اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل موتور dc با استفاده از AVR و کدویژن به روش pwm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل موتور dc با استفاده از AVR و کدویژن به روش pwm

سلام دیگر بر همه دوستان

من مثبت باطری 24v را به سر + موتور وصل کردم سپس سیم منفی موتور را به درین و سورس ماس فت را نیز به منفی باطری وصل کردم
    مثبت منبع تغذیه را به گیت و منفی آن را به منفی باطری وصل کردم سپس ولتاژ منبع تغذیه را از صفر تا پتج ولت تغییر دادم موتور از حدود 4 ولت شروع به گردش کرد و در 5 ولت به ماگزیمم دور خود رسید ( ولتاژ باطری 24V تقریبا دو سر موتور بود)

راستی یه سئوال برایم پیش آمده آیا میتوان در مدار بالا ( صفحه شماره یک )پایه میکرو را مستقیما به گیت ماس فت وصل کنم
    (میخواهم کنترل pwm داشته یاشم نه خاموش روش ! )

اگر من این کار را انجام دهم مشکلی پیش میآید؟ :nice: :surprised: :cry2:
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام دادا.
      سرعت اینترنت اینقدر پایین بود که نمیشد جواب داد.
      من دقیقاً متوجه نمیشم مشکلت چیه؟ اون مداری که گذاشتم یه چیز بسار ساده هست. دقیقاً بگو ایراد کجاست؟ آیا عملاً داری تست میکنی یا توی شبیه ساز کار میکنی؟
      تشکر لازم نیست!

دیدگاه

سلام
        تو شبیه ساز تست کردم نمونه برنامه را برایتان میل کردم میکرو هنگ میکند!!! :angry: و دیگر کار نمیکند.!!!!!

راستی یه سئوال برایم پیش آمده آیا میتوان در مدار بالا ( صفحه شماره یک )پایه میکرو را مستقیما به گیت ماس فت وصل کنم
        کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام دادا.
          هیچ وقت به شبیه ساز اعتماد نکن. مدارت رو عملی تست کن.
          این مداری که انتخاب کردی مدار شلوغیه و برای شروع مناسب نیست. همون مدار اول که برات گذاشتم رو ببند.
          برای شروع تمام ترانزیستور هاتو N بگیر. در ضمن فعلاً pwm رو بیخیال شو و با صفر و یک جواب بگیر. بعد از جواب گرفتنت برو سراغ pwm.
          تشکر لازم نیست!

دیدگاه

سلام
            سئوال من که بی جواب ماند

با این حال بعد از هزار گشت و گذار به این رسیدم که از BTS7710 استفاده کنم اصولی میباشد نظر شما چیه؟

:bye
            کمتر سخن گویم
            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

اگر قصد استفاده از یک Mosfet را دارید، به دلیل مدل واقعی آن که شامل دو خازن از گیت به درین و سورس و دو سلف سری در درین و سورس است، در سوئیچ های سریع و مداوم جریان می کشد و نیاز به درایور دارد. در مقاله زیر توضیحات اساسی در این مورد ارائه شده است:

http://www.irf.com/technical-info/appnotes/an-937.pdf

همچنین ولتاژ 5 ولت در سوئیچ های با فرکانس چند کیلوهرتز برای روشن کردن Mosfet کافی نیست. BTS7710 هم بر حسب مشخصات آن باید جواب بدهد، اما به شرط آنکه مانند اکثر L298 های موجود در بازار از نوع تقلبی نباشد.
              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام دادا.

با این حال بعد از هزار گشت و گذار به این رسیدم که از BTS7710 استفاده کنم اصولی میباشد نظر شما چیه؟
                برخی از ماسفت ها بهمان دلایلی که دوستمون فرمودند نیاز به پوش بول دارند. اما برخی دیگر که به اصطلاح logic هستند با ولتاژ 5 راحت سویچ میکنن.
                اما بهتره شما از یه درایور برای راه اندازی ماسفت استفاده کنید.

برای چندمین بار میگم اگه می خوای زودتر بجواب برسی قدم به قدم پیش برو. اول از ترانزیستور شروع کن و با صفر و یک معمولی و بعد برو سراغ pwm و در آخر بجا ترانزیستورهات ماسفت بذار. از ما گفتن.
                تشکر لازم نیست!

دیدگاه

تشکر از راهنمای های همه
                  کار را شروع کردم مشکل بر خوردم از وجود شما دوستان خوب استفاده خواهم کرد. با تشکر
                  جواب کامل گرفتم نتیجه را در همین تایپ مینویسم :bye
                  کمتر سخن گویم
                  بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                    تشکر از راهنمای های همه
                    کار را شروع کردم مشکل بر خوردم از وجود شما دوستان خوب استفاده خواهم کرد. با تشکر
                    جواب کامل گرفتم نتیجه را در همین تایپ مینویسم :bye
                    من از irfz44n استفاده میکنم مدار خیلی ساده ای بسته ام

سیستم کار میکند ولی اگر اول تغذیه موتور ها وصل باشد سپس تغذیه میکرو وصل شود ماسفت ها اتصال کوتاه میشوند( میسوزند)
                    مدار بهتری سراغ دارید کمکم کنید
                    متشکرم
                    کمتر سخن گویم
                    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

واسه اینکه فقط یه موتورو با ATMEGA32 بچرخونیم چی لازمه؟ همین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behsaman
                        واسه اینکه فقط یه موتورو با ATMEGA32 بچرخونیم چی لازمه؟ همین!
                        سلام
                        برای شروع
                        موتور
                        درایور موتور
                        mega32
                        تغذیه
                        برنامه نویسی
                        بعدش اگه خوشت نیومد باید بری دنبال موتورها و درایورهای بهتر :biggrin:
                        معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                        اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                        آموزش Modelsim

دیدگاه

سلام.دوستان یه موتور 12 ولت رو با L298 درایو کردم.مشکل اینجاست موتور تا دیوتی سایکل 53-55 % هیچ واکنشی نشون نمیده و بعد از اون شروع به کار میکنه.چیکارش باید کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X