چطور میتونیم با میکرو تشخیص بدیم که شارژ باطری در حال تمام شدن هست؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تشخیص کم شدن باطری
Collapse
X
-
پاسخ : تشخیص کم شدن باطری
نوشته اصلی توسط mjs1990sچطور میتونیم با میکرو تشخیص بدیم که شارژ باطری در حال تمام شدن هست؟
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
-
سلام دوستان یه سوال اگر باطری 12 ولت بود چطور میشه بگید چکار باید کنم ؟(کم شدنش رو تو ال سی دی نشون بده)
من یه باطری 12 ولت و 4.5 امپر بر ساعت خدیدم می خوام هم السی دی داشته باشه که نشون بده که چقدر مونده تا ولتاژش تموم بشه و هم شارژش کنه
من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد فلاحیسلام دوستان یه سوال اگر باطری 12 ولت بود چطور میشه بگید چکار باید کنم ؟(کم شدنش رو تو ال سی دی نشون بده)
من یه باطری 12 ولت و 4.5 امپر بر ساعت خدیدم می خوام هم السی دی داشته باشه که نشون بده که چقدر مونده تا ولتاژش تموم بشه و هم شارژش کنه
مثلا اول ولتاژ رو تقسیم بر 3 کن و بده به میکرو.بعد از اندازه گیری توسط ADC ، عدد حاصله رو در 3 ضرب کن و روی LCD نشون بده.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد فلاحیسلام ممنون ولی میشه به صورت شماتیک نشون بدید؟
مقاومتآها رو به صورت استاندارد انتخاب کردم
به ازای ولتاژ باتری 12 ، شما 4.8 ولت در خروجی دارید.حالا اگه ولتاژ خروجی رو با ADC اندازه بگیرید، با یه نسبت ساده میآتونید ولتاژ باتری رو تخمین بزنید.
دیدگاه
-
دمای این باتری های متناسب با شارژشون زیاد میشه و یه سنسور دما تو این باتری ها هست که فقط کافیه بدی اون پایه رو بدی به adc و ...
البته شاید خروجی سنسور باتری شما فرکانس یا ... باشه
100 درصد جواب میگیری چون خود موبایل هم به همین روش شارژ رو نشون میده
خوبی دیگش هنگام شارژکردن هست چون وقتی که بیش از حد سریع باتری رو شارژ کنی هم دماش بالا میره و اگه ادامه پیدا کنه باتری خراب میشه و اینجوری میتونی تشخیص بدی و شارژر رو قطع کنی و ...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکندهدمای این باتری های متناسب با شارژشون زیاد میشه و یه سنسور دما تو این باتری ها هست که فقط کافیه بدی اون پایه رو بدی به adc و ...
البته شاید خروجی سنسور باتری شما فرکانس یا ... باشه
100 درصد جواب میگیری چون خود موبایل هم به همین روش شارژ رو نشون میده
خوبی دیگش هنگام شارژکردن هست چون وقتی که بیش از حد سریع باتری رو شارژ کنی هم دماش بالا میره و اگه ادامه پیدا کنه باتری خراب میشه و اینجوری میتونی تشخیص بدی و شارژر رو قطع کنی و ...
من نمیگم که سنسور دما نداره ولی آیا با استفاده از دما مقدار شارژ باطری رو نشون میده؟؟؟ پس تو تابستون و زمستان چطوری مقدار شارژ رو صحیح نشون میده؟؟؟
دیدگاه
دیدگاه