اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص کم شدن باطری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص کم شدن باطری

چطور میتونیم با میکرو تشخیص بدیم که شارژ باطری در حال تمام شدن هست؟
    نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ـــدونـــــ_ــم.....

پاسخ : تشخیص کم شدن باطری

نوشته اصلی توسط mjs1990s
    چطور میتونیم با میکرو تشخیص بدیم که شارژ باطری در حال تمام شدن هست؟
    سلام هرچی که هست با ADC میشه حالا این باطریت چند ولتی هست ؟ اگه زیر 5 ولت باشه مشکلی نیست اگه نه باید به 5 ولت برسونیش بعد بده به میکرو

AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

باطری موبایل ، خوب باطری که افت ولتاژ پیدا نمیکنه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mjs1990s
        باطری موبایل ، خوب باطری که افت ولتاژ پیدا نمیکنه!!!
        پس فکر کنم سنسور ACS754 مناسب باشه جریان dc رو اندازه میگیره
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

کیآ‌ گفت افته ولتاژ نداره؟؟؟ :eek: :eek:
          باطری موبایل در حالت خالیآ‌ ۳.۷ و حالت پر ۴.۲ هست خود گوشی هم از همین رابطه میزان شارژو نشون میده :nerd:
          ای خدا از دست اینا چکار کنم؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : تشخیص کم شدن باتری

میخوام میکرو رو با خوده باتریه راه بندازم ، اینطوری عددی که ADC میده همیشه ثابت میمونه
            مگه اینکه برای AVCC یه منبع جدا قرار بدم که نمیخوام این کارو بکنم
            حالا چه پیشنهادی دارید؟

دیدگاه

سلام از ولتاژ مرجع داخلی خود میکرو استفاده کن(AREF = 2.56 volt) منم این کارو کردم خیلی خوب جواب داده :bye

دیدگاه

سلام دوستان یه سوال اگر باطری 12 ولت بود چطور میشه بگید چکار باید کنم ؟(کم شدنش رو تو ال سی دی نشون بده)
                من یه باطری 12 ولت و 4.5 امپر بر ساعت خدیدم می خوام هم السی دی داشته باشه که نشون بده که چقدر مونده تا ولتاژش تموم بشه و هم شارژش کنه
                من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فلاحی
                  سلام دوستان یه سوال اگر باطری 12 ولت بود چطور میشه بگید چکار باید کنم ؟(کم شدنش رو تو ال سی دی نشون بده)
                  من یه باطری 12 ولت و 4.5 امپر بر ساعت خدیدم می خوام هم السی دی داشته باشه که نشون بده که چقدر مونده تا ولتاژش تموم بشه و هم شارژش کنه
                  با تقسیم مقاومتی.
                  مثلا اول ولتاژ رو تقسیم بر 3 کن و بده به میکرو.بعد از اندازه گیری توسط ADC ، عدد حاصله رو در 3 ضرب کن و روی LCD نشون بده.

دیدگاه

سلام ممنون ولی میشه به صورت شماتیک نشون بدید؟
                    من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فلاحی
                      سلام ممنون ولی میشه به صورت شماتیک نشون بدید؟

مقاومتآ‌ها رو به صورت استاندارد انتخاب کردم
                      به ازای ولتاژ باتری 12 ، شما 4.8 ولت در خروجی دارید.حالا اگه ولتاژ خروجی رو با ADC اندازه بگیرید، با یه نسبت ساده میآ‌تونید ولتاژ باتری رو تخمین بزنید.

دیدگاه

سلام دوست عزیز اگه باتری موبایلتون 3 سر هست و لیتیوم سر سوم مال سنسور دمای داخل باتری هست که دمای باتری رو که متناسب با شارژش هست رو اندازه میگیره
                        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                          سلام دوست عزیز اگه باتری موبایلتون 3 سر هست و لیتیوم سر سوم مال سنسور دمای داخل باتری هست که دمای باتری رو که متناسب با شارژش هست رو اندازه میگیره
                          با تشکر
                          جالبه میشه بیشتر توضیح بدید

دیدگاه

دمای این باتری های متناسب با شارژشون زیاد میشه و یه سنسور دما تو این باتری ها هست که فقط کافیه بدی اون پایه رو بدی به adc و ...
                            البته شاید خروجی سنسور باتری شما فرکانس یا ... باشه
                            100 درصد جواب میگیری چون خود موبایل هم به همین روش شارژ رو نشون میده
                            خوبی دیگش هنگام شارژکردن هست چون وقتی که بیش از حد سریع باتری رو شارژ کنی هم دماش بالا میره و اگه ادامه پیدا کنه باتری خراب میشه و اینجوری میتونی تشخیص بدی و شارژر رو قطع کنی و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                              دمای این باتری های متناسب با شارژشون زیاد میشه و یه سنسور دما تو این باتری ها هست که فقط کافیه بدی اون پایه رو بدی به adc و ...
                              البته شاید خروجی سنسور باتری شما فرکانس یا ... باشه
                              100 درصد جواب میگیری چون خود موبایل هم به همین روش شارژ رو نشون میده
                              خوبی دیگش هنگام شارژکردن هست چون وقتی که بیش از حد سریع باتری رو شارژ کنی هم دماش بالا میره و اگه ادامه پیدا کنه باتری خراب میشه و اینجوری میتونی تشخیص بدی و شارژر رو قطع کنی و ...
                              یک سوال؟؟؟ پس با این تفاسیر اگه ما موبایل رو تو زمستون و یا اینکه تو فریزر بذاریم باید مقدار شارژ باطری رو کم نشون بده؟؟
                              من نمیگم که سنسور دما نداره ولی آیا با استفاده از دما مقدار شارژ باطری رو نشون میده؟؟؟ پس تو تابستون و زمستان چطوری مقدار شارژ رو صحیح نشون میده؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X