار تا آخرین سطون انجام می شود.
آقای شرفی تبریک میگم کار بزرگی انجام دادید
به جای این روش آیا اگر از شیفت رجیستر 74HC595 استفاده میکردین بهتر نبود یا مشکلی به وجود می اومد؟(اینجوری تعداد آی سی ها نصف میشد و مدار هم فوق العاده ساده تر)
تمام اطلاعات رو به صورت سریال ارسال میکردید بعد خروجی آی سی ها رو فعال میکردین؟
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه