اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل سرعت موتور 12dc ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل سرعت موتور 12dc ولت

پس دایی میتونی از سری تینی هم استفاده کنی تازه. نمونش Atiny13
    خیلی هم باحاله!!!
    برای اینکه شما یه قطعه رو درایو کنی اول باید مشخصات کاملش رو بدونی.
    Z44 فقط برای 50 ولت طراحی شده و نمیتونه 220 کار کنه. (راستی منظورت AC هست؟؟؟)
    مثلا همون 640 برای 200 ولت و 18 آمپر ساخته شده.
    یا مثلا 730 برای 400 ولت و 5 آمپر.
    باید بگردی و یه ماسفتی پیدا کنی که تو اون ولتاژ بتونه جریان مورد نظرت رو عبور بده و فشاری هم بهش نیاد.
    ماسفت های سری IRF گیتشون نسبت به درین و سورس ایزوله هستش(فکر کنم) و جریانی که از کانال رد میشه تقریبا ربطی به گیت نداره و روی گیت تاثیری نمیزاره. برای همینه که ماسفت المان محبوبیه.
    به همین خاطر به اون ترانزیستو صدمه ای وارد نمیشه.
    کلا در این رابطه ها دایی احمد استاد این سایت هستند و من هر چیزی در این زمینه یاد گرفتم از ایشون بوده. :applause:
    چیه کلک میخوای بزنی تو کار تردمیل؟؟؟ :mrgreen:
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

پاسخ : کنترل سرعت موتور 12dc ولت

سلام

این atemega32A ها واقعا مزخرفند الان دوتاشون سوختند ( باز یکیش داغ کرد و سوخت یک لحظه حواسم نبود توی پروگرام کردن یک پایه جابه جا شد در نتیجه پایه های 10 و 11 هم جابه جا شد و سوخت در صورتی که نباید می سوخت آخه 5 ولت بیشتر نبود ولی داغ کرد و سوخت ) واقعا این atemega32A ها بیخودند . :cry:
      ولی یک atemega 32L که قدیمی تر از این دوتایند الان نسوخته داره کار میکنه :smile:
      شاید دیگه فقط از نوع L بخرم :sad:
      البته شاید خودمم مقصر باشم اگر یک پروگرام درست حسابی میساختم و یک تغدیه ی درست حسابی شایت هر دوشون الان سالم بودند :cry: .اشکالی نداره دیگه کاریه که شده . همین فردا میرم یک تغذیه درست می کنم و این پروگرامو حسابیش می کنم .
      نوشته اصلی توسط وحید نصیری
      پس دایی میتونی از سری تینی هم استفاده کنی تازه. نمونش Atiny13
      خیلی هم باحاله!!!
      برای اینکه شما یه قطعه رو درایو کنی اول باید مشخصات کاملش رو بدونی.
      Z44 فقط برای 50 ولت طراحی شده و نمیتونه 220 کار کنه. (راستی منظورت AC هست؟؟؟)
      مثلا همون 640 برای 200 ولت و 18 آمپر ساخته شده.
      یا مثلا 730 برای 400 ولت و 5 آمپر.
      باید بگردی و یه ماسفتی پیدا کنی که تو اون ولتاژ بتونه جریان مورد نظرت رو عبور بده و فشاری هم بهش نیاد.
      ماسفت های سری IRF گیتشون نسبت به درین و سورس ایزوله هستش(فکر کنم) و جریانی که از کانال رد میشه تقریبا ربطی به گیت نداره و روی گیت تاثیری نمیزاره. برای همینه که ماسفت المان محبوبیه.
      به همین خاطر به اون ترانزیستو صدمه ای وارد نمیشه.
      کلا در این رابطه ها دایی احمد استاد این سایت هستند و من هر چیزی در این زمینه یاد گرفتم از ایشون بوده.
      چیه کلک میخوای بزنی تو کار تردمیل؟؟؟ :
      سری atine اینجا یافت نمیشه . مطمئنا واسه ac میخوام . سری irf هم فقط 540 هست و یافت میشه اینجا . مگه از اینترنت سفارش بدم .
      بدش از اونجا که توی مداری که شما پیشنهاد دادین چون کلکتور و درین ترانزیستور و ماسفت به هم وصلند آیا بازهم مشکلی پیش نمیاد . یا باید تغذیه ترانزسستور رو در این شرایط از میکرو گرفت .
      راستی به چه دلیلی شما می گی اگر ترانزیستور نباشه بعد از مدتی ماسفت ناقص میشه . در صورتی که اگر ترانزیستور نباشه جریان کمتری به گیت میرسه ؟؟؟؟
      آیا سایتی هست که مشخصات رو معرفی کنه ؟
      همه ی اینا ها فقط یک سواللند ؟؟؟ قصد ساخت ندارم . موتوری رو که من قصد دارم بعد راه بندازم یکک موتور گیربکس 12 ولتی بیشتر نیست . که اونم باید از اینترنت سفارش بدم . و متاسفانه نمیشه یک دونه یک دونه ای سفارش داد چون پول پست هم روش میخوره
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...