این که کلی مطلب در این سایت یا سایتهای دیگه هست حرفی درش نیست ولی ای کاش شما خودت یه سرجی تو سایت میزدی بعد میگفتی تو سایت بگرد(تازه گیها گفتن این حرف مد شده)
راستش اینم خودم میدونم که باید اطلاعات عکس رو بایت به بایت بفرستم ولی چطوری ؟با چه دستوری؟عکس رو تو مموری با چه فرمتی وچه سایزی ذخیره کنم؟اگه تعداد عکسم تو مموری زیاد باشه چیکار کنم ؟و.....................
روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است
دوست عزیز اطمینان داشته باشید من هم خودم تلاشم رو میکنم ولی وقتی چیزی رو نمیدونی اگه بیخودی بخای تلاش کنی تا مثلا با ازمایش و خطا بدست بیاری چیزی جز ازدست دادن وقت و پول برات نداره .این اصرار و پافشاری منهم برای اینه که این تاپیک به صفحات بعدی نره چون اگه اینجور بشه شاید دو سه سال دیگه یکی پیدا بشه به این سئال که میدونم مشکل خیلیهاست جواب بده .پس(جوینده یابنده)
ببین داداش اگه همه بخوان تاپیکشون رو صفحه اول نگه دارند که خیلی بی نظم میشه.....
من چیزی از بیسیک نمیدونم.بیاید مشکل رو کوچیک کنیم. شما میتونید روی LCD پیکسل خاصی رو روشن یا خاموش کنید؟ فایل رو از روی مموری باز میتونید کنید؟ از فرمت bmp میخواید استفاده کنید یا هر فرمتی که شد؟
این که الان مشکل سر کدوم بخش هست کمک بزرگی تو حلش میکنه!
با باز کردن فایل از مموری و روشن یا خاموش کردن پیکسل روی glcd هم مشکلی ندارم .فرمت عکسم همون bmp هست البته فرمت دیگه هم بود فرقی نداره ولی مشکلم در خوندن از مموری و نمایش در روی glcd هست البته فقط به زبان بیسیک
سلام آقای جعفری عزیز
در همین انجمن اطلاعات ارزش مندی وجود داره.
من خودم یه تاپیکی زدم و یه پاورپوینت آموزشی درست کردم.
یه سرچی بزنید اگه پیدا نکردید بگید دوباره پ کنم.
دیدگاه