اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای یک دانشجوی الکترونیک چه زبانهای غیر از بیسیک و سی مفید است ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : زبان سی بهتره یا ویژول بیسیک

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
    سلام ولش میرم سی یاد میگیرم آخه بعضی ها میگن vb ربطی به میکرو نداره نظر شما چیه اشکالی داره برم سی یاد بگیرم حالا راستی چه کتابهایی در رابطه با سی توی بازار هستش کدومش بهتره ؟
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

این که معلومه vb به میکرو ربط نداره! ویژوال بیسیک یا کلا برنامه های ویژوال مثل دلفی نسخه هایی از برنامه هایی مثل بیسیک یا پاسکال هستند که برای ارتباط با کاربر و ساخت نرم افزار با محیط های گرافیکی دارای توابع و ویژگی های متفاوتی هستند. اینم بد نیست بدونیم که در مجموع درسته که تفاوت عمده و پایه بین برنامه ای که واسه میکرو یا pc مینویسیم وجود داره اما در کل برنامه هایی که با زبان های برابر نوشته می شن از لحاظ ساختار و کلیات شبیه هم هستن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_ica
        این که معلومه vb به میکرو ربط نداره! ویژوال بیسیک یا کلا برنامه های ویژوال مثل دلفی نسخه هایی از برنامه هایی مثل بیسیک یا پاسکال هستند که برای ارتباط با کاربر و ساخت نرم افزار با محیط های گرافیکی دارای توابع و ویژگی های متفاوتی هستند. اینم بد نیست بدونیم که در مجموع درسته که تفاوت عمده و پایه بین برنامه ای که واسه میکرو یا pc مینویسیم وجود داره اما در کل برنامه هایی که با زبان های برابر نوشته می شن از لحاظ ساختار و کلیات شبیه هم هستن!
        خب حالا من بخوام سی بخونم شما چه کتابی را پیشنهاد میدید ؟
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

خوب پس سی رو انتخاب کردی. اولش باید گفت دمت گرم. بعدشم تسلیت عرض میکنم. چون اگه بخوای سرسری و چند تا if و else یاد بگیری که سی نمیشه. اگر هم بخوای خوب یاد بگیری حالا حالا ها باید بدویی. اما من توی این چند ساله فقط به یه کتاب خوب رسیدم. کتاب K&R که منظور همون کتاب زبان سی نوشته آقایان کرنیگان و ریچی هست. طراحان اصلی زبان سی. فکر میکنم چیزی در حدود 100 صفحه ای باشه. اما اگه این کتاب 1 باشه 99 تای باقیش فقط تجربه و تجربه و تجربه و ایضا یه کوچولو برنامه نویسی سیستم هم بد نیست.
          چون اینو بگم وقتی قراره سوار پیکان بشی مسلما یه کار عرف میخوای انجام بدی یه منزل تا مطبی. مسافر کشی. یه مسافرت کوچولو. اما وقتی کسی سوار فراری میشه دیگه احتمالا چند فقره کورس و اینا هم ممکنه در کارنامه اش داشته باشه و برای این مسئله اطلاعات خودش رو میخواد. شما قراره با یک زبان برنامه نویسی اگر نگیم قوی بلکه بی ملاحظه کار کنی. پس بهتره بیش از اونی که بخوای فقط نوشتن به این زبون رو یاد بگیری روش نوشتن کد درست با این زبون رو بلد بشی. و برای اینکار باید دید درستی از برنامه و سیستم داشته باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
            خوب پس سی رو انتخاب کردی. اولش باید گفت دمت گرم. بعدشم تسلیت عرض میکنم. چون اگه بخوای سرسری و چند تا if و else یاد بگیری که سی نمیشه. اگر هم بخوای خوب یاد بگیری حالا حالا ها باید بدویی. اما من توی این چند ساله فقط به یه کتاب خوب رسیدم. کتاب K&R که منظور همون کتاب زبان سی نوشته آقایان کرنیگان و ریچی هست. طراحان اصلی زبان سی. فکر میکنم چیزی در حدود 100 صفحه ای باشه. اما اگه این کتاب 1 باشه 99 تای باقیش فقط تجربه و تجربه و تجربه و ایضا یه کوچولو برنامه نویسی سیستم هم بد نیست.
            چون اینو بگم وقتی قراره سوار پیکان بشی مسلما یه کار عرف میخوای انجام بدی یه منزل تا مطبی. مسافر کشی. یه مسافرت کوچولو. اما وقتی کسی سوار فراری میشه دیگه احتمالا چند فقره کورس و اینا هم ممکنه در کارنامه اش داشته باشه و برای این مسئله اطلاعات خودش رو میخواد. شما قراره با یک زبان برنامه نویسی اگر نگیم قوی بلکه بی ملاحظه کار کنی. پس بهتره بیش از اونی که بخوای فقط نوشتن به این زبون رو یاد بگیری روش نوشتن کد درست با این زبون رو بلد بشی. و برای اینکار باید دید درستی از برنامه و سیستم داشته باشی.
            سلام یعنی زبان سی قوی نیست ؟
            پس چرا همه سی رو یاد میگیرند
            اصلا زبان قویتر از سی هم وجود داره ؟
            تازه دوستان گفتند کهvb مربوط به میکرو نیست خب
            و گفتند که با آرم باید سی رو یاد بگیری
            آیا زبانی آسانتر و بهتر از سی هم پیدا میشه
            آسانترش که هست ولی بهتر نیست مثل بیسیک
            باز هم کمکی اگر داشتی برام بفرست ممنون

دیدگاه

سلام . زبان بیسیک یک ساختار هست . مثلا ویژوال بیسیک از ساختار و قواعد بیسیک استفاده میکنه . و از نظر قواعد پایه خیلی شبیه به زبانهای بیسیک پایه مثل GWBASIC و یا QBASIC هست .
              وقتی هم در میکرو از زبان بیسیک صحبت میشه منظور از ساختار زبان هست نه فرمت یک کامپایلر خاص . مثلا بسکام از ساختار بیسیک استفاده میکنه و الزاما تمام دستورات ویژوال بیسیک را پشتیبانی نمیکنه ولی در ساختار مثل هم هستند .
              نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

ببین عزیز من. اینجوری برات بگم. نون غذاییت داره. شیرینی هم همینطور. اما اگه نهار به هیئت عزاداری شیرینی بدی و در شام عروسی نون خالی هر دو جا کتک مبسوطی نوش جان میکنی. هر چیزی رو بهر کاری درست کردن. بریم سر مشکل خودمون.
                شما میخوای یک زبونی یاد بگیری که اغلب جاها در کار با میکرو مشکلی نداشته باشی. در دید اولیه این زبون همون سی هست. چون به نوعی یک زبون سطح واسطه. نه اسمبلی هست با اون همه دردسر هاش و نه خیلی مثل بیسیک سطح بالا که ندونی به ازای یک کد ساده چه مجموعه کد عجق وجقی تولید میکنه. ضمنا اغلب میکروها دارای یک کامپایلر ساده یا پیچیده C هستن. پس عمدتا در نوشتن کد به این زبان هم مشکل خاصی نداری.

اما!!!

مشکل اساسی اینه که این زبون رو برای چی میخوای؟ صرف برنامه نوشتن برای یک میکرو که دردی رو دوا نمیکنه. مطمئنا برای تست میکرو ات به یک برنامه مثلا تحت ویندوز احتیاج داری که برای یک مدل نسبتا پیچیده ممکنه برنامه هشل هفتی بشه و این با C یعنی دردسر. اینجا بهتره با یک زبونی مثل #C یا VB کار کنی تا سریعتر بتونی کد بزنی و منو و پنجره تعریف کنی. تازه روی میکرو خیلی جاها ممکنه نتونی نیاز هاتو با C به تنهایی رفع کنی. و اون موقع مجبوری سراغ اسمبلی اون میکرو هم بری. ولی این خیلی جاها ممکنه در پروژه های تا حد متوسط اصلا پیش نیاد. بخاطر همین به نظر من بهتره C رو برای کار روی میکرو یاد بگیری. یک نیم نگاهی به اسمبلی میکروات هم داشته باشی ولی از VB یا #C هم بخاطر راحتی در نوشتن برنامه های تست سخت افزارت و شبیه سازی اون غافل نشو.

ضمنا اگه صرفا فقط قدرت مد نظرت هست PL/1 زبون خیلی قویی هست منتها متاسفانه روی یک محیطی مثل یک IBM-4341 میشه به این قدرت دست پیدا کرد (تازه کاری نداریم این واژه "قدرت" دقیقا به چه معنی هست) و تا جایی که میدونم این کامپیوتر در سال 1360 قیمتی در حدود 150 میلیون تومن داشت!!!
                تازه این قدرت رو شما معنی میکنی. اگه منظورت رفع اغلب احتیاجاتت باشه؛ مطمئن باش به اندازه کافی برای کار روی میکرو قوی هست. ولی برای نوشتن برنامه های واسط گرافیکی روی پی سی با وجود محیط هایی مثل Visual Studio چیز مزخرفیه. اما برای کد اجرایی نوشتن خیلی هم عالیه. میبینی! به ازای کارش و وجود ابزارش میگم خوبه یا بد. نه به صرف اینکه از اسمش خوشم میاد یا میخوام پزی چیزی بدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
                  ببین عزیز من. اینجوری برات بگم. نون غذاییت داره. شیرینی هم همینطور. اما اگه نهار به هیئت عزاداری شیرینی بدی و در شام عروسی نون خالی هر دو جا کتک مبسوطی نوش جان میکنی. هر چیزی رو بهر کاری درست کردن. بریم سر مشکل خودمون.
                  شما میخوای یک زبونی یاد بگیری که اغلب جاها در کار با میکرو مشکلی نداشته باشی. در دید اولیه این زبون همون سی هست. چون به نوعی یک زبون سطح واسطه. نه اسمبلی هست با اون همه دردسر هاش و نه خیلی مثل بیسیک سطح بالا که ندونی به ازای یک کد ساده چه مجموعه کد عجق وجقی تولید میکنه. ضمنا اغلب میکروها دارای یک کامپایلر ساده یا پیچیده C هستن. پس عمدتا در نوشتن کد به این زبان هم مشکل خاصی نداری.

اما!!!

مشکل اساسی اینه که این زبون رو برای چی میخوای؟ صرف برنامه نوشتن برای یک میکرو که دردی رو دوا نمیکنه. مطمئنا برای تست میکرو ات به یک برنامه مثلا تحت ویندوز احتیاج داری که برای یک مدل نسبتا پیچیده ممکنه برنامه هشل هفتی بشه و این با C یعنی دردسر. اینجا بهتره با یک زبونی مثل #C یا VB کار کنی تا سریعتر بتونی کد بزنی و منو و پنجره تعریف کنی. تازه روی میکرو خیلی جاها ممکنه نتونی نیاز هاتو با C به تنهایی رفع کنی. و اون موقع مجبوری سراغ اسمبلی اون میکرو هم بری. ولی این خیلی جاها ممکنه در پروژه های تا حد متوسط اصلا پیش نیاد. بخاطر همین به نظر من بهتره C رو برای کار روی میکرو یاد بگیری. یک نیم نگاهی به اسمبلی میکروات هم داشته باشی ولی از VB یا #C هم بخاطر راحتی در نوشتن برنامه های تست سخت افزارت و شبیه سازی اون غافل نشو.

ضمنا اگه صرفا فقط قدرت مد نظرت هست PL/1 زبون خیلی قویی هست منتها متاسفانه روی یک محیطی مثل یک IBM-4341 میشه به این قدرت دست پیدا کرد (تازه کاری نداریم این واژه "قدرت" دقیقا به چه معنی هست) و تا جایی که میدونم این کامپیوتر در سال 1360 قیمتی در حدود 150 میلیون تومن داشت!!!
                  تازه این قدرت رو شما معنی میکنی. اگه منظورت رفع اغلب احتیاجاتت باشه؛ مطمئن باش به اندازه کافی برای کار روی میکرو قوی هست. ولی برای نوشتن برنامه های واسط گرافیکی روی پی سی با وجود محیط هایی مثل Visual Studio چیز مزخرفیه. اما برای کد اجرایی نوشتن خیلی هم عالیه. میبینی! به ازای کارش و وجود ابزارش میگم خوبه یا بد. نه به صرف اینکه از اسمش خوشم میاد یا میخوام پزی چیزی بدم.
                  با اینکه حرفهات نژاد پرستانه است ولی

هیچ وقت بخاطر رنگ سیاه پوست " زبان بیسیک " اون رو مورد تحقیر قرار ندهید لطفن :mrgreen:
                  هنوز هم خیلی ها طرفدار شدید این زبان هستند

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام
                    پس طبق گفته ها ی دوستان باید از بیسیک خداحافظی کرد زیرا بزودی خانواده های آرم جای مگا ها را خواهند گرفت و چون آرم ها فقط با سی راه اندازی می شوند پس بیسیک کنار می رود خود به خود
                    فردا سعی می کنم یک بار دیگه این مطالب را از اول تا آخرش بخوانم و یک گذارش بدم توی همین جا ...
                    ممنون از همه دوستان

دیدگاه

اولا کسی نگفت باید با بیسیک خداحافظی کرد. ثانیا کدوم بیسیک؟ روی میکرو یا پی سی؟ بهر حال یک آشنایی با هر زبونی خوبه.

اما یک مسئله مهم تر از همه اینا:

یک زبون برنامه نویسی مثل یک چار پیچ گوشتی در دست برنامه نویسه. هیچ کسی برای اینکه یک نوع پیچ از بازار بیرون رفته چارشو دور نمیندازه. از طرف دیگه این زبونهایی که شما دنبالشین به ابزار مربوطه اش بستگی داره. همونطور که تا شما میگین avr و بیسیک خیلی ها یاد بسکام میفتن الان هم آرم با C تداعی میشه ولی از کجا میدونین فردا یک کامپایلر خوب بیسیک برای آرم نیومد؟

از طرف دیگه اینکه میگین:
                      بزودی خانواده های آرم جای مگا ها را خواهند گرفت
                      اینهم حرف غلطیه. چون هم میزان امکانات ایندو رده با هم فرق میکنه و هم کاربردشون.حتی با اومدن avr هنوز 8051 توی بازار پیدا میشه و مصرف میشه.

اما!

اگه دیدتون به پیشرفت خودتون و استفاده در بازاره با این دید (حتی غلطی که من گفتم) باید جلو برین. باید چیز های جدید رو یاد بگیرین اما غیر از اینها با چیزهایی سز و کله بزنین که هیچ وقت کهنه نمیشه و اون منطق هست.
                      اینکه یک برنامه رو چطور باید شکست چطور از یک منطقی مثل ماشین وضعیت در برنامه ها بهره برد. کجا باید از RTOS ها استفاده کرد و کجا نه؟ اینه دیگه خیلی ربطی به زبون نداره. کم کم میکروهای قویتر با ساختارهای پیچیده تر برای کارهای بزرگتر استفاده میکنین پس ممکنه به مواردی مثل ساختمان داده ها و AI هم احتیاج پیدا کنین. یا منطق هایی رو مثل منطق فازی درک کنین و الی آخر.

ضمنا:
                      هیچ وقت بخاطر رنگ سیاه پوست " زبان بیسیک " اون رو مورد تحقیر قرار ندهید لطفن
                      اولا کی من اینو تحقیر کردم و ثانیا کی گفته رنگ پوستش سیاهه؟ این زبون برای یک منظور خیلی مهم ایجاد شده برای ایجاد یک زبان مشترک و ساده که احتیاج به آشنایی با خیلی جزئیات رو نداشته باشین. این کجاش بده؟ اما هر چیزی جای خود.

هنوز هم خیلی ها طرفدار شدید این زبان هستند
                      من باب اطلاعتون اعتقاد دارم این طرفداری بیشتر رنگ و بوی تعصب میده و گرنه فردا اگه زبونی مثل X اومد که از لحاظ اون چیزایی که دوستان بهش میگن قدرت از همه اینا سر بود؛ محیط های عملیاتی معرکه ای داشت؛ ابزارهایی داشت که میتونست تمام سورسهای موجود هر زبونی رو به فرم خودش برگردونه؛ از تمامی سیستمهای 4 بیتی تا 128 بیتی به نحو احسن پشتیبانی میکرد باید سرش دعوا راه انداخت یا حتی C رو انداخت دور؟ من مطمئنم اینجور چیزی نیست.

از طرف دیگه من به این اعتقاد دارم که هر زبون به نوعی با خودش یک طرز تفکر رو همراه میاره. و هر طرز تفکری ولو از نظر من و شما ساده یک زاویه دید متفاوت هست که باید حفظ بشه اما چیز های مثبتش باید اخذ بشه روش کار بشه و از چیز های منفی اش پرهیز کرد. حالا میخواد سی باشه میخواد بیسیک یا هر زبون دیگه ای.

دیدگاه

مزایای بیسیک: سادگی در برنامه نویسی و یادگیری سریع و دیگر شما نیاز به خوندن دیتا شیت آیسی و دانستن کارایی تک تک رجیسترها ندارید
                        معایب : کد زیادی تولید میکنه در نتیجه سرعت میکرو افت میکنه ( البته چون میکرو در سرعتهای بالا کار میکنه این افت سرعت محسوس نیست ولی در کارهایی که به سزعت بالا نیاز هست به ارزش سی پی میبرید) یعنی شما همان برنامه رو با سی بنویسید تغریبا نصف حافظه فلش میکرو رو اشغال میکنه که با بیسیک نوشتید. کتابخانه نویسی در بیسک خیلی سخته ولی در سی این طور نیست.
                        من خودم اکثر نیازهام با بیسیک براورده شده و کمتر جایی با سی کار کردم . و اینو بگم که شما اگه روح برنامه نویسی رو یاد بگیرید به برنامه نویسی مسلط بشید دیگه براتون فرقی نمیکنه وقتی بیسیک رو یاد بگیرید خیلی زود سی رو هم یاد میگیرید.
                        و یه چیز دیگه : من یجا خوندم نمیدونم کجا که شرکت MCS Electronics(بسکام) داره کامپایلر برای آرم به زبان بیسیک میزنه . از صحت خبر مطمئن نیستم دوستان اگه میدونن این خبر رو کامل کنند.
                        البته با اجازه از آقا رضا استاد گرانقدر :nerd:

دیدگاه

اینم نتیجه گیری : اگر باز مشکلی در نتیجه گیری بود بگین چون میخوام روی موضوع به نتیجه رسید کلیک کنم .

1. سی یک برنامه است که هم میشه با avr ها کار کرد و هم با arm ها
                          2. ولی زبان بیسیک فقط روی avr ها جواب می دهد
                          3. و ویژوال بیسیک با بیسیک فرق می کند و ویژوال بیسک مربوط به میکرو ها نمیشه
                          4. برای یادگیری زبان سی بهتر است اول برویم سراغ بیسیک ای وی آر و اون زبانو یاد بگیریم و دستمون با با برنامه نویسی باز بشه و بعد بریم سراغ زبان مشکل تری مثل سی ؛ چرا که برای رسیدن به پله سوم اول باید از پله اول و دوم گذشت
                          5. در بعضی پروژه ها با بیسیک زود تر میتوان به جواب رسید چون یک زبان سطح بالا است و دستورات اضافی ندارد و لی سی یک زبان میانی است که مانند بیسیک پیشرفته است و اگر کسی این برنامه رو یاد بگیرد دست بازتری در انجام پروژه ها دارد
                          6. زبانهای برنامه نویسی به سه دسته تقسیم میشن:سطح بالا ، میانه، سطح پایین . این تقسیم بندی بر حسب مقدار نزدیکی برنامه نوشته شده به زبان ماشین انجام میشه . مثلا ویژوال بیسیک یا کلا زبان بیسیک سح بالاست، سی زبان میانه، اسمبلی زبان سطح پایینه . به عبارت دیگه شما با تعیین نوع زبان برنامه نویسی تعیین می کنین که چقدر کار رو شما انجام بدین و چقدر کار رو کامپایلر انجام بده! اگه دنبال این هستین که سریع جواب بگیرین برید دنبال بیسیک !با این کار کد شما کلی اتفاق روش میوفته تا به زبان ماشین تبدیل بشه ! اما اگر می خواین کاری کنین که پروسسور دقیقا کاری که شما می خواین رو انجام بده باید بدین سراغ اسمبل! میدونین که نوشتن برنامه به زبان اسمبلی هم معمولا خیلی وقت گیر و با در دسره ! اما در مجموع اگه حرفه ای باشین حجم کدی رو که شما با اسمبلی می نویسین و همون برنامه به زبان مثلا بیسیک ، خیلی فرق می کنه . زبان سی این ویژکی رو داره که هم ویژگی زبانهای سطح بالا و هم نزدیکی به زبان ماشین رو داره! الانم میبینین که برنامه نویسی رو برای arm یا dsp با c می نویسن .
                          7. کتاب مناسب برای بیسیک کتاب علی کاهه میباشد و اینکه پی دی اف های خوب و زیادی درباره زبان بیسیک هست . کتاب مناسب برای زبان سی هم طبق گفته اقا رضا که از همکاران علمی این سایت هستند کتاب k&R است که منظورشان کتاب زبان سی نوشته ی آقایان کرنیکان و ریچی است .
                          8. همونطور که میدونیم تا میگین avr و بیسیک خیلی ها یاد بسکام میفتن الان هم آرم با C تداعی میشه ولی از کجا میدونین فردا یک کامپایلر خوب بیسیک برای آرم نیومد؟
                          9. هر زبونی یک چیز مثبت و منفی ای داره
                          10. یادتون باشه سی و بیسیک هم ربطی به هم ندارند و شما می تونید هر کدومو که دوست داشتین یاد بگیرین و این که اگر خواستی می تونی هردوشم یاد بگیری
                          11. هیچ لزومی در اول یادگیری وجود نداره اینو تو ذهنتون بسپارین شما میتونین با اون که زبان سی سختره اصلا فقط زبان سی رو یاد بگیرین و زبان بیسیک رو بیخیال بشین .

اما من خودم و فقط به نظر خودم دیدم حالا که مقداری بیسیک یاد دارم بهتره اول بیسیک و بسکام تقریبا یاد بگیرم حداقل اونقدر که بتونم بگم 60 درصد بیسیک و یاد دارم . فعلا با اون که خودم پروژه ی پایان ترممو با زبان بیسیک انجام دادم ولی احساس می کنم هنوز زیر 40 درصد یاد دارم اما چرا اول بیسیک ، خوب به این دلیل که این زبون راحت تره و بعدش برم سی و کدویژنو یاد بگیرم . تشکر می کنم از کمک همه ی دوستان

دیدگاه

پاسخ : زبان سی بهتره یا ویژول بیسیک یا بیسیک

سلام
                            این پست برای من نتیجه داد واسه همینم نتیجه گیری رو توی پست اول هم وارد کردم امیدوارم بدردتون خورده باشه :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                              اینم نتیجه گیری : اگر باز مشکلی در نتیجه گیری بود بگین چون میخوام روی موضوع به نتیجه رسید کلیک کنم .

4. برای یادگیری زبان سی بهتر است اول برویم سراغ بیسیک ای وی آر و اون زبانو یاد بگیریم و دستمون با با برنامه نویسی باز بشه و بعد بریم سراغ زبان مشکل تری مثل سی ؛ چرا که برای رسیدن به پله سوم اول باید از پله اول و دوم گذشت
                              دقیقا درسته!

مثل این میمونه که برای یادگیری زبان چینی، اول زبان فرانسه رو یاد بگیریم! حالا چه ربطی به هم دارن، من نمیدونم!
                              http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

پاسخ : زبان سی بهتره یا ویژول بیسیک یا بیسیک

اگه پدر و مادرت فرانسوی باشن و هنوز آغون واغون میکنی برای زبان چینی که سهله برای آموزش شنا هم باید فرانسوی یاد بگیری. چون هنوز بلد نیستی حرف بزنی (گیر ندین ها! فرم کلی رو عرض کردم. خدای نکرده منظورم شخص نبود). ولی اگر یک زبون رو بلد باشی (مثلا حالا فارسی) بعله. حرفت درسته.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X