اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن شدن 50 ال ای دی یا بیشتر بصورت پشت سر هم chaser

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : روشن شدن 50 ال ای دی یا بیشتر بصورت پشت سر &

نوشته اصلی توسط mmh1

همش تقصیر این وحید هست بهت گفتم یه دونه پروگرامر بخری خودت گوش ندادی
    سلام دوست عزیز منظورم پروگرامر نبود اون که داره کار میکنه منظورم مدار 64 LED بود که اگه اون آی سی 573 رو هم برداریم و مستقیم آی سیه atmega رو به LED ها وصل کنیم مدار جواب میده. با تشکر.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

پاسخ : روشن شدن 50 ال ای دی یا بیشتر بصورت پشت سر &

آهان
      نگا کن برادر ms2000 جان اون آی سی بافر مال این هست چون میکرو نمی تونه جریان مورد نیاز برا روشن شدن مثلا 8 ال ای دی رو به طور کامل بده ما از اون آی سی استفاده می کنیم تا نور ال ای دی ها کم نشه البته ترانزیستور هم مثل همین کار می کنه فقط یه سری فرق ها داره مثلا
      در این آی سی تا زمانی که ورودی LE را در سطح یک نگه داریم مقادیر ورودی های D0 تا D7 در خروجی ظاهر می شن و هر تغییری در ورودی باعث تغییر در خروجی های Q0 تا Q7 می شه. در این وضعیت اصطلاحاً می گن آی سی شفاف است یعنی در خروجی ورودیهای آی سی رو می‌بینی

حالا اگر پایه LE را دوباره به سطح صفر برگردونیم دیگه اطلاعات خروجی از ورودی تبعیت نمی‌کنن و آخرین وضعیت خود را حفظ می‌کنن. به اصطلاح در این حالت می گن که آی‌سی اطلاعات ورودی را لچ کرده .

در تصویر زیر حالتی نمایش داده شده که با اینکه اطلاعات ورودی تغییر کردن، ولی خروجی‌ها همان آخرین مقدار خود را حفظ کردن.

البته این فقط توضیحاتی بود برا این آی سی که البته بیشتر تو تابلو روان ازش استفاده می شه امیدوارم به کارت بیاد

دیدگاه

پاسخ : روشن شدن 50 ال ای دی یا بیشتر بصورت پشت سر &

با درود . . .
        شرمنده این چند روز حالم حسابی داغون بود و متاسفانه نشد که دار فانی رو وداع بگیم :biggrin:
        خوشحالم که میبینم راش انداختی. من برا این گفتم دو تا 573 بزاری که سطر و ستون ها بافر شده باشند و دیگه برای هیچ جاش غمت نباشه. البته با همون یه دونه هم مشکلی نیست(بدون اون هم مشکلی نیست!!!!)
        اون تاپیکی که معرفی کردم رو رفتی؟ :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26542.0

حالا که تونستی این رو راه بندازی به راحتی میتونی باهاش یه 8 در 8 بسازی! و کیفش رو ببری.
        راجع به بافر ها هم که مهندس mmh1 توضیحات رو دادند.

به هر حال کمکی بود من درخدمتم

پی نوشت:
        این مهندس mmh1 هم مارو ... کرد با این ابراز الطافش!!! oo:
        هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد مهندس جان!!!

با سپاس

موفق باشید
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : روشن شدن 50 ال ای دی یا بیشتر بصورت پشت سر &

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
          [color=navy][b]با درود . . .
          شرمنده این چند روز حالم حسابی داغون بود و متاسفانه نشد که دار فانی رو وداع بگیم :biggrin:
          سلام حدس زدم که مریض احوال باشی.خدا نکنه به این زودی ها از دنیا بری و خدا کنه 120 سال زنده و سالم باشی.
          خوشحالم که میبینم راش انداختی. من برا این گفتم دو تا 573 بزاری که سطر و ستون ها بافر شده باشند و دیگه برای هیچ جاش غمت نباشه. البته با همون یه دونه هم مشکلی نیست(بدون اون هم مشکلی نیست!!!!)
          بله راهش انداختم زیادی از حد آسون بود. مخصوصا ساخت پروگرامر خیلی آسون بود و برام حدود 500 تومان دراومد.با تشکر از شما و دوست عزیز با آی دی mmh1. چرا خب هم سطر و هم ستون بافر بشن؟ :eek: بخاطر کمبود جریان؟
          اون تاپیکی که معرفی کردم رو رفتی؟ :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26542.0
          بله رفتم و با تشکر از شما و کتاب جناب مهندس کاهه رو هم خریدم. در ضمن در فایلهای PDF که تهیه کردین من یک مثالش رو انجام دادم (مثال PDF3 که حرکت اون آیکون بود) و الان داره روی دات ماتریکسم کار میکنه ولی LED ها به سرعت چمشک میزنن و حرکت میکنن مقدار تاخیر رو به 1ms رسیوندم بهتر شد ولی بازم چشمک میزنه. خودتون مثالهای خودتون رو چک کردین؟ oo:
          حالا که تونستی این رو راه بندازی به راحتی میتونی باهاش یه 8 در 8 بسازی! و کیفش رو ببری.
          یعنی چی باهش 8 در 8 بسازم؟ یعنی چی بسازم؟
          در ضمن دوست عزیز (آی دی mmh1) واقعا ممنونم ازتون خیلی با عکسها روشنم کردین. وحید جان از شما هم همینطور.موفق باشین
          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X