اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت صفحه نمایش و ساعت گردون با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت صفحه نمایش و ساعت گردون با avr

فکر کنم باید کمی بیشتر استراحت کنم oo: oo: oo: oo: oo:
    شاید بهتر باشه در مورد ساختمان در ها اطلاعات بیشتری کسب کنم
    پاک گیج شدم :surprised:

دیدگاه

جریان القا شده تو سیم پیچ ثانویه با تغییرات شار نسبت داره
      تو فیزیک اینو گفتن: ولتاژ القایی با تغییرات شار متناسبه و برای تغییر دادن شار یا باید جریان رو تغییر بدیم یا تعداد دور رو کم و زیاد کنیم.
      وقتی یه سلف با ولتاژ دیسی تحریک میشه جریانش بعد از 6 ثابت زمانی ثابت میشه(شارژ میشه) یعنی تو این مدت جریان در حال تغییره پس شار هم در حال تغییره و تغییر شار همانا و القای ولتاژ همانا
      فکر کنم دیگه با در و دیوار کاری نداشته باشی

دیدگاه

خب من که هنوز یه سری سوال دارم
        اولی این که این 6 ثابت زمانی مثال بوود یا یه قانونه؟؟؟
        بعد بگو جمله زیر درسته؟؟
        ما برای این که دائما تغییرات شار داشته باشیم باید دائما تغییر جریان داشته باشیم پس باید بعد از 6 ثابت زمانی موج رو صفر کنیم و بعد باز بعد از شش ثابت زمانی دوباره یک کنیم
        خب من می تونم کلا با میکرو فرکانس بسازم
        یعنی بیام یکی از پین های میکرو رو به یه ماسفت یا ترانزیستور وصل کنم و در مسیر کلکتور امیتر یه سلف قرار بدم
        متشکر

دیدگاه

اولی این که این 6 ثابت زمانی مثال بوود یا یه قانونه؟؟؟
          بله قانونه و در مورد سلف و خازن درسته.
          بعد بگو جمله زیر درسته؟؟
          بله درسته و میتونید با میکرو هم پالس درست کنید ولی خوب چه کاریه وقتی با 555 هم میشه.
          ضمنا نقشه ای که من از 494 دیدم یه ایرادی داشت و اونم این بود که جای درین و گیت رو اشتباه وصل کرده بود.

دیدگاه

خوب ممنون
            6 ثابت زمانی تقریبا مقدارش چند میلی ثانیه هست تا من فرکانس مربوط رو بسازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
              خوب ممنون
              6 ثابت زمانی تقریبا مقدارش چند میلی ثانیه هست تا من فرکانس مربوط رو بسازم
              البته من دقیقا نمیدونم شما دارید چیکار میکنید و فقط سعی میکنم تا جاییکه بتونم به سوالا ت شما پاسخ بدم.
              ثابت زمانی به سیمپیچت بستگی داره و فرمولش اینه
              L/R=T
              L اندوکتانس سیمپیچ بر حسب هانری
              R مقاومت سیمپیچ(اگه مقاومتی با سیم پیچ سری شده باشه با این مقدار جمع میشه) بر حسب اهم
              که در این صورت ثابت زمانی T برحسب ثانیه بدست میاد و سیم پیچتون در 6T کاملا شارژ میشه و اصطلاحا اشباع میشه.

دیدگاه

سلام
                یه سوال، نوسان ساز شماتیک رنگی رو از چه سایتی در آوردید؟
                مثل اینکه نظر مهندس حامد در مورد اینکه شماتیک اشتباست درسته و باید پایه 10 رو به گیت ماسفت(پایه 2) و درین(پایه 3 ماسفت) باید به اولیه وصل بشه. درسته؟
                یه سواله دیگه اینکه علت استفاده از این آی سی چیه؟ چرا از آی سی های نوسان ساز دیگه استفاده نشده؟

دیدگاه

با سلام
                  یه سری به سایت اینویچ بزنی پیدا می کنی.
                  از هر نوسان سازی می تونی استفاده کنی. خودتو محدود نکن.
                  نسبت بال زنبور به بدن او بسیار کم است
                  با توجه به قوانین آیرودینامیک پرواز ممکن نیست
                  اما زنبور این را نمیداند و پرواز می کند

دیدگاه

کسی اینج از این ساعتها درست کرده.نزارین این بحث تموم شه
                    a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

مثل اینکه دیگه کسی این مبحث ادامه نمیده
                      من یکی دست و پا شکسته شو ساختم کار کرد البته از مداری که اینج گذاشتند نه
                      اینترنت و زیرو رو کردم یه چیزایی جمع کردم و جواب داد
                      من برنامه نویسی زیاد وارد نیستم یه چیزایی از بیسیک یاد گرفتم
                      مشکل تابلو من همون سنسور مادون قرمزه که به میکرو بگه یه دور کامل زده شد
                      الان چون اون سنسور نداره متن ناخواسته حرکت می کنه و هیچ کنترلی روش نیست چون دور موتور نامحسوس تغییر میکنه ولی بعضی مواقع متن ثابت هم میشه !
                      حالا من یه مدار فرستنده مادون قرمز می خوام که یکسره ارسال کنه و گیرنده در حال چرخش بتونه در سرعت پیام دریافت کنه و یه پالس ناقابل به ما بده که ماهم بدیم به میکرو ...
                      البته اگه درست داستان رو گرفته باشم !
                      ولتاژ مدار را هم با پلاتین (مثل ذغال) انتقال دادم از او سیم پیچ سردر نیاوردم

یکی کمک کنه

یک دنیا ممنون

دیدگاه

سلام
                        زکات العلم نشره ...

آقا من درست کردم جواب گرفتم پروژه کارشناسی هم دادم بیست هم گرفتم الان هم دارم یکی برای استادم درست میکنم
                        هرکی سوال داره در خدمتم
                        مجانی مجانی مجانی البته صلواتی
                        09159787154

دیدگاه

عزیزانی که این تاپیک رو راه انداختن نذارن بحث رو زمین بمونه
                          من در مورد این نوع ساعت ها یه سرچی کردم ساختمان پیچیده ای ندارن ولی الگوریتم برنامش یه کم مبهمه :mrgreen: کسی میتونه در مورد الگوریتمش یه مختصر توضیحی بده

PROPELLER CLOCK

LED GLOBE

اصول کاردکردشون یکیه ولی سخت افزارشون فرق میکنه ( یه کم )
                          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                          [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
                            سلام دوستان
                            من یه ساعت گردون با فن کامپیوتر درست کردم که خوب هم جواب داد
                            از atmega8 استفاده کردم و برق هم از طریق القا گرفتم
                            میخواستم از شما عزیزان بپرسم که برای سایز بزرگتر مثلا یه دایره ی با شعاع 0.5 متر میتونم از avr استفاده کنم ؟ سرعت کم نمیاره ؟
                            اگر از atmega64 استفاده کنم پایه کم نمیارم ؟
                            آیا تو این نوع نمایش میشه از شیفت رجیستر(مثل تابلو های روان) استفاده کرد یا نه ؟
                            و در آخر هدف من تک رنگ هست ولی اگر کسی از دوستان بتونه در مورد سه هم اطلاعاتی بده عالی میشه :job:
                            با تشکر
                            دوست عزیز شما با همین اسیلاتوری که با tl494 کار شده پروژتون رو راه انداختین ؟!!!!
                            اینکه اصلا جالب نیست یه عالمه ایراد داره و بهتره بگم اصلا امکانش نیست که این مدار جواب بده
                            من همین پروژه رو دارم تو این تاپیک پی گیری می کنم و میسازم از دوستان اگه کسی راهنمایی خواست با کمال میل قبول می کنم و اگه کسی هم هست که میتونه راهنمایی بده اونم قبول می کنم :mrgreen:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=85228.0
                            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                            [hr]

دیدگاه

علاقمندان به این موضوع میتونن به لینک زیر مراجعه کنن

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=85228.msg540004#msg540004
                              بر زنده باد گفتن این مردم خوش گریز

دل بر مَنه که یک تنه در سنگرت کنند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X