اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو RGB چرخشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو RGB چرخشی

سلام من توی قسمت fpga چند تا فایل اموزشی خوب که از اینترنت گرفته بود رو گذاشتم می تونید ازش برای یادگیری استفاده کنید .
    البته اقای feshwari ببخشید که خیلی طول کشید .
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40811.new#new

دیدگاه

سلام
      بالاخره این یکی که ساختم درست از آب دراومد. لرزش نداره :wow: باتری ها رو هم برداشتم با زغال ولتاژ از بیرون بهش دادم . خیلی ممنون از آقای شرفی. اینم دو تا عکس از کل کار . دارم رو بقیه اش کار میکنم. من خیلی دوست دارم در انتها بتونم با led rgb بتونم یه تصویر 256 رنگ تولید کنم که احتیاج به تبدیل کردن به gif نداشته باشه. نظرات دوستان رو خوندم . دنبال اینم ببینم که pwm سرعت لازم رو داره یا DAC . دوستان اگه میدونند راهنمایی کنند. راستی آقای شرفی دنبال CPLD هستین؟ یعنی میشه داخل cpld مدار pwm و مدار مولتی پلکسر آنالوگ سرعت بالا و لچ آنالوگ درست کرد؟ کسی که cpld کار کرده میتونه یه کمکی بکنه. ممنون

"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
      در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

سلام دوست گرامی. خوشحالم که تونستم به شما کمکی کرده باشم. :rolleyes: :smile:
        واقعا دستگاتون قشنگه. یه فیلم هم بزار از دستگات. در مورد سرعت PWM و DAC نمی توانم نظری بدم.
        من برنامه مورد نیاز برای کار با CPLD ندارم و نه به این IC دسترسی دارم. شما کمکم کنید که برای شروع به چه چیزی احتیاج دارم. ممنون

دیدگاه

از دوستان خواهش میکنم اگر میخواین عکس بزارید خواهشا ملتمسانه میخوام عکس ها رو کوچک کنند بعد بزارن
          ما دیال پی ها چه گناه کردیم که برای باز شدن کامل یک صفحه باید 15 دقیقه صبر کنیم؟
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

خیلی ممنون از لطفتون و شرمنده به خاطر عکسهای بزرگ. چشم از این به بعد همونطوری که شما گفتین عکس میزارم. ممنون

آقای شرفی منم خودم در مورد cpld اطلاعاتم کمه ولی برای رسیدن به چیزی که بالاتر بهش اشاره کردم و کوچکتر شدن مدار و بالا رفتن سرعت چاره ای نیست جز همین cpld. من خیلی دوست دارم که بشه به جای 7 تا رنگ بتونیم 256 تا رنگ داشته باشیم و اینطوری مثلا بتونیم یک فیلم رو با کیفیت بالایی نمایش بدیم. اگه شما مایل باشین یه برنامه ای بزاریم و هر تیکه از کارها رو تقسیم وظایف کنیم و هرکسی یه گوشه کار رو انجام بده. دوستانی هم که بلدن لطفا راهنمایی کنن.

الان یه مشکل کوچیکی توی برنامه دارم .من توی وقفه و داخل یک حلقه for میام ستونها رو دونه دونه از حافظه میخونم و روی led ها قرار میدم و بعد از خوندن هر ستون کل اون ستون رو روشن میکنم. بعدش یه مقدار زمان تاخیر ایجاد میکنم بعدش اون ستون رو بلافاصله خاموش میکنم بعد میرم اول حلقه و دوباره تکرار میشه . عکسها رو میتونم باهاش ببینم ولی یه مشکل داره . مثلا فرض کنید توی یک ستون باید تمام led ها روشن باشه و در ستون بعدی باید همش خاموش باشه ولی توی ستون بعدی میبینم بجای اینکه led ها خاموش بشن ولی با یک نور خیلی ضعیفی روشن هستند و این خاموش شدن با کمی تاخیر انجام میشه و در ستون بعدیش کلا خاموش میشن. سعی کردم حداقل دستورات و حداقل تعداد سایکل اینکار رو بکنم ولی بازم اینطوریه . میتونین کمکم کنید.
            "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

شما به راحتی می توانید با cpld تمام و یا بیشتر مدارت را داخل ان قرار دهید و همنین مدار pwm که خیلی ساده است را بسازید البته به صورت دیجیتالی . یادتون نره cpld و fpga جزو قطعات دیجیتالی هستند و تا انجا که می دانم خروجی انالوگ ندارند .
              برای شروع فایل های که گذاشتم خیلی کمکتون می کنه برای این کار . در ضمن خوشحال می شم که بتونم کمکتون کنم .

دیدگاه

ممنون از لطفتون. من فکر کنم که سرعت DAC از pwm بیشتر باشه. یعنی باید ببینیم برای یک تابلو چرخنده با 96 تا led و 200 ستون (به نظر شما 200 تا خوبه؟ یه تابلویی باشه که 360 درجه رو پوشش بده ) و بشه در ثانیه 24 فریم نمایش داده بشه با pwm بهتره و یا DAC . به نظر شما میشه ما یه پورت و یه سری مقاومت R2R رو درون cpld داشته باشیم؟ حالا برای هر led سه تا DAC ویا PWM لازم هستش. 96 تا led داریم. آیا میشه 96 ضربدر 3 تا پایه pwm و یا dac داشته باشیم؟ و یا اینکه بیاییم سوییچ کنیم؟ حالا بیاییم ببینیم که cpld چند تا پایه داره و بهتره که چند تا چندتا led ها رو سوییچ کنیم ؟ مثلا اگه 8 تا led رو با هم سوییچ کنیم به 8 ضربدر 3 تا پایه نیاز داریم که pwm ویا dac باشه. حالا لچ میخواهیم. اگه خروجی pwm و یا dac رو بخواهیم لچ کنیم باید لچ آنالوگ باشه. حالا آقا مهدی عزیز اینو چیکار کنیم؟ تا اینجا چه طور بود؟ میشه دیجیتال کار کرد؟ مگه اینکه یه سلکتور دیجیتال داخل cpld بزاریم وبعد خروجی اون رو به لچ خارجی آنالوگ بدیم؟ بعد از لچ هم بدیم به led ها. خیلی مثل اینکه کار داره تا یه مدار درست حسابی بشه :biggrin:

دیدگاه

یه نکته. راستی آقای شرفی شما که یه تابلوی رنگی درست کردین و برای هر led از یک پورت استفاده کردین تصویر تولید شده از لحاظ رنگ بندی به تصویر اصلی نزدیک بود؟ تو همین سایت یه تاپیک هست که راجع به rgb led هستش و در اونجا گفته شده که با همون ترکیب رنگ بندی که شما هم در نظر گرفتین میشه یک تصویر خیلی خوب رنگی داشت. یعنی 2 بیت برای آبی و 3 بیت برای سبز و 3 بیت برای قرمز یعنی میشه 4 حالت آبی و 8 حالت برای سبز و 8 حالت برای قرمز و اینطوری میشه کلا 8*8*4 که میشه 256 رنگ مختلف برای هر ال ای دی :applause: :applause: :applause: پس دیگه لازم نیست که برای هر پایه led یک pwm یا dac با خروجی 256 حالت داشت بلکه خیلی کمتر هم کار رو راه میندازه :agree:

ممنون

دیدگاه

http://www.4shared.com/file/Qt2PPgxL/1_online.html

اینم چند تا فیلم ازتابلو هستش که گرفتم . بد نشده

دیدگاه

سلام دوست من.
                      من برای کار با CPLD به نرم افزار max plus ll احتیاج دارم. از کجا دانلود کنم.
                      من از یک بایت برای هر پیکسل استفاده می کنم. یعنیی 2 بایت اول برای آبی 3 بایت بعدی برای سبز و 3 بایت آخر هم برای قرمز. با این کار می شود 256 حالت رنگ به وجود آورد.
                      حالا چطور شروع کنیم و با CPLD شروع کنیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
                        سلام دوست من.
                        من برای کار با CPLD به نرم افزار max plus ll احتیاج دارم. از کجا دانلود کنم.
                        من از یک بایت برای هر پیکسل استفاده می کنم. یعنیی 2 بایت اول برای آبی 3 بایت بعدی برای سبز و 3 بایت آخر هم برای قرمز. با این کار می شود 256 حالت رنگ به وجود آورد.
                        حالا چطور شروع کنیم و با CPLD شروع کنیم؟
                        سلام . وقتی شما برای هر پیکسل یا همون led از یک بایت استفاده میکنید پس باید برای رنگهای سازنده آن پیکسل از چندین بیت استفاده کنید نه بایت. درسته؟ فکر کنم اشتباه لپی شده.
                        والا من که اینجا cd اونو خریدم حالا شما اونجا دسترسی به cd این نرم افزار نداری . بزارین من یه جستجو تو این گوگل بکنم . نتیجه رو بهتون میگم.

دیدگاه

سلام.
                          من برای هر پیکسل برای تهیه هر رنگی فقط 1 بایت هست. مثلا برای رنگ زرد می شود 11111100 این کد رنگ زرد است. کد 11100011 برای رنگ بنفش. 00011111 کد رنگ نیلی.

راستی من لب تاپ جدید خریدم پورت پرینتر ندارم. یه تبدیل usb به پورت پرینتر تهیه کردم. ولی نمی توانم با بسکام avr باهاش کار کنم. می شود راهنمایی کنید؟
                          ممنون از اینکه برام می گردی تا نرم افزارو برام پیدا کنی.

دیدگاه

اول باید بری تو device manager و ببینی که چه آدرسی برای پورت lpt اختصاص داده شده بعد توی بسکام بیایید تو بخش programmer و سپس توی قسمت lpt adress ببینید که آدرس پرینتر شما هست یا نه . اگه بود اون رو انتخاب کنید و قضیه حله ولی اگه نبود دکمه مثبت کناری رو بزنید و آدرس اختصاص داده شده رو اونحا وارد کنید

دیدگاه

سلام.اونجا رفتم ولی آدرسی نیست. :cry: :cry: :angry: :angry:

دیدگاه

الان آدرس پورت lpt رو که به دستگاهتون وصل هستش رو دارین؟ اگه نه از طریق device manager میتونید پیداش کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X