متاسفانه امکانش نیست اما کیفیت غکس هم بد نیست به نظر من فقط توانستم قسمت مربوط را با خط جدا کنم و توضیح مرتبط را کنارش بنویسم و مدل چند قطعه اش را هم مشخص کنم
امیدوارم بتوانید کمکم کنید :angry: :eek:
http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101225231608.jpg
کویر همیشه تنهاست ... پس باران باش و بر کویر ببار .
کاربرد پل دیود پایینی رو متوجه نشدم. احتمالا برای کنترل خط استفاده کردید. چرا از رله استفاده نمیآکنید؟
سعی کنید از شماتیکی که گذاشتم استفاده کنید.
شدیدا پیشنهاد میآکنم از چک آبی و خازن(مطابق عکس) استفاده کنید.
در ضمن، دستور DTMFOUT برای فرکانسآهای کمتر از 4 مگ وبیشتر از 10 مگ جواب نمیده
میکرو تون چیه؟ (هر چی هست باید از پایه OCA1 برای ارسال پالس DTMF استفاده کنید)
کاربرد پل دیود پایینی رو متوجه نشدم. احتمالا برای کنترل خط استفاده کردید. چرا از رله استفاده نمیآکنید؟
سعی کنید از شماتیکی که گذاشتم استفاده کنید.
شدیدا پیشنهاد میآکنم از چک آبی و خازن(مطابق عکس) استفاده کنید.
در ضمن، دستور DTMFOUT برای فرکانسآهای کمتر از 4 مگ وبیشتر از 10 مگ جواب نمیده
میکرو تون چیه؟ (هر چی هست باید از پایه OCA1 برای ارسال پالس DTMF استفاده کنید)
چک آبی برای این است که امپدانس خط را کم کرده و در اصطلاح خط آزاد بدهد اما من از مقاومت یک کیلو با توان 2 وات استفاده کردم در حالی که ترانزیستور MPSA92 که در تلفن است را استفاده کردم
کریستال خارجی 12 مگا هرتز هم دارم برای میکرو
خروجی این دستور را هم از پورت 19 میکرو 8535 میگیرم
خط تلفن هم با اون مدار نشون داده شده که مشتق گیر است به میکرو وصل شده!!!!
گفتم خط اشغال می شود اما زنگ نمی زنه !!!!!!!!
شما ولتاژ خط Tip و RING تلفن در حالت عادی را نمی دانید ؟؟؟؟؟
نظرتان چیست ؟؟؟
وقتی میآتونید با یک رله و چک کارتون رو انجام بدید، چرا از این همه قطعات استفاده کردید؟ چند تا ترانزیستور ، دیود پل ، و کلی مقاومت و خازن!
چک نه تنها امپدامس رو پایین میاره، بلکه مدارتون رو از خط تلفن ایزوله میآکنه
مدار مشتق گیر دیگه چرا برادر؟ از چه چیزی میآخوای مشتق بگیری؟ از سیگنال DTMF ؟ آخه چرا؟
به نظرم طرحت کلا مشکل داره.
شما اون کاری که گفتم رو انجام بده ، حتما جواب میآگیری، تا به حال چند تا مدار از روی او طرح ساختم و همشون به خوبی جواب دادن
این مدار اون وقت برنامه نرم افزاری اش با وقفه است ؟؟؟
مدار مشتق گیر با به عبارتی یک مقاومت یک کیلویی و یک خازن سری با آن که دو بار تکرار شده است برای این است که نخواهم از آیسی تن ساز MT8888C استفاده کنم و این که خط تلفن را به میکرو وصل کنم . این کلا اشتباه است ؟؟!!
کار رله و مقاومتش را هم یک ترانزیستور و مقاومت و یک خازن انجام می دهد . این هم اشتباه است ؟؟!!
رله و چوک آبی زمانی که به پورت دستور یک شدن بدهیم وصل می شوند ؟؟
من میخواهم میکرو را به تلفن وصل کنم بدون ایسی تن ساز و با این دستور میکرو خودش شماره بگیرد و در طرف دیگر تماس برقرار شود می شود یا خیر ؟؟؟؟؟
ممنون از کمکتون
من هنوز نمیآتونم متوجه بشم که چرا همچین مداری رو طراحی کردید.
منظورتون از وقفه چیه؟ کدوم وقفه؟
یک بار از اول توضیح میدم:
اگه از بیسکام استفاده میآکنید، با استفاده از دستور DTMFOUT میآتونید شمارهآی دلخواهتون رو بگیرید. این دستور شمارهآی مورد نظر شما رو به صورت پالس DTMF (تن) روی پایهآی OCA1 ایجاد میآکنه.
ابتدا با یک کردن یکی از پین ها رله رو فعال میآکنید.رله باعث میشه که چک آبی وارد مدار بشه.این چک هم مدار رو از خط تلفن ایزوله میآکنه و هم باعث میشه امپدانس خط بیاد پایین و به اصطلاح گوشی برداشته بشه.بعد باید با دستور DTMFOUT شمارتون رو بگیرید. این پالس ها از طریق یه خازن (برای حذف مولفهآهای DC ) به ثانویه چک میرسه و از طریق چک به خط تلفن.
من هنوز نمیآتونم متوجه بشم که چرا همچین مداری رو طراحی کردید.
منظورتون از وقفه چیه؟ کدوم وقفه؟
یک بار از اول توضیح میدم:
اگه از بیسکام استفاده میآکنید، با استفاده از دستور DTMFOUT میآتونید شمارهآی دلخواهتون رو بگیرید. این دستور شمارهآی مورد نظر شما رو به صورت پالس DTMF (تن) روی پایهآی OCA1 ایجاد میآکنه.
ابتدا با یک کردن یکی از پین ها رله رو فعال میآکنید.رله باعث میشه که چک آبی وارد مدار بشه.این چک هم مدار رو از خط تلفن ایزوله میآکنه و هم باعث میشه امپدانس خط بیاد پایین و به اصطلاح گوشی برداشته بشه.بعد باید با دستور DTMFOUT شمارتون رو بگیرید. این پالس ها از طریق یه خازن (برای حذف مولفهآهای DC ) به ثانویه چک میرسه و از طریق چک به خط تلفن.
دوست عزیز اول سخت افزارتون رو درست کنین و بعد برین سراغ برنامه :smile:
قبلاً با مقاومت و خازن نتیجه گرفته بودم ولی مدار خیلی ناپایدار بود و در نهایت از رله و چوک استفاده کردم و همین روشی رو که جناب رضایی میفرماین استفاده کنین و اگر عکس واضح نیست براتون یکی دیگه بزارم؟
[اگر عکس واضح نیست براتون یکی دیگه بزارم؟
[/quote]
ممنون می شوم که عکس واضح ای را برایم ارسال کنید تا مقادیر دقیق مقاومت ها و خازن ها در آن مشخص باشد .
یعنی پورت OC1A میکرو را به چوک آبی وصل می کنیم بدون هیچ چیز اضافی دیگری و انطور خود میکرو فرکانسهای تن تولیدی را به خط تلفن می دهد و پروسه شماره گیری و غیره اتفاق می افتد ؟
بین پورت OC1A و OC1B چه کریستالی باید بگذارم ؟ :sad:
ممنون
نرم افزارش آماده است و مشکل ندارد این سخت افزار است که ایراد دارد . دوست من ! :job:
ممنون می شوم که عکس واضح ای را برایم ارسال کنید تا مقادیر دقیق مقاومت ها و خازن ها در آن مشخص باشد .
یعنی پورت OC1A میکرو را به چوک آبی وصل می کنیم بدون هیچ چیز اضافی دیگری و انطور خود میکرو فرکانسهای تن تولیدی را به خط تلفن می دهد و پروسه شماره گیری و غیره اتفاق می افتد ؟
بین پورت OC1A و OC1B چه کریستالی باید بگذارم ؟ :sad:
ممنون
نرم افزارش آماده است و مشکل ندارد این سخت افزار است که ایراد دارد . دوست من ! :job:
این شماتیکی که جواب داده:
همین طور که در شماتیک مشخص شده OC1A رو با ترانزیستور مناسب به چوک وصل کنید.
کریستالی که من استفاده کرده بودم 8Mhz بود، دقت کنید که Rc داخلی میکرو برای اینکار مناسب نیست و حتماً کریستال خارجی رو باید بزارین.
چرا از pb5 استفاده کردید همین طوری یا برای SCK بودنش است چون من می خواهم از 8535 استفاده کنم OC1A و SCK در کنار هم نیستند این را می پرسم چون بقیه پورت ها را نیاز دارم و مقاومت 10 متغیر بین دو ورودی چوک آبی در سر اولیه چوک چیست ؟
کریستال بین pb6 و pb7 چیست ؟ برای کریستال خارجی میکرو است یا اینکه به ارتباط با خط تلفن مرتبط است ؟
این مدار ارسالی هم عمل شماره گیری و هم اشغال خط را انجام می دهد. درسته ؟ ؟
پورت pb5 اگر یک شود آن وقت رله 5 ولت می چسبد و امپدانس بین خط ایجاد می شود و خط آزاد می شود. درسته ؟
ممنون از کمکتون
چرا از pb5 استفاده کردید همین طوری یا برای SCK بودنش است چون من می خواهم از 8535 استفاده کنم OC1A و SCK در کنار هم نیستند این را می پرسم چون بقیه پورت ها را نیاز دارم و مقاومت 10 متغیر بین دو ورودی چوک آبی در سر اولیه چوک چیست ؟
کریستال بین pb6 و pb7 چیست ؟ برای کریستال خارجی میکرو است یا اینکه به ارتباط با خط تلفن مرتبط است ؟
این مدار ارسالی هم عمل شماره گیری و هم اشغال خط را انجام می دهد. درسته ؟ ؟
پورت pb5 اگر یک شود آن وقت رله 5 ولت می چسبد و امپدانس بین خط ایجاد می شود و خط آزاد می شود. درسته ؟
ممنون از کمکتون
میتونین بجای PB5 از هر پایه دیگه ای برای فرمان به رله استفاده کنین.
اون R10 در ورودی VDR هستش برای محافظت در برابر افزایش ولتاژ هستش و کارش اینه که اگر ولتاژ دو سر VDR از مقدار نامی و درج شده بیشتر بشه، مقاومتش کمتر میشه و نمیزاره بردتون آسیب ببینه که در تلفن ها و مدارات تغذیه استفاده میشه و میتونین اونو نزارین.
کریستال بین pb6 و pb7: کریستال میکرو هستش و برای 8535 باید کریستال رو بین پایه های XTAL1 و XTAL2 قرار بدین و فیوز بیت مربوطه رو فعال کنین.
بله با فرمان به رله خط آزاد میشه و میتونین شماره گیری کنین.
این کدی هستش که من تو bascom جواب گرفتم:
دیدگاه