اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو RGB چرخشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو RGB چرخشی

نوشته اصلی توسط SMPS
    سلام. به نظر من چون برای ایجاد یک بایت در خروجی احتیاج به 8 کلاک پالس از سمت میکرو وجود داره سرعت پایینتره . اما در مدار آقای شرفی به دلیل همزمان ایجاد شدن یک بایت سرعت بالاتر هستش. نظر شما چیه؟

راستی، آقای شرفی اگه امکان داره میشه مدار شماتیک رو بزارید ؟

ممنون
    بله حق یا شماست ولی بازهم فکر نکنم از بابت سرعت مشکلی داشته باشن چون در تابلو روانهای ما از همین شیفت رجیستر استفاده میکنیم و تابلوها قابلیت نمایش انیمیشن هم دارند و همونطور که میدونید این طرح طرز کارش با تابلو روان خیلی مشابهه

اینهم نمونه کد و شماتیک برای این شیفت رجیستر اگر بخوایین بیشتر از یک بایت بفرستین (در تابلو شما میشه 12 بایت) باید بایتها را از انتها به ابتدا بفرستید (اول 12 بعد 11 بعد 10 و...)سپس خروجی latch_r تو برنامه رو تغییر حالت بدید

فایل های پیوست شده
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

من برنامه شما رو دیدم.
      من می خواهم وقتی بایت اول در آی سی اولی وارد شد خروجی فعال نشود تا زمانی که بایت دوم در آی سی دومی هم ذخیره شود. بعد از اینکه 2 تا آی سی پر شد همزمان انیبل رو فعال کنه و خروجی همزمان فعال شود.

برای این هم یه راهنمایی بکن.
      ممنون

دیدگاه

این هم 2 تا عکس از نحوه قرار گیری وزنه برای تعادل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
          من برنامه شما رو دیدم.
          من می خواهم وقتی بایت اول در آی سی اولی وارد شد خروجی فعال نشود تا زمانی که بایت دوم در آی سی دومی هم ذخیره شود. بعد از اینکه 2 تا آی سی پر شد همزمان انیبل رو فعال کنه و خروجی همزمان فعال شود.

برای این هم یه راهنمایی بکن.
          ممنون
          نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
          ب
          اینهم نمونه کد و شماتیک برای این شیفت رجیستر اگر بخوایین بیشتر از یک بایت بفرستین (در تابلو شما میشه 12 بایت) باید بایتها را از انتها به ابتدا بفرستید (اول 12 بعد 11 بعد 10 و...)سپس خروجی latch_r تو برنامه رو تغییر حالت بدید

دوست عزیز آقای شرفی من برای همین مورد گفتم اول بایتها رو بفرستید سپس خروجی latch_r تو برنامه رو تغییر حالت بدید
          این جوری اول بافر ای سی ها را پر میکنید سپس با تغییر حالت latch_r بافر ها را با هم در تمامی آی سی ها بر روی خروجی قرارمیدید(منظور من از تغییر حالت که تو برنامه هم مشخصه همون یک کلاک دادنه)
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام.این طوری اصلا متوجه نمی شوم. یه مثال عملی بزنید.
            ممنون

دیدگاه

سلام . خیلی ممنون از دوستان آقای شرفی و آقای کاخکی که زحمت میکشن .
              منم مداری رو که ساختم رو میزارم . امیدوارم بدرد دوستان بخوره . خیلی خوشحال میشم اگه دوستان نظری دارن راجع به بهتر شدنش بدن. البته اگه مدار آقای شرفی حاضر بشه که خیلی بهتر و کاملتره.

البته R81 مقدارش 10 کیلو هستش.

ممنون
              "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
              در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

این چیزی نداره که متوجه نشید ولی خوب بازم براتون برنامکه رو تغییر دادم و
                و میتونید در فایل پروتئوس شبیه سازی کنید
                این همون حالتیه که میخوایین
                فایل های پیوست شده

دیدگاه

ممنون آقای امیر حسنس کاخکی.
                  حالا متوجه شدم.
                  راستی برای اینکه 96 بایت رو ارسال کنم با کریستال 8 مگاهرتز چقدر زمان می برد تا 96 دیتا ارسال شود؟
                  اگر سرعتش خوب باشه یه بورد دیگه با 595 درست می کنم.
                  منتظر پاسخ شما هستم تا دست به کار بشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                    بعد اگه با بسکام کار میکنی بایت مورد نظر رو با دستور shiftout برای این شیفت رجیستر بفرستی و یک کلاک به پایه st-cp بدی تمام
                    با سلام
                    شما در تابلو روانهای که ساختید از این دستور Shiftout برای ارسال دادها استفاده کردین فرقش با spiout رو میشه توضیح
                    بدین از لحاظ سرعت باهم فرق دارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari

راستی برای اینکه 96 بایت رو ارسال کنم با کریستال 8 مگاهرتز چقدر زمان می برد تا 96 دیتا ارسال شود؟
                      اگر سرعتش خوب باشه یه بورد دیگه با 595 درست می کنم.
                      طبق اون چیزی که من حساب کردم (شاید هم غلط باشه)6 میکرو ثانیه
                      مطمعنن سرعت کم نمیارین ولی بلفرض اگر کم آوردین میتونین از کریستال 16 مگا استفاده کنید
                      نوشته اصلی توسط AFSHARAN
                      با سلام
                      شما در تابلو روانهای که ساختید از این دستور Shiftout برای ارسال دادها استفاده کردین فرقش با spiout رو میشه توضیح
                      بدین از لحاظ سرعت باهم فرق دارند
                      بله ما از این دستور استفاده میکنیم
                      فرقش رو هم نمیدونم (بهش توجه نکرده بودم ولی حالا که نگاه میکنم تقریبا مثل هم هستند!)
                      ولی اگه بخوایین میتونین سرعت این دستور رو تغییر بدید

دیدگاه

سلام.
                        شما چطور حساب کردین که شد 6 میکرو ثانیه؟
                        ممنون

دیدگاه

سلام. اجازه بدین منم یه بار حساب کنم. ولی اول یه سوال :آ‌ شما برای 96 بایت ، تعداد 74595 که احتیاج دارین 96 تا هستش؟

من با توجه به برنامه بسکام که آقای کاخکی نوشتن یه حساب کردم به صورت زیر .

Test(1) = 120 سه سیکل زمانی پس برای 12 تا بایت میشه 36 سیکل
                          3 تا دستور مربوط به حلقه for جمعا 188 سیکل زمانی پس برای 12 بار تکرار میشه 188*12=2256
                          دو تا دستور آخر 4 سیکل زمانی پس
                          36+2256+4=2296 سیکل
                          کریستال =8 مگ
                          T=0.125 uS
                          زمان کل= 287 میکرو ثانیه

دیدگاه

راستی یه سوال.
                            من برای تابلو می خوام از 96 تا 74HC595 استفاده کنم. آیا برای هر کدام یک خازن 100nf بگذارم یا اینکه یکی کافی است؟

من در مدار از 5 تا رگولاتور استفاده می کنم. آیا برای ورودی همه رگولاتور ها باید خازن 10uf 16 v بگذارم یا 1 عدد کافی است؟

دیدگاه

برای هر رگولاتور یه خازن جدا بزارین بهتره.
                              پس اگه 96 تا 74595 استفاده میکنید پس بازم زمان بالاتر میره. پس باید به جای ضربدر 12 در 96 ضرب کنیم درسته؟

آقای شرفی میشه یه توضیح بدین که این زمان که بدست آوردیم چه کمکی میکنه ؟ یعنی چه جوری میشه فهمید که 74595 سرعت کافی رو داره یا نداره؟

ممنون

دیدگاه

برای هر رگولاتور یه خازن جدا بزارین بهتره.
                                پس اگه 96 تا 74595 استفاده میکنید پس بازم زمان بالاتر میره. پس باید به جای ضربدر 12 در 96 ضرب کنیم درسته؟

آقای شرفی میشه یه توضیح بدین که این زمان که بدست آوردیم چه کمکی میکنه ؟ یعنی چه جوری میشه فهمید که 74595 سرعت کافی رو داره یا نداره؟

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X