اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

MP3 Decoder

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : MP3 Decoder

نوشته اصلی توسط Navid_Micro
    من از حضور همه دوستان شرمنده هستم که کمک خواستم ، خودم روش کار میکنم ، بعد که آماده شد به صورت لقمه آماده در اختیار دوستان قرار میدم ........... واقعا شرمنده هستم .
    خوب اینجوری که خیلی عالی میشه خدا خیرت بده هروقت لقمه آماده شد بگو ما هم بیایم بگیریم

شوخی کردم من نوکرتم هستم آخه براردر با avr هر کاری کنی نمیشه چون سرعت اجرای دیکود کردنش رو نداره مگر اینکه با arm شروع کنی یا xmega
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

شوخی کردم من نوکرتم هستم آخه براردر با avr هر کاری کنی نمیشه چون سرعت اجرای دیکود کردنش رو نداره مگر اینکه با arm شروع کنی یا xmega
      آخه دوست عزیز ، XMEGA چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب اونم AVR هست ، که شما میگی با AVR نمیشه یا ARM یا XMEGA
      دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Navid_Micro
        آخه دوست عزیز ، XMEGA چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب اونم AVR هست ، که شما میگی با AVR نمیشه یا ARM یا XMEGA
        منظورم از لحاظ قدرت پردازشی شون هست درسته از خانواده avr ولی با سری atmega زمین تا آسمون فرق داره برادر

خوب شما هر وقت تونستی با avr جواب بگیری همینجا عنوان کن سورسش رو هم نزار بزار یه مدت همه توکفش بمونن بعد
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

من wave player رو تونستم تازه کاملترش کردم الان این فرمت ها رو پخش میکنه :
          8bit /Stereo / Mono /11Khz to 48 Khz
          حالا هم دارم رو 16bit کار میکنم
          ولی واسه MP3 اول باید مشکل DAC با ریزولوشن بالا رو حل کنم
          بعد دو سه تا فرمول بیشتر نداره واسه دیکود کردن ، فوقش نشد به قول گفته شما از XMEGA استفاده میکنم
          دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

xmega به این اسونی نیست
            البته به شما توصیه میکنم حتما به xmega رجوع کنی
            در نهایت فرکانس 64 مگ اورکلاک شده
            و دارای dac هم هست
            کاره جالبی میشه
            الان با xmega ویو استریو با 16 کیلو ریت میشه طراحی کرد
            البته احتمالا میشه
            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
            میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X