اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی بهترین کامپایلر برای c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی بهترین کامپایلر برای c

بزارید کلی بگم برای اینکه بقیه سر در گم نشوند
    1-تازه C و میکرو یاد گرفتید؟حوصله مقدار دهی به رجیستر ها رو ندارید؟کارتون زیاد سرعت توش مهم نیست؟برید سراغ CodeVision

2-از مجانی بودن نرم افزار خوشتون میاد؟حوصله کرک کردن ورژن به ورژن ندارید؟حرفه ای هستید؟کنابخونه های زیاد میخواید؟محیط جذاب میخواید؟برید سراغ WinAVR و AVRstudio5.0

3-بهترین کد خروجی رو میخواید؟میخواید نرم افزارتون حرفه ای باشه؟برای میکرو های دیگه مشکل یادگیری کامپایلر نداشته باشید و کامپایلرتون مشترک باشه؟برید سراغ IAR

4-کارتون زیاد مهم نیست؟میکرو های دیگه هم میخواید تو یادگیریشون راحت باشید؟microC بد نیست

اگه اشتباهی هست بگید تا تصحیح کنم

دیدگاه

لطفا نپرسید که "کدوم کامپایلر C بهتر است؟"!

لطفا نپرسید که "کدوم کامپایلر C بهتر است؟"!

ما نمی تونیم به شما پاسخ معنی دار و مفیدی بدیم. تنها چیزی که از این مباحثه ها خواهید فهمید این است که یه عده یه چیزایی میگن و یه عده قبول میکنن و اونایی که قبول نمیکنن اشتباه می کنن. این پدیده "جنگ کامپایلرها" نامیده می شود.

چرا هیچ پاسخی به این سوال که "کدام کامپایلر C بهتر است؟" وجود ندارد؟

1- شما ابتدا باید از تعریف کردن واژه "بهترین" شروع کنید. از چه جنبه ای یه کامپایلر بهتر است؟ سریع اجرا شدن؟ سریع تولید کردن کد؟ کد رو کوچیک تولید کردن؟ داشتن ساختار نحوی برای کار با AVR/embedded (مثلا باید شما یه چیزی شبیه این داشته باشین PORTB.3 = 1 بجای PORTB |= 1<<3; ) همین طور راجب حمایت از بخش های متفاوت AVR ؟ (مثلا چالش حافظه کوچیک، ابزارهای خیلی جدید، ابزارهای با حافظه"عظیم!&quot
      2- آیا ما راجب کامپایلر شایسته و برتر صحبت میکنیم، یا آیا ما درباره راه حل IDE(محیط یکپارچه توسعه نرم افزار) صحبت میکنیم؟ آیا شما دلگرم به راه اندازی(تنظیم کردن) دستورالعمل های ساخت هستید؟ به عنوان مثال ساختن فایل، خودتون یا آیا شما یه IDE می خواید با ویزارد(جادورگر) و همچین چیزایی که کارتون رو راحتتر کنه؟ آیا شما یه تولید کننده کد اتوماتیک می خواید/نیاز دارید چونکه نمی خوایید هر چیزی از دیتا شیت رو توی ذهنتون بچپونید تا یه روتین وقفه یا تایمر رو فعال کنید؟
      3- برای مقایسه معنی دار و با مفهوم از خروجی کامپایلر (کد تولید شده) ما باید یک برنامه واقع بینانه پورت شده به کامپایلرهای متفاوتی داشته باشیم. تست کردن یه برنامه کوچیک مسخره (مثل یک برنامه چشمک زن) نتایج معنی داری نخواهد داشت.
      اگر شما یک جستجوی دقیق در فروم بکنید ممکن است توضیحاتی پیدا بکنید که یک کامپایلر یک رفتار خاص بسیار بد در یک وضعیت خاص از خود نشان میدهد. اگه اون وضعیت یک بخش حیاتی از برنامه شما است، یا چیزیه که AVR شما می خواد انجام بده پس اون کامپایلر رو انتخاب نکنید. شما البته ممکن است در یک جایی مواردی پیدا کنید که یه کامپایلر رفتار بهتری در یک وضعیت از خود نشان دهد نسبت به بقیه. اگر برنامه تون بیشتر می خواد توی اون وضعیت باشه با همه این تفاسیر اون کامپایلر رو انتخاب کنید. با وجود این، عموما هیچ کدوم از این موارد به شما بیشتر در مورد کیفیت کامپایلرها نخواهد گفت.
      4- آیا شما در مورد قیمت صحبت می کنید؟ با احترام به چی؟ کیف پولتون؟ یا هر نکته ای که بالا گفته شد؟ آیا شما آماده اید تا پول پرداخت کنید واسه چیزی که در وقتتون صرفه جویی میکنه یا کیف پولتون خالیه و جاش می خواید وقتتون رو بذارید(واسه پروژه ها و کارهاتون)؟
      همین طور که شما هیچ جواب عمومی درستی واسه این سوالتون نمی تونید پیدا کنید: "کدوم ماشین بهترینه؟" واسه این سوالتون هم نمی تونید جواب کلی و عمومی و درستی بگیرید= "کدوم کامپایلر C واسه AVR بهترینه؟". مثلا واسه ماشین: شما جواب های متفاوتی با توجه به خواسته هاتون خواهید گرفت. به همین ترتیب که واسه ماشین شما پاسخ های متفاوتی از مردم خواهید گرفت، برای کامپایلر هم همین موضوع برقرار است.(BMWها که عالی نیستن!)

آیا نمی تونم هر چیزی در مورد کامپایلرهای متفاوت بپرسم؟
      بله، می تونید. اگه شما یه سوالی در مورد رفتار یه کامپایلر در موقعیت خاص دارید، جوابهای خوبی ممکنه بگیرید. (هر قدر هم که خواص باشه، شما دوباره یه جنگ دیگه شروع می کنید.)

اما من باید یه کامپایلر انتخاب کنم...
      حداقل 3 کامپایلر وجود داره که یا مجانیه یا واقعا پول کمی می خواد که بخرینشون.
      در انتها من شک دارم که شما یکی از دو دسته زیر نباشید:

شما یک توسعه دهنده حرفه ای سیستم های embedded هستید و می خواید واسه تولید هزاران واحد از یک محصول که تا آخرین سیکل/بایت از AVR استفاده کنید. در چنین حالتی شما باید منابعی داشته باشین تا باهاش توی خونه کامپایلرهای مختلفی رو ارزیابی کنید. رقبای شما نمی خواهند این کار را برای شما انجام بدهند و اگر شما یک بازرگان هستید که نمی تونید یک ارزیابی رضایت بخشی انجام دهید تا باهاش تجارت خود را انجام بدهید یا می تونید در قبال پرداخت مبلغی از یک نفر بخوایید تا اونو براتون انجام بدهد یا یکی خودتون بخرید و با عواقبش زندگی کنید.

شما به منظور سرگرمی می خواید یک یا چند نمونه از برنامه تون رو بسازید. در چنین حالتی شما احتمال خیلی زیاد یه سلسله ابزار می خوایید که کمکتون کنه و متناسب با شیوه عمل و کیف پولتون باشه. یه کامپایلر مجانی یا خیلی ارزون رو دانلود کنید و شروع به کار باهاش بکنید. اگه دوستش ندارید و فکر میکنید باهاش راحت نیستید، برید سراغ یکی دیگه. به صورت آزمایشی ازش استفاده کنید. هیچ چیزی مجانی نیست حتی برای سرگرمی.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خب، حالا می تونید برید و به کارتون بپردازید و یادتون باشه آتیش یه جنگ دیگه نباشید.
      موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : لطفا نپرسید که "کدوم کامپایلر C بهتر است؟"!

روزه جان سلام.
        من هم تا حدی باهات موافقم. اما تو یه نکته رو فراموش کردی . اونم اینه که پراید با بنز S500 یکی نیست.
        ببین من تقریبا از سال 81 با Codevision شروع به کار کردم و چون اون موقع کامپایلر دیگه ای نمیشناختم.دو سال پیش که برای xmega رفتم سراغ IAR و کد زدن رو تو اون شروع کردم ، دیدم که پایداری کدها تو IAR اصلا قابل قیاس با کدویژن نیست.
        مثلا وقتی تو کدویژن یه جای کدم مشکل داشت ممکن بود یه بار کار کنه ، یه بار کار نکنه ، اما تو IAR یا کار میکرد یا نمیکرد. یعنی 20 بار هم ریست میکردم خروجی همون بود . با اینکه مشکل از من بود اما تو کدویژن شاید تو 20 بار ریست کردن 10 بارش جوابش یجور بود مابقیش جوابای متفاوتی داشت. شاید نتونم منظورم رو خوب برسونم ، اما به نظر من IAR اصلا قابل مقایسه با کدویژن نیست و مثل مقایسه پراید با S500 هست .در ضمن قابلیت برنامه نویسی با ++C رو که تو IAR دارم با هیچ چیزی نمیتونم مقایسه نمیکنم.
        اما IAR محیط برنامه نویسیش یا همون IDE خیلی قوی نداره و به نظر من قویترین IDE رو AVR Studio داره. خیلی دوست داشتم فرصت کار با AVR Studio رو بدست میاوردم اما ... .

دیدگاه

سلام امیر جان
          در مورد مطالب گفته شده در بالا باید بگم که این در اصل نسخه فارسی تاپیک یوهان هستش که توی سایت خود فریکس پنس شده و هر کسی بخواد مقایسه کنه به این تاپیک ارجاع داده میشه. ببینید:

Please don't ask "Which C compiler is the best?"

در کل ما نهایتا فقط می تونیم ویژگی ها کامپایلرها رو بنویسیم و انتخاب رو به عهده خود مخاطب بذاریم.

دیدگاه

بچه ها الان که چند سال گذشته ، کدام کپایلر بهتر است ؟ !
            من میخواهم از کدویژن کوچ کنم چون به یک محیطی نیاز دارم که نخوام همه چیزو تایپ کنم ،
            یه محیطی مثل ویژوال استادیو که دستورات و متغییر ها خودشتون لیست میشن ( رنگ بندی و....... )
            فقط اتمل استادیو این قابلیت را دارد .
            حالا بین اتمل استادیو و jar موندم کدام را انتخاب کنم
            اصلا راهی هست که از ادیتور برنامه هایی مثل سی شارپ استفاده کنم و بعد یک کلیدی را بزنم و کدم توسط کمپایلر مثلا کدویژن کمپایل شود؟

دیدگاه

بنظرم نود درصد مشکلات برنامه نویسی از خود برنامه نویسه و ربطی به کامپایلر نداره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط antipa نمایش پست ها
              بچه ها الان که چند سال گذشته ، کدام کپایلر بهتر است ؟ !
              من میخواهم از کدویژن کوچ کنم چون به یک محیطی نیاز دارم که نخوام همه چیزو تایپ کنم ،
              یه محیطی مثل ویژوال استادیو که دستورات و متغییر ها خودشتون لیست میشن ( رنگ بندی و....... )
              فقط اتمل استادیو این قابلیت را دارد .
              حالا بین اتمل استادیو و jar موندم کدام را انتخاب کنم
              اصلا راهی هست که از ادیتور برنامه هایی مثل سی شارپ استفاده کنم و بعد یک کلیدی را بزنم و کدم توسط کمپایلر مثلا کدویژن کمپایل شود؟
              مهندس AVR چیزی نداره که بخوای ساده ترش کنی.همه کامپایلرها خوبن ولی من زیاد با اتمل استادیو حال نکردم و همچنان از کدویژن استفاده میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X