اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

نوشته اصلی توسط hamidreza12
    سلام اقا رضا
    این سورس شما با شماتیکی که تو ایسیس کشیدین گزاشتین فرق میکنه.شما طبق گفته خودتون از IR2104 استفاده کردین اما شماتیک 2110 هستش.
    بعد یه چیز دیگه درایور 2104 یدونه ورودی بیشتر نداره یدونه ام شات داون شما تو سورس از 3 تا پین استفاده کردی میشه خواهش کنم توضیح بدی 2 زاریمون بیفته.

کد:
    else if(s==3) 
    {
        output_high(pin_c4);  //  HI
        output_low(pin_c7);  // diod    
        output_low(pin_c3);  // active channel A

output_low(pin_a3);  //  LOW  
        output_high(pin_b2);  // diod  
        output_high(pin_a5);  // active channel B

output_low(pin_a1); 
        output_low(pin_b3);  // diod
        output_high(pin_a2);  // disactive channel C 
    }
    یه سوال دیگه
    شما چجوری با یه کانال PWM سه تا ماسفت مثبت رو درایو میکنی؟ در صورتی که من متوجه شدم برای هر فت مثبت یه کانال PWM لازمه که سرعت رو بشه کنترل کرد
    ممنون یا علی
    سلام
    یادم نیست چرا 2104 نذاشتم داخل شماتیک فکر کنم 2104 رو پروتئوس نداشت. و اون کدی که قرار دادم کدی هست که روی درایوره و شماتیک فقط برای نمایش کلی سخت افزار کشیده شده
    اون پین هایی که جلوشون عبارت hi یا low نوشته شده به پایه های in سه تا 2104 متصل شده که مشخص میکنه که ماسفت هایساید روشن بشه یا لوساید
    چون روی اون درایور از میکرویی استفاده میکردم که 2 تا pwm بیشتر نداشت مجبور بودم یک pwm رو روی هر سه درایور سوئیچ کنم که این کار رو با یه ماسفت p کانال و یه دیود برای هر 2104 انجام دادم. خروجی این دو به پایه sd در 2104 میرن که در واقع enable آیسی هست
    جمله هایی که روبروی آنها active channel یا disactive channel نوشته شده به گیت ماسفت متصل هستند که اگه 0 باشه ماسفت روشن میشه و pwm سر پایه sd مبافته و اگه 1 باشه ماسفت خاموش میشه.
    دیود برای مواقعی هستش که شما نمیخواید pwm روی پایه sd بندازین و میخواید مدام درایور روشن باشه. که اگه پین هایی که روبروی اونها نوشته شده diod رو 1 کنید این اتفاق میافته

البته روی درایورهای جدید میکروهایی گذاشتم که حتی تا 7 تا pwm هم داره و نیازی به این کارا نیست
    ایشالا تا چند وقت دیگه فیلم آخرین ورژنش رو میذارم
    AYRIC

دیدگاه

این هم یه آموزش کوچیک برای کار با موتور های براشلس با اسپیدکنترلرهای مدرن قابل برنامه ریزی

فیلم در پارات + فایل + شماتیک + آموزش + همه چیز!! :biggrin: :biggrin:

aparat.com/v/QfLOm
      STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

سلام ب همگی

امیدوارم جای مناسبی برای طرح سوالم باشه
        من برای پروژم از
        hddموتور ،براش لس هارد، می خوام استفاده کنم

http://hackedgadgets.com/2010/03/06/...d-drive-clock/

مسئله اینه 1 موتور هارد ک مث ساعت باید کار کنه چون پروژه ساعته!
        ب نظرتون چقد ی نفس میتونه کار کنه ؟
        1 روز 1 هفته 1 ماه 1 سال؟!!!!

1. مدت زمانی ک 1موتور می تونه روشن بمونه
        در متونه تخصصی اصطلاح خاصی داره؟
        (برای سرچ بیشتر احتیاجش دارم!)

2.و اینکه مدت زمان روشن موندن چقده برای هر موتور؟

(بعضی میگن فن کارش همینه اما اگه بار بیاد روش چی؟)

3. و سوال دیگه این ک رو شفت هر موتور چقدر بار میشه گذاشت؟!
        و این مقدار رو از کجا میشه بدست آورد؟

پیشاپیش ممنونم از اینکه راهنماییم میکنید :smile:

دیدگاه

آموزش جدید!
          راه اندازی موتور براشلس با ARM Cortex M-3 LPC1768

http://www.aparat.com/v/rLZju
          STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

سلام.
            ماسفت p-channel اس-ام-دی از کجا پیدا کنم؟ منظورم اینترنتیه؟ فروشگاه این سایت که نداره. روبوایکیو هم پیدا نکردم. تو جوان هم ندیدم. هرچی هم که هست همش 1 آمپره. یکی بگه ماسفت 20 آمپر smd از کجا گیر بیارم؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان ایا کسی برا راه اندازی از این ایسی TDF5140A استفاده کرده یا نه نظر شما چیست به نظر ساده می یاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط highvoltage1371
                با سلام خدمت دوستان ایا کسی برا راه اندازی از این ایسی TDF5140A استفاده کرده یا نه نظر شما چیست به نظر ساده می یاد؟
                امپرش بشدت پایینه
                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام
                  نمیدونم ای عکسارو جای درستی میزارم یا نه اگه جاش خوب نیس اساتید انتقال بدین.ممنون.
                  یک موتور کمپرسور 12-24 ولت دی سی دارم مدار راه اندازش گم شده خودم با توجه به مقاله ها و عکسای تو اینترنت فک میکنم موتورش براشلس.سه کلاف داره که چهار قطب دارن.کلاف ها ستاره وصل شدن.
                  ممنون میشم راه نماییم کنین ک این چه موتوریه و چجوری راه اندازی میشه.فک میکم دورش 2000تا 3500 دور در دقیقه باشه.
                  http://up-is.ir/up94/p1/143046954364321.jpg
                  http://up-is.ir/up94/p1/143046954381052.jpg
                  http://up-is.ir/up94/p1/143046954397843.jpg

دیدگاه

من اینو با avr و بسکام و اسپید کنترل راه انداختم عایا نیازی هست کد رو بزارم؟
                    اخه همگی داشتن بدون اسپید کنترلرش راه میانداختن
                    http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

سلام .خواهش میکنم کمکم کنید سوالم صفحه قبل.

دیدگاه

سلام به همه شاید پروژه رو داشته باشم که موتور براشلس رو کنترل کنه با بسکام است اگه پیدا کردم برتون میزارم
                        www.andishmandan-javan.com
                        گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

سلام. جناب نور بخش شما برای اندازه گیری جریان چیکار کردید؟ اگه بخوایم از مقاومت shunt استفاده کنیم بازدهی در سرعت بالا میاد پایین. چه کنیم؟

دیدگاه

دوستان عزیز من درایور خودمو درست کردم.فقط یه مشکلی هست.سرعت موتور بالاتر از 14000 نمیره.موتور gt2215/09

kv 1180

ولتاژ تغذیه 14 ولت بدون ملخ

در صورتی که kv*volt=rpm میشه

1180*14=16250 اما از 14000 بالاتر نمیره

می خواستم ببینم مشکل از کجاست؟
                            ممنون

دیدگاه

در استفاده از موتور براشلس اگر مشکل منبع تغذیه نداشته باشیم تا چه مدت میتونیم ازش کار بکشیم؟
                              سوالم اینه میتونیم 24 ساعته روشنش نگهداریم؟ البته نه در حداکثر توان
                              شرایط اینکه بتونیم از یه موتور براشلس بصورت دائم استفاده کنیم چیه؟ همچین قابلیتی تو این موتورها وجود داره یا مثل موتورهای یونیورسال تایمشون محدوده و باید زود خنک بشن

دیدگاه

اگه روی حداکثر توان کار نکنن برای مدت طولانی و همچنین خوب خنک بشن نه مشکلی ندارن. کلا این نوع موتور ها جز موتور های دائم کار محسوب میشن ولی باید شرایط مناسبشون فراهم باشه. البته براشلس های RC غیر بعضی هاشون که کیفیت بالایی دارن بقیه که چینی هستن بنظر من باید با احتیاط تر برای کار دائم ازشون استفاده کرد. تنها سرویس این موتور ها بلبرینگ هاشونه که خوب روان کاری بشن. موتور داغ نکنه بیش از حد مشکلی واسش پیش نمیاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X