اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه ff.h

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه ff.h

نوشته اصلی توسط majid.4206
    ممنون از پاسختون
    پس تو اینتراپت تایمر چی رو باید فراخونی کنم

مگه این کتابخونه مثه ff.h نیست
    از کتابخونه ff.h که استفاده میکردم تو اینتراپت تایمر 1 تابع disk_timerproc رو فراخونی میکردم حالا باید چیکار کنم؟

میشه اگه زحمتی نیست یه مثال کوچلو بزنید .... :redface:
    اینجا دونوع wave player با میکروی Mega16 هست که در هر دو مورد از این لایبرری pff استفاده شده
    http://s1.picofile.com/file/7209315913/WAV_Player.rar.html
    موفق و پیروز باشید

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

جناب اسدی از مثالایی که گذاشتین ممنونم...

تو این مثالا چرا تو قسمت configure project گزینه enable sd/mmc... رو تیک نزدین ؟

من یه برنامه نوشتم ولی هر کاری میکنم برنامه تو تابع disk_initialize() گیر میکنه و بیرون نمیاد
      مدارم مشکلی نداره چون با اون کتابخونه ff.h مشکلی نداره و کار میکنه
      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
        جناب اسدی از مثالایی که گذاشتین ممنونم...

تو این مثالا چرا تو قسمت configure project گزینه enable sd/mmc... رو تیک نزدین ؟

من یه برنامه نوشتم ولی هر کاری میکنم برنامه تو تابع disk_initialize() گیر میکنه و بیرون نمیاد
        مدارم مشکلی نداره چون با اون کتابخونه ff.h مشکلی نداره و کار میکنه
        با سلام

دوست من بنده در پروژه ها از لایبرری خود کدویژن استفاده نکردم

در مورد توابع خود کدویژن هم باید بگم شما از بنده نمونه برنامه با توابه pff رو خواسته بودید که در کدویژن وجود ندارد

به همین سادگی:nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
          اینجا دونوع wave player با میکروی Mega16 هست که در هر دو مورد از این لایبرری pff استفاده شده
          http://s1.picofile.com/file/7209315913/WAV_Player.rar.html
          موفق و پیروز باشید

سلام مهندس جان

واقعا عالی بود ، به قول ... در حد آرسنال.
          فقط یه مشکل کوچولو،

من خروجی صدا ها رو وصل کردم به اسپیکر کامپیوتر ، یه صدای سوتی شنیده میشه ، این به خاطر چیه ؟

خوب از این که بگذریم ،

دو تابع خفن تو برنامتون هست که فکر کنم برای دیکود کردن wav ها و اجراشون هست میشه در موردشون یه توضیح مبسوطی بدید تا بشه ازش برای دیکود کردن فرمت های دیگه هم ایده گرفت ؟ منظورم این دو تا هست : تابع play و تابع load_header

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گرامی

من برای ارتباط برقرار کردن و نوشتن داده ها بر روی کارت حافظه از کتابخانه کدویژن استفاده کردم، ولی با وجود اینکه فرکانس را روی حداکثر (16 مگ) گذاشتم نمی تونه با سرعت لازم بر روی مموری ذخیره بکنه

کسی کتابخانه elm-chan روی کدویژن اجرا کرده؟ من نمونه ورژن 9 اون که برای AVR گذاشته بود دیدم خیلی پیچیده بود!

دیدگاه

کسی کتابخانه elm-chan روی کدویژن اجرا کرده؟ من نمونه ورژن 9 اون که برای AVR گذاشته بود دیدم خیلی پیچیده بود!
              با سلام ،
              جناب اسدی تمام مثالهایی که از کتابخانه elm-chan زدند داخل کدویژن نوشتن و با کدویژن کامپایل کردن .
              و اینکه مهندس هم همین ورژن رو دارن توابعش رو تو این تاپیک توضیح میدن البته "FatFs R0.09".

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
                با سلام ،
                جناب اسدی تمام مثالهایی که از کتابخانه elm-chan زدند داخل کدویژن نوشتن و با کدویژن کامپایل کردن .
                و اینکه مهندس هم همین ورژن رو دارن توابعش رو تو این تاپیک توضیح میدن البته "FatFs R0.09".
                خدمت شما عرض کنم که مشکل من توابع نیست، با همین توابع در کتابخانه کدویژن هم کار کردم
                همانطور که بهتر می دانید این کدها برای WinAVR نوشته شده اند نه کدوِیژن واسه همین برخی از کتابخانه هایی استفاده کرده که در کدویژن نیست و یا به صورت متفاوت تعریف می شوند مثل tchar.h یا windows.h
                در این نسخه جهت تطباق با کدوِیژن باید اصلاحاتی صورت بگیرد و گرنه راندمان کار را خیلی پایین میاره

مشکل من بیشتر فایل های متعددی هست که در نمونه آماده مثل هدر integer
                واقعا برای من جای سوال هست که چرا یک سری نوع جدید متغیر تعریف کرده است؟

دیدگاه

همانطور که بهتر می دانید این کدها برای WinAVR نوشته شده اند نه کدوِیژن واسه همین برخی از کتابخانه هایی استفاده کرده که در کدویژن نیست و یا به صورت متفاوت تعریف می شوند مثل tchar.h یا windows.h
                  در این نسخه جهت تطباق با کدوِیژن باید اصلاحاتی صورت بگیرد و گرنه راندمان کار را خیلی پایین میاره
                  البته ، منظور من این نبود که جناب اسدی از کتابخونه های خود کدویژن استفاده میکنند .

بنده هم با WINAVR کار میکنم ، اون دو تا فایل هدری که فرمودید رو من تو کتابخونه اصلی که برای WINAVR هست ندیدم ، کله فایلهای مجموعه FatFs به قول خود جناب ChaN به قرار زیر هست :

کد:
                   ffconf.h  Configuration file for FatFs module.
                   ff.h    Common include file for FatFs and application module.
                   ff.c    FatFs module.
                   diskio.h  Common include file for FatFs and disk I/O module.
                   integer.h Alternative type definitions for integer variables.
                   option   Optional external functions.

مشکل من بیشتر فایل های متعددی هست که در نمونه آماده مثل هدر integer
                  واقعا برای من جای سوال هست که چرا یک سری نوع جدید متغیر تعریف کرده است؟
                  این تعاریف بیشتر سلیقه ای هست و برنامه نویس برای این که از ترکیبای طولانی و بی مصما استفاده نکنه و به خوانایی برنامه کمک کنه ، میاد برای اون نوع داده یه اسم میزاره حالا اگه با این ها مشکل دارید میتونید تو هر جای برنامه که اینها رو دید برشون گردونید به حالت استانداردشون . این فایل ها تنها محدود به تعریف نوع داده نمیشه میتونن فایل های هدری باشن که توشون پیکره بندی های سخت افزار انجام میشه یا مثلا برای اینکلود کردن فایل های هدر مورد نیاز تو یه جا ؛ مثل diskio.h یا ffconf.h اینها قابل حمل بودن برنامه رو بشدت افزایش میدن و همچنین کار رو برای اصلاحات بعدی بسیار تسهیل میکنن .

دیدگاه

سلام دوستان
                    چه جوری میشه با استفاده ازاین ff.h یک نوع فایل رو داخل mmc سرچ کرد مثلا نام فایل هایی که پسوند text هستند رو پیدا کنی و روی lcd نشون بدی؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احمد نعمتی
                      سلام دوستان
                      چه جوری میشه با استفاده ازاین ff.h یک نوع فایل رو داخل mmc سرچ کرد مثلا نام فایل هایی که پسوند text هستند رو پیدا کنی و روی lcd نشون بدی؟؟؟
                      مهندس یک نگاهی به این تابع بکن فکر کنم مشکلت رو حل بکنه
                      http://elm-chan.org/fsw/ff/en/readdir.html

مشکل این هست که من بلد نیستم چطور فایل های فراخوانی به کنیم

دیدگاه

سلام دوستان
                        با سلام

دوستان توی دوتا برنامه WAV Player که چند تا پست قبل براتون گزاشتم یه تابع هست به نام اسکن فایل مشابه این تابع اقای چان که میتونید باهاش درایو جاری رو سرچ کنید خود بنده هم با این تابع فایل های wav رو توی مموری جستجو میکنم

کد:
                        FRESULT scan_files (
                          char* path    /* Start node to be scanned (also used as work area) */
                        )
                        {
                          FRESULT res;
                          FILINFO fno;
                          DIR dir;
                          int i;
                          char *fn;  /* This function is assuming non-Unicode cfg. */
                        #if _USE_LFN
                          static char lfn[_MAX_LFN + 1];
                          fno.lfname = lfn;
                          fno.lfsize = sizeof lfn;
                        #endif

res = f_opendir(&dir, path);            /* Open the directory */
                          if (res == FR_OK) {
                            i = strlen(path);
                            for (;;) {
                              res = f_readdir(&dir, &fno);          /* Read a directory item */
                              if (res != FR_OK || fno.fname[0] == 0) break; /* Break on error or end of dir */
                              if (fno.fname[0] == '.') continue;       /* Ignore dot entry */
                        #if _USE_LFN
                              fn = *fno.lfname ? fno.lfname : fno.fname;
                        #else
                              fn = fno.fname;
                        #endif
                              if (fno.fattrib & AM_DIR) {          /* It is a directory */
                                sprintf(&path[i], "/%s", fn);
                                res = scan_files(path);
                                if (res != FR_OK) break;
                                path[i] = 0;
                              } else {                    /* It is a file. */
                                printf("%s/%s\n", path, fn);
                              }
                            }
                          }

return res;
                        }

البته مشابه این تابع رو میتونستید توی سورس پروژه MP3 Player هم پیدا کنید

دیدگاه

هیچ کس از دوستان از این کتابخانه در کدویژن استفاده نکرده است؟
                          یک نمونه خیلی خیلی ساده می خوام داشته باشم که از کتابخانه کدویژن استفاده نشده باشد. مثلاً فقط یک فایل را ایجاد کرده باشه
                          جناب اسدی لطفا یک نمونه قرار بدهید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Naeemabadi
                            هیچ کس از دوستان از این کتابخانه در کدویژن استفاده نکرده است؟
                            یک نمونه خیلی خیلی ساده می خوام داشته باشم که از کتابخانه کدویژن استفاده نشده باشد. مثلاً فقط یک فایل را ایجاد کرده باشه
                            جناب اسدی لطفا یک نمونه قرار بدهید
                            دوست من به این تاپیک یه سر بزن مثال عملی داره
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59702.0

دیدگاه

دوست من به این تاپیک یه سر بزن مثال عملی داره
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59702.0
                              ممنون مهندس جان
                              آقا من کتابخانه کدویژن رو استفاده کردم، متاسفانه سرعتش واسه کار من پایینه جواب نمیده
                              باید از کتابخانه اصلی استفاده بکنم، ولی لامسب نمی دونم کانفیگ هاش از کجا انجامک می شه

دیدگاه

کانفیگ خاصی نداره فقط باید پایه هایی که برای mmc استفاده می کنی رو از گزینه config project از منوی project تعیین کنی و همچنین هر 10 میلی ثانیه تابع disk_improve() رو اجرا کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X