اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه جوجه کشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاه جوجه کشی

همونطور که قبلا من سوال داشتم و جواب هایی هم گرفتم الان بعد ساخت چند دستگاه خودم دیگه یه استاد شدم!!!!!
    دماسنج قلب یک دستگاه جوجه کشیه و رطوبت سنج و تایمر چرخش هم بعدی ها هستن مدارات دست سازی دارم که در یک تایپیک جداگانه میذارم دوستان در صورت تمایل میتونن دانلود کنن و بسازن وقتی تاییکو با کمک آقای کاظمی زدیم آدرسشو اینجاهم میذاریم موفق باشید
    خوب دوستان عزیز همونطور که قول داده بودیم تایپیک آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی هم شروع شد
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75908.0
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

با سلام

دوستان میدونم این تاپیک برای چند سال قبل هستش ولی ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه
      والا من میخام یه دستگاه جوجه کشی حرفع ای بسازم که با یه کنترلر مرکزی بتونه دما و رطوبت و چرخش رو کنترل کنه و بتونم مشون رو تغییر بدم و تنظیمات دلخواه خودمو روش بزارم

اساتید ممنون میشم یه خورده عامیانه توضیح بدن چون تو الکترونیک حرفه ای نیستم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohtf نمایش پست ها
        با سلام

والا من میخام یه دستگاه جوجه کشی حرفع ای بسازم که با یه کنترلر مرکزی بتونه دما و رطوبت و چرخش رو کنترل کنه و بتونم مشون رو تغییر بدم و تنظیمات دلخواه خودمو روش بزارم

اساتید ممنون میشم یه خورده عامیانه توضیح بدن چون تو الکترونیک حرفه ای نیستم ممنون
        با سلام و درود
        این مطلب را بررسی نمایید:
        سلام دانلود مدار جوجه کشی در همین پست کمی پایینتر قبل از دانلود فایل باید روش به کار رفته برای کنترل سیستم چرخشی را مشاهده کنید تا در صورتی که پسندیدید بقیه فایل ها رو دانلود کنید و بسازید موتور در تمام دوره جوجه کشی در یک جهت چرخش می کند ولی زاویه های ان مدام تغییر می کند البته در عکس زیر موتور به طور دائم در حال چرخش و

دیدگاه

[QUOTE=msadegh;242353]میخوام یه دستگاه جوجه کشی ساده با میکرو بسازم لطفه هرچی اطلاعات و تجربه دار

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام

من قبلا تو این سایت یه برنامه جوجه کشی به همراه pcbبه همراه نمایشگرسون سگمنت دما و رظوبت گذاشتم. اگه تو فایل هایی که گذاشتم یه نگاه بندازم ارزشش و داره بسازی من حودم تولییدی دستگاه دارم و ازاین برنامه استفاده می کنم.سنسورش هم sht بوده
          eshop-hodhod.ir

دیدگاه

با سلام مهندس من چیزی تو اطلاعاتتون پیدا نکردم میشه لطف کنید لینک مستقیم بدید؟

ممنون

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
            من قبلا تو این سایت یه برنامه جوجه کشی به همراه pcbبه همراه نمایشگرسون سگمنت دما و رظوبت گذاشتم. اگه تو فایل هایی که گذاشتم یه نگاه بندازم ارزشش و داره بسازی من حودم تولییدی دستگاه دارم و ازاین برنامه استفاده می کنم.سنسورش هم sht بوده

دیدگاه

با سلام مهندس من چیزی تو اطلاعاتتون پیدا نکردم میشه لطف کنید لینک مستقیم بدید؟

ممنون
              ببخشید که دیرسر زدم.باشه الان پیدا می کنم و میذارم.
              eshop-hodhod.ir

دیدگاه

ببخشید که دیرسر زدم.باشه الان پیدا می کنم و میذارم.
                با عرض پوزش این مطلب روکلا حذف کردند.پیدا نکردم.
                یه برنامه راه اندازی سنسورsht 10 بود.به همراه pcb , , توضیحات .کاملا حرفه ای و با قابلیت های بالا درامر جوجه کشی .که نمونه صنعتی تو سایت موجوده(فروشگاه جوجه کشی) .اگه خواستید براتون ایمیل کنم .به امید سر افرازی تمام هم میهنان عزیزم.
                اینا pcbبرده که اینزوری در اومده.خیلی حرفه ایست.
                چهار رله کنترل رطوبت و دما و موتور و فن اضطراری
                مجهز به آلارم های اخطار دمادر شرایط بحرانی ،این نقاط قابل تعریف هستند.

برای بخش تغذیه یه ترانس 9 ولت 500 میلی آمپر.
                جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۳:۴۳ ۱۳۹۵/۱۲/۲۵.
                eshop-hodhod.ir

دیدگاه

مهندس سلام اوالا ازاین چیزی متوجه نشدم چون فقط عکسه

ممنون میشم بگید چطوری این کنترلر رو بسازم

با تشکر

یه برنامه راه اندازی سنسورsht 10 بود.به همراه pcb , , توضیحات .کاملا حرفه ای و با قابلیت های بالا درامر جوجه کشی .که نمونه صنعتی تو سایت موجوده(فروشگاه جوجه کشی) .اگه خواستید براتون ایمیل کنم .به امید سر افرازی تمام هم میهنان عزیزم.
                  اینا pcbبرده که اینزوری در اومده.خیلی حرفه ایست.
                  چهار رله کنترل رطوبت و دما و موتور و فن اضطراری
                  مجهز به آلارم های اخطار دمادر شرایط بحرانی ،این نقاط قابل تعریف هستند.

دیدگاه

[QUOTE=mohtf;649549]مهندس سلام اوالا ازاین چیزی متوجه نشدم چون فقط عکسه

ممنون میشم بگید چطوری این کنترلر رو بسازم
                    قصدم کمک به عزیزان است و صرفا تبلیغات نیست . اگر دانش برنامه ننویسی نداریدبه خصوصی بنده یه درخواستی بذاریدتا برنامه صنعتی وفایل pcbاون در اختیار عزیزان قرار داده بشه.که خیلی کامله )
                    با تشکر[/QUOTE
                    برای شروع کار شما باید. ابتدا در نظر بگیرید که تا جه حد اتوماتیک باشه .
                    1-دستگاه هایی که فقط یک رله برای کنترل هیتر دارند به دستگاه های نیمه اتوماتیک معروفند.
                    2-دستگاها های تمام اتوماتیک علاوه برکنترل دما یه رله برای کنترل رطوبت و موتوربرای گردش تخم های نطفه دارمی ذارند.
                    شما باید اول تعیین کنید که جه دستگاه هایی مد نظر شماست . در دستگا های جوجه کشی تمام اتوماتیک نصب موتورنسبت به سایر پارامترها کاردشوری است.وگرنه راه اندازی یه تایمر و نصب یه رله قدرت برای راه اندازی موتورکار چندان دشواری نیست.با فرض اینکه شما درنصب موتورواندازه بازو های کوچک و بزرگ و موتورمشکلی ندارید و فقط به راه اندازی میکرو بپردازیم.
                    -------------------
                    1-شما باید دراولین قدم یه تایمرمیکرو رو برای گردش موتور فهال کنید . به گونه ای که بشه با اون هر یک ساعت به اندازه 15 ثانیه یه رله رودر و ضعیت فعال قرار دهد و بعد ازشمارش تایم set بودن رله موتور،دو باره انرا غبر فعاال کند.و تایمردایم در حال تکرارباشد.بنابراین رله موتوریا روشن است . یا خاموش .و این زمان روشن و خامووش بودن در پرنده های مختلف متفاوت است.
                    برای این کار شما بایددر یک منوی جداگانه تایم set بودن موتور رو در یک متغیروارد کنید.و در منوی دیگرتایم reset بودن موتوررو در یک متغیر دلخواه دیگری قراردهید.د رپایان کار هم این متغیرها رو به حافظه ایپرام بسپرید.(دقت کنید که این متغیر ها باید توسط کاربرو با سویچ کم و زیاد بشن تا به مقدار مورد نطر برسند.)
                    2-برا ی راه اندازی و کنترل هیتر هم شما باید یه ترمووستات داخلی بسازید.. به گونه ای که در یک منوی جداگانه حد پایین دما رو برای هیتر مشخص و به ایپرام بسپارید.دقت کنیدکه مقدارعددی که وارد این متغیربشه بعنوان دمای دستگاه لحاظ میشه.به گونه ای که اگر دمای سنسوراز مفدار این سنسوربالا رفت هیترخاموش و اگرپایین بیاد هیتر روشن شود.
                    3-برا ی فعال کردن رطوبت سنج شما باید همانند راه اندازی هیتر یه رطوبت سنج رو کنترل کنید . به گونه ای که در یک منوی جداگانه حد پایین رطوبت رو برای دستگاه مشخص و به ایپرام بسپارید.دقت کنیدکه مقدارعددی که وارد این متغیربشه ،بعنوان رطوبت دستگاه لحاظ میشه.به گونه ای که اگر مقدار رطوبت سنسوراز مقدار عددی این متغیربالا رفت رطوبت سنج خاموش و اگرپایین بیاد روشن می شود.دقت کنید که این متغیر ها باید توسط کاربرو با سویچ کم و زیاد بشن تا به مقدار مورد نطر برسند.)
                    4-برای راه اندازی هشدارهای دمای بحرانی باید یه بازر صوتی راه اندازی بشه . و تمامی هشدارها فقط به دما نسبت داده بشه و رطوبت فاقد هشدارصوتی است.
                    برای راه اندازی هشدارهای صوتی شما باید یه حد دما رو برای دمای بالادر نظربگیریدو در یک متغییراین مقدار رو وارد کنید و هر وقت دما از این مقدار بالا رفت هشداربه صدا در بیاد. همجنین یه متغیر برای زمانی که دما ازحد معمول نزول کردقراربدهید و به گونه ای برنامه بنویسید که اگرمقدار دمای دستگاه ازاین عدد نزول کردهشدار به صدا دربیاددقت کنید که این متغیر ها باید توسط کاربرو با سویچ کم و زیاد بشن تا به مقدار مورد نطر برسند.)
                    جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۱:۵۸ ۱۳۹۵/۱۲/۲۷.
                    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X