اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    فرق که باید ترتیب پل بودن رو پیدا کنی و از روی این شکل وصل کن . الان 2 نوع سنسور کشیدم و پایه هاشو مشخص کردم
    2 تا 2 تا با هم باید استفاده بشه حالا فرق نمیکنه مثلا جای اون مثبت و منفی رو عوض کنی یا به دو تای دیگه بزنی
    شما طبق عکس یه مقاومت به مثبت بزن و امتحانی به 2 پایه سنسور بزن و 2 پایه دیگه رو به opamp بزن و در خروجی LED بذار و به اهن ربا نزدیک کن . پایه هارو عوض بدل کن تا پیدا کنی . در ضمن مقاومت نذاری میسوزه
    اگر از موتور CD استفاده کردی زیرش 3 تا سنسور داره که SMD هستن

منم قبلآ با راهنمایی جناب قاصد دل اینکار رو کردم اما چون کسی استقبال نکرد توضیحی در موردش ندادم
    این روش از روش bemf آماتوری بسیار دقیقتره اما متاسفانه اکثر موتورها بدون سنسور هستن.
    در روش بدون سنسور این دوستان آلمانی bemf خیلی دقیق رصد نمیشه با مقایسه بین این روش
    ویک نمونه بازاری در یک موتور نمونه بازاری خیلی بهتر عمل میکرد اما نمونه ای که دوستان کار میکنن
    برای هر موتور المانها باید تغییر میکرد و زیر بار جریان کشی بیشتری داشت البته برای یک کار آماتوری
    کافی بنظر میرسه.و جا داره به همه دوستان خسته نباشید بگم.
    این مدعیان در طلبش بی خبرانند
    آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

سلام

من برای راه اندازی یک موتور براشلس 150 وات و 24 ولت و 3000 دور ساخت شرکت neckar آلمان نیاز به درایور دارم - آیا درایور آماده تو بازار پیدا میشه ؟
      لطفا کسی از دوستان اگر توانایی ساخت درایور برای چنین توانی رو داره به من کمک کنه -

دیدگاه

منم قبلآ با راهنمایی جناب قاصد دل اینکار رو کردم اما چون کسی استقبال نکرد
        اتفاقا وقتی پست ها رو خوندم متوجه داستان شدم و طلبه حضورتون بودم ولی خیلی وقت بود پست نزده بودید و فقط اسمتون رو یاد کردم :icon_razz:.
        راستی با دو سنسور هم میشه و کافیه با 4 تا مقاومت4.7 کیلو از 2 پایه پالس هر سنسور نمونه بگیریم و تقسیم مقاومتی کنیم و پالس سوم ساخته میشه با اسکوپ هر دوحالت 2 سنسوری و 3 سنسوری رو مقایسه کردم و فرقی نمیکرد و خلوت تر میشه

اخرش منم از روش bemf مدارمو ساختم .البته بدون میکروو و خوب کار میکنه و یه موتور Cdrom رو سیم پیچی کردم و ملخ وصل کردم و به سر یه چوب بلند وصل کردم و تونس خودشو بلند کنه . یه وزنه 50 گرمی هم اویزون کردم تقریبا زورش میرسید

دیدگاه

با سلام،

ورژن نهایی برنامه میکرو با امکانات شرح ذیل تقدیم دوستان میشه :

1 - ارتباط I2C با امکان ارسال چهار بایت و دریافت چهار بایت اضافه شده که امکان هر نوع کنترلی رو بر روی برد به ما میده، اینم عکسش که یک بایت مقدار روتاری و یک بایت مقدار عددی کلیدها به برد براشلس ارسال میشه و دو بایت شامل ولتاژ برد براشلس ( ضربدر صد ) و دو بایت هم دمای سنسور داخلی میکرو ( ضربدر صد ) به برد I2C برگردونده میشه ...

2 - امکان خوندن دو کانال ADC و نمایش اونها و ارسال به I2C
          3 - فلگی برای معکوس کردن جهت گردش موتور ( برای داش مهدی :mrgreen: )
          4 - بوت لودر مبتنی بر USBasp جهت لود برنامه از طریق پورت USB هم اضافه و تست شده.

این برنامه در کلیه حالات ممکن تست شده و مشکلی نداره، اگر مشکلی مشاهده شد، لطفا جهت رفع ایراد اعلام کنید.
          همچنین اگر نظری دارید که برنامه بهتر بشه و یا امکانات خاصی بهش اضافه بشه هم خوشحال میشم مطرح کنید.

آخرین ورژن نقشه سخت افزار و PCB هم در پست زیر هست :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52169.msg371718#msg371718

و این هم آخرین ورژن برنامه میکرو :
          http://s2.picofile.com/file/7585387197/SHN_BLMC4.rar.html

توجـــــه :

کلیه تنظیمات سخت افزاری در هدر فایل های کانفیگ و HW_BLMC.h ( حتما به تنظیمات این فایل دقت کنید! ) قرار دارند.
          مثلا در هدر فایل BLMCconfig.h فلگ MOTOR_addr آدرس برد براشلس در حالت I2C بوده و فلگ های RPM_RETURN و VBAT_RETURN و TMPR_RETURN هم مشخص کننده محاسبه و برگردوندن دور موتور، ولتاژ باطری و دمای میکرو هستش. و تنظیمات دیگری که مربوط به کتابخونه براشلس هستند و در همین فایل قرار داره ....

بهتره برای کم شدن حجم کدهای تولید شده، کتابخونه هایی که استفاده نمیشند رو در فایل Global_make ریمارک کنید.
          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M_R_S
            سلام

من برای راه اندازی یک موتور براشلس 150 وات و 24 ولت و 3000 دور ساخت شرکت neckar آلمان نیاز به درایور دارم - آیا درایور آماده تو بازار پیدا میشه ؟
            لطفا کسی از دوستان اگر توانایی ساخت درایور برای چنین توانی رو داره به من کمک کنه -
            دوست من انواع سایز کنترلر موتور براشلس موجود هست هم تو جومهوری هم تو ارسی فوروشی ها از 10امپر تا کنترلر 100امپرخاستی هم تماس بگیر ادرس دقیق بت بگم
            اینجا یه وقت تبلیغات نشه

دیدگاه

با سلام
              بنده هم یه چند نمونه از این درایور ها رو تا جریان 100 امپر درست کردم که خدا رو شکر تا حالا مشکلی برام نداشتن البته دلیل طراحیش استفاده از اون در کوادکوپتر خودم بوده که جنبه تفریحی داشته و مخصوص عکاسی هست

در این درایور ها بنده از سه روش PWM , I2C , UART برای کنترل استفاده کردم

البته برای بالا بردن واکنش و سرعت برنامشو به زبان اسنبلی نوشتم و تا حالا حدود 3 ماهی میشه که روی کواد بستم و به بهترن حالت کارکردن

به همین سادگی :nice:
              تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
              به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                با سلام
                بنده هم یه چند نمونه از این درایور ها رو تا جریان 100 امپر درست کردم که خدا رو شکر تا حالا مشکلی برام نداشتن البته دلیل طراحیش استفاده از اون در کوادکوپتر خودم بوده که جنبه تفریحی داشته و مخصوص عکاسی هست

در این درایور ها بنده از سه روش PWM , I2C , UART برای کنترل استفاده کردم

البته برای بالا بردن واکنش و سرعت برنامشو به زبان اسنبلی نوشتم و تا حالا حدود 3 ماهی میشه که روی کواد بستم و به بهترن حالت کارکردن

با سلام،

خیلی هم خوب و عالی :applause:
                پس نقشه ای، برنامه ای، چیزی هم بزارید تا ما هم فیضی ببریم مهندس عزیز :mrgreen:
                مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                  با سلام،

خیلی هم خوب و عالی :applause:
                  پس نقشه ای، برنامه ای، چیزی هم بزارید تا ما هم فیضی ببریم مهندس عزیز :mrgreen:
                  سلام
                  میشه بیشتر درمورد این اسپید کنترلرتون توضیح بدین؟
                  یه شماتیک هم ازش بزارین همراه با سورسش دیگه عالی میشه
                  درمورد فرکانس و درصد دیوتی سایکلش هم توضیح بدین ممنون میشم
                  به یک عدد موتور براشلس دست دوم نیازمندم

فوری
                  09373606205
                  بهرامی

دیدگاه

سلام
                    داداش شهرام کارت بیسته محشری :applause: :job:
                    منم عکس ورژن 2 مدارمو میزارم pcb شو دادم برام زدن ترک های تغذیه موتور رو هم با کلی قلع تقویت کردم :nice:

دیدگاه

خوب شده اما چرا SMD درست نمیکنی ؟

قلع هم مقاومت خیلی بالا تر از مس داره !!

http://fa.wikipedia.org/wiki/مقاومت_الکتریکی_عناصر_(صفحه_اطلاعات)

دیدگاه

تا حالا نیازی به کوچیک بودن مدار نداشتم که smd بزنم از طرفی گیر اوردن قطعاتش خیلی سخته و لحیم کردنش سخت تر!!
                        ترک هارو با لحیم تقویت میکنن دیگه پس چیکارش کنم؟؟ نمیخوام که رکتیفایر صنعتی بسازم داداش همین به خوبی جواب کار مارو میده خیالت راحت!

دیدگاه

سلام

یه سوال ابتدایی داشتم:

میخواستم بدونم چرا وقتی که من یه موتور براشلس رو با درایور مخصوص خودش که 30 آمپر هست با منبع تغذیه آزمایشگاهی راه میندازم در نهایت سرعتش چیزی حدود 7-8 آمپر بیشتر نمی کشه!؟

دیدگاه

ملخ مناسبش رو روی موتور میبندید؟؟ ولتاژ و جریان مناسب رو بهش میدید؟
                            روی اسپید کنترل ها حداکثر جریان رو مینویسن که موتور ممکنه اصلا به این جریان هم نرسه موتور وقتی در حالت قفل باشه این جریان رو میکشه وگرنه در حالت کار عادی با جریان کمتری کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط robot man
                              سلام
                              میشه بیشتر درمورد این اسپید کنترلرتون توضیح بدین؟
                              یه شماتیک هم ازش بزارین همراه با سورسش دیگه عالی میشه
                              درمورد فرکانس و درصد دیوتی سایکلش هم توضیح بدین ممنون میشم
                              با سلام

امکان قرار دادن سورس رو ندارم چون جنبه تجاری داره
                              اما در موردش هر اطلاعاتی بخواهید دریغ نخواهم کرد

این شماتیکش هست که بنده از درایور ماسفت IR2132 استفاده کردم که میشه برای کم کردن هزینه به راحتی با 3 یا در شرایت ایده التر 6 تا ترانزیستور معمولی هم جایگزین کرد

به زودی یه کلیپ تصویری از کارکردش در سایت قرار خواهم داد

تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                              به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام
                                من رفتم یه bldc که out runner هست خریدم
                                این هم پارت نامبرشه
                                xm2830ca-10

آیا حتما به سنسور موقعیت نیاز دارم؟؟ چون دیدم که درایورش فقط همون سه تا فاز رو داشت ..؟!؟!؟؟!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X