اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت صفحه نمایش و ساعت گردون با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت صفحه نماش و ساعت گردون با avr

نوشته اصلی توسط lordsoroosh
    ان روشا بلدم . اما من مخوام با ساختن ان ه چز تازه اد بگرم.
    تو همون روش القا قسمت راست همش داره متابه؟؟؟
    بله
    مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
    [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

پاسخ : ساخت صفحه نمایش و ساعت گردون با avr

خیل خیلی ممنون! :wow:
      حتما در اولین فرصت میسازمش.
      چون مسابقات نزدیکه . من هم هر روز سخت کار میکنم و در کل سرم خیلی شلوغه!
      چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
      چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
      چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)

دیدگاه

حداقل سرعت توی چرخش باید چقدر باشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
          حداقل سرعت توی چرخش باید چقدر باشه ؟
          حداقل 50rpm که یک فن سالم میتونه تامینش کنه
          البته به نور LED ها وطول پره هم بستگی داره
          هرچقدر نور و طول پره بیشتر باشه سرعت هم باید بالاتر بره تا چشمک ها دیده نشه

دیدگاه

هر جا تایپک میزارم یک لینک دیگه برام میزاند :angry:

دوستان تو این تایپک قدیما خوب فعال بودن :nerd:امیدوارم هنوز هم حضور داشته باشن :applause:
            این پی سی بی که قرار دادین یک عکسه سایزش درسته ؟؟ پشت داره اما عکس رو رو نزدین؟؟؟
            منفی تو پی سی بی نیست؟؟؟؟لیست قطعاتش کجاست؟

لطفا پاس کاری نفرمایید .چطور میشه این ساعت رو ساخت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mobah
              هر جا تایپک میزارم یک لینک دیگه برام میزاند :angry:

دوستان تو این تایپک قدیما خوب فعال بودن :nerd:امیدوارم هنوز هم حضور داشته باشن :applause:
              این پی سی بی که قرار دادین یک عکسه سایزش درسته ؟؟ پشت داره اما عکس رو رو نزدین؟؟؟
              منفی تو پی سی بی نیست؟؟؟؟لیست قطعاتش کجاست؟

لطفا پاس کاری نفرمایید .چطور میشه این ساعت رو ساخت؟
              1- بله سایز PCB درست هست ولی از اونجایی که چاپ پرینتر های با هم متفاوته شما یکی روی کاغد تست بگیرید بعد atmega8 رو سر جاش بذارید اگر پایه ها درست قرار گرفت یعنی مشکلی نیست
              2- عکس روی PCB هم هست(لینک زیر عکس پشت) ولی با توجه به این که شماتیک هم موجوده فکر نکنم زیاد نیازی باشه !
              3- منفی برای LED ها اگر منظورتونه بجز اولی برای بقیه باید جک بذارید(با سیم وصل کنید) چون گذاشتن منفی شدنی نبوده
              4- لیست قطعات رو میتونید از شماتیک در بیارید ولی با این حال همینجا لیست میکنم
              برای نوسان ساز :
              R5 = 1k
              D1 = 1n4007
              R1 = 4.7k
              R2 & R3 = 330 ohm
              R4 = 10k
              IC = TL494
              خازن بین پایه 4 و 5 IC از نوع mylar (میلار) و 1nf
              T = IRF540
              IR هم یک دیود مادون قرمز است
              در مورد سیمپیچ هم پست های قبلی رو بخونید مفصل بحث شده

مدار اصلی :
              U2 = atmega8
              16 تا LED به رنگ دلخواه
              U1 = 7805
              4 دیود 1n4001 برای یکسو سازی
              C1 & C2 = 1nf
              یک گیرنده ی مادون قرمز از نوع 2 پایه
              در مورد سیم پیچ هم توضیح داده شده

باز اگر سوالی هست من در خدمتم

دیدگاه

از لطفطون ممنونم
                تا یه حدودی متوجه شدم

هسته ی اولیه و ثانویه مهم نیست زیاد قطرشون چقدر باشه , بیشتر تعداد دورشون اهمیت داره و اینکه 2 سر باز باشن(با هسته ی حلقه ای نپیچید) نوع هسته هم هوا
                من اولیه رو 300 دور پیچیدم و ثانویه هم 200 تا شماره ی سیم هم یادم نیست ولی مثل مفتول های تلفن بود(البته با روکش لاکی)

سیم کلاکی شمار چند ؟ oo:
                0.25 خوبه یا ضخیمتر باشه؟

این شماتیک رو تو تایپیک ها پیدا کرد
                شماتیک نوسان ساز همینه که سمت چپ هست

شماتیک ها با هم فرق دارند

این هم هست

کدوم یک از شماتیک ها درست همومنی هست که مورد نیاز ما هست؟
                ولی من فقط یه پی سی بی دیدم برای نوسان ساز نیست؟؟؟
                برای قسمت ثابت همون نوسانساز پی سی بی وجود دارد، حداقل همونی که خودتون ساختید. :mrgreen:

فن کامپیوتر 10*10 باشه خوبه یا ابعاد بزرگتر مورد نیازه ،چند در چند باشه بهتره???
                تو قطعات نوسان ساز IRF540 ,وجود داره این قطعه معادل هم داره که معرفی کنید ؟؟چرا تو شماتیک شماره ها فرق میکنند؟
                سوالاتم زیاد شد شرمنده :redface:

دیدگاه

آیا شدت نور برای همه ال ای دی ها یکسانه؟ چونکه بنظر میاد در صورت مساوی بودن شدت نور ،لامپهایی که دورتر از مرکز هستند به علت پیمودن مسافت بیشتر نسبت به لامپهای نزدیکتر به مرکز، کم نورتر به نظر بیان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mobah
                    از لطفطون ممنونم
                    تا یه حدودی متوجه شدم

سیم کلاکی شمار چند ؟ oo:
                    0.25 خوبه یا ضخیمتر باشه؟

این شماتیک رو تو تایپیک ها پیدا کرد
                    شماتیک نوسان ساز همینه که سمت چپ هست

شماتیک ها با هم فرق دارند

این هم هست

کدوم یک از شماتیک ها درست همومنی هست که مورد نیاز ما هست؟
                    ولی من فقط یه پی سی بی دیدم برای نوسان ساز نیست؟؟؟
                    برای قسمت ثابت همون نوسانساز پی سی بی وجود دارد، حداقل همونی که خودتون ساختید. :mrgreen:

فن کامپیوتر 10*10 باشه خوبه یا ابعاد بزرگتر مورد نیازه ،چند در چند باشه بهتره???
                    تو قطعات نوسان ساز IRF540 ,وجود داره این قطعه معادل هم داره که معرفی کنید ؟؟چرا تو شماتیک شماره ها فرق میکنند؟
                    سوالاتم زیاد شد شرمنده :redface:
                    شماره ی سیم : بله 0.25 خوبه
                    شماتیک : بله با هم فرق دارن
                    اونی که رنگی هست بهتره ولی اونیکی هم گذاشتم به عنوان مرجع
                    شما اساس کار رو PCB بگیر و اون شماتیک که رنگی هست و برای اتصالاتتون مبنا رو این 2 تا قرار بدید , این دوتا هردو برای یک مدار هستن (PCB و شماتیک رنگی)
                    قطعاتی که من گفتم هم مطابق با اون شماتیک رنگی هست
                    بله نوسان ساز PCB نداره
                    ساده هم هست میتونید روی برد سوراخ دار درست کنید
                    PCB قسمت ثابت(نوسان ساز) موجود نیست و اونی که میبینید برای قسمت متحرک(مدار اصلی) هست هرچند که من کلا از PCB استفاده نکردم
                    بله 10*10 خوبه ولی بزرگتر هم میتونید استفاده کنید , من از یه فن که از روی UPS باز کرده بودم استفاده کردم که بزرگتر بود (حدود 20*20)
                    قطعه ی IRF540 رو داخل شماتیک نمیبینید چون IRF494 استفاده شده
                    IRF540 بهتر هست ولی میتونید از IRF494 یا IRFZ44 هم استفاده کنید :rolleyes:
                    شماره هایی که من نوشتم برای شماتیک رنگی هست که در این شماتیک خازن شماره نداره که گفتم چی هست
                    قطبیت رو هم اشتباه وصل نکنید چون باعث میشه D1 بسوزه :smile:
                    و سوال کردن عیب نیست دوست عزیز :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
                      آیا شدت نور برای همه ال ای دی ها یکسانه؟ چونکه بنظر میاد در صورت مساوی بودن شدت نور ،لامپهایی که دورتر از مرکز هستند به علت پیمودن مسافت بیشتر نسبت به لامپهای نزدیکتر به مرکز، کم نورتر به نظر بیان.
                      دوست عزیز مقدار نوردهی یکسان هست و فاصله یLED ها هم در سرعت چرخش تاثیری نداره چون محور دوران در وسط هست
                      حرف شما زمانی صادقه که محور دوران روی لبه ی خارجی چرخ قرار داشته باشه مثل لاستیکی کی روی زمین رها میشه با به عبارت بهتر بازوی گشتاور در نقاط مختلف یکسان نباشه :agree:
                      هالیدی جلد 1 بخش angular momentum (تکانه ی زاویه ای)

دیدگاه

از لطفتون ممنونم :applause:
                        می خوام مشغول ساختنش بشم :read: و ان شا ا . . . به مشکلی نخورم و جواب بده.

بازم تشکر میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
                          دوست عزیز مقدار نوردهی یکسان هست و فاصله یLED ها هم در سرعت چرخش تاثیری نداره چون محور دوران در وسط هست
                          حرف شما زمانی صادقه که محور دوران روی لبه ی خارجی چرخ قرار داشته باشه مثل لاستیکی کی روی زمین رها میشه با به عبارت بهتر بازوی گشتاور در نقاط مختلف یکسان نباشه :agree:
                          هالیدی جلد 1 بخش angular momentum (تکانه ی زاویه ای)
                          فرض کنید همه لامپها روشن باشند و دستگاه بچرخد در این صورت تصویر یک دایره را خواهیم داشت با توجه به اینکه محور دوران در مرکز این دایره است پس لامپهایی که به مرکز نزدیکترند مسیر کوتاهتری را روشن میکنند ولی لامپهایی که دورتر هستند چون همزمان مسیر طولانیتری را روشن می کنند باید کم نورتر باشند یعنی در اثر این چرخش دایره ای که بدست میاد نور یکنواختی در امتداد شعاع نبایستی داشته باشه البته اگه این اختلاف قابل توجه باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
                            فرض کنید همه لامپها روشن باشند و دستگاه بچرخد در این صورت تصویر یک دایره را خواهیم داشت با توجه به اینکه محور دوران در مرکز این دایره است پس لامپهایی که به مرکز نزدیکترند مسیر کوتاهتری را روشن میکنند ولی لامپهایی که دورتر هستند چون همزمان مسیر طولانیتری را روشن می کنند باید کم نورتر باشند یعنی در اثر این چرخش دایره ای که بدست میاد نور یکنواختی در امتداد شعاع نبایستی داشته باشه البته اگه این اختلاف قابل توجه باشه.
                            نه دوست عزیز
                            حرف شما صحیحه ولی اینجا این مقدار تا حدی ناچیز هست که میشه گفت صفره
                            اون حداقل سرعتی که آقا عرفان پرسیده بودن همینجا به کار میاد
                            در یک دایره ی کامل روشن نمیشه اینو دید ولی اگر مثلا یک H رو بصورت ثابت نمایش بدیم در سرعت پایین میبینیم که انگار H از وسط نصف شده یا کلا حالت italic گرفته و قسمت بالا یکمی کم نورتر به نظر میاد
                            ولی این موضوع ممکنه در سایز بزرگتر و سرعت کمتر پیش بیاد
                            در سرعت فن این مشکل با این طول پیش نمیاد
                            اون موضوع اختلاف نور هم تقریبا صفره

دیدگاه

با سلام

اول از همه بگید ال ای دی که نور رو باید به IR تابیده شود کجا باید قرار داده بشه ؟؟؟

و اینکه توی PCB نگاه کنید جاهایی که با قرمز کشیدم جمپر بزاریم صحیح هستند یا خیر ؟؟؟

الان توی PCB نگاه کنید پایه 1 رگولاتور که ولتاژ 12 داره رفته به منفی میکرو ؟؟؟

لطف کنید PCB صحیح با نام قطعات و سیم بندی قرار بدید . با تشکر از شما

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت صفحه نمایش و ساعت گردون با avr

نوشته اصلی توسط ava123
                                با سلام

اول از همه بگید ال ای دی که نور رو باید به IR تابیده شود کجا باید قرار داده بشه ؟؟؟

و اینکه توی PCB نگاه کنید جاهایی که با قرمز کشیدم جمپر بزاریم صحیح هستند یا خیر ؟؟؟

الان توی PCB نگاه کنید پایه 1 رگولاتور که ولتاژ 12 داره رفته به منفی میکرو ؟؟؟

لطف کنید PCB صحیح با نام قطعات و سیم بندی قرار بدید . با تشکر از شما
                                اولی رو نفهمیدم چی گفتید ولی اگر منظورتون LED گیرندس به pind.2 وصل میشه که در شکل با سبز مشخص کردم
                                اتصالاتتون هم بله درسته بجز اونی که سبز کردم
                                میتونید بجای اون اتصال سبز سیم بزنید و بجاش گیرنده ی IR رو جای مقاومت بذارید
                                نمیدونم چرا توی شبیه ساز کار نمیکنه
                                در آخر هم بگم که PCB و برنامه مال من نیست و من تقریبا ترکیبی از چند تا نقشه رو درست کردم و جواب گرفتم
                                اگر میخواید درست کنید یکمی دست نگه دارید من ایراداشو در بیارم بعد یا همینو یا یک شماتیک و PCB مطمئن میدم که مشکلی نداشته باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X