اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در استفاده از دیجیتال به آنالوگ DAC0800 , DAC0808

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در استفاده از دیجیتال به آنالوگ DAC0800 , DAC0808

نوشته اصلی توسط amir master
    شما از 800 جواب گرفتید یا از 808 ؟از جملاتتون بر میاد که از 800 جواب گرفته باشید ولی مدار 808 رو اینجا قرار دادید.
    من با قرار دادن پ امپ 741 به جای LF351 از 808 توی پرتیوس جواب گرفتم(همون مدار دیتا شیت) حالا نمیدونم اگه اونو ببندم عملا جواب میگیرم یا نه؟
    شما اگه همون مداری رو که توی آزمایشگاه از اون جواب گرفتین رو اینجا قرار بدید خیلی خوب میشه.
    آره من از DAC0800 جواب گرفتم.
    بنظر من نوع پ امپ تاثیر زیادی در مدار نداره شما میتونی از LM324 هم استفاده کنی که چهار تا پ امپ تو یه آی سی قرار داره.
    موقع کشیدن مدار به پایه های DAC دقت کن که بیت پرارزشش B1 هستش.
    اینم مدارم

سرعتش خیلی بالاست در حد چند ده نانو ثانیه.
    چون به سرعت بالا نیاز داشتم نمیشد از PWM استفاده کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ommid_be
      آره من از DAC0800 جواب گرفتم.
      بنظر من نوع پ امپ تاثیر زیادی در مدار نداره شما میتونی از LM324 هم استفاده کنی که چهار تا پ امپ تو یه آی سی قرار داره.
      موقع کشیدن مدار به پایه های DAC دقت کن که بیت پرارزشش B1 هستش.
      اینم مدارم

سرعتش خیلی بالاست در حد چند ده نانو ثانیه.
      چون به سرعت بالا نیاز داشتم نمیشد از PWM استفاده کنم.
      پس برای vga مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

با VGA کار نکردم. اگه میتونی در مورد کاری که میخای بکنی بیشتر توضیح بده.
        منظورت از مشکل چیه ؟

دیدگاه

ببینید رنگ های vga به صورت آنالوگ ولتاژ0-5 به صورت rgb فرستاده میشوند من میخوام بدونم وقتی اینا رو دونه دونه راه میندازم مشکل قاطی شدن رنگ پیش نمیاد؟سرعتش کافیه؟ میخوام حدود480*640 یخورده بیشتر 60 بار در ثانیه اینها تغییر کنند سرعت کم نمیاره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
            ببینید رنگ های vga به صورت آنالوگ ولتاژ0-5 به صورت rgb فرستاده میشوند من میخوام بدونم وقتی اینا رو دونه دونه راه میندازم مشکل قاطی شدن رنگ پیش نمیاد؟سرعتش کافیه؟ میخوام حدود480*640 یخورده بیشتر 60 بار در ثانیه اینها تغییر کنند سرعت کم نمیاره؟
            من در این مورد کار نکردم اما یه pdf برای آشنایی اولیه با VGA توی فایلهام پیدا کردم امیدوارم مفید باشه
            http://www.4shared.com/document/FGJW3lH4/VGA.html

دیدگاه

پاسخ : مشکل در استفاده از دیجیتال به آنالوگ DAC0800

نوشته اصلی توسط امین شیخ نجدی
              سلام
              امکانش هست فایل ژروتوستون رو قرار بدید
              اخه شبیه سازی من جواب نمیده
              با اینکه مدار دیتاشیت رو بستم
              من همون مدار دیتاشیتو بستم فقط به جای پ امپ LF351 از 741 استفاده کردم اینم لینک مدار:

فقط خواهشم از دوستانی که به آزمایشگاه دسترسی دارن اینه که این مدارو ببندن ببینن جواب میده یا نه و نتیجه رو بگن.
              ممنونم

دیدگاه

من همون مدار دیتاشیتو بستم فقط به جای پ امپ LF351 از 741 استفاده کردم
                فقط خواهشم از دوستانی که به آزمایشگاه دسترسی دارن اینه که این مدارو ببندن ببینن جواب میده یا نه و نتیجه رو بگن.
                ممنونم
                اگه واسه پ امپ رو پایه های 4 و 7 ولتاژ منفی و مثبت نذاری کار نمیکنه. لطفا مدارتو اصلاح کن اگه جواب نداد شکل موج خروجی و یه توضیح راجع به برنامت یا خوده برنامتو بذار شاید اشکال کار مشخص بشه.

دیدگاه

چرا اینجا یکی میگه 7905 و 7805 حله ولی توی مدار ولتاژ منفی 15 ولته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ommid_be
                    اگه واسه پ امپ رو پایه های 4 و 7 ولتاژ منفی و مثبت نذاری کار نمیکنه. لطفا مدارتو اصلاح کن اگه جواب نداد شکل موج خروجی و یه توضیح راجع به برنامت یا خوده برنامتو بذار شاید اشکال کار مشخص بشه.
                    بله متوجه هستم من الان به آزمایشگاه دسترسی ندارم که مدارو تست کنم به همین خاطر گفتم اگه کسی به آزمایشگاه دسترسی داره عملا این مدارو که مدار دیتا شیت 808 هست رو ببنده تا خیال ما راحت بشه.
                    چرا اینجا یکی میگه 7905 و 7805 حله ولی توی مدار ولتاژ منفی 15 ولته؟
                    رگولاتورهای سری ××78 رگولاتورهای مثبت هستند که ولتاژ خروجیشون عدد بعد از 78 هست و سری ××79 هم رگولاتورهای منفی یعنی برای 15V- باید از 7915 استفاده بشه.
                    یکی از اساتید ما دکتر امیر رجب زاده بود از بستگان شما نیستن ایشون :agree: :agree:

دیدگاه

رگولاتورهای سری ××78 رگولاتورهای مثبت هستند که ولتاژ خروجیشون عدد بعد از 78 هست و سری ××79 هم رگولاتورهای منفی یعنی برای 15V- باید از 7915 استفاده بشه.
                      نوشته اصلی توسط محمد حسینی
                      الان که دقت کردم ولتاژ منفی تو این مدار نیست! اگه اشتباه نکنم باید بجای زمین پایه V- باید ولتاژ منفی بدین.مدار که گذاشتم. فقط به پایه V- با رگولاتور 7905 ولتاژ منفی 5 بده. (خیلی راحت مثل رگولاتور 7805)
                      پس کدومش درسته؟
                      چجوری باید از رگولاتور ولتاژ منفی استفاده کرد؟
                      یکی از اساتید ما دکتر امیر رجب زاده بود از بستگان شما نیستن ایشون :agree: :agree:
                      شما ساکن کجا هستید؟شاید ایشون باشند ما خبر نداریم :-? :-? :-?

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل در استفاده از دیجیتال به آنالوگ DAC0800

من همون مدار دیتاشیتو بستم فقط به جای پ امپ LF351 از 741 استفاده کردم اینم لینک مدار:

ممنونم
                        من این مدار رو 20 بار توی آزمایشگاه بستم و کار میکنه
                        بهتره ولتاژ VEE رو منفی 12 بزاری
                        و مقاومتها هم 2.2 کیلواهم
                        پ امپ هم lm318
                        دیگه آخ هم نمیگه!
                        توی پروتئوس هم کار میکنه توپ!

این آیسی جز دسته آیسی های هست که مرتب باید بخری! چون مرتبا میسوزه!!!

دیدگاه

سلام
                          مداری که من بستم تو شبیه سازی ایرادی نمیگیره و خروجی داره
                          اما مثلا به جای نمایش یک موج سینوسی یک نویز نمایش می دهد
                          در صورتی که اگه همین مدار مبدل رو با مقاومت و اپامپ ببندم تمیز بهم جواب میده
                          تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
                          تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

چجوری باید از رگولاتور ولتاژ منفی استفاده کرد؟شما ساکن کجا هستید؟شاید ایشون باشند ما خبر نداریم :-? :-? :-?
                            خوب دیتاشیتو بگیر کاملا مشخصه که باید چی کار کرد.
                            من کرمانشاه هستم و آقای دکتر رجب زاده دکترای معماری کامپیوتر دارن و عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه هستن .
                            نوشته اصلی توسط masoodhashemy
                            کدوم آی سی؟ 808 رو میفرمایید؟!! آخه چرا؟؟ :eek:
                            من میخوام از این آی سی توی مدارم استفاده کنم اگه مرتب بسوزه که خیلی بد میشه :cry:

دیدگاه

کسی مدار عملیشو بسته من که آخرش سر رگولاتور ها قاطی کردم آخرش چی باید بزارم؟
                              من میخوام باهاش کارت گرافیک بسازم باید چی کار کنم؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل در استفاده از دیجیتال به آنالوگ DAC0800

من این مدار رو 20 بار توی آزمایشگاه بستم و کار میکنه
                                بهتره ولتاژ VEE رو منفی 12 بزاری
                                و مقاومتها هم 2.2 کیلواهم
                                پ امپ هم lm318
                                دیگه آخ هم نمیگه!
                                توی پروتئوس هم کار میکنه توپ!

سلام آقا شما از dac جواب گرفتی منم یه راهنمایی کنید لطفا :cry2:
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=44160.msg223845#msg223845
                                ماجرا اینجاست
                                آقا خروجی dac سینوسی نمی شه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X