اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ADC در میکرو ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد ADC در میکرو ها

سلام
    حق با شما بود رفیق؟؟ :smile:
    توی پروتئوس جواب میده ولی باور کنید من همین برنامه رو نوشتم جواب نداد؟ :surprised:
    برای شبیه سازی از کد هگزی که شما ساخته بودید استفاده کردم.ممکنه کد ویژن من نتونه کد هگز رو درست بسازه؟ ورژنی که شما استفاده می کنید چیه؟ دانلود کردید
    مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا که کدویژن رو نصب کردم پس از نوشتن برنامه،وقتی Build the project زو می زنم.این خطا رو دریافت می کنم:
    can't find atmel's assembler AVRASM2.EXE V2.1.0 or later
    AVRASM2.EXE is distributed with AVR Studio V4.15 or later
    you must place AVRASM2.EXE in the .../bin directory.
    AVRstudio رو دانلود کردم و فایل AVRASM2.EXE اون رو توی پوشه bin در محل نصب codvision کپی کردم ولی باز همین خطا رو دریافت می کنم!!!؟؟ oo: :cry:
    همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
    و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

سلام ساله نو مبارک. آقا زوار میآ‌شه تفاوت پایه های ADC و AD رو تو AVR ها هم بگید؟ ایا می شه از پایه های AD به جای پایه های ADC استفاده کرد؟ من فقط می خوام یه ولتاژ مثلا 5 ولت به پایه میکرو بدم و یه عدد بگیرم.

دیدگاه

با سلام به شما آقای jaafari ورژن کدویژنم 2.04.04 است با فایل hex من عملی جواب گرفتی؟ارورتم فکر کنم شاید کرک کدویژن را نصب نکردی در هر صورت هر کمکی از دست من بر میاد در خدمتم
        با سلام آقای بهزاد سلمانی سال نو به شما هم مبارک پایه های ad برای رم خارجی استفاده میشود و نمیتوان از آن برای adc استفاده کرد

دیدگاه

سلام
          نه جانم کرک رو هم در محل نصب کدویژن کپی می کنم. قبلا همچین خطایی نداشتم؟؟ :cry:
          شاید باور نکنی اگه بگم 2 روزه دارم تلاش می کنم این خطا رو رفع کنم :cry2: :cry2:
          کدویژن ورژن 2.05 و avr studio 5 رو هم گرفتم نصب کردم ولی خطا همپنان باقی است؟؟؟ :angry:
          اگه چیزی به ذهنتون رسید خبرم کنید ممنونم خیلیییییییییی زیاد :biggrin:

دیدگاه

حل شد حالا برنامه خودمم با کامپایلری که دارم جواب می ده. :wow: :applause:
            دلیل مشکل رو نفهمیدم فکر کنم می خواست بازیم بده
            ولی یه حدس دارم براش مشکل من نرم افزارهای رایگانه؟؟ نظر شما چیه؟؟؟

دیدگاه

با سلام خوشحالم جواب گرفتید :wow: بله ممکنه بخاطر نرم افزارهای رایگان باشه

دیدگاه

ممنون آقا زوار. چون من از ده تا سنسور استفاده کردم 8 تا از سنسور ها مستقیم به ADC میکرو دادم و حالا دو تا سنسور میمونه. اونا رو هم می خوام با ADC خارجی به میکرو وصل کنم. حالا مشکل من اینجاست که چطوری ورودی آنالوگ رو که به ADC دادم فقط یه دونه خروجی دیجیتال ازش دریافت کنم و به یه پایه ی میکرو بدم؟
                لطفا اگه ممکنه راه حل این مشکل رو بگید. در ضمن میشه ADC مناسب برای کار من رو هم بگید؟

دیدگاه

سلام سلام سلام:applause: :wow:
                  دوستان آی سی lmc7211 یه مقایسه گره.توی دیتا شیت این آی سی نوشته Rail to Rail input این یعتی چی؟ اصول و فوایدش چیه؟
                  این آی سی توی ایران گیر می یاد؟مشابه اش چه آی سی می تونه باشه؟
                  لینک دیتا شیت:
                  http://www.persiangig.com/pages/down...nt/LMC7211.rar
                  تشکر تشکر تشکر
                  جواب بدین oo:

دیدگاه

با سلام آقای بهزاد سلمانی من نمیدونم شما از چه سنسورهایی استفاده کردید اما بعضی سنسورها هستند که خروج دیجیتال به صورت سریال یا خروجی پهنای پالس میدند مثل ds1820 یا smt160 اینها برای دما یا بعضی سنسورها ارتباط مثلا i2c ذارند مثل ht11 یا بعضی adc ها خروجی
                    سریال دارند شما میتونی از اینها استفاده کنی

دیدگاه

سلام زوار عزیز به خاطر این تاخیر طولانی معذرت می خوام:
                      رفتم سراغ عملی بستن مدارات کیپد همانطور که قبلا نتیجه گرفته بودیم مداری که ناپایدار بود واقعا بد عمل میکنه. اون یکی مدار هم به علت اینکه آی سی lmc7211 گیرم نیومد نتونستم ازش استفاده کنم دنبال یه جایگزین برای این آی سی می گردم توی انجمن مدار مجتمع می تونی نتیجه رو دنبال کنی (که جالب نیست): :cry2:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49336.0
                      سراغ EEPROM هم رفتم از help کدویژن برای برنامه کمک گرفتم البته کمی تغییرش دادم.اما عددی که روی lcdآ‌ نمایش داده می شه 255 است و بس!! :cry2:
                      نمی دونم چرا گفتید هیچی نداره؟؟ :cry:
                      اینم لینک برنامه و فایل پروتئوس:
                      http://www.persiangig.com/pages/down...ment/24c32.rar

دیدگاه

با سلام اینم اصلاح شده فایل
                        http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://zavar.persiangig.com/document/24c32.rar

دیدگاه

خیلی عالیه ولی من چند تا سوال دارم: : :redface:
                          این خطوط رو چرا به برنامه اضافه کردید و چطور عمل می کنند:
                          i2c_write((address&0xff00)>>8)
                          i2c_write(address&0x00ff)
                          این خطوط توی help کدویژن نبودند؟!!
                          در ضمن چه موقع از آدرس تراشه 0xa1 برای خواندن و چه موقع از آدرس0xa0 برای نوشتن استفاده کردید؟منظورم اینه که توی تابع eeprom_readآ‌با اینکه به نظر می یاد باید از آدرس 0xa1 استفاده بشه اما یه جاییش اینطور نیست چرا؟؟

راستی باید بگم الان حالم خیلی گرفته است چون اون مداری از کیبورد که خوب جواب می داد یه آیسی lmc7211 داشت که تو ایران گمون نکنم گیر بیاد مشابه اون رو هم که نتونستم پیدا کنم. :angry: :angry:
                          مداری هم که کمی ناپایدار بود با اینکه تو پروتئوس جواب می داد ولی عملا افتضاح بود!! :angry:
                          حالا نتیجه چند روز تلاشم هدر شده و من با یه پروژه که شده کابوس شبام!! :angry: :cry2:

دیدگاه

سلام زوار جون
                            جواب سوالای قبلی رو فهمیدم:چون آدرس حافظه 16 بیتی است اون دو خط رو باید بنویسیم چون هر بار فقط 8 بیت می تونیم ارسال کنیم درسته؟ : :wow:
                            حالا اینا سوالای جدید منه:
                            می خوام نمونه هایی که از adc گرفته می شه رو روی ایپرام ذخیره کنم مسئله اینجاست که چه موقع عمل تبدیل عدد دیجیتال خونده شده از طریق adc رو به مقدار واقعی متغیر انجام بدم:قبل یا بعد از ذخیره روی ایپرام؟
                            خودم فکر می کنم عدد دیجیتال adc روی eep ذخیره کنم و هنگام خوندن اونو به مقدار واقعی تبدیل کنم. چون مقدار واقعی ممکنه اعشاری بشه که در اینصورت یه متغیر float لازم دارم که 32 بیت داره!
                            از adc هشت بیتی یا ده بیتی استفاده کنم؟ مشخصه 10 بیتی دو بایت لازم داره و نمونه های کمتری می شه ذخیره کرد. معمولا توی پروژه های عملی از کدوم استفاده می شه: من قصد دارم از 8 بیتی استفاده کنم اشکالی که نداره؟
                            برنامه EEPROM رو برای ارسال چند بایت پشت سر هم تغییر دادم جواب میده ولی لطف کنید یه نگاه بندازید اگه اصولش مشکل داره خبرم کنید:
                            http://www.persiangig.com/pages/down...p%20to%20p.rar
                            از لطف شما بی نهایت سپاس گزارم.

دیدگاه

سلام و سپاس
                              :smile:
                              آقا زوار حالا رسیدم به یکی کردن برنامه ds1307 و ایپرام و adc : و به سوالی که اولین بار پرسیدم:فرق مد singleآ‌و تفاضلی در adc چیه؟ من کدوم رو استفاده کنم.
                              البته من برنامه adc رو برای مد single نوشتم و جواب گرفتم.
                              در مورد کیپد هم آقای solsal راهنمایی کردند قرار شد یا آی سی رو وارد کنم :surprised: یا از یه میکروی دیگه برای اسکن کیپد استفاده کنم. میشه یه میکرو دیگه رو روی باس i2c قرار داد؟ارتباط بین دو میکرو آسونه؟
                              استاد پروژه ازم خواسته بود دیتا لاگری بسازم که 7 کانال آنالوگ و 8 کانال دیجیتال داشته باشه.اگه لازم بشه adc رو در مد تفاضلی استفاده کنم باید یه میکرو دیگه بذارم اگر نه می تونم با استفاده از یکی از کانال های adc کیپد رو اسکن کنم.

دیدگاه

با سلام به شما ببخشید اینترنت نداشتم در مورد سوالات شما باید بگم اعداد را اگر بعداز تبدیل adc روی ایپرام ذخیره کنی بهتره -adc 8بیتی یا 10 بیتیم بستگی داره به اینکه ببینی چه دقتی میخواهی به نظر من 8بیتی کارت را راه می اندازه-در مد single میتوان یک ورودی را به adc داد اما در تفاضلی adc میتوان به سیگنال گین داد یعنی میتوان آن را تقویت کرد که در جدول در دیتا شیت مقدار گین توضیح داده شده فکر کنم شما از همون مد single استفاده کنی کارت راه میوفته ارتباط دو میکرو هم از طریق i2c تقریبا مثل همین ایپرامه با این تفاوت که یه برنامه هم باید برای میکرو دوم بنویسیم اگر سوالی جا مونده بگو جواب بدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X