پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)
زیر سوال بردن فیزیک کوانتوم مطرح نیست یکی از دوستان مثل اینکه معتقد بود موج الکترومغناطیس (همین نور معمولی ) با نوسانات مغناطیس (تکان دادن یک آهنربا) تفاوت دارد و بنده شرح دادم هر دوی اینها از یک منشا هستند _ منشا الکترومغناطیس نوسان یک ذره باردار و ایجاد فوتون ( یک جبهه میدان الکتریکی متغیر) می باشد و منشا میدان مغناطیسی آهنربا حرکت الکترون ها تحت یک مسیر خاص میان مولکول ها می باشد که شبیه همان نوسان ذره باردار می باشد یعنی مولکول های مواد طی حرکت خاصی به طور خود به خودی امواج الکترومغناطیسی تولید می کنند که این امواج در بعضی ازمواد دارای نظم و سو می باشد و خصیصه میدان مغناطیسی را به وجود می آورد. این که تو بعضی از کتابهای قرون وسطی نوشتن مولکول های دو قطبی N وs برای همون قرن ها خوب است. با اینکه می دونم به این تاپیک ربطی نداره اینو بگم که کلا چیزی به نام قطبش مغناطیسی وجود ندارد بلکه مغناطیس حالت خاصی از الکتریسیته به حساب می آید راستش این مسائل هنوز در آموزش فیزیک اصلاح نشده است مانند اینکه ما اصلا چیزی به نام نیروی جاذبه نداریم بلکه درستش این است که خاصیت فضا وزمان سبب تجمیع عناصر می شود یا مثلا نیروی گریز از مرکز فقط یک جوک در حد دبیرستان است زیرا در حرکت دایره ای نیروی به وجود می آید به نام نیرو جانب مرکز که خود آن هم اصلا نیرو نیست بلکه واکنش لختی دورانی است کلا بیخیال شویم بهتر است و این هم بین خودمون باشه رشته اصلی من فیزیک ذرات بنیادی است و برای فان با موتور براشلس حال می کنم.
اینکه در ترکیبات ماسفت اکسید آهن یا اکسید هر فلز دیگری به کار رفته دلیل بر این نمیشه رفتاری مانند همان اکسید فلزی از خود نشان دهد بلکه درساختار جدید(ترکیب شدن با مواد دیگر) با خصوصیات جدید رو به رو هستیم که ممکن است حتی رفتاری متناقض نسبت به اکسید آهن از خود نشان دهد.
من کی گفتم آهنربا میتونه بر روی اکسید آهن تاثیر بگذاره. ماسفت ها خاصیت اثر میدانی دارند و از اکسید آهن تشکیل شده اند اینکه ماسفت ها از میدان مغناطیسی تاثیر می گیرند را سازنده اش گفته است که شاید علت اون چیز دیگری باشد.
من گفتم خود موتور براشلس و همچنین سیم هایی که رابط بین اسپید و موتور است به خاطر جریان بالا و مخالفی که از آن ها عبور می کند در صورتی که به هم تنیده نشده باشند موج الکترومغناطیس تولید می کند (برای مثال اگر کامپیوتر شما فن بزرگی داشته باشد مسئله تنیدن سیم ها را در آنجا به خوبی مشاهده می کنید)
خوب ما از یه طرف منبع تولید کننده نویز مغناطیسی و از طرف دیگر سخت افزار حساس به موج مغناطیسی داریم. حالا این نویز روی اون سخت افزار یا اثر قابل توجه و مخربی دارد یا اثری ندارد! که با اون آزمایش این قضیه روشن می شود
من این قضیه تیرکمان و تانک مرکاوا را نمی دونم میشه لطفا جریانش را بگید. :icon_razz:
نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
نوشته اصلی توسط وحید نصیری
من کی گفتم آهنربا میتونه بر روی اکسید آهن تاثیر بگذاره. ماسفت ها خاصیت اثر میدانی دارند و از اکسید آهن تشکیل شده اند اینکه ماسفت ها از میدان مغناطیسی تاثیر می گیرند را سازنده اش گفته است که شاید علت اون چیز دیگری باشد.
من گفتم خود موتور براشلس و همچنین سیم هایی که رابط بین اسپید و موتور است به خاطر جریان بالا و مخالفی که از آن ها عبور می کند در صورتی که به هم تنیده نشده باشند موج الکترومغناطیس تولید می کند (برای مثال اگر کامپیوتر شما فن بزرگی داشته باشد مسئله تنیدن سیم ها را در آنجا به خوبی مشاهده می کنید)
خوب ما از یه طرف منبع تولید کننده نویز مغناطیسی و از طرف دیگر سخت افزار حساس به موج مغناطیسی داریم. حالا این نویز روی اون سخت افزار یا اثر قابل توجه و مخربی دارد یا اثری ندارد! که با اون آزمایش این قضیه روشن می شود
من این قضیه تیرکمان و تانک مرکاوا را نمی دونم میشه لطفا جریانش را بگید. :icon_razz:
دیدگاه