با سلام سنسورهای رنگ چند دسته اند ؟ چطوری کار میکنن؟ چطوری میتونم یک مدار تشخیص رنگ بسازم که بتونه روی ال سی دی نوع رنگ رو نمایش بده نحوه برنامه نویسیش با میکرو avr چطوریه ؟ با تشکر..
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار تشخیص رنگ ونمایش بر روی lcd ؟
Collapse
X
-
پاسخ : مدار تشخیص رنگ ونمایش بر روی lcd ؟
سلام دادا.
من فقط یه سنسور رنگ میشناسم که اونم همچین سنسور رنگ هم نیست. یه جورایی میشه باهاش رنگ ها رو هم خوند. TSL230
در ضمن اینجا سنسور رنگ زیاده:
http://www.jk-sensor.com/
معمولاً زمانی که دقت زیادی نیاز نیست از IR هم میشه استفاده کرد. (توی مسابقاب امدادگر از همین تکنیک استفاده کردم)
یه مدار هم برا تشخیص رنگ دیدم که اینجا میذارمش:
تشکر لازم نیست!
-
سلام
فکر کنم با سنسورهای مادون قرمز و adc هم میشه
دوستان اگر فکر م اشتباهه به من بگند
آخه من این بحثو دوست دارم
خیلی هم دوست دارم برم دانلود کنم چیز هایی رو که گذاشتین ولی الان هیچ فرصتی ندارم سرعتمم پایینه
منم دوست دارم توی این بحث باشم واسه همین نظر دادم :icon_razz: :applause: :wow:
کاش الان موقع امتحانات نبود
مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
دیدگاه
-
سلام دوست من
من الان نمی ر سم ولی بازم اگر تونستم میام
بعد 30 هم حتما میام کمکت
دعا کنید معدلم به 14 برسه آخه می گن بهتره بالای 14 باشی واسه کارشناسی
حالا شماتیک این آی سی ای که گفتین از کجا بیا بیم
ها
ها
ها
ممنون
مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
دیدگاه
-
سلام دادا.
سلام از همه ممنون متوجه شدم که tls232 یک سنسور رنگ که مبدل به فرکانسه یعنی هر رنگی که جلوش قرار بگیره یه فرکانسی در خروجیش تولید میکنه بدین معنی که برای باید با AVR یه فرکانس متر بسازیم .... شما هم دست بکار بشید تا این تاپیک رو کامل کنیم ...تشکر لازم نیست!
دیدگاه
-
متاسفانههرچی تو سایت گشتیم هیچ اثری از کار با سنسور رنگ TsL230 نبود انگار تا حالا کسی اصلا این سنسور رو ندیده به چند نفر ایمیل زدیدم میگن 60000 تومن بدین تا فایل سورس رو بهت بدیم ما میگیم راهنمایی کنید این پول میخوان .... وای بر من...
دیگه حرفمون نمیاد ..
دیدگاه
-
سلام..
دوست عزیز یه نگاه به
http://www.iranled.com/forum/Thread-...B1%D9%86%DA%AF
بندازین...
دیدگاه
-
سلام دادا.
متاسفانه هرچی تو سایت گشتیم هیچ اثری از کار با سنسور رنگ TsL230 نبود انگار تا حالا کسی اصلا این سنسور رو ندیده به چند نفر ایمیل زدیدم میگن 60000 تومن بدین تا فایل سورس رو بهت بدیم ما میگیم راهنمایی کنید این پول میخوان .... وای بر من...تشکر لازم نیست!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط KINDAمتاسفانههرچی تو سایت گشتیم هیچ اثری از کار با سنسور رنگ TsL230 نبود انگار تا حالا کسی اصلا این سنسور رو ندیده به چند نفر ایمیل زدیدم میگن 60000 تومن بدین تا فایل سورس رو بهت بدیم ما میگیم راهنمایی کنید این پول میخوان .... وای بر من...
دیگه حرفمون نمیاد ..
u be natije residid???????????????????????
دیدگاه
دیدگاه