اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه جوجه کشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دستگاه جوجه کشی

میخوام یه دستگاه جوجه کشی ساده با میکرو بسازم لطفه هرچی اطلاعات و تجربه دارین کمک کنید

پاسخ : دستگاه جوجه کشی

تا اونجایی که من می دونم برای این کار به دماسنج میزارن برای سابت نگه داشتن دما و یه موتور برای چرخاندن تخم مرغ
    Sometimes to get more best things
    Have lost the good things

http://up.vatandownload.com/images/4...yoiozp4ro7.gif
    3A(HD) PS

دیدگاه

البته به جای دماسنج سنسور حرارتی میذارن بایک برنامه توپ که دمارو ثابت نگه داره. چزخوندن تخم مرغ ها هم خودش دنیاییه مخصوصا اگه سالن بزرگ باشه
      ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه میدانم نه میخواهم بدانم. ...ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت انگار نه انگار

دیدگاه

من فکر نکنم ایشون بخوان سالن جوجه کشی راه بیندازن
        Sometimes to get more best things
        Have lost the good things

http://up.vatandownload.com/images/4...yoiozp4ro7.gif
        3A(HD) PS

دیدگاه

سلام
          من یه تجربه خیلی کوتاه در زمینه ساخت این دستگاه دارم.
          در مورد چیزهایی هم که این دستگاه لازم داره این هست که یه مدار رطوبت سنج ، یک مدار ایجاد کننده رطوبت ، سنسور تشخیص دما و سون سگمنت یا LCD برای نمایش تعداد روز های گذشته شده از زمان قرارگرفتن تخم ها در دستگاه و یک مدار که حول یک محور بچرخه.
          در مورد رطوبت سنج شما میتونید از سنسور LM35 استفاده کنید و پایداری نسبتا خوبی داره وارزان قیمت هست اگر هم از این سنسور دقیق تر بخوای باید از یه سنسور استفاده کنی که نسبت به دامنه حساس نباشه (حذف نویز)تو انجمن سرچ کن پیدا می کنی.
          در مورد رطوبت سنج پیشنهاد من این هست که از مدارات آماده استفاده کنی ارزونتر از اون چیزی که خودت بخوای یسازی در می آید.
          ایجاد رطوبت رو می تونی با هیتر ایجاد کنی که تو واتاژ مختلف هست.
          سون سگمنت یا LCD تو این جور مدارات عرف این هست که از سون سگمنت استفاده کنی اما اگه می خوای فانتزی باشه LCD مسلما بهتر هست.
          یه فن هم که باید بزاری که اگه دما بیشتر از دما تعین شده برای اون تخم(مرغ،شتر مرغ و...)بود بیشتر شد کنترل داشته باشی این فن مهمترین بخش کار هست اگه درست کار نکنه تخم ها فلج میشن :biggrin: و همچنین اگر هم کمتر شد باید هیتر به کار بیفته .
          برای مدار گردون هم میتونی از موتور های گیربکس دار استفاده کنی که با سرعت کم کار کنه تا سر نطفه ها گیج نره
          در آخر هم اگه می خوای بی نقص ترین دستگاه جوجه کشی رو بسازی باید از یه مدار برق اضطراری هم استفاده کنی این تمام تئوری هاش بود حالا ببینیم چه میکنی.

آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
          در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
          ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
          ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
          از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

سلام دوست عزیز.من سازنده ی دستگاه جوجه کشی هستم.علی آقا تقریبا به همه ی نکات اشاره کردن.اگر سوال دیگه ای داشتی بپرس تا راهنماییت کنم
            به امید ظهور مولامون که صد البته نزدیک است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidrt27
              سلام دوست عزیز.من سازنده ی دستگاه جوجه کشی هستم.علی آقا تقریبا به همه ی نکات اشاره کردن.اگر سوال دیگه ای داشتی بپرس تا راهنماییت کنم
              با اجازه من چن تا سوال دارم
              برای رطوبت چی کار کردی ؟سنسور؟ رطوبت ساز؟
              برای تهویه چیکار کردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI.MADAN
                سلام
                در مورد رطوبت سنج شما میتونید از سنسور LM35 استفاده کنید
                اصلاح میکنم ، lm35 سنسور دما ، از نوع آنالوگ هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aryanaar
                  اصلاح میکنم ، lm35 سنسور دما ، از نوع آنالوگ هست
                  ممنون اشتباه لپی بود :mrgreen:
                  آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
                  در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
                  ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
                  ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
                  از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                    با اجازه من چن تا سوال دارم
                    برای رطوبت چی کار کردی ؟سنسور؟ رطوبت ساز؟
                    برای تهویه چیکار کردی؟
                    برای رطوبت اولش که کار خیلی گسترده نبود اومدم یک ظرف آب گذاشتم تو دستگاه زیر هیتر که فن وقتی باد میزد می خورد به آب و رطوبت تامین می شد. بعد که کار صنعتی شد از سنسور sht11 استفاده کردم که هم دما هست و هم رطوبت .رطوبت ساز هم دستگاه بخور خیلی خوبه البته باید دستگاه بیرون باشه و با یک لوله بخار داخل دستگاه بره.البته بهترین راه برای تولید رطوبت استفاده از بخار سرد هست که باید با پیزو بسازیش.
                    در تهویه هم مهم ترین بخش سوراخ های هوایی هست که ایجاد می کنی

دیدگاه

برای رطوبت اولش که کار خیلی گسترده نبود اومدم یک ظرف آب گذاشتم تو دستگاه زیر هیتر که فن وقتی باد میزد می خورد به آب و رطوبت تامین می شد. بعد که کار صنعتی شد از سنسور sht11 استفاده کردم که هم دما هست و هم رطوبت .رطوبت ساز هم دستگاه بخور خیلی خوبه البته باید دستگاه بیرون باشه و با یک لوله بخار داخل دستگاه بره.البته بهترین راه برای تولید رطوبت استفاده از بخار سرد هست که باید با پیزو بسازیش.
                      آقا در مورد این مه ساز بخار سرد یکم توضیح میدید ؟
                      من خیلی گشتم دنبال این مدار ولی چه توی سایت های ایرانی و چه خارجی چیزی پیدا نکردم
                      مدارش فقط یه نوسان ساز با فرکانس بالای 4KHz هست که نوسان رو به پیزو میده ؟! oo:
                      اگر مدار نمونه یا شماتیک هم دارید ممنون میشم بذارین :nice:
                      با تشکر
                      مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                      [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
                        آقا در مورد این مه ساز بخار سرد یکم توضیح میدید ؟
                        من خیلی گشتم دنبال این مدار ولی چه توی سایت های ایرانی و چه خارجی چیزی پیدا نکردم
                        مدارش فقط یه نوسان ساز با فرکانس بالای 4KHz هست که نوسان رو به پیزو میده ؟! oo:
                        اگر مدار نمونه یا شماتیک هم دارید ممنون میشم بذارین :nice:
                        با تشکر

اینجا در مورد تولید بخار سرد بحث شده.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47063.msg247022#msg247022

دیدگاه

بعد که کار صنعتی شد از سنسور sht11 استفاده کردم که هم دما هست و هم رطوبت .
                          این سنسور رو با چی راه انداختی؟منظورم میکرو کنترلرشه.برنامشو خودت نوشتی؟
                          بخور خیلی خوبه البته باید دستگاه بیرون باشه و با یک لوله بخار داخل دستگاه بره
                          دلیل خاصی هست برای اینکار؟
                          من تو این بخش مشکل دارم معیار اندازه این سوراخا چیه؟
                          برای بدنه دسگاهت چه کردی؟
                          فوق العاده ممنون.

دیدگاه

از مگا 8 استفاده کردم و برنامشو هم خودم نوشتم.البته بیشترش تو سایت avr هست باید تغییر بدین. دلیل اینکه دستگاه بخور توی دستگاه جوجه کشی نباشه بخاطر اینکه بخار هم گرما داره و این باعث می شه همزمان که رطوبت بالا میره دما هم بالا بره که خطرناک هست.ولی توی لوله یک مقدار گرماشو از دست میده بعد وارد دستگاه میشه.
                            در مورد بدنه هم ورق 0.60 گالوانیزه. برای تولید خونگی پیشنهادای دیگه ای دارم.
                            سوراخ های هوایی هم با توجه به نوع بدنه شکل بدنه و سایز اون تعیین میشه.
                            یا حق

دیدگاه

سلامی دوباره برای اینکه بحث یه کم جدی تر بشه:
                              این اولین دستگاهییه که ساختیم.کنترلر 8051 هست.سنسور رطوبت HS1101 و سنسور دما DC1820 که خدا رحمتش کنه خیلی سنسور خوبیه.این دستگاه خوب کار میکرد و 80 در صد بازده داشت

بعد از اون تجربه دیگه نمیخواستیم با سنسور خازنی سر و کله بزنیم و خلاصه میخواستیم همه چیز رو یه جا با یه چیز ردیف کنیم این بود که از SHT11 (بهترین چیزی که پیدا میشد) استفاده کردیم این سنسور بسیار حساسه و به نظر من اصلا به درد کارای صنعتی نمیخوره.اگه تو عکس زیر دقت کنید میبینید که سنسور رو با دو تا کابل شیلددار مجزا بردیم تو مدار به این دلیل که برای طول بیش از 30 سانت پایه های SCLوSDA روی کار هم تاثیر میزارن و
                              در واقع با این سنسور ما طعم واقعیه شکست رو تجربه کردیم توضیح اینکه برای بار اول حدود 400 عدد تخم مرغ رو تو دستگاه گذاشته بدیم و همه چیز خوب بود تا روز هفدهم(فقط سه روز مونده بود) وقتی اول صبح رفتم به دستگاه سر بزنم و درشو باز کردم دیدم دستگاه هنگ کرده و دما رو 40 هم بیشتر کرده بود و تو محفظه هم پر بخار بود.خلاصه 400 تا جوجه برشته شدن حتی یه ویدئو هم از این افتضاح داشتم که خیلی حال به هم زن بود.خلاصه اخرش هم نفهمیدم مشکل 8051 بود یا سنسور یا ...خلاصه از این سنسور متنفر شدم.عکس زیر کنترلرشه

این هم اخرین دستگاهه که دیگه مدار بازی رو گذاشتم کنار و به ماژولها رو اوردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X