اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار نمایشگر سطح صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست مدار نمایشگر سطح صدا

سلام دوستان عزیز در خواستی دارم که جز اعضای ECA کسی رو نیافتم که بهم کمک کنه ...
    ببینید دوستان من آمپلیفایری در حد 400وات با مدار ولوم استریویی ساختم ......خواستم مداری بسازم که وقتی با ولوم صدا صدا رو کم و زیاد میکنی روی سون سگمنت یا .... سطح صدا رو مثلا از 0 تا 30 بنویسه ....اما تا کنون چیزی نیافتم خواهشمنم اگر کسی از دوستان اینطور مداری داره دریغ نکنه و هر چه سریعتر برایم بزاره .......
    طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

پاسخ : درخواست مدار نمایشگر سطح صدا

با سلام یعنی هیچ کس نمی تونه کمک کنه ؟
    لطفا یکاری برام بکنید دیگه خیلی به این مدار نیاز دارم .....
    طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

دیدگاه

سلام
      شما می تونید از آی سی PT2253 یا PT2256 استفاده کنی و محل اتصال تاک سوئیچ ها رو به یه میکرو وصل کنی و به ازای فشرن هربار از کلید یک کانتر یه واحد رو اضافه کنه و در آخر مقدار کانتر رو روی ال سی دی نمایش بده . به همین سادگی.
      راستی اگه می خوای از ولوم های آنالوگ استفاده کنی میتونی از ADC میکرو استفاده کنی و و بعد توی برنامه نحوه دادن خروجی رو لحاظ کنی و بعد هم مانیتورینگ . :biggrin:

راستی چون فعلا سال سومی هستی و شاید از میکرو سر در نیاری میتونی مدارات رو به صورت گیتی پیاده کنی .
      برای این کار ابتدا دیتاشیت آیسی گفته شده رو بگیر و بعد با استفاده از مثال های خودش ، مدار رو ببند و بعد اونجایی که تاک سوئیچ بهش وصل هست رو به یک شمارنده بالا رونده آسنکرون ببند و طوری شمارنده رو تعریف کن تا عدد 30 بره و بعد کلید کاهش رو به خط کنترل پایین رونده وصل کن . به این ترتیب هرگاه دکمه UP رو فشار بدی مدار یه واحد به حجم صدا اضافه میکنه و بعد یه واحد هم به شمارنده اضافه میکنه و با فشردن کلید کاهش Down شمارنده یه واحد ازش کم میشه و هم صدا یه واحد کم میشه . برای نمایش هم می تونی خروجی شمارنده رو به یه دیکودر BCD به سون سگمن وصل کنی و بعد مقدار رو مشاهده کنی . :nerd:
      چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan18s
        سلام ممنون از توضیحاتتون :

ولی دوست من , من هنوز کد نویسی avr رو کامل یاد نگرفتم ولی پروگرامر و... رو دارم خواستم ببینم شما می شه برام کد نویسیش رو انجام بدید ؟

راستی اگر یک ولوم آنالوگ براش بزارم بنظرتون کانتر به درستی کم و زیاد میشه که شماره رو درست بنویسه ؟؟
        تورو خدا کمک کن که خیلی کارم بیخ شده رو این قسمت .......
        دوست عزیز یه کار دیگه ام میشه کرد . اونم اینه که یه پتانسیومتر رو به ADC میکرو وصل کنی و ولتاژ خروجی حاصل از تقسیم مقاومت اون رو توسط میکرو بخونی و طوری برنامه بنویسی که اگه ولتاژ خروجی پتانسیومتر بالا رفت به ازای یه مقداری یه پالس به یه پایه بده و اون پایه هم به آیسی ولوم دیجیتال وصل بشه و بالعکس .
        درمورد نوشتن برنامه هم باید بگم که من توی گیر و داد امتحانان دانشگاه هستم و باید کتاب طراحی دیجیتال موریس مانو رو تا روز 4 شنبه تموم کنم ( یه کتاب 650 صفحه ای ) بعد از اون امتحان من نوکرتم . حتما برات می نویسم و با شماتیک مدار تحویلت میدم .

دیدگاه

بازم شرمنده .
          امروز به دلیل برگزاری یه امتحان بی خبر نتونستم کار رو شروع کنم . ولی حالا شروع میکنم .
          اول از همه این رو دانلود کن :
          http://up.iranblog.com/images/vtl755qapd70so7128mb.pdf

دیدگاه

در صورتی که امکانش هست این رو هم دانلود کن . :redface:
            http://up.iranblog.com/images/enehzck5rq422v18pqxk.pdf
            اگه این دیتاشیت رو مشاهده کنی . میبینی که حجم صدای خروجی بین 0 تا 6 واحد قابل تنظیم هست . بنابراین با چیزی که شما فرمودید هم خونی نخواهد داشت . یعنی بین 0 تا 30 واحد .! oo:
            توی مدار داخل دیتاشیت مشاهده میشه که مدار دارای یه نوسان ساز هم هست . در صورتی که دکمه ای رو فشار بدین . مدار منتظر می مونه تا پالسهایی به ورودی پایه اسیلاتور وارد بشه که به ازای هر پالس دامنه رو 1 واحد کاهش و یا افزایش میده .

حالا می خوام ببینم که آیا مشکلی با 0 تا 6 واحد دارید و یا نه ؟

دیدگاه

حقیقتش اگر بین 0 تا 30 باشه خیلی بهتر میشه .... !!!
              امکانش هست تغییرش داد بین 0 تا 30 ؟

دیدگاه

ببخشید این مدار نمایشگر نداره ......

دیدگاه

با این ایسی نمیشه . ولی اگه تائید میکردی مدار به این شکل میشد .

کافی بود تا تعداد فشرده شدن کلید ها و پالسهای تولیدی رو با هم شمارش میکردی و روی سون سگمنت نمایش می دادی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan18s
                    ببخشید فراموش کردم ... اگر ممکنه یه جوری باشه که به جای دکمه ها از یک ولوم آنالوگ استفاده کنم .....
                    ببخشید که وقت گرانبهاتون رو گرفتم :redface:
                    نوشته اصلی توسط sasan18s
                    ببخشید بنده قبلا هم گفتم مداری می خواهم سطح صدا رو رو LCD یا SEVENSEGMENT نمایش بده بهتون گفتم هم من کد نویسی AVR بلد نیستم و شما بهم گفتید 5 شنبه شماتیک و سورس کد ها رو برام میگزارید تو سایت بعد که امتحان داشتید که افتاد امرز ....
                    دوست من روشن شدید ؟ اگر نه تا بیشتر توضیح بد م ......
                    قسمت کد نویسی و میکرو کار 15 دقیقه هست .
                    اگه بخواید که از ولوم استفاده کنید . اون میشه یه چیز دیگه .
                    بهترین و راحت ترین راه و هم کم هزینه ترین روش استفاده از ولوم های دوبل هست . یک line اون رو به صدا وصل میکنیم و LINE بعدی رو به adc میکرو . حله .
                    اگه حله . بگو برنامشو با شماتیک برات بکشم و بنویسم .
                    راستی اگه ممکن هست سوالات و جوابها رو از طریق " پاسخ " بیان کنید تا دوستانی که توی جریان کار شما نیستند از موضوع با خبر بشن . :bye

دیدگاه

ممنون میشم برام انجام بدید ...

دیدگاه

ابتدا شما باید از این ولوم ها تهیه کنید .
                        از نوع 50 کیلو . البته بسته به نوع کار شما . هیچ فرقی نمی کنه .
                        اسمش هم پتانسیومتر دو محوره هست . هر کدوم از محورهاش هم با اون یکی هیچ ارتباطی نداره .
                        بعد با توجه به عکس این کار هارو انجام میدین .
                        تا 10 الی 15 دقیقه دیگه مدار میکرو و برنامشو بهتون میدم که صدا رو روی دوتا سون سگمنت از 0 الی 30 نشون بده .

دیدگاه

ببخشید دوست من ولی آمپلی فایر من استریو هست .... ولی ولوم بالا مونو هست چیکار کنم که یک ولوم برای استریوش باشه را ستی من یک مدار ولوم جداگانه دارم میشه یک طوری اون مدار رو به این نمایشگر متصل کرد که هرگاه صدا رو کم و زیاد کنیم نشون بده ؟؟؟؟؟
                          راستی من خیلی دوست دارم کد نویسی AVR رو به صورت کامل و حرفه ای یاد بگیرم .... اگر ممکنه بگید چی کار کنم ؟؟؟؟!!!

دیدگاه

شرمنده . داداش یکم دیر شد . داشتم برنامرو می نوشتم که هر کاری کردم ADC کالیبره نمیشد بنابراین به پستت نگاه نکردم .
                            خوب از ولوم سه محور استفاده کن ( برای استریو ) . چون میخواییم که صدا و عدد روی سون سگمنت به صورت خطی بالا و پایین بشه ، در نتیجه باید ولتاژی که برای میکرو میفرستیم کسری ار حجم صدا باشه . بنابراین نمیشه که از یه ولوم جدا گدانه برای هر کدوم استفاده کنیم .

بعد از جواب گرفتن موضوع شما . حتما در مورد این موضوع ( میکرو ) صحبت میکنیم . ( چون یه چندتا منبع تپل میخوام بهت معرفی کنم )

راستی شاید یکم دیگه طول بکشه . 50 درصد رو نوشتم . بقیه اش مونده .

دیدگاه

ببخشید چیکار کردید ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X