اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

مرسی از جوابتون
    در اینکه براشلسه شکی نیست
    سیم پیچ ثابته و آهنربا میچرخه
    4 سیم خروجی داره
    اتفاقا سرعت بالائی دارند و با گیریبکس میشه قدرتشو زیاد کرد

دیدگاه

سلام
      آقا شرمنده دیر شد. موتورت احتمالا باید یکی از این مدل ها باشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگه واقا قصد راه اندازیشو داری فک کنم بتونی با برنامه ای که بچه های همین بخش درست کردند راش بندازی. 18 صفحه اول همین بخشو بخونی دستت میاد ولی اگه خواستی می تونم برنامه با شماتیکشو برات بزارم winavr با codevision
      راستی گفتی 4 تا سیم داره سیم چهارم برای چیه؟؟؟

دیدگاه

خیلی ممنون و جوابتون
        دقیقا موتورها همیناست
        4 تا سیم داره که من فکر میکنم یکیش باید سنسور باشه
        اگر لطف کنی شماتیک و ... بزاری ممنون میشم چون مطالب خیلی تخصصیه و من سر در نیاوردم.
        سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armohseni نمایش پست ها
          خیلی ممنون و جوابتون
          دقیقا موتورها همیناست
          4 تا سیم داره که من فکر میکنم یکیش باید سنسور باشه
          اگر لطف کنی شماتیک و ... بزاری ممنون میشم چون مطالب خیلی تخصصیه و من سر در نیاوردم.
          سپاس
          در ذیل هم آخرین نسخه نرم افزار میکرو رو با کلیه متعلقات، مجددا ارائه میکنم که بهینه شده است :

در ضمن فک کنم موتورت از نوع مثلث باشه مثل این شکل چون برنامه بالایی برای موتور های ستاره هست ولی فک نکنم خیلی تفاوت داشته باشن

دیدگاه

مرسی داداش
            یه خورده توضیح راجبش میدی؟
            آقا اصلا یه سوال کلی
            چطور میشه موتور براشلس رو راه انداخت؟
            نه براشلش کوادکوپتر و نه با نهایت سرعت
            ببین وقتی میخوایم یه استپ موتورو راه بندازیم با مثلا uln2003 و یا با شیلدائی مثل شیلد Arduino و غیره راه میوفته.
            و خیلی راحت فقط باید بدونیم به چه سیمی کی و به نوبت پالس بدیم
            یا سرو موتور هم همینه
            کافیه یه درایور ساده بهش وصل کنیم
            من موندم این براشلس چرا انقدر سخته؟!!!!!!!!!!!
            یه موتور براشلسی مثل موتور DVDROM رو میخوام راه بندازم
            چون فرقی با موتور VHS نداره فکر کنم
            سخت افزاری که دارم اینها هستند
            MEGA32
            MEGA16
            Arduino pro 2560
            Adafruit Shied
            L298
            L293
            Shield L293
            Shield L298
            لطفا HELP
            ممنون

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست عزیز
              حدس میزدم بیای دوباره سوال بپرسی
              ببین داداش فرقی نمکنه شما اگه تونستی DVD-ROM راش بندازی اونای دیگه رو هم میتونی فقط یکم ولتاژ جریانشو می بری بالا تر همین...
              راه اندازی موتور های براشلس یکمی دردسر داره. مرحله اول باید به یه پایه ولتاژ بدی مثلا پایه U=12v بعد پایه بعدی رو زمین کنی مثلا V= GND . پایه سوم که همون W هست آزاده!!. اینجوری موتور یه 60 درجه ای می چرخه . مرحله بعدی W=GND و پایه V آزاد . مرحله سوم میای V=12و W=GND پایه U هم آزاد و.....
              کلا 6 تا مرحله داره (6x60=360) که گردشیه دوباره از اول شروع میشه اینم شکلش...
              منتها باید این 6 تا گامو با سرعت انجام بدی که موتور سریع تر بچرخه برای این کارم از میکرو استفاده می کنیم و چندتا ماسفت . تازه Back EMF نگفتم اونم یه داستانیه برا خودش...
              بیا به یکی از پایه های موتور ولتاژ 12 ولت بده بعد بقیه پایه ها رو اندازه گیری کن بهم بگو این کارو برای بقیه پایه ها هم انجام بده نتایجشو برام بگو یه فکرایی دارم فعلا یا علی...
              جدیدترین ویرایش توسط RF2016; ۰۶:۵۴ ۱۳۹۵/۰۸/۰۶.

دیدگاه

سلام
                امروز مدارو تو پروتئوس راه اندازی کردم اینم عکسش
                منتهی سرعتش خییلی پاینه ولی به آرومی افزایش پیدا میکنه برنامشو با codevision نوشتم . به نظرم باید ماسفت های P رو حذف کرد جاش تمام N گذاشت . واقعا وقت نمی کنم بشینم رو این چیزا کار کنم البته خانواده هم زیاد احساس رضایت ندارن ( بحث آیندشو این چیزا) ولی خوب چکار کنم دیگه علاقه است...

دیدگاه

درود بر دوستان عزیز. یه کمکی ازتون میخوام و اونم ساخت یک اسپید کنترل ۳ سل هست. تقریبا با امپر بالای ۴۰ یا ۶۰
                  خسته شدم از خریدن اسپید کنترل های توی بازار و الان خودم میخوام اسپید کنترل بسازم
                  ازتون خواستارم بهترین مداری که توی این مدت ساختین بهم معرفی کنید با توضیحات تقریبا کاملش.
                  سعی کردم تاپیک بخونم اما ماشالله انقدر بحث و ایده زیاد بود که کاملا گیج شدم
                  دستتون درد نکنه دوستان. شدیدا منتظرم

دیدگاه

سلام . برای دوستانی که میخواند در مورد موتور های BLDC و همچنین روش های درایو کردن سنسورلس این موتور های بیشتر بدونند ویدئو و داکیومنت زیر رو پیشنهاد میدم

جدیدترین ویرایش توسط glassybox; ۱۸:۴۳ ۱۳۹۵/۰۸/۱۶.

دیدگاه

با سلام
                      برادر armohseni اگه موتورت رو راه اندازی کردی بگو ما هم مستفیض بشیم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط AhmadGT نمایش پست ها
                      درود بر دوستان عزیز. یه کمکی ازتون میخوام و اونم ساخت یک اسپید کنترل ۳ سل هست. تقریبا با امپر بالای ۴۰ یا ۶۰
                      خسته شدم از خریدن اسپید کنترل های توی بازار و الان خودم میخوام اسپید کنترل بسازم
                      ازتون خواستارم بهترین مداری که توی این مدت ساختین بهم معرفی کنید با توضیحات تقریبا کاملش.
                      سعی کردم تاپیک بخونم اما ماشالله انقدر بحث و ایده زیاد بود که کاملا گیج شدم
                      دستتون درد نکنه دوستان. شدیدا منتظرم
                      سلام
                      به نظر من ESCی که دوستان این بخش طراحی کردند بیشتر جنبه آموزشی داره خودم هنوز عملیشو کامل نبستم فکر هم نکنم اونقدی که بخوایین جواب بده به نظرم ESC های بازار باس خیلی قوی باشه . ولی اگه می خوای خودت بسازی فک کنم آیسی IR2130-32-33 چیز خوبی باشن

دیدگاه

با سلام
                        یه سوال دارم دیروز مدارو روی برد بورد بستم .یه مشکلی که هست اینه که پایه های میکرو UH و VH و WH هیچ تغییری نمیکنن؟؟؟ در نتیجه خروجی های UVW هم بین 1و5 ولت متغیرن فک کنم از SENSE_H باشه من با کدویژن نوشتنم اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گرامی
                          می خواستم یک درایو برای موتور bldc سنسوردار 350 وات با سرعت rpm1500 تا نهایتا 1700rpm بسازم
                          سوالاتی که برام مطرح هست اینه که
                          آیا میشه قسمت کنترلر مدار رو با میکرو avr پیاده کنم یا حتما باید برم سراغ pic وarm
                          یک موج pwm همیشه باید تولید بشه و با 6 تا خروجی دیگه باید and بشه برای پالس دادن به ماسفت ها.حالا میخواستم ببینم سرعت موتور رو pwm تعیین میکنه یا سرعت پالس هایی که برای روشن شدن هر کدوم از سویئچ ها استفاده میشه منظورم پالس های u ,و v و w هست لینک تصویر

برای تغییر سرعت باید pwm رو تغییر بدیم یا پالس های uوvوw
                          فرکانس سوئیچینگ رو چقدر باید بگیرم آیا طبق این فرمول قابل محاسبست؟
                          N = 60*f/2p
                          خیلی مهمه برام .
                          ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام من توی اینترنت یه اسپید کنترل با نقشه بردش را پیدا کردم.فقط نمیدونم چطورراه می افته کسی می تونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            نظرتون را راجع بهش بدید ؟؟؟؟
                            http://fab.cba.mit.edu/classes/863.11/pe...index.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط polestar نمایش پست ها
                              با سلام

امکان قرار دادن سورس رو ندارم چون جنبه تجاری داره
                              اما در موردش هر اطلاعاتی بخواهید دریغ نخواهم کرد

این شماتیکش هست که بنده از درایور ماسفت IR2132 استفاده کردم که میشه برای کم کردن هزینه به راحتی با 3 یا در شرایت ایده التر 6 تا ترانزیستور معمولی هم جایگزین کرد

به زودی یه کلیپ تصویری از کارکردش در سایت قرار خواهم داد

به همین سادگی :nice:
                              سلام
                              امکانش هست که راجب ITRIP , CA0 و CA- یه توصیخی بدین که عملا کردشون چجوریه و هدفشون چیه؟

دیدگاه

سلام منم یک موتور براشلس دارم مال کمپرسور یخچاله نیاز به یک درایور دارم برای راه اندازیش ولتاژ درایور سوخته خودش 24 ولت dc که تبدیل به سه فاز سینوسی میکرده با دامنه 16 ولت
                                کسی میتونه کمک کنه؟یا یک نمونه فورشی معرفی کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X