اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای یک دانشجوی الکترونیک چه زبانهای غیر از بیسیک و سی مفید است ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : زبان سی بهتره یا ویژول بیسیک یا بیسیک

ولی اگه قراره برای یادگیری میکروکنترلر به زبان سی، اول اونو به زبان بیسیک یاد بگیریم بعدش بریم سراغ سی، کار بسیار مضحک و خنده داری هست و جز حروم کردن وقت چیزی نداره! (البته این در شرایطی صدق میکنه که بعد از فراگیری زبان سی، بیسیک رو بزاری کنار) ولی اگه قرار باشه که بعدن با جفتشون برنامه بنویسی یه بحث دیگست

اینکه بخوای از بیسیک استفاده کنی برای درک بهتر زبان سی، کاملن اشتباهه!
    http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

به نظر من وقت گذاشتن روی بیسیک وقت تلف کردنه . من خودم بیسیک کار کردم اما مدتیه دارم C یاد میگیرم و لذت می برم .
      [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

پاسخ : زبان سی بهتره یا ویژول بیسیک

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
        دقیقا درسته!

مثل این میمونه که برای یادگیری زبان چینی، اول زبان فرانسه رو یاد بگیریم! حالا چه ربطی به هم دارن، من نمیدونم!
        حرف شما درسته به هم ربطی ندارند سی و بیسیک
        ولی برای من هر دوی اینها به درد میخوره
        و به نظر من چون بیسیک راحت تره من میخوام اول بیسیک و خوب یاد بگیرم تازه بیسیک و مقداری یاد دارم این نیست که بگم چیزی نمی دونم
        علتی هم که گفتم بهتره اول بیسیک و یاد گرفته اینه که قانون برنامه نویسی رو یاد بگیرن خیلی ها با دستورات آشنا هستند ولی توی برنامه نوشتن گیر می کنند
        در ضمن چرا زمانی که هردوش به دردم می خوره اول اونی رو که آسونتره یاد نگیرم :eek: :wow: :wow:
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

دوستان سلام
          یک بار دیگه ویرایش شد به لطف دوستان
          و در پست اول هم فرستاده شده است
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

پاسخ : برای یک دانشجوی الکترونیک چه زبانهای غیر از بیسیک و سی مفید است ؟

سلام به همه دوستان و اساتید
            برای بحث جدید که برام خیلی مهمه می خوام بدونم که یک دانشجوی الکترونیک چه زبانهای دیگری را غیر از سی و بیسیک بیاموزد مفید است ؟ دوستان دلیلش را هم عرض کنید و کتابهای مناسب هم معرفی کنید .
            سپاس از همگی :applause:

دیدگاه

دانستن زبان های زیاد ضرر نداره ولی به نظر من اگه با یک زبان به صورت حرفه ای کار کنی بهتر از دانستن 10 زبان
              بصورت مبتدی است :nice:

بیسیک c ++c پاسکال VHDL

البته هیچ زبانی بهتر از اسمبل نمی شه :mrgreen:
              یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

علاوه بر سی که یک زبان منسوخ است
                دو تا زبان یکی برای برنامه نویس سیستم های دسکتاپ مثل C#
                و یک هم برای نت نویس لازم داری مثل PHP
                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

اینجوری که بوش میاد مثل فیل شهر قصه اول قراره (البته جسارت نباشه. من باب مثل عرض میکنم) اون یکی دندونت رو هم بشکنن و بعد بذارن روی سرت!
                  آقای عزیز مثل اینکه داره یادت میره که رشته ات "الکترونیک" هست. شما باید تا حدودی با یک زبان برنامه نویسی آشنا باشی که برای کارهای عمومی محتاج کسی نباشی. ولی کارهای تخصصی رو بسپر دست برنامه نویسان خبره. مشکل اونهاست که با مدیر حافظه دست و پنجه نرم کنن و بزنن توی سر و مغزشون که مثلا 4200 بایت رو چطوری توی 4096 بایت جا بدن. این دقیقا مثل اینه که من بیام الکترونیک پایه یاد بگیرم تا بتونم PC بسازم. شما باشی خودتو از دست من دار نمیزنی؟

برای اضافه هم حتما اگر از من میشنوی verilog و یا vhdl رو یاد بگیر. حتی اگه نمیخوای با fpga کار کنی یک نگاهی بهش بنداز که بتونی از کارهای بقیه بهره ببری.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مــــــیــــــــلاد
                    دانستن زبان های زیاد ضرر نداره ولی به نظر من اگه با یک زبان به صورت حرفه ای کار کنی بهتر از دانستن 10 زبان
                    بصورت مبتدی است :nice:

بیسیک c ++c پاسکال VHDL

البته هیچ زبانی بهتر از اسمبل نمی شه :mrgreen:
                    سلام داداش میلاد خوب مقداری توضیح بده برای اینها و بگو بدرد چی می خورند چه کاربردهایی دارند سپاس
                    نوشته اصلی توسط n340
                    علاوه بر سی که یک زبان منسوخ است
                    دو تا زبان یکی برای برنامه نویس سیستم های دسکتاپ مثل C#
                    و یک هم برای نت نویس لازم داری مثل PHP
                    داداش سلام
                    منظورتون از نت نویس چیه اگر لطفی کنید و بیشتر شرح بدین خیلی عالی میشه
                    سپاس
                    نوشته اصلی توسط reza_agha
                    اینجوری که بوش میاد مثل فیل شهر قصه اول قراره (البته جسارت نباشه. من باب مثل عرض میکنم) اون یکی دندونت رو هم بشکنن و بعد بذارن روی سرت!
                    آقای عزیز مثل اینکه داره یادت میره که رشته ات "الکترونیک" هست. شما باید تا حدودی با یک زبان برنامه نویسی آشنا باشی که برای کارهای عمومی محتاج کسی نباشی. ولی کارهای تخصصی رو بسپر دست برنامه نویسان خبره. مشکل اونهاست که با مدیر حافظه دست و پنجه نرم کنن و بزنن توی سر و مغزشون که مثلا 4200 بایت رو چطوری توی 4096 بایت جا بدن. این دقیقا مثل اینه که من بیام الکترونیک پایه یاد بگیرم تا بتونم PC بسازم. شما باشی خودتو از دست من دار نمیزنی؟

برای اضافه هم حتما اگر از من میشنوی verilog و یا vhdl رو یاد بگیر. حتی اگه نمیخوای با fpga کار کنی یک نگاهی بهش بنداز که بتونی از کارهای بقیه بهره ببری.
                    آقا رضا سلام
                    برادر یعنی میگی ما فقط یک برنامه نویسی رو یاد بگیریم واسه ما کفایت می کنه؟
                    بعد داداش گلم این برنامه هایی که شما عرض کردین اصلا تا حالا به گوش من نخورده اگر توضیح بدین که چیه بدرد چی میخوره کجا کاربرد داره مممنون میشم
                    سپاس برادر

دیدگاه

بیسیک: واسه شروع خیلی خوبه و واسه پروژه های ساده راحته کامپایلر خوبی هم داره

C : بهتره چون هم حجم کد تولید شده را کم می کنه هم می تونی بطور مستقیم کتابخونه بنویسی

VHDL واسه برنامه نویسی FPGA ها هستش

پاسکال و C++ را هم نمی دونم کسی می دونه بگه ما هم بدنیم :job:
                      پاسکال از رده خارج شده
                      یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

خوب نیاز میشه دیگه
                        اگه بخوای یک مهندس الکترونیک خوب بشی تو ایران همه اینارو باید بلدباشی و یا حداقل با پروتکل های ارتباطی بعضی هاشون باید اشنا باشی
                        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با تشکر از دوستان
                          واللا من هیچ نتیجه ای از توضیحات اندک شما نگرفتم قربونونتون بشم یکمی بیشتر و کامل تر توضیح بدین تا مگه به یک نتیجه ای برسیم

VHDL واسه برنامه نویسی FPGA ها هستش ؟ یک مقدار درباره این زبان vhdl و FPGA ها بیشتر توضیح بدین , اصلا اینا چیند و بدرد چی میخورند و ....

یک سوال دیگه ویژوال بیسیک هم لازمه یک دانشجوی الکترونیک یاد بگیره ؟ یا نه ؟

لطفا دوستان درباره ی زبان ها ی دیگه توضیح کاملی اگر می دونند به ما که نمی دونیم یاد بدند

سپاس

دیدگاه

یکی از مشکلات فروم ها همینه. خیلی ها خیلی چیزا میگن. معلوم هم نیست بنا بر چه دلایلی - که هر کسی دلایل خودش رو داره - چیزی گفته میشه. اغلب هم از لحاظ شخصیتی برای همدیگه غریبه هستیم. پس نمیتونیم مثل صحبت های روزمره به چشمهای همدیگه نگاه کنیم یا شخصیتش رو بررسی کنیم تا مطمئن بشیم چقدر حرف طرف سندیت داره.
                            جدای از راه حل هایی که مطرح شده مهمترین مسئله ای که شما داری اینه که نمیدونی سئوالت چیه! میدونی که نمیدونی چه زبانی بدردت میخوره ولی نمیدونی اصلا چه کاره ای و چه کار قراره انجام بدی تا جواب های خودت رو از این ملغمه سئوال و جواب به بیرون بکشی. هر فردی توی این فروم تجربه و دید خودش رو داره. یکی میگه بیسیک و یکی میگه سی. اون یکی میگه سی منسوخ شده چون خودش ممکنه با سی کار نکنه. یا مجموعه هدفش رو پی سی میدونه. اون یکی میگه پاسکال یکی دیگه هم ممکنه به perl و به php گیر بده.
                            اینا مهم نیست. مهم اینه که ببینی چکار میخوایی بکنی و طبق اون ابزار مورد نیازت رو آماده کنی. یعنی سیکل:
                            1- شناخت مشکل.
                            2- انتخاب راه حل.
                            و در آخر حل مشکل.

اینا مورد عمومی یه. و از دید تمام دوستان در این فروم مشترک. منظورم اینه که یک وقت فکر نکنی چون من اینا رو میگم پس جوابم بهتره یا بدتر.

این از این!
                            -----------------------------------------------------------------------
                            اما چیزی که بنظر من میرسه:
                            شرط اولیه شما اینه که "دانشجوی الکترونیک" هستی.
                            چکار میکنی به من مربوط نیست. ممکنه برای گذران زندگی روی تاکسی کار کنی یا پزشک باشی یا بقولی hitman!! ولی عنوان "دانشجوی الکترونیک" یک تصویری از نیاز های بالقوه در مغز هر کسی ایجاد میکنه که طبق اون میشه نیاز ها رو حدس زد.

اولین مورد اینه که هر اطلاعی که به شما کمک کنه کار الکترونیک بهتری انجام بدی بدردت میخوره. فعلا هم مد؛ دیجیتال هست. و ابزار کار "برنامه نویسی" همچین موردی زبانهایی مثل VHDL و VERILOG. حتی نه برای یک کار. بلکه برای انتقال مفاهیم.
                            از طرف دیگه خیلی وقتها برای خود من پیش اومده که بخوام با برنامه ای سیستم میکروکنترلری خودم رو تست کنم. اینجور مواقع من که مشکلم اون برنامه نیست. اون برنامه قراره کمکم کنه بردم رو تست کنم. پس در عین حالی که میخوام مشکلم رو حل کنم نباید وقت زیادی برای نوشتنش صرف کنم. پس میرم سراغ یک زبونی که راحت باشم. از طرف دیگه اینجور مواقع میخوام برای خوشگل بازی و منو و پنجره بازی راحت باشم. پس میرم سراغ زبونی مثل ویژوال بیسیک یا دلفی یا سی شارپ.
                            خیلی وقتها ممکنه بخوام درایوری بنویسم که توی میکرو یا پی سی استفاده کنم. یا کدی بنویسم که قبل از اجرا روی میکرو تحت ویندوز چک اش کنم. پس دنبال زبون مشترک میگردم. مثل c.

میبینی؟

من فقط دارم روی مشکلات و طرز حلش تکیه میکنم. اما یادت باشه. اینجا درسته ایرانه. و خیلی چیزا رو باید خودت بلد باشی. اما برای انجام یک کار خوب هر کاری رو باید به اهلش سپرد. اما البته آشنایی حدودی با هر چیزی (ولو ساخت هرویین) بد نیست.

نمیدونم منظورم رو گرفتی یا نه؟

دیدگاه

ببینید دوستان
                              خوب منم میخوام مشکلمو حل کنم دیگه
                              میخوام بدونم چه زبانی واقعا بدرد من میخوره بعد از بیسیک و سی
                              پس باید یک چیزی از زبان ها ی مختلف بدونم که بفهمم کدوم زبون بدرد من میخوره یا نه , من تا ندونم این زبون چیه و بدرد چی میخوره و کابردش کجاست که نمی تونم برم و اون زبونو انتخاب کنم و سعی کنم یاد بگیرمش
                              اگر دروغ میگم بگید دروغ می گی
                              پس خواهشا از همه دوستان میخوام اگر یک برنامه رو واقعا میشناسند بیاند و اینجا برام توضیح بدند که واقعا چیه ؟

لطفا فقط نام زبان را نبرید :mrgreen:

به قول آقا رضا من دانشجوی الکترونیک هستم به این مورد دقت کنید البته دانشجو بودم الان قصد دارم تو کارشناسی شرکت کنم گرچه استادم زیاد از ادامه تحصیل رضایتی نداشت زمانی که از ایشون پرسیدم گفت اگر بتونی یک کاری دست و پا کنی و بعدش بخونی و ادامه بدی بهتره .

سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz

میخوام بدونم چه زبانی واقعا بدرد من میخوره بعد از بیسیک و سی
                                پس باید یک چیزی از زبان ها ی مختلف بدونم که بفهمم کدوم زبون بدرد من میخوره یا نه , من تا ندونم این زبون چیه و بدرد چی میخوره
                                لطفا فقط نام زبان را نبرید :mrgreen:

به نظر من از همه چی مهم تر زبان شیرین فارسی هست
                                حالا خود دانی ؟
                                معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X