اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر دیجیتالی چند کاناله با AVR و قابلیت کنترل توسط ریموت کنترل های لوازم خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیمر دیجیتالی چند کاناله با AVR و قابلیت کنترل توسط ریموت کنترل های لوازم خانگی

با سلام،

یکی از دوستان از طریق پیام خصوصی سوالی رو پرسیدند که بدلیل پر بودن صندوق پستی ایشون، چند وقتیه که نمیشه جوابشون رو بدم، لذا اینجا پاسخ رو قرار میدم تا سایرین هم منتفع بشن :mrgreen:

در درجه اول، دوستانی که در مورد نحوه سنکرون نمودن روشن و خاموش کردن خروجی دیمر با موج ورودی مشکل دارند ( این موضوع موجب چشمک زدن و یا سوت کشیدن مدار میشه! )، پست 8 همین تاپیک رو دقیق مطالعه و بررسی کنند.

و اما، ممکنه که شما برای ساخت دیمر، در ساده ترین شکل ممکن، عملیات روشن و خاموش کردن خروجی ها رو در روتین اینتراپت گذر از صفر و با استفاده ار delay_us یا delay_ms انجام بدید ( در این حالت فقط امکان داشتن یک خروجی وجود داره! مگر اینکه تاخیر ها رو هم در یک لوپ ایجاد کنید ) در این حالت توجه داشته باشید که :

اول باید گذر از صفر ها رو به درستی تشخیص بدید و هیچکدوم رو هم از دست ندید!
    دوم به محض وقوع وقفه گذر از صفر، همه خروجی ها رو خاموش کنید ( با توجه به منطق مدار خودتون، به این موضوع دقت کنید! ) و شروع به زمان گیری کنید ( از حداقل 500 میکرو ثانیه برای حداکثر شدت نور تا حداکثر 9500 میکرو ثانیه برای حداقل شدت نور )
    سوم به محض رسیدن به زمان مورد نظر ( در ردیف دوم ) خروجی ها رو روشن کنید.
    چهارم منتظر وقوع مجدد وقفه گذر از صفر بمونید و به محض دریافت وقفه، به ردیف دوم برید و این عمل رو تا بی نهایت تکرار کنید :nerd:

باز هم اگر سوالی بود، در خدمتم .....
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

پاسخ : دیمر دیجیتالی چند کاناله با AVR و قابلیت کنترل توسط ریموت کنترل های لوازم خانگی

سلام
      رئیس جان شما 6 تا مقاومت توان بالا گذاشتید توی مدار .
      حد اقل چند وات باید باشه ؟
      کدوم ها باید توان بالا داشته باشن؟ 330 اهم های اپتو یا 39 اهم اسنوبر؟
      چرا 6 تا هستن؟
      آیا میشه برای محافظت بیشتر یه سلف با بارمون سری کنیم ؟ ظرفیتش چقدر باید باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
        سلام
        رئیس جان شما 6 تا مقاومت توان بالا گذاشتید توی مدار .
        حد اقل چند وات باید باشه ؟
        کدوم ها باید توان بالا داشته باشن؟ 330 اهم های اپتو یا 39 اهم اسنوبر؟
        چرا 6 تا هستن؟
        آیا میشه برای محافظت بیشتر یه سلف با بارمون سری کنیم ؟ ظرفیتش چقدر باید باشه؟
        با سلام،

همه مقاومت ها از نوع معمولی هستند ( 1/4 وات ) چون من مقاومت 330 اهم معمولی نداشتم، از این مقاومت ها استفاده کردم، شما مقاومت معمولی بزار حله ( البته اگر اون 33 اهمی نیم وات باشه بهتره! ) .....

این عکسی هم که شما دیدی، سه تا کاناله، برای همین 6 تا هستن!
        البته در ورژن بعدی، یه قسمت برای تغذیه مدار از 220 ولت برق شهر، بدون ترانس، با سلف و مقاومت و ایناها روی همین برد اضافه شده که شماتیکش هم اینجاست :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62806.msg357456#msg357456

شما میتونید برای حذف و یا کاهش نویز های ناشی از سوئیچ های مکرر این مدار که ممکنه بر روی خط برق اصلی بیافته و موجب اختلال در عملکرد برخی از دستگاههای متصل به خط بشه، از یک چوک مشابه این استفاده کنید :

http://www.schukat.com/schukat/pdf.nsf/index/B22C06CD5B4688B5C1257507002DE9A6/$file/21227_CAV6000A1,8_P.pdf

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام
          من اینو مونتاژ کردم ولی ولتاژ خروجی بین 158 تا 162 بیشتر نمیشه ؟کسی هست منو راهنمایی کنه ؟
          چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

سلام
            کسی نیست یه کمکی کنه

دیدگاه

پاسخ : (Digital dimmer with IR Controller(SHN_IRC based

نوشته اصلی توسط aivhl
              با سلام،

ببخشید، عجله داشتم، پست قبلی رو هولهولکی گذاشتم و رفتم!

یه توضیح مختصری در مورد این پروژه بدم، اولا که سعی کردم نرم افزار ماژولار باشه تا به راحتی کانال ها قابل افزایش و یا کاهش باشه و به راحتی بشه از اون برای مگا 8 هم استفاده کرد ( وگرنه خیلی راحت تر هم اجرا میشد! )، در محیط های WinAVR و CodeVision کامپایل و تست شده، تنظیمات سخت افزاری طبق معمول در هدر فایل های config.h... هستند! حداقل خروجی یکی هستش و اون هم کانال یکه، برای کاهش کانال فقط کافیه که در هدر فایل DMRconfig.h تعاریف define DMR2_BIT و define DMR3_BIT رو ریمارک کنید. سایر تنظیمات تایمر و اینتراپت هم در همین فایله، سوالی بود، بپرسید .....

من برای قسمت " آشکار ساز گذر از صفر " از این مدار استفاده کردم که مختصر و مفیده و خوب هم جواب میده، شما اجباری ندارید که از این استفاده کنید، هر چی که میخواد باشه، فقط باید در تمامی گذر از صفرها لبه بالا رونده داشته باشه، در غیر اینصورت، باید تنظیمات اینتراپت رو اصلاح کنید :

برای قسمت قدرت هم از این مدار استفاده کردم :

که در نهایت شد این :

و از این ریموت برای کنترل کردنش استفاده شده :

و برد MCU و کنترلش هم از این استفاده کردم ( چونکه دم دست بود! :surprised: ) :

در ضمن، در اون مدار پست اولی، اون ترانسه یه سلف دوبل برای فیلتر کردن نویز ها هستش که من ازش استفاده نکردم!

به نظر میاد که کسی به جزئیات علاقه ای نداره، اگر کسی علاقمند بود و یا سوالی داشت، در حد بضاعت در خدمت دوستان هستم. بهتره سوالات و بحث ها در تاپیک باشه تا سایرین هم استفاده کنند .....

:mrgreen:
              سلام
              من دنبال یک مدار اشکار ساز صفر خوبم! این مداری که اینجا گذاشتید تا حالا ندیده بودم! میخواسم از مدار بالای صفحه استفاده کنم! البته با ترانزیستورایc945بنظرتون اول کدوم مدار بهتره؟ بعدش اگه مدار اول بهتره با کدوم ترانزیستور؟(در ضمن این مدار رو برای تغییر نور لامپ با نور محیط میخوام)
              ممنون میشم راهنماییم کنید؟

دیدگاه

با سلام،

من دنبال یک مدار اشکار ساز صفر خوبم! این مداری که اینجا گذاشتید تا حالا ندیده بودم! میخواسم از مدار بالای صفحه استفاده کنم! البته با ترانزیستورایc945بنظرتون اول کدوم مدار بهتره؟ بعدش اگه مدار اول بهتره با کدوم ترانزیستور؟
                مدار آشکار ساز صفری که در این پروژه استفاده شده، همین هستش که میبینید، خیلی هم خوب کار میکنه، خلاصه و مفید هم هست، چون از اپتوکوپلر استفاده شده، ضریب ایمنی خوبی هم داره، شما میتونی از همین استفاده کنی....
                ولی اینکه در این مدار از هیچ ترانزیستوری استفاده نشده! منظور شما رو متوجه نشدم! :surprised: تاکید اکید در استفاده از اوپتوکوپلره، به هیچ وجه از ترانزیستور استفاده نکنید که خطرناکه برادر عزیز

در ضمن این مدار رو برای تغییر نور لامپ با نور محیط میخوام
                توصیه میکنم به این پست سری بزنید :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62806.msg355496#msg355496

و از مدل دوم ( قابل کنترل با ولوم تا دو کانال ) استفاده کنید و ولوم ها رو با فوتوسل جایگزین کنید :mrgreen:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام
                  من آخرش درست متوجه نشدم که این دیمر چطور کار میکنه ؟
                  دوستان لطف میکنن توضیح بدن
                  با خیلی تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
                    سلام
                    با خیلی تشکر
                    با سلام
                    اینګونه مدارات با شناسایی لحظه ګذر موج از صفر و کنترل زاویه اتش تریاک عمل میکنن .با بیشتر شدن مقدار زاویه اتش جریان خروجی هم کم میشه
                    در این روش هم زاویه اتش همون تاخیر روشن شدن تریاک بعد از ګذر موج از خط صفر هست
                    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

درود بر شما
                      آقا می خواستم درخواست کنم که اگه میشه این برنامه رو با زبان بیسیک هم بزارین.
                      خیلی برام مهمه

ممنون برای تمام زحماتتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
                        سلام
                        با خیلی تشکر
                        با سلام،

توی این پست توضیح داده شده ( تقریبا کامله! ) :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62077.msg352274#msg352274

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azarm72
                          درود بر شما
                          آقا می خواستم درخواست کنم که اگه میشه این برنامه رو با زبان بیسیک هم بزارین.
                          خیلی برام مهمه

ممنون برای تمام زحماتتون
                          سلام دوست عزیز

متاسفانه من بیسیک بلد نیستم و این کار برای من مقدور نیست، اما اگر کسی خواست این کار رو بکنه، همه مدلی در خدمتم، شرمنده ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

درود بر شما
                            می خواستم اگه مقدور باشه این برنامه رو برای مگا 8 و با استفاده از دو کلید ،یکی برای زیاد کردن نور و یکی برای کم کردن و یک کاناله با همون زبان C بزارید.
                            با تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azarm72
                              درود بر شما
                              می خواستم اگه مقدور باشه این برنامه رو برای مگا 8 و با استفاده از دو کلید ،یکی برای زیاد کردن نور و یکی برای کم کردن و یک کاناله با همون زبان C بزارید.
                              با تشکر فراوان
                              با سلام،

منظورتون با ریموته یا کلیدهای معمولی؟

اگر میخوای توی کلید کار کنی، اونی که با Tiny13 هستش مناسب تره :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62806.0

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام
                                آقا شهرام کارت خیلی درسته اما مدارش واسه ما تازه واردا سخته و پیچیده هست :eek:
                                ای کاش یکی مدار و قطعاتش رو بصورت شماتیک ساده اینجا میذاشت! :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X