اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول لودسل 24 بیتی با خروجی TTL پیدا کردم!!! خداحافظ 7730

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول لودسل 24 بیتی با خروجی TTL پیدا کردم!!! خداحافظ 7730

نوشته اصلی توسط Tatiana
    خوب پستتون رو خوندم
    چرا شما از یه AD7730 استفاده نمی کنی دقت فوقالعاده بالا ریجیستر های متنوع و گین بسیار عالی از مزایای این آیسیست
    ولی یه چیزو به یاد داشته باشین که شما حتی از حرفه ای ترین AD هم بیشتر از 14 (الی 15) بیت نمی تونید بگیرید (بعلت نویز محیط) من خودم یه لود سل بسیار دقیق و با AD7730 راه اندازی کردم تو بهترین شرایط تغذیه ی فوق الاده حرفه ای و صاف و با کاور AL2 فقط تونستم 15 بیت مفید بخونم اگه تو مناطق صنعتی قرار بگیره که هیچی! 10-12 بیت بیشتر بهت نمیده
    درسته از ADC خارجی بیشتر از 14 یا 15 بیت نمیشه جواب گرفت. ولی دوستمون ادعا کرده این ماژول 24 بیت دقت داره، منظورم اینه که اگه واقعا اینجوریه، از این ماژول به جای AD7730 استفاده کنیم؟
    یه چیزه دیگه هم اینکه تو دیتاشیت AD7730 نوشته که واسه لودسل و اینجور کارار استفاده میشه، حالا به نظرتون به کار من میاد؟ AD7190 چه فرقی با AD7730 داره؟ یعنی کدوم یکی بهتره؟
    مرسی از بابت راهنماییتون

دیدگاه

این تو دیتاشیتش بود

24-Bit, Ultralow Power Sigma-Delta ADC
      AD 9000 LT

1.GND 5.POWER LS +
      2.VCC (5V DC) 6.POWER LS -
      3.SI+ 7.TX
      4.SI- 8.NC
      (“S”+DATA+CHR3)
      تلفن این شخص هم با یه سرچ پیدا میشه ( نذاشتم که نگید تبلیغ و ... )

دیدگاه

این ماژول نه دقت خوبی داره و نه سرعت خوبی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_elect62
          این ماژول نه دقت خوبی داره و نه سرعت خوبی
          یعنی این پست فقط واسه تبلیغات الکی زده شده؟ شما خودتون ازش استفاده کردین؟ مطمئن هستین؟
          اگه اینطوریه مدیران سایت این پست رو حذف کنن تا بچه ها الاف نشن

دیدگاه

اول اینکه دقتش نرم افزاری 24 بیت کردن و این کار یک نوع کلاه برداری است.
            دوم اینکه چون این ماژل سریال است و خود ماژل میانگین گیری مکنه سرعتش خیلی پایین میاد و برای کارهایی که سرعت مهم نیست می تونه استفاده بشه

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
              می بینم خیلی با این ماژول در گیر هستید می خوام یه بار واسه همیشه همه چیو راجبش بگم بهتون.
              اولا دقتش سخت افزاری 24 بیت واقعیه چون مبتنی بر یک ad جدید تولید 2009 می باشد که انحصارا برای لودسل تولید شده.
              طراح ماژول اومده این ad رو شخصا وارد کرده درایو کرده و همراه با مدار نویز گیر سخت افزاری تو یه پک می فروشه.
              از نظر دقت بسیار بسیار بالا تر از 7730 هست میتونید امتحان کنید البته این ماژول تو جهان کیت پخش میشه که یکی از معتبر ترین هاست.و اینجور که شنیدم معمولا کم یابه تو بازار

از نظر سرعت 50 نمونه در ثانیه میده که اینطور که من با سازندش صحبت کردم سفارشی میشه سرعتشو بیشتر کرد.ضمنا پروتوکل خروجی هم سفارشی قابل تغییر حتی می تونه spi باشه!!!

خروجیش به صورت رشته ای هست یه رشته که با کاراکتر s شروع و به کاراکتر 3 ختم میشه
              خوندنش بسیار سادست ولی باز هم سورس برنامه بسکام راه اندازیش همراهش ارایه میشه

مجموعا 8 پایه داره یکه nc یکی برای tx دوتا برای ولتاژ و 4 تا واسه لودسل یعنی هیچ قطعه اضافی نیاز نداره و فقط باید لودسلو وصل کنی و ولتاژبدی

ابعادش 6*4*2 سانتیمتره و تو پکبه شکل یه قطعه مجزا دیده میشه

با یه مدار 232 ساده میشه مستقیم به هایپر ترمینال وصلش کرد

اینم سورس برنامه بسکامش برای خوندن ماژول و نمایش روی لودسل

$
              regfile = "m32def.dat"

$crystal = 8000000
              Config Lcd = 16 * 2
              Config Lcdpin = Pin , E = Portb.3 , Rs = Portb.2 , Db4 = Portb.4 , Db5 = Portb.5 , Db6 = Portb.6 , Db7 = Portb.7

$baud = 9600
              Dim X As Byte
              Dim Vazn As String * 10

Cursor Off
              '############################################ ### MAIN

Cls
              Main:

Do
              X = Waitkey()
              If X = 115 Then
              Goto Ne
              End If
              Loop

Ne:
              Vazn = ""
              Do
              X = Waitkey()
              If X = 3 Then
              Goto Sho
              End If
              Vazn = Vazn + Chr(x)
              Loop

Sho:
              Locate 2 , 1
              Lcd Vazn
              Locate 2 , 8
              Lcd " "
              Goto Main
              [/pre][/right]
              '%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%
              [/left]

دوستان شغل من تولید سیستم های توزین و می گم این ماژول ارزش هر ریالی که بابتش میدیو داره و دوستانی که گفتن کلاه برداری به نظر من هیچی از لودسل و کار در محیط صنعتی نمی دونن.
              این شماره سازندش البته اگه تخلف نباشه 09********* و فروشگاه جهان کیت
              دکتر شریعتی : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در ته کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود ،آن هم به سه دلیل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم - که از همه تهوع آور بود- اینکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالی گذشت یک روز که با همسرم از خیابان می گذشتیم ،آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم ،سیگار می کشیدم و کچل شده بودم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_73909
                salam
                mishe khurujiye in majul spi she?
                man mikham ba spi be micro vasl konam va etelaat ro ba rs232 micro be modbus tabdil konam
                ad7730spi dare va mishe in karo kard ama balad nistam
                kasi mitune rahnamai kone?
                عزیز طبق قوانین باید فارسی تایپ کنید. من تبدیل میکنم:
                سلام
                میشه خروجی این ماژول spi بشه؟
                من میخوام با spi به میکرو وصل کنم و اطلاعات رو با rs232 میکرو به مدباس تبدیل کنم.
                ad7730 ,spi داره و میشه این کارو کرد اما بلد نیستم.
                کسی میتونه راهنمایی کنه؟
                [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

پاسخ : ماژول لودسل 24 بیتی با خروجی TTL پیدا کردم!!! &#15

دوست عزیز شدنی است ولی به صورت سفارشی.بهتره با سازندش تماس بگیری
                  دکتر شریعتی : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در ته کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود ،آن هم به سه دلیل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم - که از همه تهوع آور بود- اینکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالی گذشت یک روز که با همسرم از خیابان می گذشتیم ،آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم ،سیگار می کشیدم و کچل شده بودم

دیدگاه

خوب اکه بخوا یبخری همه چی ماژولش هست ولی با یک میکرو atmega 8 و یک ad7780 من تونستم با دقت 24 bit راه اندازی کنم datasheet ad7780 زده دقتش 24 بیت هست
                    www.mechelectro.blogfa.com

دیدگاه

این ماژوله چه جریان زیادی میکشه ! 0.2A
                      مگه توش داره چی کار میکنه که انقدر جریان میکشه !

دیدگاه

دوستان کسی هست که دیتاشیت AD9000 lt رو داشته باشه؟
                        دمتان گرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 87413103
                          دوستان کسی هست که دیتاشیت AD9000 lt رو داشته باشه؟
                          دمتان گرم
                          دیتا شیتش کجا بوده !
                          پین هاش رو میخاین ؟
                          چندتا مدل زده ، هر روز عوضش کر تا بهتر بشه :angry:
                          عکس رو بزار تا رو عکس برات مشخص کنم
                          دلم پر ز خون شد از این ماژول :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aryanaar
                            دیتا شیتش کجا بوده !
                            پین هاش رو میخاین ؟
                            چندتا مدل زده ، هر روز عوضش کر تا بهتر بشه :angry:
                            عکس رو بزار تا رو عکس برات مشخص کنم
                            دلم پر ز خون شد از این ماژول :cry2:
                            کاملا درست گفتی عزیزم این بابا گرفته ad7730 رو که برد و برنامه و همه چیش اینجا هست رو بفل یه میکرو گذاشته پک کرده داره میفروشه!!
                            همین العان یکی از دوستام باهام صوبت کرد گفت میخواد ازش بخره که منصرفش کردم!
                            آدرس اینجا رو بهم داد اومدم به بقیه هم بگم که سرشون کلاه نره!
                            این کاربرها هم همشون ماله خودشه که چندتا موضوع دیگه هم درباره ماژولش زده فروشگاه اینترنتیش هم همون سینا الکترونیکه که توش میفروشه
                            از من میشنوید خودتون یه ad7730 بگیرید براش برد بزنید خعلی بهتر از اینه که اینو بخرید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X