اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

:eek: :surprised:
    عرفان جان کجایی داداش؟؟
    همه میدونن ماسفت های لاجیک خوره این کاره اما کـــــــــــــــــــــــو؟؟
    گشتیم نبود نگرد نیست
    صفحه های قبل رو دقیق بخون میبینی... نمونش هم ماسفت های سری IRL هست که تو اسپید المانی ها استفاده شده :cry2:

دیدگاه

کاری نداره که 6 تا من می خاوم 6 تا شما 6 تا اقای های ولتاژ میشه 18 تا سفارش میدیم میارن

بیشتر از 10 20 تومن نمیشه که :redface:

دیدگاه

شهریار جان میخواست به جوان بگه چند تا ماسفت بیاره نمیدونم چی شد...
        در کل با اینا که بهتره ولی درایور باید تغییر کنه و مکافات داره
        مگه با همینا مشکلی داری؟؟ اگه خواستی بگی بیارن چند صفحه قبل رو ببین من یه ماسفت به شهریار گفتم اون خیلی خنفه ماله اسپید المانی هاست :mrgreen:

دیدگاه

6 تا اقای های ولتاژ میشه 18 تا سفارش میدیم میارن
          من که به اندازه کافی از هر نوع SMD که بگی دارم . دمت گرم نیاز نیست

خدایی اگر بخاطر 4 تا قطعه هر سری مجبور بودم برم بازار و ... رسما فـلج بودم . خدا رو شکر ^^

من حتی نمیدونستم اینا تو بازار گیر نمیاد . همون بهتر که من در رابطه با قطعه به کسی پیشنهاد نمیدم :biggrin:
          البته بعضی وقتا اعصابم از حرف هاتون داغون میشه میخوام بگم بــابــا از کنار دستتون بردارید دیگه زورتون میاد بعد میگم شاید انقدرها هم واسشون راحت نباشه و من دارم اشتباه میکنم .
          ولی در کل یه کم جسور باشید و به دور و برتون نگاهی بیندازید . شما باید حالا که درگیر این کار هستید خودتون یه پا یه کارگاه مجهز باشید . نمیدونم چجوری بگم و چه ادرسی بدم فقط میگم خواستن توانستن و در نهایت بدست آوردن است

دیدگاه

بلاخره زور زدم یه کم شبیه سازی با پروتیوس رو یاد گرفتم . عشقی یه چیزی ردیف کردم تا درک بهتری از دکودر مدار پیدا کنید
            من که PWM واس تغییر سرعت نذاشتم ولی به 3 فاز خروجی اسکوپ وصل کنید خودش گذاشته میتونید ببینید :biggrin:

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hivoltage.persiangig.com/image/BLDC/BLDC%20HI%20voltage%20.rar

خودم زمین و زمان رو دنبال ترکیب دکودر گشتم و نیافتم . اخرش رو برد برد ور رفتم تا ساختم . کاش از اول با پروتیوس تست میکردم . ولی حالا میتونید ببینید این دقیا همون اتفاقی است که هم تو میکرو و هم تو ای سی های موتور برای چرخیدن کامل موتور انجام میشه . در واقع از روی همین میتونید بسازید .
            حالا چه با سنسور که در این صورت 3 تا OPamp هم لازمه (تو شبیه سازی لازم نبود )
            و چه بدون سنسور که باید همون تقسیم مقاومت که تو همین تاپیک دوستان برای EMF به مقایسه گر میکرو وصل کردن ، رو به 3 تا op amp بجای سنسور هال وصل میکنیم و ...
            احتمال داره که نیاز به چرخوندن اولیه باشه ولی اونم زرنگ باشید با کلک رشتی حل میشه :mrgreen:

دیدگاه

مگه با همینا مشکلی داری؟؟
              مشکل دارم اینا چندتا ترانزیستور با مقاومت می خوام که یه عالمه از فضا PCB رو مگیره :mrgreen:

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
              من حتی نمیدونستم اینا تو بازار گیر نمیاد . همون بهتر که من در رابطه با قطعه به کسی پیشنهاد نمیدم :biggrin:
              البته بعضی وقتا اعصابم از حرف هاتون داغون میشه میخوام بگم بــابــا از کنار دستتون بردارید دیگه زورتون میاد بعد میگم شاید انقدرها هم واسشون راحت نباشه و من دارم اشتباه میکنم .
              ولی در کل یه کم جسور باشید و به دور و برتون نگاهی بیندازید . شما باید حالا که درگیر این کار هستید خودتون یه پا یه کارگاه مجهز باشید . نمیدونم چجوری بگم و چه ادرسی بدم فقط میگم خواستن توانستن و در نهایت بدست آوردن است
              بعضی وقتا بچه ها حق دارن الان من خودم 4 تا زنر 10V می خوام از چی میتونم دربیارم هر چی گشتم چیزی رو پیدا نکردم که زنر 10V داشته باشه :cry2:
              یکم چسب بزنید اینقدر اعصابتون داغون نشه :mrgreen: :mrgreen:

بله خواستن تونستن است حتی اگر بخوای میتونی پرواز کنی :biggrin:

دیدگاه

مشکل دارم اینا چندتا ترانزیستور با مقاومت می خوام که یه عالمه از فضا PCB رو مگیره
                برادر من کمبــــــــــــــود قطعه هست یا به عبارت دیگه نبــــــــــود قطعه هست :angry:
                باید با همین جنس های اورجینال چینی بسوزیم و بسازیم :cry2:
                من الان خودمو کشتم PCB ایم مدار رو طراحی کردم شد 10.5 در 7.1 سانت!! دیگه اخراشه منم دارم به براشلس بازا میپیوندم :wow:

دیدگاه

1

دیدگاه

منم به جمهعتون پیوستم :wow:

3 تا ترانزیستور MJE340 داشتم با 3 تا BC639 تونستم موتور FLAPY رو بچرخونم (خیلی یواش :mrgreen

اینم نگاه کنید چیز قشنگی هست

http://www.flyelectric.ukgateway.net/cdrom.htm

میتونید برید تعمیر گاه و یه سری اوراقی بگیرید تا تو موارد کوچیک لنگ نمونید
                    برای این کار بهترین جا عبدل اباد هست می تونید کیلیویی بخرید (دوتا ال سی دی لب تاپ خریم 2 تومن )

زنر اگر ولت دیگه داری 2 تا با هم سری و به ولت دلخواه میرسی
                    زنر فقط 12 ولتی دارم :mrgreen:

دیدگاه

1

دیدگاه

یییییییییـــــــــوووووووووووووو هههههههههــــــــــــوووووووووو :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                        منم براشلس باز شدم :wow: :wow: :wow:
                        از همه بروبکس که کمکم کردن مخصوصا شهرام خان یه دنیا تشکر میکنم ایشالله روتور موتوراشون براشون بچرخه ^^
                        فردا عکس مدار رو میزارم الان نصفه شبه عکس خوب نمیافته
                        در ضمن من گفته بودم شافت رو میتونم بگیرم الان میگم غلط کردم حرف بیخود زدم اصلا نمیشه شافت رو گرفت!!
                        تازه من موتور درست حسابی ندارم با موتور dvd writer مدار رو تست کردم و اینقدر قدرت داره دیگه اون موتور ها که دیگه هیچی X_X اومدم بگیرمش دستم سوخت!!
                        راستی میگم موتور inrunner خفن چی سراغ دارین؟؟ میخوام یه خوب خوباشو بگیرم!!

دیدگاه

چی شد بخشی واس ساخت مدل درنظر گرفته شد یا نه
                          به هر حال همین جا این عکس هارو میذارم شاید به درد دوستان بخوره

ساختن ملخ (پروانه) برای هواپیما مدل
                          فقط خواستم بگم خودمون هم میتونیم بسازیم و فقط یه تیکه چوب و چاقو و سمباده لازمه . بالانس بودن ملخ اهمیت زیادی داره و عدم بالانس بودن ملخ باعث لرزش و افت توان موتور میشه . در ضمن بهتره که ملخ یه کم سنگین باشه تا بازده بیشتری داشته باشه که چوب بهترین گزینه است .

این کل ابزاری که لازم هست
                          یک چاقو تیز -سمباده چوب - سمباده ریز فلز

اول رو یه چوب مکعبی علامت زدم و بعد با چاقو لبه هارو تا نزدیک گوشه و لبه دیگر تراشیدم .

و بهد گوشه هاشو علامت زدم و با چاقو تراشیدم و از اونجا به بعد با سمباده چوب به این شکل درآوردم

و بعد انقدر سمباده میزنیم تا مثل شیشه صاف صاف بشه . و با سمباده ریز واس اهن باید اینکارو کرد . این چوبه جنس خوبی نداشت ولی اگر چوب خوبی باشه باید دقیقا مثل شیشه بشه

راه راحتی واس رنگ زدن : یه تیکه کوچیک قیر یا ایزوگام رو توی نصف استکان نفت حل میکنیم و با ابر یا پارچه به چوب صیقلی میزنیم

و اگر خواستیم که خیلی بهتر هست یه اسپره کیلر هم میزنیم و تمام

خیلی عالی کار میکنه و اگر جایی ملخ موجود نباشه و یا سایز مورد نظرمون نباشه خودمون با کمی دقت به راحتی میتونیم بسازیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            یییییییییـــــــــوووووووووووووو هههههههههــــــــــــوووووووووو :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                            منم براشلس باز شدم :wow: :wow: :wow:
                            از همه بروبکس که کمکم کردن مخصوصا شهرام خان یه دنیا تشکر میکنم ایشالله روتور موتوراشون براشون بچرخه ^^
                            فردا عکس مدار رو میزارم الان نصفه شبه عکس خوب نمیافته
                            در ضمن من گفته بودم شافت رو میتونم بگیرم الان میگم غلط کردم حرف بیخود زدم اصلا نمیشه شافت رو گرفت!!
                            تازه من موتور درست حسابی ندارم با موتور dvd writer مدار رو تست کردم و اینقدر قدرت داره دیگه اون موتور ها که دیگه هیچی X_X اومدم بگیرمش دستم سوخت!!
                            راستی میگم موتور inrunner خفن چی سراغ دارین؟؟ میخوام یه خوب خوباشو بگیرم!!
                            با سلام،

ایولللللللللللللللللل به داش مهدی، تبریک میگم دادا :applause:
                            لازم شد منم برم موتور و تشکیلاتم رو پیدام کنم بیارم تا دسته جمعی بریم زیارت! نه، کوادکوپتر و هواپیما هوا کنیم..... :mrgreen:

در ضمن، موتور Emax 2215/20 عالیه ....
                            مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                              .
                              .

ساختن ملخ (پروانه) برای هواپیما مدل
                              فقط خواستم بگم خودمون هم میتونیم بسازیم و فقط یه تیکه چوب و چاقو و سمباده لازمه . بالانس بودن ملخ اهمیت زیادی داره و عدم بالانس بودن ملخ باعث لرزش و افت توان موتور میشه . در ضمن بهتره که ملخ یه کم سنگین باشه تا بازده بیشتری داشته باشه که چوب بهترین گزینه است .
                              .
                              .
                              .
                              با سلام،

ایول، خیلی خوب و مبتکرانه شده، کارت درست دادا ..... :applause:
                              وزنش که زیاد نشده؟ چطوری بالانسش کردی؟
                              مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

با سلام،
                                ایولللللللللللللللللل به داش مهدی، تبریک میگم دادا
                                لازم شد منم برم موتور و تشکیلاتم رو پیدام کنم بیارم تا دسته جمعی بریم زیارت! نه، کوادکوپتر و هواپیما هوا کنیم.....
                                در ضمن، موتور Emax 2215/20 عالیه ....
                                سلام
                                واقعا ممنون شهرام جان هرکی دیگه جای تو بود با اون همه سوالای من سر به بیابون گذاشته بود
                                همچنین ممنون از علیرضا جان و شهریار جان که اونها هم خیلی بهم کمک کردن...
                                اینم عکس مدار:

عرضم به خدمتتون من میخواستم برد تست رو بسازم (همون که LCD و کلید یا روتاری داره) برای همین برای اینها پین هدر گذاشتم و میخواستم همه قطعات DIP باشن و برد تا میشه اندازش کوچیک در بیاد (برای همین جامپر ها زیادن)که اخرش این شد که میبینید! :wow:

خب من فعلا موتور درست حسابی ندارم با موتور dvd writer تست میکنم ولی فلفل نبین چیه ریزه!! یه فسقلی یه زوری داره که نگو!! جرات ندارم درحال کار بگیرمش!
                                من وقتی موتور رو درایو کردم به چند تا مساله برخورد کردم:
                                1.موتور لحظه استارت خوب راه اندازی نمیشه یعنی یکم اروم میچرخه بعد راه میافته

2.وقتی موتور راه میافته روی همون سرعت کم چند لحظه یه بار پت پت میکنه انگار که درست راه اندازی نشده باشه (این مشکل اولای تایپیک هم بود...) ولی وقتی یه مقدار سرعت میگیره راحت میچرخه و خبری از اون گیر ها نیست

3.وقتی موتور حسابی دور میگیره بعد که روی همون دور خاموشش میکنم وقتی دوباره روشنش میکنم دیگه نمیتونه بچرخه و یه صدای سوت میاد و موتور جریان میکشه... روی PWM وسط سوت میکشه ولی وقتی خودم شافت رو میچرخونم شروع میکنه به چرخیدن ولی توی PWM بالا دیگه با چرخوندن شافت هم راه نمیافته و همینطوری سوت میکشه تا PWM رو بیارم پایین تا خودش را بیافته

4.ماسفت ها که اصلا گرم هم نمیشن (نباید هم بشن موتور با اخرین سرعت بدون بار 350 میلی امپر میکشه)
                                ولی یه چیز بد که بهش برخوردم اینه که مقاومت ها 1.8 کیلو و 1 کیلو و 33 اهم (همون ها که پشت پشت ترانزیستور های درایور هستند) مقداری گرم میشن البته نه اونجوری که دست رو بسوزونن اما یکم گرماشون زیاده!!
                                همین طور خیلی کم ترانزیستور های درایور گرم میشن (خیلی خیلی کم) البته ترانزیستور ها رو 2n2222 گذاشتم (ظاهرا یکی هستن فرقی نمیکنن) و همینطور میکرو هم یکم بیشتر دمای بدن (حدود 40 درجه) گرم میشه و رگولاتور هم یکمی زیادی داغ میکنه!! جریان مدار (بدون وصل کردن موتور) 0.06 امپره (60 میلی) جریان زیادی نیست ولی وقتی موتور هم وصل نباشه رگولاتور و میکرو و اون مقاومت ها گرم میشن!! نمیدونم این عادیه یا نه! از میکرو جریان کشیده میشه که گرم میشه دیگه مشکلی نداره؟؟
                                وقتی هم که موتور رو وصل میکنم و بهش ولوم میدم :mrgreen: (دور میگیره) اینها یکم بیشتر گرم میشن و رگولاتور مقداری داغ میشه (یکم دستو میسوزونه)

این مورد هایی که گفتم طبیعیه یا مثلا ماله موتوره که به مدار نمیخوره (عمرا!!)

راستی بین EMAX و dual sky و tower pro و چند تا دیگه مارک موتور کدومو پیشنهاد میکنین؟؟ جایی رو سراغ دارین که موتور های AXI داشته باشن؟؟ اگه AXI باشه که موتور های دیگه باید برن لنگ بندازن موتور های خفنی داره!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X