اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ایسی ft232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ایسی ft232

روش برنامه نویسی برای دریافت اطلاعات در میکرو (وقفه یا چیک کردن داعم؟؟)
    فرکانس کاری میکرو
    شماره میکرو چی هست ؟
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام دوسته عزیز شرمنده یه مدت نبودم.ای سی مگا16 بود با فرکانس115200که هر کار کردم نشد متوجه شدم نویز میکرو زیاد بود نمیتونست درست تشخیص بده تا شرطو انجام بده که خداروشکر اخرشد

دیدگاه

سلام
        دوستان من میخوام مدار آی سی FT232RL را درست کنم . با توجه به دیتاشیت این آی سی که مدارهای مختلفی رو داده . کدام مدار ایمنی بیشتری برای هم خود آی سی و هم میکرو و کامپیوتر داره ؟

1: شماتیک شماره 6.1 6.1 USB Bus Powered Configuration صفحه 23
        2 : شماتیک شماره 6.2 6.2 Self Powered Configuration صفحه 24
        3 : شماتیک شماره 6.3 6.3 USB Bus Powered with Power Switching Configuration صفحه 25
        کدومشون سیف هستش ؟
        سئوال دیگه اینکه چرا در مدار 6.2 صفحه 24 پایه شماره 1 یو اس بی به پایه reset آی سی متصل شده ؟ اما در مدار 6.1 پایه reset آزاده ؟

در ضمن آیا فیبر آماده این مدار ( منظور هر 3 مدل ) در بازار هستش که دیگه به فکر ساختش نباشیم ؟
        ممنون میشم اگه زودتر راهنمایی کنید . چون نیاز دارم و میخوام ببندمش
        ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

دیدگاه

:read:
          فقط و فقط مهم ترین نکته محدود کردن جریان کشیده شده از usb هست
          اگر امکانش رو داری
          از تغذیه usb فقط برای خود ماژول استفاده کنی بهتره
          این ای سی مشکل خاصی نداره و من تا حالا سوختگی هاشو ندیدم
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
            :read:
            فقط و فقط مهم ترین نکته محدود کردن جریان کشیده شده از usb هست
            اگر امکانش رو داری
            از تغذیه usb فقط برای خود ماژول استفاده کنی بهتره
            این ای سی مشکل خاصی نداره و من تا حالا سوختگی هاشو ندیدم
            سلام
            ممنون منظورتون از محدود کردن جریان کشیده شده از یو اس بی چیه ؟ چطوری این کار رو انجام بدم
            در مورد فیبر مدار چاپی چه کنیم ؟ از مبدل استفاده کنم بهتره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed-pc
              در ضمن آیا فیبر آماده این مدار ( منظور هر 3 مدل ) در بازار هستش که دیگه به فکر ساختش نباشیم ؟
              سلام،
              برد آماده ی این ای سی رو میتونید تو roboeq پیدا کنید (مبدل mini usb را جستجو کنید). البته اگه خواستید بخرید اول مطمئن بشید که داره.
              البته یه ماژول دیگه و البته آی سی دیگه هم هست که قیمت کمتری داره ولی به نظر من FT232 خیلی بهتره. آدرس این ماژول در فروشگاه
              من توی فروشگاه ECA نتونستم ماژول FT232 رو پیدا کنم؛ شاید اونم داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadraya
                سلام،
                برد آماده ی این ای سی رو میتونید تو roboeq پیدا کنید (مبدل mini usb را جستجو کنید). البته اگه خواستید بخرید اول مطمئن بشید که داره.
                البته یه ماژول دیگه و البته آی سی دیگه هم هست که قیمت کمتری داره ولی به نظر من FT232 خیلی بهتره. آدرس این ماژول در فروشگاه
                من توی فروشگاه ECA نتونستم ماژول FT232 رو پیدا کنم؛ شاید اونم داشته باشه.
                ممنون از راهنماییتان . البته پست شما را الان دیدم و امروز رفتم و آی سی را با بدبختی تهیه کردم
                هر جا رفتم امروز پاساژ امجد و پاساژ توکل و فرقانی و ... هر چی گشتم دیدم قیمتهای عجیب و غریب و بسیار متفاوت میدن . قیمت از 7500 بود تا 15000 تومان . جوان هم داشت و قیمتش 9920 تومان بود . هر جا هم که قیمت 10 الی 15 میداد میگفت برای ما اورجیناله . اونهاییکه ارزونه چینی و کپی هستند . ( یعنی الان هم که توی این فروشگاه زده 7500 تقلبی هستش؟ :read: ) از هر کی هم پرسیدم که از لحاظ ظاهری تقلبی با اورجینال چه فرقی داره و از کجا میتونیم بفهمیم کسی جواب درستی نداد . راستی تقلبی با اورجینال فرقش رو از کجا میشه فهمید ؟
                کنار جوان یه مغازه کوچیکی بود . گفت اصلی دارم 9500 و غیر اصلی دارم 7500 . بالاخره گفتم اصلی بده . خریدم . یه مبدل هم براش گرفتم از همونجا 2500 تومان حساب کرد اینو دیگه گرون حساب کرد قیمتش حدود 1500 تومنه . چاره ای نبود باید کار رو انجام میدادم
                حالا باید با دقت آی سی رو روی برد لحیم کنم و پایه ها رو دونه دونه با اهم متر تست کنم ببینم درست متصل شده . بعدش بزارمش روی فیبر سوراخدار

از دوستان اگه نصیحتی . راهنمایی برای نصب این آی سی و راه اندازی دارن لطفا دریغ نکنند .
                با تشکر

دیدگاه

:surprised:
                  ببخشید سلام مجدد
                  این آی سی تقلبیه ؟ :angry:

[

توی این بخش
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100473.msg639978#msg639978
                  دوستمون آقای mahdi421 اشاره کردن که اگه روی آی سی شماره 1403 نوشته مورد داره . پس کدام شماره مورد تائیده ؟
                  توی این پست هم که صحبت از همین مساله هستش که به توسط درایور مشخص میشه
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=101834.15

حالا به نظر شما اینی که من خریدم هم حتما تقلبیه با اینکه فروشنده گفت اصلیه و گرونتر حساب کرد ؟
                  از روی عکس چطوری میشه تشخصیص داد ؟ ببرم پسش بدم ؟ هنوز لحیم نکردم :sad:

دوستانیکه از آی سی اورجینال که خرید کردند یه عکس با کیفیت بزارن . من ببینم فرق اصلیه با تقلبیه از لحاظ ظاهری چیه . من برم سراغ همون اصلیه

دیدگاه

سلام
                    دوستان لطفا راهنمایی کنید توی شماتیک زیر منظور از RS232 LEVEL CONVERTER که علامت گذاشتم چیه ؟ و چه نوع آی سی استفاده میشه ؟

آیا از Max 232 استفاده میشه یا LM339 ?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed-pc
                      سلام
                      دوستان لطفا راهنمایی کنید توی شماتیک زیر منظور از RS232 LEVEL CONVERTER که علامت گذاشتم چیه ؟ و چه نوع آی سی استفاده میشه ؟

آیا از Max 232 استفاده میشه یا LM339 ?
                      دوستان محترم و متخصص لطفا در این مورد بنده را راهنمایی بفرمایید
                      این آی سی که به نام RS232 LEVEL CONVERTER هستش چی میتونه باشه ؟ چه آی سی هایی در این بخش میشه استفاده کرد . و نحوه ارتباط با FT232RL چطوریه ؟ چون توی شماتیک بالا ارتباط خیلی مشتفیم و پین به پینه . آیا باید به همین منوال استفاده بشه ؟ تغذیه نیاز نداره ؟

دیدگاه

سلام،
                        این بلوک که در دیتاشیت ازش صحبت کرده فقط در مواردی استفاده میشه که خروجی دستگاه شما با سطح ولتاژ های R232 ویا RS485 کار کنه. دقیقا مثل وقتی که شما MAX232 رو برای ارتباط میکرو و کامپیوتر قرار می دهید.
                        اگه قراره FT232 مستقیما به میکرو وصل بشه، نیازی به آی سی های مبدل نیست. فقط کافی یه سطح ولتاژ مناسب برای خروجی آی سی (با توجه به میکرو) انتخاب کنید.

یه ویژگی مهم این آی سی اینه که پایه های ارتباطی اون میتونه با سطح ولتاژهای مختلف کار کنه. انتخاب هم از طریق پایه ی VCCIO صورت میگیره. مثل اتصالاتی که به این پایه در شکل 6.4 از دیتاشیت، هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadraya
                          سلام،
                          این بلوک که در دیتاشیت ازش صحبت کرده فقط در مواردی استفاده میشه که خروجی دستگاه شما با سطح ولتاژ های R232 ویا RS485 کار کنه. دقیقا مثل وقتی که شما MAX232 رو برای ارتباط میکرو و کامپیوتر قرار می دهید.
                          اگه قراره FT232 مستقیما به میکرو وصل بشه، نیازی به آی سی های مبدل نیست. فقط کافی یه سطح ولتاژ مناسب برای خروجی آی سی (با توجه به میکرو) انتخاب کنید.

یه ویژگی مهم این آی سی اینه که پایه های ارتباطی اون میتونه با سطح ولتاژهای مختلف کار کنه. انتخاب هم از طریق پایه ی VCCIO صورت میگیره. مثل اتصالاتی که به این پایه در شکل 6.4 از دیتاشیت، هست.
                          سلام
                          ممنونم
                          آیا آی سی max232 میتونه پایع dtr رو هم پوشش بده ؟ در این صورت ارتباط پایه ها از خروجی ft232RL به آی سی max چطوری میشه ؟
                          اگر max 232 این ارتباط رو فراهم نمیکنه کدوم آی سی میتونه این ارتباط رو فراهم کنه
                          توی دیتاشیتmax آی سی شماره 243 را فقط اشاره راجع به پایه های DTR برده
                          توی ویکی هم راجه به max232 اینو نوشته
                          There are not enough drivers/receivers in the MAX232 to also connect the DTR, DSR, and DCD signals. Usually these signals can be omitted when e.g. communicating with a PC's serial interface. If the DTE really requires these signals, either a second MAX232 is needed, or some other IC from the MAX232 family can be used. Also, it is possible to directly wire DTR (DB9 pin #4) to DSR (DB9 pin #6) without going through any circuitry. This gives automatic (brain dead) DSR acknowledgment of an incoming DTR signal.
                          حالا من برای اینکه هم پایه های TX و RT وDTR را پوشش داشته باشم از کدام آی سی استفاده کنم . و ارتباط پایه ها چگونه انجام میشه
                          ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
                          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed-pc
                            سلام
                            ممنونم
                            آیا آی سی max232 میتونه پایع dtr رو هم پوشش بده ؟ در این صورت ارتباط پایه ها از خروجی ft232RL به آی سی max چطوری میشه ؟
                            اگر max 232 این ارتباط رو فراهم نمیکنه کدوم آی سی میتونه این ارتباط رو فراهم کنه
                            توی دیتاشیتmax آی سی شماره 243 را فقط اشاره راجع به پایه های DTR برده
                            توی ویکی هم راجه به max232 اینو نوشته
                            There are not enough drivers/receivers in the MAX232 to also connect the DTR, DSR, and DCD signals. Usually these signals can be omitted when e.g. communicating with a PC's serial interface. If the DTE really requires these signals, either a second MAX232 is needed, or some other IC from the MAX232 family can be used. Also, it is possible to directly wire DTR (DB9 pin #4) to DSR (DB9 pin #6) without going through any circuitry. This gives automatic (brain dead) DSR acknowledgment of an incoming DTR signal.
                            حالا من برای اینکه هم پایه های TX و RT وDTR را پوشش داشته باشم از کدام آی سی استفاده کنم . و ارتباط پایه ها چگونه انجام میشه
                            ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
                            با تشکر
                            دوستان لطفا راهنمایی کنید من میخوام مدار رو ببندم . فقط منتظر راهنمایی شما هستم
                            چند تا شماتیک دیدم از نحوه بسته شدن آی ft232rl به max213 لطفا شما هم ببینید

البته اینجا آی سی ft232BM استفاده کرده اما فکر کنم با RL هم همین خروجی باشه . مد نظر من پوشش پایه های Tx , RX و DTR هستش .
                            اگه به این نحوه مدار رو ببندم مشگلی نیست ؟
                            آیا میشه از یه آی سی بهتر استفاده کرد مثلا مدل max232 یا 233 یا بالاتر که سرعت بهتری هم داشته باشه ؟
                            آیا میشه از آی سی بهتری استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed-pc
                              دوستان لطفا راهنمایی کنید من میخوام مدار رو ببندم . فقط منتظر راهنمایی شما هستم
                              چند تا شماتیک دیدم از نحوه بسته شدن آی ft232rl به max213 لطفا شما هم ببینید

البته اینجا آی سی ft232BM استفاده کرده اما فکر کنم با RL هم همین خروجی باشه . مد نظر من پوشش پایه های Tx , RX و DTR هستش .
                              اگه به این نحوه مدار رو ببندم مشگلی نیست ؟
                              آیا میشه از یه آی سی بهتر استفاده کرد مثلا مدل max232 یا 233 یا بالاتر که سرعت بهتری هم داشته باشه ؟
                              آیا میشه از آی سی بهتری استفاده کرد
                              دوستان گرامی . کسی نیست کمک کنه به این موضوع بنده ؟
                              در ضمن ورودی دستگاه 5 ولت نشون میده . آیا اگر مستقیم از DTR استفاده کنم بدون آی سی مبدل جوابگو هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed-pc
                                دوستان گرامی . کسی نیست کمک کنه به این موضوع بنده ؟
                                در ضمن ورودی دستگاه 5 ولت نشون میده . آیا اگر مستقیم از DTR استفاده کنم بدون آی سی مبدل جوابگو هست ؟
                                دوست عزیز،
                                آی سی هایی مثل max232 سطح ولتاژها رو تغییر میدن تا در اثر فاصله یا عوامل دیگه اطلاعات از بین نره.
                                وقتی شما rx و tx میکرو رو به این ای سی وصل میکنید در واقع دارید این سیگنال ها رو برای اتصال به کامپیوتر آماده میکنید. در مورد dtr و یا cts هم به همین صورت است. اول بررسی کنید وسیله ای که میخواهید از آن dtr (یا سیگنال دیگه) بگیرید چه سطح ولتاژی داره. بعد با توجه به ورودی یا خروجی بودن سیگنال، اونو به یکی از پایه های max وصل کنید. این موضوع رو تو همون متن انگلیسی که نوشته بودی هم گفته. تو شماتیک هم همینو آورده.
                                البته حتما به این نکته توجه دارید که همیشه ملزم به استفاده از این سیگنال نیستید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X