اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل سرعت موتور 12dc ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل سرعت موتور 12dc ولت

سلام
    دوستان من هر کاری می کنم توی عمل نمی تونم جواب بگیرم
    خواستم ببینم آقا آرش شما توی عمل جواب گرفتی
    اگر جواب گرفتی نمیشه فایل پروتوئوسشو بکشی و بزاری اینجا ببینم چطوری نصب کردی
    سپاس
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

من دو سه هفته پیش یکیشو درست کردمو جواب داد.
      احتمال زیاد مشکل از سخت افزاره.
      این فایلهای همین برنامه هستش:
      http://www.4shared.com/file/CV2Y3tDZ/motor_control_2.html
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

سلام
        راستش خروجی پی دبلیو امو رو مستقیم به یک ال ای دی دادم و جواب گرفت ولی گویا یک مشکلی داره که زمانی که مقدار نور رو با کلید خیلی کم می کنیم توی زمانی که خیلی کم میشه اگر یک باره دیگه بزنیم باز پرنور میشه .
        و اینکه فکر کنم علت اینکه موتورم کار نمی کرد این باشه که خروجی پی دبلیو ام توانایی نداره گیت ماسفت رو روشن کنه و باید قبلش تقویت بشه یا به یک ترانزیستور داده بشه .
        حالا بازم من روش کار می کنم تا مشکلمو برطرف کنم .
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

و اینکه فکر کنم علت اینکه موتورم کار نمی کرد این باشه که خروجی پی دبلیو ام توانایی نداره گیت ماسفت رو روشن کنه و باید قبلش تقویت بشه یا به یک ترانزیستور داده بشه .
          oo:
          خروجی رو مستقیم دادی به گیت؟؟؟؟؟
          نه که جواب نده. جواب میده اما عرض کانال در اون حدی باز نمیشه که بتونی جریان بالا ازش رد کنی.
          به قول دایی احمد یه جور ماسفت هایی هست که لاجیکه و گیتش رو با 5 هم میشه تحریک کرد. :agree:
          من یه بار یادمه یه مقاومت 1 کیلو بین گیت و میکرو گذاشته بودم. جوابم داد تازه.!!!
          برای کارای صنعتی بهتره از درایورهای ماسفت استفاده کنی که من نمیدونم چیه (میدونم ها ولی تابحال باهاشون کار نکردم.) اما برای کارای ساده و دم دستی اینو ببند:

من با این مدار برای 10 آمپر هم همین چند روز پیش جواب گرفتم.
          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            بالاخره این کار نکرد
            وقتی با مدارات آنابوگ میسازی آنقدر جالب کار میکنه زمانی که ما ولوم می چرخونیم و از تریاک .. . استفاده می کنیم آنقدر جالب موتور های بزرگ کنترل میشند که نگو
            ولی این میکرو بد جوری ما رو کشت فقط واسه ال ای دی کار کرد و حتی با نقشه بالا هم نتونستم جواب بگیرم
            اصلا نمی دونم چرا همیشه توی عمل اینقدر من اذیت میشم
            این مداره با من لج کرده منم باهاش لج می کنم تازمانی که مشکل سخت افزاریشو نفهمم توی کجایه ولش نمی کنم
            :nice:

دیدگاه

:icon_razz:
              بیا رو این کار کن هر وقت شد مارو هم خبر کن
              http://www.4shared.com/file/C8uRw_4Q/PWM.html
              :mrgreen:
              خدایا مرا آن ده که آن به

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                سلام دوست عزیز
                بالاخره این کار نکرد
                وقتی با مدارات آنابوگ میسازی آنقدر جالب کار میکنه زمانی که ما ولوم می چرخونیم و از تریاک .. . استفاده می کنیم آنقدر جالب موتور های بزرگ کنترل میشند که نگو
                ولی این میکرو بد جوری ما رو کشت فقط واسه ال ای دی کار کرد و حتی با نقشه بالا هم نتونستم جواب بگیرم
                اصلا نمی دونم چرا همیشه توی عمل اینقدر من اذیت میشم
                این مداره با من لج کرده منم باهاش لج می کنم تازمانی که مشکل سخت افزاریشو نفهمم توی کجایه ولش نمی کنم
                :nice:
                این دوست عزیز که میگید کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                نکنه منم؟؟؟ منکه اسمم وحیده؟؟؟!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
                احتمال زیاد تو سخت افزارت دقت نمیکنی. من الان برنامه ای که نوشتم چندین وقته که عملیش داره جلوم کار میکنه. همین چند وقت پیش برا دایی آرش هم کنترل 10 حالته نوشتم. تو همین پستها بگردی هستش.
                یکی از مدارهام هم که برای کنترل بار 10 آمپری هست الان آماده تحویل به مشتریه. (اگه بیاد دنبالش!!!)
                میشه بابا!!!!!!! بخدا وقتی کار میکنه حال میکنی باهاش. بذار اولیتو راه بندازی بعد دیگه قلقش دستت میاد. میشه مثل هلو.
                اگرم میبینی مدارت زیاد پررو بازی درمیاره بگو تا با دایی کوهستانی و دایی آرش و بر و بچ دیگه بیام بریزیم رو سرش و د بزن تا حساب کار دستش بیاد. :twisted:

بدرود . . .

دیدگاه

سلام
                  اقا من دیگه دارم بیخیال میشم لطفا یک نگاه به روش بستن مدار من بندازین آیا اشتباهی هست یا نه :NO:
                  http://my-zoo.persiangig.com/moshkelateamozeshe/pwm-k-m.rar
                  من که دارم تسلیم میشم
                  راستی یه کارایی می کنه ولی خیلی ناجالب و بسیار بسیار بد
                  و در ضمن سرعت موتور رو خیلی می کاهه
                  نوشته اصلی توسط arashdj
                  :icon_razz:
                  بیا رو این کار کن هر وقت شد مارو هم خبر کن
                  http://www.4shared.com/file/C8uRw_4Q/PWM.html
                  :mrgreen:
                  روری اینم کار می کنیم ببینیم چی میشه
                  نمیشه بگی اون لامپ و اون خازنه واسه چیه ؟؟؟
                  راستی یک سوالی که خیلی هم مهمه آیا باید حتما تغذیه ی موتور جدای تغذیه ی میکرو باشه ؟

دیدگاه

سلام
                    اقا من دیگه دارم بیخیال میشم لطفا یک نگاه به روش بستن مدار من بندازین آیا اشتباهی هست یا نه :NO:
                    http://my-zoo.persiangig.com/moshkelateamozeshe/pwm-k-m.rar
                    من که دارم تسلیم میشم
                    راستی یه کارایی می کنه ولی خیلی ناجالب و بسیار بسیار بد
                    و در ضمن سرعت موتور رو خیلی می کاهه
                    روری اینم کار می کنیم ببینیم چی میشه
                    نمیشه بگی اون لامپ و اون خازنه واسه چیه ؟؟؟
                    راستی یک سوالی که خیلی هم مهمه آیا باید حتما تغذیه ی موتور جدای تغذیه ی میکرو باشه ؟

oo:
                    oo:

:angry:
                    oo:

بابا من 10 بار گفتم که از این مدار برای راه اندازی استفاده کنی:

باز شما رفتی ترانزیستورو بالا گذاشتی؟؟؟؟
                    نه که جواب نده اما با توجه به اون مقاومتی که روی امیتر دیده میشه ولتاژ بیس خیلی باید بالا باشه. که این روش غلطه.
                    ضمنا به پروتئوس هم اکتفا نکن و حتما عملی ببند تا متوجه نحوه عملکرد بشی.

بدرود . . .

دیدگاه

سلام
                      به جای خازنه میتونی دیود 1N4007 بذاری موازی موتور و معکس به قول بعضی ها یه جاهایی واسه کار دقیق 104 نانو هم میشه بذازی
                      لامپه نقش لامپه دیگه نورش کمو زیاد میشه البته کاره دایی وحید
                      من که فعلا نرفتم بازار اون ماسفتو بگیرم شما دیدی جواب داد یه ندا بده :biggrin:
                      خدایا مرا آن ده که آن به

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری

بابا من 10 بار گفتم که از این مدار برای راه اندازی استفاده کنی:

باز شما رفتی ترانزیستورو بالا گذاشتی؟؟؟؟
                        نه که جواب نده اما با توجه به اون مقاومتی که روی امیتر دیده میشه ولتاژ بیس خیلی باید بالا باشه. که این روش غلطه.
                        ضمنا به پروتئوس هم اکتفا نکن و حتما عملی ببند تا متوجه نحوه عملکرد بشی.
                        وحید جان منم بارها همین مدار شما رو بستم اصلا کار نکرده توی عمل هم بستم بارهای بارها :mrgreen: اگر میخوای یک بار دیگه هم امتحانش می کنم ولی اینبار بایک تغذیه ی جدا . ولی من بارها مدار شما رو بستم و ترانزیستور رو هم پایین وصل کردم ولی اینه شما اصلا جواب نمیداد .
                        راستی این ماسفت خیلی سریع داغ میشه فکر کنم حتما باید یک سرد کنند ه بهش وصل کنم :mrgreen:

دیدگاه

دایی شک نکن یه جای سخت افزارو اشتباه کردی. برای بارهای زیر 1.5 تا 2 آمپر ماسفته احتیاج به هیت سینک نداره. من برای 10 آمپر هیت سینک بستم روش. اما دایی کوهستانی یه ماسفت معرفی کرد(IRFZ44) که مقاومت درین سورسش 0.025 اهم بود و در بار 10 تا 15 آمپر فقط گرم میشد.!!!!!!! ولی مال من بعلت اینکه ماسفتم تقلبی بود کمی داغ میکرد.
                          چند تا سوال:
                          ولتاژ درین چند ولته؟
                          چه جریانی رو میخوای عبور بدی؟
                          بارت چیه؟ هیتر؟ مقاومت؟ موتور دی سی ؟ لامپ؟ و ... ؟
                          ترانزیستوری که برای درایو میزاری چیه؟
                          برنامت همینه که گذاشته بودی؟؟

فعلا این سوالا رو داشته باش.
                          فقط به همشون جواب بده.

بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arashdj
                            سلام
                            به جای خازنه میتونی دیود 1N4007 بذاری موازی موتور و معکس به قول بعضی ها یه جاهایی واسه کار دقیق 104 نانو هم میشه بذازی
                            لامپه نقش لامپه دیگه نورش کمو زیاد میشه البته کاره دایی وحید
                            من که فعلا نرفتم بازار اون ماسفتو بگیرم شما دیدی جواب داد یه ندا بده :biggrin:
                            به به دایی آرش گل. بزار اول یه درود بهت بفرستم!!!!!
                            درود . . . :mrgreen:
                            میبینم که هنوز مدارو نبستی؟؟!!!!!
                            دایی منظورت از خازن و دیود و لامپ چیه؟؟؟؟ oo:

بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                              دایی شک نکن یه جای سخت افزارو اشتباه کردی. برای بارهای زیر 1.5 تا 2 آمپر ماسفته احتیاج به هیت سینک نداره. من برای 10 آمپر هیت سینک بستم روش. اما دایی کوهستانی یه ماسفت معرفی کرد(IRFZ44) که مقاومت درین سورسش 0.025 اهم بود و در بار 10 تا 15 آمپر فقط گرم میشد.!!!!!!! ولی مال من بعلت اینکه ماسفتم تقلبی بود کمی داغ میکرد.
                              چند تا سوال:
                              ولتاژ درین چند ولته؟
                              چه جریانی رو میخوای عبور بدی؟
                              بارت چیه؟ هیتر؟ مقاومت؟ موتور دی سی ؟ لامپ؟ و ... ؟
                              ترانزیستوری که برای درایو میزاری چیه؟
                              برنامت همینه که گذاشته بودی؟؟

فعلا این سوالا رو داشته باش.
                              فقط به همشون جواب بده.
                              ولتاژ درین 5 ولته - بار مدار هم یک موتور معمولی که 1000 تومان هم بیشتر قیمتش نییست خیلی هم جریان بخواد بکشه 1 آمپیر بیشتر نمی تونه بکشه ..ترانزیستور همونیه که شما خودت میگی . البته سی 945 هم دارم . ماسفتمم irf540n می باشد . ولی خوب آداپتوری که وصله 12 ولت و 300 میلی آمپره .

دیدگاه

ولتاژ درین 5 ولته - بار مدار هم یک موتور معمولی که 1000 تومان هم بیشتر قیمتش نییست خیلی هم جریان بخواد بکشه 1 آمپیر بیشتر نمی تونه بکشه ..ترانزیستور همونیه که شما خودت میگی . البته سی 945 هم دارم . ماسفتمم irf540n می باشد . ولی خوب آداپتوری که وصله 12 ولت و 300 میلی آمپره .
                                ولتاژ درین 5 ولته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo:
                                یعنی چی ؟؟ یعنی میخوای بارت با 5 ولت کار کنه؟؟؟
                                دایی این اصلا ماسفت نمیخواسته که. خیلی راحت میتونستی با یه BD139 و یا فوقش سری TIP راش بندازی. کلش میشده یه ترانزیستور + یه مقاومت + یه دیود + یه خازن(کلا" 300 تومن). همین. تازه خیلی هم خوب جواب میده.
                                ولی اگه کارت گیر ماسفته و میخوای اونو یاد بگیری این دیگه یه چیز دیگست.
                                برای تست ماسفت و اینکه چطور کار میکنه موتورت رو بگیر یه سیمش رو به درین وصل کن و سیم دیگشو به 5+ ولت. گیت رو هم با یه مقاومت 1 کیلو به 5+ وصل کن. سورس رو هم به زمین. در این حالت موتور باید با حداکثر سرعت بچرخه. غیر این باشه ماسفت مورد داره.
                                بعد در حینی که داره کارشو میکنه بگیر گیتو از 5+ قطع کن و به زمین وصل کن(همون سورس) در این حالت باید کلا خاموش بشه. در این حالت هم اگر غیر این باشه ماسفت مورد داره.
                                اینکارارو بکن بعد جوابشو بده.

راستی یه چیزی ، اون ولتاژ 5 ولتو از کجا میگیری؟؟؟ از رگولاتور؟؟؟؟؟؟
                                یعنی همون ولتاژ رو به میکروت هم دادی؟؟؟

بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X