اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار تشخیص رنگ ونمایش بر روی lcd ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار تشخیص رنگ ونمایش بر روی lcd ؟

tsl230 یک لوکس متر در واقع با میزان روشنایی فرکانس خروجیش کم یا زیاد میشه
    اما برای تشخیص رنگ باید این طوری عمل کرد
    یک جسم با رنگ قرمز در واقع تمام نورها رو جذب میکنه جز قرمز که بازتابش میده و ما اونو قرمز میبینیم
    حالا برای اینکه بفهمیم یه جسم قرمز هست یانه خیلی ساده می تونیم با یه led قرمز به اون بتابیم و با یه فوتوسل 500 تومنی بازتاب نور رو با adc اندازه بگیریم به ازای مفادیر ماکزیمم فوتوسل جسم ما فرمز هست در واقع اگر نور قرمز رو به یک جسم سبز بتابیم همه نور قرمز جذب میشه و هیچ نوری بازتاب نمیشه که فوتوسال اونو دریافت کنه
    برای تمام رنگ های اصلی میشه با سه تا led سبز و قرمز و آبی این کارو انجام داد :applause:
    این کارو با tsl230 هم میشه انجام داد ولی قیمتش 8500 تومنه oo:

دیدگاه

سنسور tsl230 یک مبدل نور به فرکانس هست
      برای مدار تشخیش رنگ شما میتونید سنسور تو یک استوانه قرار بدید و سمت مقابل یک ledسفید قرار بدید وسط استوانه یک شیار باریک درست کنید ، جوری که بشه تلق های رنگی داخلش قرار بدید و تلق رنگی بین سنسور و led قرار بگیره
      حالا به ازا هر تلق یک فرکانس مشخس داریم
      حالا اگر بیایم فرکانسها رو تو برنامه تعریف کنیم میتونیم به ازا اون فرکانسها رنگ مورد نظرو رو lcd نمایش بدیم
      این کارو من با 8 رنگ تست کردم و جواب گرفتتم
      ولی کار اصولی نیست
      یه نوع کلک

دیدگاه

سنسور tsl230 یک مبدل نور به فرکانس هست
        برای مدار تشخیش رنگ شما میتونید سنسور تو یک استوانه قرار بدید و سمت مقابل یک ledسفید قرار بدید وسط استوانه یک شیار باریک درست کنید ، جوری که بشه تلق های رنگی داخلش قرار بدید و تلق رنگی بین سنسور و led قرار بگیره
        حالا به ازا هر تلق یک فرکانس مشخس داریم
        حالا اگر بیایم فرکانسها رو تو برنامه تعریف کنیم میتونیم به ازا اون فرکانسها رنگ مورد نظرو رو lcd نمایش بدیم
        این کارو من با 8 رنگ تست کردم و جواب گرفتتم
        ولی کار اصولی نیست
        یه نوع کلک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X